Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το εκανα κιεγω! Τρελη διαφορα απο πριν και ευκολη διαδικασια... :up:

Επειδη εχω βαλει videoclip ως ηχο κλησης και νοιωθω οτι δεν ακουγεται τοσο δυνατα, μπορω να πειραξω και το μεγαφωνο? Ρωταω γιατι δεν θελω να πειραματιστω και χαλασω καμια ρυθμιση... Πειραξα λιγο καποιες ρυθμισεις speaker αλλα δεν ειδα διαφορα...

αν ξερει καποιος ας μας πει πως μπορουμε να δυναμωσουμε το μεγαφωνο για να ακουγεται καλυτερα οταν μιλαμε με ανοιχτη ακοραση. ευχαριστω!

το gps βελτιωσε καθολου την ταχυτητα κλειδωματος χωρις την βοηθεια gprs;

sent from the king galaxy s2

Φιλε δεν το πολυχρησιμοποιω...στο αρχικο lockarisma το ιδιο αργο μου φανηκε.

φιλε μπορεις να με βοηθεισεις για το πως κανουμε calibrarisma την μπαταρια γιατι ψαχνω να το βρω και δεν μπορω

Αυτό θά με ενδιέφερε και εμένα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

με αυτη την εφαρμογη

Την απάντηση που έδωσε ο pan24 δεν την είδες; :rolleyes:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Aπλως το calibrarisma γινεται στην δευτερη φορτιση μετα το φλασαρισμα.Την πρωτη φορα το αφηνουμε να αδειασει το πολυ μεχρι 20% και το βαζουμε να φορτισει με ανοιχτη την παραπανω εφαρμογη...οταν φτασει 100% επιλεγουμε calibration και ειμαστε οκ.

Υ.Γ. Βγήκε η cognition 2.3.4 http://goo.gl/t3si0

Edited by sakiss

Στην rom tou darky δεν υπάρχει ούτε μιαφωτο ρε παιδιά να δούμε λίγο τα θέματα...

Παντως οι 2.3.4 for darky- batista70-cognition οι αναφορές λένε πολύ καλά πραχματα...

Εσεις τι προτείνετε....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Στην rom tou darky δεν υπάρχει ούτε μιαφωτο ρε παιδιά να δούμε λίγο τα θέματα...

Παντως οι 2.3.4 for darky- batista70-cognition οι αναφορές λένε πολύ καλά πραχματα...

Εσεις τι προτείνετε....

ειχα περασει την villain μολις κυκλοφορησε,αλλα ειχε φοβερο battery drain,το android os ηταν στα υψη!σημερα περασα την batista..προς το παρον android os στο 6-7% (εννοειται πως εχω κανει remove/freeze οσα δεν χρειαζομαι) και προς το παρον...με μια ωρα χρηση,με ανοιχτο wifi συνεχεια και gps και φλασαρα στο 80%,ειμαι με 64% μπαταρια...

παρα πολυ καλα θα ελεγα!!

βεβαια σημερα διαβασα οτι επειδη δεν εχει κυκλοφορησει kernel επισημος για την 2.3.4 ,ολοι ακομα χρησιμοποιουν της 2.3.3...αυτο εχει καποιες επιπτωσεις στις επιδοσεις/features της 2.3.4...οποτε αναμενουμε για κατι πιο επισημο,ωστε να δουμε την 2.3.4 σε ολο της το μεγαλειο

το post ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15510881#post15510881

Edited by Luciferia
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

διάβασα καλα λόγια για την cognition 1.11 οπότε μόλις βρω χρόνο θα φλασαρω...

την εχει δοκιμάσει κανένας απο εδώ μέσα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

διάβασα καλα λόγια για την cognition 1.11 οπότε μόλις βρω χρόνο θα φλασαρω...

την εχει δοκιμάσει κανένας απο εδώ μέσα?

Εγώ φίλε μου εχω την 1.08 και είναι φανταστική!θα περιμένω όμως να βγάλει την 1.12 που θα έχει κάποια πραγματακια που θέλω και μετά θα τη φλασαρω και έπειτα τον kernel του sorg η του chainfire!το βράδυ από ότι μου είπανε στους xda θα βγει και το πανέμορφο μπλε θέμα του whiskey!μετά από αυτα το τηλεφωνάκι θα είναι ακόμα πιο super!

