Jump to content

[S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας

ackel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ροζ στην κάμερα το έχουμε όλοι τελικά?Εάν το γυρίσω πίσω θα πάρω κάποιο χωρίς το ροζ?Τόσο καιρό δεν με προβλημάτιζε αλλα τώρα που έβγαλα μερικές φωτό αντί για σκάνερ σε έντυπα φαίνεται αρκετά το ροζ επάνω στο χαρτί...

Το πιο πιθανο ειναι οτι θα το εχει κ το καινουριο που θα σου δωσουν.

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πιο πιθανο ειναι οτι θα το εχει κ το καινουριο που θα σου δωσουν.

Παιδιά έχει κυνηγήσει κανένας το θέμα με την κάμερα?Εάν το έχουν όλα τότε θα ζητήσω πίσω τα χρήματα μου και ας το έχω από τον μάιο.

• Administrators
Παιδιά έχει κυνηγήσει κανένας το θέμα με την κάμερα?Εάν το έχουν όλα τότε θα ζητήσω πίσω τα χρήματα μου και ας το έχω από τον μάιο.

Και από το Μάιο... τώρα το αποφάσισες; :wacko:

Modpic.gif

Και από το Μάιο... τώρα το αποφάσισες; :wacko:

Όχι τώρα έτυχε και το χρησιμοποίησα σαν σκάνερ για να εκτυπώσω κάτι χαρτιά που ήθελα και τα εκτύπωνα με το ροζ στην μέση.Μέχρι τώρα δεν είχα θέμα.

Να το κυνηγήσεις μπορείς, το θέμα είναι αξίζει τον κόπο; Άμα είναι θέμα software λογικά θα έπρεπε να είχε φτιαχτεί με τόσο ντόρο. Μάλλον θέμα hardware είναι και λογικά όταν τέσταραν τις κάμερες δεν το πήραν είδηση, αλλά ούτε και αυτό είναι σίγουρο...

Να το κυνηγήσεις μπορείς, το θέμα είναι αξίζει τον κόπο; Άμα είναι θέμα software λογικά θα έπρεπε να είχε φτιαχτεί με τόσο ντόρο. Μάλλον θέμα hardware είναι και λογικά όταν τέσταραν τις κάμερες δεν το πήραν είδηση, αλλά ούτε και αυτό είναι σίγουρο...

Το θέμα είναι ότι το κινητό είναι απίστευτο και είναι το νούμερο ένα και εάν χρειαστεί να το αλλάξω δεν ξέρω τι να πάρω...Και ίσως κάνω υπομονή να το γυρίσω πίσω και να πάρω στο s3...

• 2 weeks later...

Παιδιά διαβάζοντας όλα αυτά για το πρόβλημα της κάμερας, έχω δύο απορίες που αποτελούν και το μοναδικό μου ενδοιασμό όσον αφορά την αγορά του SGS II.

1) Εάν τραβήξω μια φωτογραφία σε νορμάλ συνθήκες φωτισμού, το ''ροζάκι'' είναι ορατό και μάλιστα θα εμφανισθεί και σε πιθανή εκτύπωση της φωτογραφίας.

2) Το πρόβλημα εμφανίζεται και στα video το ίδιο έντονα;

Παιδιά διαβάζοντας όλα αυτά για το πρόβλημα της κάμερας, έχω δύο απορίες που αποτελούν και το μοναδικό μου ενδοιασμό όσον αφορά την αγορά του SGS II.

1) Εάν τραβήξω μια φωτογραφία σε νορμάλ συνθήκες φωτισμού, το ''ροζάκι'' είναι ορατό και μάλιστα θα εμφανισθεί και σε πιθανή εκτύπωση της φωτογραφίας.

2) Το πρόβλημα εμφανίζεται και στα video το ίδιο έντονα;

To ροζ σε μενα εμφανιζεται μονο σε λευκο φοντο.Στις αλλες φωτο δεν κανει την εμφανιση του ουτε φυσικα στην εκτυπωση.Για το βιντεο δεν νομιζω να εχει καποιος ροζιλα.

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

To ροζ σε μενα εμφανιζεται μονο σε λευκο φοντο.Στις αλλες φωτο δεν κανει την εμφανιση του ουτε φυσικα στην εκτυπωση.Για το βιντεο δεν νομιζω να εχει καποιος ροζιλα.

