Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες πόσα Α βγάζει ο κανονικός φορτιστής της ταμπλέτας και στα πόσα Volt και πάρε ένα φορτιστή με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά

To ίδιο πήρα φυσικά. Αλλά δεν μπορώ να τον μετρήσω με πολύμετρο τον δικό του αφού δεν δουλεύει

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί τους από το forum τους (tabletsdroid.com), μίλα με το χρήστη shadowrun.

Έχεις δει από πότε έχει να απαντήσει στο φόρουμ εκεί ο χρήστης αυτός;;

To ίδιο πήρα φυσικά. Αλλά δεν μπορώ να τον μετρήσω με πολύμετρο τον δικό του αφού δεν δουλεύει

Παρόμοια ιστορία με τον δικό μου φορτιστή.

Εμένα φορτιζε πολύ αργά με αυτόν που έστειλαν, με αποτέλεσμα να θέλει 30 ώρες για πλήρη φόρτιση.

Έψαξα όλη την αγορά για 5v 2A που ήθελα, αλλά κανείς δεν είχε με το συγκεκριμένο βύσμα. Αγόρασα από eBay και δεν φορτιζε καθόλου.

Ψάχνω μήπως μου στείλουν τώρα τον σωστό.

Πάντως με πολυμετρο δεν μπορείς να τον μετρήσεις. Το ρώτησα σε πόσα μαγαζιά.

Θέλει ειδικά μηχανήματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις δει από πότε έχει να απαντήσει στο φόρουμ εκεί ο χρήστης αυτός;;

http://tabletsdroid.com/forum/discussion/48031/pipo-m2-startup-and-usb-connection-problem#Item_2

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Ωραίος.

Το έγραψα και εκεί.

Για να δούμε, θα ασχοληθεί κανείς άλλος, γιατί με τον Richard μιλάγαμε από τον Οκτώβρη, 2 φορές είπε ότι τον έστειλε και δεν είχα πάρει τίποτα.

Τώρα αν του έτυχε το κακό εκείνες τις μέρες δεν το ξέρω, αλλά μόνος του έτρεχε τα customer service θέματα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ωραίος.

Το έγραψα και εκεί.

Για να δούμε, θα ασχοληθεί κανείς άλλος, γιατί με τον Richard μιλάγαμε από τον Οκτώβρη, 2 φορές είπε ότι τον έστειλε και δεν είχα πάρει τίποτα.

Τώρα αν του έτυχε το κακό εκείνες τις μέρες δεν το ξέρω, αλλά μόνος του έτρεχε τα customer service θέματα;

Απαντούσε - στο forum - μέχρι τις 15. Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν στις 10 Νοεμβρίου και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

4 άτομα είναι το iPadAlternative, ένα απ'αυτά ήταν και ο Richard - ο μόνος που μιλούσε καλά Αγγλικά, γιατί ήταν Άγγλος - ο οποίος πρέπει να ήταν και ο ιδιοκτήτης.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Ποια κινεζο-ταμπλετ ειναι κορυφαια αυτη την στιγμη και σε ποια καταστημα ειναι στις καλυτερες τιμες?

Ποια κινεζο-ταμπλετ ειναι κορυφαια αυτη την στιγμη και σε ποια καταστημα ειναι στις καλυτερες τιμες?

Πόσες ιντσες? Και τι χαρακτηριστικά?

Αυτο ρωταω...αναξαρτητου ιντσων , ποια ειναι εκεινα τα χαρακτηριστηκα που καθιστουν ενα ταμπλετ κορυφαιο,δλδ ποιο ταμπλετ εχει τα καλυτερα καλυτερα χαρακτηριστηκα σε επεξεργαστικη ισχυη ,γραφικα, μνημη(ταχυτητα και μεγεθος)? γενικα ποια ειναι εκεινα τα τσιπ-σετ που ειναι μπροστα τεχνολογικα .Μιλαω για υλοποιησεις σε ταμπλετ της Κινεζικης αγορας.

Π.χ κυκλοφορει καποιο ταμπλετ τον Snapdragon S4 pro quad-core 1,5Ghz?

καλημέρα

συνήθως μετά πόσες μέρες δίνουν trucking number? εγώ το παρήγγειλα τη Κυριακή 16/12 και ακόμα δεν μου έδωσαν. στο status λέει ακόμα processing

από cube-tablet το πήρα

καλημέρα

συνήθως μετά πόσες μέρες δίνουν trucking number? εγώ το παρήγγειλα τη Κυριακή 16/12 και ακόμα δεν μου έδωσαν. στο status λέει ακόμα processing

από cube-tablet το πήρα

μέχρι αύριο πρέπει να σου στείλουν. στείλτους email και ρώτα τους αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

πριν λίγο τους ξανά έστειλα μήνυμα. τους είχα στείλει και τη Τρίτη που τος ρωτούσα πάλι πότε θα το στείλουν, αλλά δε μου απάντησαν

λέτε αν μέχρι αύριο πρωί δε μου στείλουν trucking number να κανω dispute στο paypal για να επιταχύνουν, όπως έκανε και ένας άλλος φίλος εδώ?

πριν λίγο τους ξανά έστειλα μήνυμα. τους είχα στείλει και τη Τρίτη που τος ρωτούσα πάλι πότε θα το στείλουν, αλλά δε μου απάντησαν

λέτε αν μέχρι αύριο πρωί δε μου στείλουν trucking number να κανω dispute στο paypal για να επιταχύνουν, όπως έκανε και ένας άλλος φίλος εδώ?

Γίνεται χαμός αυτές τις ημέρες .εμενα έκαναν 5 ημέρες να μου δώσουν νούμερο και ήταν αρχές Δεκεμβρίου .