Και εγώ περιμένω overscroll effect αλλιώς δεν περνάω την καινούρια (cognition).

@polo1400

μου δινεις ενα link για τον kernel του sorg γιατι το εψαξα αλλα δεν το βρηκα?

@jastonas

τι ακριβως ειναι το overscroll efffect?

ξερετε αν μπορω να κανω root με το s2 root και μετα μεσω rom manager να βαλω cwm?

Αν θες CWM βάλε τον cfroot. Μακρυά από rom manager, ήταν και είναι τελείως broken στα samsung κινητά.

ενω εχω διαλεξει κανονικα ελληνικα και αγγλικα περναω το δαχτυλο απο το space βγαζει κανονικα το εφε και καλα που παει απο αγγλικα ελληνικα αλλα στο space μενει παντα english uk, και δεν αλλαζει γλωσσα.

εβαλα και γερμανικα και αλλα παλι κανει το ιδιο.

εβγαλα εντελως τα αγγλικα και εβαλα αλλες γλωσσες εκει αυτο κολλημενο στα αγγλικα του.

στο swype γραφει κανονικα ελληνικα και αγγλικα και απ ολα.

αλλα εγω θελω το αλλο.

το τηλεφωνο ειναι κανονικα ελληνικο, η γλωσσα στα ελληνικα και rooted, αν και νομιζω το θεμα το ειχα απο πριν γινω root.

για πειτε μπας και δε κανω restore...

ενω εχω διαλεξει κανονικα ελληνικα και αγγλικα περναω το δαχτυλο απο το space βγαζει κανονικα το εφε και καλα που παει απο αγγλικα ελληνικα αλλα στο space μενει παντα english uk, και δεν αλλαζει γλωσσα.

εβαλα και γερμανικα και αλλα παλι κανει το ιδιο.

εβγαλα εντελως τα αγγλικα και εβαλα αλλες γλωσσες εκει αυτο κολλημενο στα αγγλικα του.

στο swype γραφει κανονικα ελληνικα και αγγλικα και απ ολα.

αλλα εγω θελω το αλλο.

το τηλεφωνο ειναι κανονικα ελληνικο, η γλωσσα στα ελληνικα και rooted, αν και νομιζω το θεμα το ειχα απο πριν γινω root.

για πειτε μπας και δε κανω restore...

http://www.multiupload.com/EBLMWPSDOV Θα κατεβάσεις αυτό το ζιπάκι, θα το ξεζιπάρεις και θα βάλεις το AxT9IME.apk στην εσωτερική.

Μετά με root explorer θα μπεις και θα σβήσεις το AxT9IME.apk από το /system/app , θα βάλεις αυτό της εσωτερικής και μετά θα κάνεις install την εφαρμογή από την εσωτερική και όχι από το /system/app.

Αν θες CWM βάλε τον cfroot. Μακρυά από rom manager, ήταν και είναι τελείως broken στα samsung κινητά.

ομως αν βαλω cf-root θα μπορω να τσεκαρω για updates απο το kies?

http://www.multiupload.com/EBLMWPSDOV Θα κατεβάσεις αυτό το ζιπάκι, θα το ξεζιπάρεις και θα βάλεις το AxT9IME.apk στην εσωτερική.

Μετά με root explorer θα μπεις και θα σβήσεις το AxT9IME.apk από το /system/app , θα βάλεις αυτό της εσωτερικής και μετά θα κάνεις install την εφαρμογή από την εσωτερική και όχι από το /system/app.

δε με αφηνει να σβησω αυτο που ειναι στο app. δε μου λεει οτι δε μπορει απλα το βλεπω εκει παλι...

απο διαχειρηση εφαρμογων δε κανει uninstall μονο παυση κανει... αλλα και παλι δε σβηνει.

εκανα αντικατασταση (δε ξερω αν την εκανε τλκ) και αμα παω να κανω install απ εξω που λες λεει δεν εγατασταθηκε...

ομως αν βαλω cf-root θα μπορω να τσεκαρω για updates απο το kies?