Όντως μόνο σε λευκό φόντο, δηλαδή αν φωτογραφίσεις κάνα λευκό τοίχο...Πουθενά αλλού...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καλημέρα,παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν custom rom αν η φωτογραφική τους κάνει ζουμ από το πλαϊνό κουμπί όπως παλιά με την stock rom, γιατί εμένα τώρα με πλαϊνό κουμπί βγάζει φώτο και ζουμ κάνει μόνο όταν πιάνω την οθόνη όπως όταν ανοίγουμε τις φώτο.Το έχει αντιμετώπιση κανείς άλλος αυτό;Τι κωδικό πατάω στον dialer για να δω το firmware για να δω θέλει update.Λέτε να είναι κάποια settings και μα μην τα βλέπω;

Καλημέρα,παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν custom rom αν η φωτογραφική τους κάνει ζουμ από το πλαϊνό κουμπί όπως παλιά με την stock rom, γιατί εμένα τώρα με πλαϊνό κουμπί βγάζει φώτο και ζουμ κάνει μόνο όταν πιάνω την οθόνη όπως όταν ανοίγουμε τις φώτο.Το έχει αντιμετώπιση κανείς άλλος αυτό;Τι κωδικό πατάω στον dialer για να δω το firmware για να δω θέλει update.Λέτε να είναι κάποια settings και μα μην τα βλέπω;

Mε Leomar εισαι? Στην κουζινα του εχει δυο επιλογες για την καμερα, μια για να τραβας φωτο με τα hardware buttons (αυτο που εχεις) και μια αλλη (του potatoman). Εσυ θελεις την δευτερη μαλλον.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Mε Leomar εισαι? Στην κουζινα του εχει δυο επιλογες για την καμερα, μια για να τραβας φωτο με τα hardware buttons (αυτο που εχεις) και μια αλλη (του potatoman). Εσυ θελεις την δευτερη μαλλον.

Criskelo v22 λες μου κάνει του leomar μα το βάλω;

Criskelo v22 λες μου κάνει του leomar μα το βάλω;

Νομιζω πως κανει (απ'ο,τι εχω διαβασει εδω), αλλα περνα μια βολτα απο το Τροποποιησεις κλπ και ρωτα και εκει γιατι δεν εχω βαλει ποτε criskelo και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

παιδια μετα την αναβαθμιση σε I4 (την επισημη) η κιτρινιλα που πριν ειχα (εστω και λιγο) τωρα δεν υπαρχει τπτ. Καλα ξερετε πως το διορθωσαν αυτο? Μπραβο τους παντως.
TCe

εγινε και κατι καλο με την 2.3.4 η κιτρινιλα εφυγε ............το ροζ παραμενει αλλα μου το εμφανιζει οταν ο φωτισμος ειναι καπως χαμηλος και μουντος............

Καλησπερα παιδες! Παρακολουθω το φορουμ χρονια τωρα, αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα ενθουσιαστει ιδιαιτερα απο το θεμα "smartphone".. Εφτασε ο καιρος που αρχισα να δελεαζομαι ιδιαιτερα (ειχα ενα Ε71 το οποιο τα βγαλε τα λεφτα του) και κυριως απο το iphone4. Ειδα το SGS το οποιο το πηρα στον πατερα μου, αλλα δεν ενθουσιαστηκα με τη χρηση του. Ειδα και το 4S, ξενερωσα με την οθονη (για μενα ιδανικη ειναι η 4αρα)

Και ειδα και το SGS2 και ερωτευτηκα (αν και ειμαι ακομη λιγο μαγκωμενος λογω SGS και android)

Για να μην μακρυγορω, πηρα ενα SGS2 απο εναν χρηστη που διατεινεται οτι του ηρθε απο αναβαθμιση και απλα δεν το θελει (αγγλικης προελευσεως).

To εργαλειο ειχε κανονικα την ταινια ασφαλειας (DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN, CAUTION SEALED PACKAGE, etc..) και κανενα 4αρι ζελατινες νομιζω (3 μεγαλες και μια ψειρα)

android 2.3.3, baseband I9100XXKE7, GINGERBREAD.XWKF3. Νορμαλ ειναι μεχρι εδω?

Τσεκαρω αυτο που λεει στο πρωτο ποστ, δεν εχει κιτρινιλα..

Τσεκαρω την καμερα, σε εσωτερικο χωρο βραδυ, σε ανοιχτο μπεζ τοιχο με ηλεκτρονικο λαμπτηρα, δεν εβλεπα ροζ.. αλλα μια πρασινιλα! Σα μουχλα. Βεβαια οταν εβαλα την επιλογη fluorescent, εξαφανιστηκε.

Πώς τα βλεπετε μεχρι εδω? Να κανω καποιον αλλον ελεγχο?

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα λοιπον..