Εμένα πακέτο που έφυγε 6/12 με singapore post έφτασε Ελλάδα 16/12 και λογικά αύριο θα είναι στα χέρια μου

Ενώ το δικό μου που έφυγε 10/12 επίσης με singapore post ακόμα είναι στο δρόμο. Υπομονή λοιπόν λόγω χριστουγέννων (και είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα το έβαζα κάτω από το δέντρο).

Μπορει να εχει φτασει Ελλαδα και απλα να μην εχει ανοιχτει ακομα το κιβωτιο που εχει μεσα το δεμα σου (ωστε να περαστει οτι εφτασε). Και σημερα να σου εμφανιστει, αμα βαλεις και 2-3 μερες μεχρι να στο στειλουν, ισα ισα που προλαβαινεις να το παρεις εντος 2012.

εμένα ένα με swiss post, έφυγε 17/12 από Κίνα, στις 20/12 ηταν ζυρίχη, και σήμερα πρέπει να φυγε για Ελλάδα αν κατάλαβα σωστά. Ούτε EMS να χα πληρώσει :lol:

Update από την ιστορία μου με το ahappydeal

Σήμερα μου ήρθε email από την FEDex πως οι αποστολείς δεν έστειλαν το τιμολόγιο(όπως τους ζητήθηκε) για να υπολογιστεί το ακριβές κόστος του εκτελωνισμού και ότι θα στείλουν τα προϊόντα πίσω. Με διαφορά λίγων λεπτών μου είχε έρθει απάντηση από το ahappydeal ότι έχουν στείλει ήδη το τιμολόγιο και πως μου ζητάνε συγνώμη που το λάθος τους οδήγησε σε υψηλό tax cost.

Οοοοτι να'ναι...!

Νέο update:

Σήμερα στάλθηκε οριστικά πίσω το δέμα και πήρα τηλέφωνο στην FEDEX να δω τελικά τι παίχτηκε. Η μόνη επικοινωνία που είχαν με το ahappydeal ήταν ότι θα αναλάβουν τα εκτελωνιστικά. Από εκεί και πέρα δεν έστειλαν ούτε το τιμολόγιο, ούτε κάτι άλλες πληροφορίες που τους ζήτησαν. Το κόστος για να επιστραφούν πίσω τα προϊόντα είναι 70€.

Πάμε στο καλύτερο... το ahappydeal επιμένει ότι έστειλε το τιμολόγιο, αλλά λέει αν επιστραφούν πίσω τα προϊόντα [ άμα έστειλαν όντως το τιμολόγιο γιατι να σταλούν πίσω ;) ] μόλις φτάσουν τα προϊόντα πίσω θα μου κάνουν refund τα μισά λεφτά από όσα πλήρωσα σύνολο για την παραγγελία μου!!!

Που είναι το καλό; Ότι σύνολο η παραγγελία μου είναι 303$. Άρα τα μισά λεφτά είναι 151$. Τα έξοδα επιστροφής είναι 70€-->95$ περίπου. Άρα στην ουσία μου ζητάνε να τους πληρώσω τα έξοδα επιστροφής, συν άλλα 59$ έτσι για τα όμορφα μάτια τους... τραγικό; Να προσπαθείς να βγάλεις κέρδος από την λ@λ@κια που έκανες. Έκανα escalate να αναλάβει την διαδικασία το Paypal. Έχω στείλει 4 μηνύματα στο paypal και η μόνη απάντηση που πήρα ήταν στο πρώτο-πρώτο μήνυμα. Από τότε άφαντοι. Ελπίζω να λειτουργήσει εναντίον τους και να με δικαιώσει το Paypal.

Ενημέρωσε και κανένα ξένο κατά προτίμηση forum που το βλέπει πολύ περισσότερος κόσμος για να μην ξαναψωνίσει κανείς από δαύτους.

Εντωμεταξύ ίσως πριν κάνεις αυτή την αγορά να συμβουλευόσουν και το WOT (Web Of Trust).

Δες κριτικές για το ahappydeal

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Μια μέρα που θα έχω όρεξη θα κάτσω να γράψω με ημερομηνίες την ιστορία μου στα Αγγλικά και θα πάρω σβάρνα όλα τα forum. Απλά τώρα με τις γιορτές δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ. Κι εδώ ενημερώνω για να ξέρει ο κόσμος και επειδή έχω πει από την αρχή την ιστορία.

btw tarantules πανέμορφη η πόλη σου! Χαλαρά στο τοπ3 από τα μέρη που έχω πάει στην Ελλάδα.

btw tarantules πανέμορφη η πόλη σου! Χαλαρά στο τοπ3 από τα μέρη που έχω πάει στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ! Κι εμένα η Θεσσ είναι από τις αγαπημένες μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Παιδιά μου βγάζει αυτό στο http://www.sao.cn/

(RB276561085HK) was posted on 19-Dec-2012 and is being processed for delivery to the addressee. (Greece)

Παιδιά μου βγάζει αυτό στο http://www.sao.cn/

(RB276561085HK) was posted on 19-Dec-2012 and is being processed for delivery to the addressee. (Greece)

είναι ακόμα στο ταχυδρομείο και περιμένει να φύγει

Kαλησπερα σας. http://www.ainol-novo.com/buy-products.html Εχει παρει κανενας σας απο εδω?Γιατι σκεφτομαι να αγορασω ενα φθηνο ταμπλετακι 150 ευρο μεγιστο μεχι 8 ιντσες για ταινιες κανενα παιχνιδακι.Απλα δεν θελω να μπλεξω με τελωνεια.Ευχαριστω.