Νομίζω γίνεται, χωρίς να είμαι σίγουρος. Αλλά ποιο το νόημα να τσεκάρεις τα updates του kies όταν μπορείς να τα φλασάρεις εύκολα και όμορφα μέσω Odin;

Άσε που τα updates δεν έχουνε root, βασική προυπόθεση για όλα τα πράγματα.

δε με αφηνει να σβησω αυτο που ειναι στο app. δε μου λεει οτι δε μπορει απλα το βλεπω εκει παλι...

απο διαχειρηση εφαρμογων δε κανει uninstall μονο παυση κανει... αλλα και παλι δε σβηνει.

εκανα αντικατασταση (δε ξερω αν την εκανε τλκ) και αμα παω να κανω install απ εξω που λες λεει δεν εγατασταθηκε...

Πάνω δεξιά στον root explorer έχει μία επιλογή mount r/w ή mount r/o , πάτα την και κάνε την διαδικασία που σου έγραψα ξανά.

EDIT: Sorry, δεν είναι μόνο αυτό το αρχείο. Μισό τα ψάχνω είναι και μερικά extra.

EDIT2: Λοιπόν επειδή δεν είμαι σίγουρος ποια αρχεία είναι, επειδή είναι διασκορπισμένα, αναγκαστικά σου έχω μία εναλλακτική.

Αν δεν έχεις swype με Ελληνικά ορίστε: http://dl.dropbox.com/u/33477829/Swype.rar

Ίδια διαδικασία, περνάς στο /system/app το .apk και το libswype.so το περνάς στο /system/lib. Install μετά το .apk από την εσωτερική.

Edited by saliez

EDIT: Sorry, δεν είναι μόνο αυτό το αρχείο. Μισό τα ψάχνω είναι και μερικά extra.

EDIT2: Λοιπόν επειδή δεν είμαι σίγουρος ποια αρχεία είναι, επειδή είναι διασκορπισμένα, αναγκαστικά σου έχω μία εναλλακτική.

Αν δεν έχεις swype με Ελληνικά ορίστε: http://dl.dropbox.com/u/33477829/Swype.rar

Ίδια διαδικασία, περνάς στο /system/app το .apk και το libswype.so το περνάς στο /system/lib. Install μετά το .apk από την εσωτερική.

ωραια, swype ειχα κανονικο κομπλε ετσι κι αλλιως.

εκανε τη διαγραφη, για λιγο δεν ειχα samsung keyboard μονο swype. παλι δε ολοκληρωνει εγκατασταση, μετα το restart εβγαλε παλι samsung k/b με το ιδιο προβλημα,

και ουτε μετα το restart κανει την εγκατασταση απο την απ εξω...

αστερακια διαισεις και νουμερα μυριζομαι...

Edited by Tyxerakias
Διόρθωση παράθεσης

ωραια, swype ειχα κανονικο κομπλε ετσι κι αλλιως.

εκανε τη διαγραφη, για λιγο δεν ειχα samsung keyboard μονο swype. παλι δε ολοκληρωνει εγκατασταση, μετα το restart εβγαλε παλι samsung k/b με το ιδιο προβλημα,

και ουτε μετα το restart κανει την εγκατασταση απο την απ εξω...

αστερακια διαισεις και νουμερα μυριζομαι...

Αχα, να σε ρωτήσω. Ποια ROM φοράς; Επίσημη;

ναι κε2 πως λεγετε.

Υπάρχει λύση, αλλά θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών.

# 9.Τελευταίο βήμα, αν θέλετε να αλλάξετε το sales code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC το υποστηρίζει, πατήστε *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα). Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο.

Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί, ή μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας *#06# .

Αν επιλέξεις EUR θα έχεις και αυτόματα Ελληνικά.

Υπάρχει λύση, αλλά θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών.

Αν επιλέξεις EUR θα έχεις και αυτόματα Ελληνικά.

λοιπον το παταω γραφει eur και απο κατω μια τελεια χωρις τπτ... αμα τη διαλεξω και πατησω εγκατασταση μου λεει πρεπει να εχει 3 γραμματα...

βγαλε ακρη...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...