Καλησπερα παιδες! Παρακολουθω το φορουμ χρονια τωρα, αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα ενθουσιαστει ιδιαιτερα απο το θεμα "smartphone".. Εφτασε ο καιρος που αρχισα να δελεαζομαι ιδιαιτερα (ειχα ενα Ε71 το οποιο τα βγαλε τα λεφτα του) και κυριως απο το iphone4. Ειδα το SGS το οποιο το πηρα στον πατερα μου, αλλα δεν ενθουσιαστηκα με τη χρηση του. Ειδα και το 4S, ξενερωσα με την οθονη (για μενα ιδανικη ειναι η 4αρα)

Και ειδα και το SGS2 και ερωτευτηκα (αν και ειμαι ακομη λιγο μαγκωμενος λογω SGS και android)

Για να μην μακρυγορω, πηρα ενα SGS2 απο εναν χρηστη που διατεινεται οτι του ηρθε απο αναβαθμιση και απλα δεν το θελει (αγγλικης προελευσεως).

To εργαλειο ειχε κανονικα την ταινια ασφαλειας (DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN, CAUTION SEALED PACKAGE, etc..) και κανενα 4αρι ζελατινες νομιζω (3 μεγαλες και μια ψειρα)

android 2.3.3, baseband I9100XXKE7, GINGERBREAD.XWKF3. Νορμαλ ειναι μεχρι εδω?

Τσεκαρω αυτο που λεει στο πρωτο ποστ, δεν εχει κιτρινιλα..

Τσεκαρω την καμερα, σε εσωτερικο χωρο βραδυ, σε ανοιχτο μπεζ τοιχο με ηλεκτρονικο λαμπτηρα, δεν εβλεπα ροζ.. αλλα μια πρασινιλα! Σα μουχλα. Βεβαια οταν εβαλα την επιλογη fluorescent, εξαφανιστηκε.

Πώς τα βλεπετε μεχρι εδω? Να κανω καποιον αλλον ελεγχο?

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα λοιπον..

Στο πρώτο μου SGS2 μου εμφάνιζε στην καμερα και την ροζίλα και την πρασινίλα που λες. Δεν πρόκειται να βρεις SGS2 με αψεγάδιαστη κάμερα. Το θέμα είναι κατά πόσο το αποδέχεσαι.

Φίλε gaig πιθανότατα πήρες κάποια συσκευή που να έχει γίνει refurbished ή κάτι τέτοιο. Έτσι αγόρασα κι εγώ πριν ενάμιση χρόνο τον πρώτο γαλαξία. Έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω αφού έμεινε στα χέρια μου ένα χρόνο και πλέον τον χαίρεται η γυναίκα μου. Οπότε μη φοβάσαι για την επιλογή σου. Τώρα για τις κιτρινίλες και τις πρασινίλες δεν μπορώ να έχω άποψη αφού ποτέ δεν τις έχω δει. Όχι ότι προσπάθησα δηλαδή αλλά η ουσία παραμένει, δεν τις έχω δει ούτε στο SGS ούτε στο SGS2.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!

το οτι ειναι "baseband I9100XXKE7, GINGERBREAD.XWKF3" δειχνει οτι ειναι ιδιαιτερα παλιο (πχ. πρωτη φουρνια) ή δεν εχουμε σαφεις ενδειξεις για τετοια συμπερασματα?

τελικα ρε παιδια η ροζιλα ειναι θεμα καμερας η λειτουργικου-λογισμικου(η κιτρινη οθονη εμενα εφτιαξε με την αναβαθμιση)??υπαρχει καποια επισημη αιτιολογια απο την εταιρια??ψαχνω αλλα δεν εχω βρει τιποτα

παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!

το οτι ειναι "baseband I9100XXKE7, GINGERBREAD.XWKF3" δειχνει οτι ειναι ιδιαιτερα παλιο (πχ. πρωτη φουρνια) ή δεν εχουμε σαφεις ενδειξεις για τετοια συμπερασματα?

Δεν δειχνει κατι αυτο απλα δειχνει οτι σιγουρα δεν ειναι απο τα τελευταια πχ 1-2 μηνων αλλα αυτο δεν εχει σχεση με αυτον που στο πουλησε νομιζω φιλε μου.Μπορει απλα να ηταν σε στοκ.

παιδια μετα την αναβαθμιση σε I4 (την επισημη) η κιτρινιλα που πριν ειχα (εστω και λιγο) τωρα δεν υπαρχει τπτ. Καλα ξερετε πως το διορθωσαν αυτο? Μπραβο τους παντως.

Tο ιδιο και σε εμενα :)

Χθες εβαλα την ki8 και ειχα και παλι ροζ στην καμερα!

περασα την ομεγκα απο πανω(με το χακ στην καμερα) και το ροζ απλα εξαφανίστηκε και παλι!

και οταν λεμε εξαφανίστηκε λεμε εξαφανίστηκε!

δειτε το οσοι εχετε προβληματα ακομη....

• The title was changed to [S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας