Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαιρετε ξανα.

ψαχνω ενα ταμπλετ κινεζικο για κοπελα

χωρις τρελες απαιτησεις.

θελω οθονη 9,7 κ πανω.καλο wifi κ αξιοπρπεη μπαταρια.για απλεσ χρησεις,φβ,ταινιες,γιουτιουμπ κ λοιπα.

και ασ ειναι καλο σε οτιδηποτε αλλο θελει μια κοπελα.:p

παρακαλω βοηθεια γιατι ειμαι να παραγγελνω σημερα.

μπατζετ εως 180 ευρω για να παει διακοσια με τιποτα γυρω γυρω.ευχαριστω πολυ..

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καραγκιόζηδες υπάρχουν πολλοι NOYNOY ομως ενα.

Οτι δεν μπορω να καταφέρω ειναι άχρηστο δεν λειτουργεί μην το παίρνετε. Αν του τα ειχατε ολα στο πιάτο θα πετούσε το μηχάνημα.

Η ουσία είναι ότι, όποιος ασχολείται με αγορές από Κίνα είναι λίγο-πολύ ψαγμένος στο θέμα και ξέρει τι ζητάει και τι θα αντιμετωπίσει.

Στο κάτω κάτω, αν θέλει να πάρει κινέζικο σε... ευρωπαϊκή τιμή και από ελληνικό κατάστημα με εγγύηση, ας κάνει μια βόλτα από skroutz μεριά.

Η ουσία είναι ότι, όποιος ασχολείται με αγορές από Κίνα είναι λίγο-πολύ ψαγμένος στο θέμα και ξέρει τι ζητάει και τι θα αντιμετωπίσει.

Στο κάτω κάτω, αν θέλει να πάρει κινέζικο σε... ευρωπαϊκή τιμή και από ελληνικό κατάστημα με εγγύηση, ας κάνει μια βόλτα από skroutz μεριά.

Δεν ειναι αυτή η ουσία, η ουσία είναι ότι πήγε κι αγόρασε απ την άλλη άκρη του κόσμου χωρίς να ψάξει τι αγοράζει και χωρίς να ψάξει γι αξιόπιστα μαγαζιά. Μετά, ένας θεός ξέρει τι έκανε στο τάμπλετ και κατάφερε να το χαλάσει, και μετά είχε και την απαίτηση να χει εγγύηση. Ας έπαιρνε επώνυμο και να το ρούταρε, να δει για πότε θα του λεγαν "συγγνώμη κύριε, η επέμβαση στο λειρουργικό ακυρώνει την εγγύηση", ενώ στους κινέζους, ότι κι να κάνεις, τα σωστά μαγαζιά σου κάνουν και τσάμπα αντικατάσταση ενώ το φλάσαρες λάθος

Καλά τι θράσος είναι αυτό; Τι refund και μπούρδες ζητάτε. Προηγούμαι παιδιά, είμαι ο πιο παλιός και ταλαιπωρημενος. :p:lol:

Φαντάζομαι ότι δεν θα προκαλέσει σε κανέναν εντύπωση το γεγονός ότι κάνουν τα ίδια και σε μένα , με ακόμα παλαιότερη παραγγελία (1812).

Από την προηγούμενη εβδομάδα πάμε από μέρα σε μέρα για το refund.

Συνέχεια παράπονα στο live chat, ναι έχετε δίκιο αλλά δεν το κάνουμε εμείς αλλά οι τύποι στην Κίνα θα στείλω μήνυμα θα τους πάρω τηλέφωνο θα τους βάλω τις φωνές, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.

Edited by xkaliak

Εχει δικιο ο τυπος.

Αν ηταν στην ελλαδα και το ταμπλετ ,κινητο σταματουσε να λειτουργει τοτε θα το εστελνε στο σερβις ,αυτοι θα του ελεγαν οτι εχει υγρασια (πολυ υγρασια αυτη η χωρα ρε παιδι μου) και αυτος θα εκλαιγε τα λεφτακια του ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ :lol:

Δες το μυνημα μου φιλε. Νομιζω το Ainol Hero 1 ή 2 αναλογως του μπατζετ θα σε καλυψει πληρως...:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

...Την 1 Φεβρουαρίου 2013 αγόρασα από το σαιτ http://www.ainol-novo.com μια Κινέζικη ταμπλέτα Ainol Novo 7 Venus μαζί με πληκτρολόγιο.

...Έτσι σκέφτεται ο Κινέζος ιδιοκτήτης του σαιτ ainol-novo.com και έχει στήσει μια καλολαδωμένη απάτη που πουλάει.

...

Δεν ειναι αυτή η ουσία, η ουσία είναι ότι πήγε κι αγόρασε απ την άλλη άκρη του κόσμου χωρίς να ψάξει τι αγοράζει και χωρίς να ψάξει γι αξιόπιστα μαγαζιά.

Ψψψψτ!

Εσύ δεν ήσουν που μας έλεγες πόσο καλοί είναι οι απατεώνες του focalandroid (ainol-novo.com, cube-tablet.com, κλπ.com);

Τώρα τους βγάζεις αναξιόπιστους; :lol:

Dear Jamie,

Μπορείς να με ενημερώσεις για την εξέλιξη της παραγγελίας #002261.

Στο live chat μου είχαν πει ότι θα το έστελναν σήμερα.

Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Ψψψψτ!

Εσύ δεν ήσουν που μας έλεγες πόσο καλοί είναι οι απατεώνες του focalandroid (ainol-novo.com, cube-tablet.com, κλπ.com);

Τώρα τους βγάζεις αναξιόπιστους; :lol:

Εγώ έλεγα ότι ήμουν ικανοποιημένος απ τις 2 αγορές μου. Και ήμουν. Με όσα διάβασα όμως, φαίνεται πως δεν έχουν σωστό after sales support. Όπως και πολλοί άλλοι. Αυτό δεν σημαίνει απαταιώνας όμως, κι ούτε θα δημιουργήσω θεωρίες συνομωσίας για πώληση ελλατωματικών μοντέλων και μπλα μπλα

Από όσα έχω καταλάβει τελικά όλα τα κινεζο-sites είναι καλά, όσο παραγγέλνεις και στέλνουν.

Αν όμως για κακή σου τύχη, πάρεις κάτι ελαττωματικό...δεν βγάζεις άκρη με τίποτα.

Παραγγελία μου στις 27 Ιανουρίου, έφτασε 22 Φεβρουαρίου, πίσω στην μαμά του στις 26 Φεβρουαρίου (κόστος αποστολής σε δολάρια 26).

Μέχρι χθές 3 Απριλίου, είχαμε ανταλλάξει γύρω στα 35 e-mail και άλλα τόσα chat on-line

με γλυκόλογα, ευγένεια, ζάχαρες και μέλια...λόγια πολλά και υποσχέσεις αλλά πράξη καμία.

Ειχα όμως έτοιμο dispute στο PayPal το οποίο έληγε σήμερα.

(Σημείωση: για 3 μέρες έχουνε γιορτή Tombday και είναι κλειστά).

Μόλις έκανα escalate στο paypal, μέσα σε μισή ώρα, πήρα απάντηση από το PayPal ότι έγινε Refund το ποσό ολόκληρο.

Χαμένος βεβαια είμαι εγώ....(πέρα από τα νεύρα και την ψυχοσύνθεση που το πέζανε Κινέζοι....οι Κινέζοι)....έχασα από την Συναλλαγματική Ισοτιμία 3€ και τα έξοδα αποστολής της επιστροφής. (Μου έμεινε ο μετασχηματιστής, το OTG USB και κάτι άλλα καλώδια που είχε μέσα).

Από το site μου έστειλαν e-mail ότι έκαναν το refund καί τώρα έχουν Tablet να μου στήλουν αρκει να το παραγγείλω. (Για να μου στήλουν αντικατάσταση δεν είχαν και ήταν σε αργεία, αλλά για να μου απαντήσουν με e-mail να ξαναπαραγγείλω δεν είναι σε αργεία ? ε?)

Το Tablet που είχα παραγγείλει ήταν το Window N101 ver. 1 το οποίο για τα 15 λεπτά που δούλεψε ήταν φανταστικό.....αλλά μας αφησε χρόνους.....

Το Κινεζο-site που δεν θα ξαναδεί ευρώ ούτε ζωγραφιστό από μένα είναι το Merimobiles.

Από τότε έχω παραγγείλει άλλες 2 φορές από Geekbuying και μέχρι τώρα όλα καλά. Βεβαια δεν χρειάστηκε να στήλω κάτι πίσω....οπότε κρατάω μια επιφύλαξη.

από MERIMOBILES όμως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!!

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Νά'ναι καλά το καλό μας Paypal! Φαντάζεστε τις πιθανότητες refund χωρίς αυτό;:lol:
Ε, γι'αυτό και δεν ψωνίζουμε ποτέ μόνο με κάρτα ή κατάθεση!!!

Συμφωνώ, αλλά να σας πω την αλήθεια την πρωτη αγορα απο merimobiles την ειχα κανει με κάρτα και είχε τελικά πρόβλημα το ταμπλετ. τελικά τα επέστρεψαν όλα και τα μεταφορικά!

Συμφωνώ, αλλά να σας πω την αλήθεια την πρωτη αγορα απο merimobiles την ειχα κανει με κάρτα και είχε τελικά πρόβλημα το ταμπλετ. τελικά τα επέστρεψαν όλα και τα μεταφορικά!

απλά ήσουν εξαιρετικά τυχερός!

Alex

απλά ήσουν εξαιρετικά τυχερός!

απο τύχη άλλο τίποτα. Δυο έχω επιστρέψει ως τώρα και το τρίτο το περιμένω ήδη ένα μήνα!!!:lol:

απο τύχη άλλο τίποτα. Δυο έχω επιστρέψει ως τώρα και το τρίτο το περιμένω ήδη ένα μήνα!!!:lol:

Οκ, μάλλον βιάστηκα να μιλήσω:)

Τουλάχιστον δεν έχεις χάσει φράγκα.

Όλα το ίδιο τάμπλετ από το ίδιο μαγαζί;

Alex

και για αυτό εγώ τουλάχιστον πληρώνω πάντα κάτι παραπάνω για EMS, γιατί αν μέχρι να παραλάβεις έχουν ήδη χαθεί 20 μέρες και θες και άλλες 5-10 να επιβεβαιωθείς οτι δεν θα βγάλει κάνενα φίδι το ταμπλετάκι σου, είσαι απολύτως στο όριο του paypal protection.

Εγω παντως ολα τα tablet και για μενα και για φιλους απο http://www.spemall.com δεν ειχα ποτε προβλημα.

Αμεση αποστολή, tracking number κλπ....και αμεση απαντηση στο chat (βασικότατο για μενα):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ, μάλλον βιάστηκα να μιλήσω:)

Τουλάχιστον δεν έχεις χάσει φράγκα.

Όλα το ίδιο τάμπλετ από το ίδιο μαγαζί;

2 cube απο merimobiles. αλλα εχω πάει και άλλα απο κει και ολα καλά.

Σόρρυ αν έχει ξαναπαντηθεί αλλά με 200 σελίδες δύσκολα ψάχνεις...

Το http://www.ibuygou.com/ είναι αξιόπιστο; Επίσης με απλό airmail που δεν έχει καν tracking θα μου έρθει ή @@; Το πότε δεν με ενδιαφέρει. Να φτάσει μόνο με νοιάζει.

Εγω παντως ολα τα tablet και για μενα και για φιλους απο http://www.spemall.com δεν ειχα ποτε προβλημα.

Αμεση αποστολή, tracking number κλπ....και αμεση απαντηση στο chat (βασικότατο για μενα):)

Την ίδια καλή εμπειρία είχα και εγω απο εκεί!Όπως είπες βασικό η επικοινωνία που ήταν άμεση και στο chat αλλά και στα emails οπου μεσα σε 24 ώρες το πολύ είχα λάβει απάντηση.

what is the problem with the availability of u30gt2 i have ordered one since 21/3 (order number 2252) and they haven't sent it yet. When i contacted them in live chat they first said it will be in stock 28/3 and then 4/4 but nothing yet. Can someone give a sincere answer?

Παιδια το http://www.sharkbuy.com ειναι αξιοπιστο για να αγορασω ενα ταμπλετ 10ρακι μεχρι 200 ευρω γιατι σε πολλα κινεζικα σαιτ που κοιταζα ειναι το μοναδικο που σου κανει και ρουτ στα ταμπλετ αν θες.

Παιδια το http://www.sharkbuy.com ειναι αξιοπιστο για να αγορασω ενα ταμπλετ 10ρακι μεχρι 200 ευρω γιατι σε πολλα κινεζικα σαιτ που κοιταζα ειναι το μοναδικο που σου κανει και ρουτ στα ταμπλετ αν θες.
χρησιμοποιούν proxy στις ΗΠΑ για απόκρυψη των στοιχείων τους, μακρυά. Πέρα του ότι ειναι πανεύκολο να ρουτάρεις σχεδόν κάθε τάμπλετ, με το root with restore by binary , και το merimobiles στα ρουτάρει αν το επιλέξεις.