Jump to content

tifoso_111

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tifoso_111

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tifoso_111's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όχι αρκετά ώστε να το προσέξω. Ίσως να έχει γίνει λιιιιγο πιο αργό στο ξεκλείδωμα. Αλλά θέλω να αλλάξω τον κωδικό από pin σε pattern και εκει που μου ζηταει να βάλω pin για να μπω στο μενού και να κάνω την αλλαγή δεν με αφήνει να πατήσω next. Το κάνει αυτό σε κάποιον άλλο?
  2. Η multi δεν είναι official. Εϊναι πειραγμένη από το εκάστοτε μαγαζί, συνήθως έχει διάφορα μικροbugs, πιθανότατα περισσότερο bloatware και δεν παίρνει επίσημες αναβαθμίσεις από την xiaomi.
  3. Μα... αυτή είναι η δουλειά της RAM. Να έχει τα δεδομένα έτοιμα προς ανάγνωση για τον επεξεργαστή. Όσο πιο γεμάτη τόσο το καλύτερο.
  4. http://en.miui.com/thread-205482-1-1.html Εϊναι μόνο για Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G και Mi Note. Αλλά αφού το δουλέυουν κάποια στιγμή θα βγεί και stable και από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να το πάρουν και οι υπόλοιπες συσκευές.
  5. Ναι αλλά έτσι δεν θα έχουν την υποστήριξη της xiaomi στις αναβαθμίσεις. Και η υποστήριξη της xiaomi ,για εμένα τουλάχιστον, είναι ίσως ο νο1 λόγος για να διαλέξεις κινητό της εταιρίας σε σχέση με άλλα μοντέλα απο Κίνα.. και όχι μόνο (btw έχει βει beta miui με android 6.0. Κάτι samsung και λοιποί κατασκευσταές πλυντηρίων ακούνε?).
  6. Χθές σε κινητό φίλου που είχε έρθει με την multilanguage και είχε και κάτι θεματάκια (πχ πολύ μεγάλο font στις επαφές, στα μηνύματα έκοβε την πάνω σειρά στην μέση) ακολούθησα αυτόν το οδηγό http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html και πέρασα την ορίτζιναλ κινέζικη (που έχει μόνο αγγλικά ή κινέζικα στα μενού). Το φλασαρισμα έγινα κανονικά με την πρώτη και με το που άνοιξε το κινητό πήρε και την αναβάθμιση. Επίσης όλα τα μικρο προβήματα που ανέφερα πιο πάνω λύθηκαν. Όποιος ενδιαφέρεται ας το τομλήμσει απλά βεβαιωθείτε οτι ακολούθείτε τα βήματα κατα γράμμα.
  7. Έχω βρει αυτό: http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html και θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως σε συσκευή φίλου η οποία φοράει την unofficial rom. Πέραν τούτου το κινητό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δουλεύει απροβλιμάτιστα.
  8. Καλησπέρα στο forum!! Ειμαι απο το καλοκαίρι κάτοχος του s4 (9505) και μέχρι τώρα τα έχω αφήσει όλα μαμά.. αλλά - όπως ήταν λογικό- το ψιλοβαρέθηκα ( πόσο να αντέξει κάποιος το TW) οπότε λέω να αρχίσω πάλι flashar-ισματα. Επειδή με custom roms στο s4 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου θα ήθελα την γνώμη σας. Για αρχή το τηλέφωνο όπως είπα είναι εργοστασιακό, φοράει την ΜΚΕ (android 4.3) που την πήρε με ΟΤΑ και είναι γερμνανικό (DBT). Απόσο διάβασα το κάνονικα κανονικό root με CF και odin ( εγγυήσεις KNOX κτλ δεν με ενδιαφέρουν, ας γράψει ότι θέλει ο counter.. κάτω η καταπίεση της samsung). Στη συνέχεια περνάω πάλι με odin κάποιο CMW (έχετε κάποιο να πρότείνετε? Από αυτά που διάβασα κατάλαβα οτι υπάρχει ένα θέμα με την σταθερότητα τους) Και μετά είμαι έτοιμος να φλασάρω custom. Οπότε έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή pre-rooted GE rom? Όσες είναι βασισμένες στο 4.4 δουλέυουν ή έχουν ακόμα θέματα? Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά υποθέτω οτι μπορώ πάντα να περάσω με odin την τελεύταία official για το κινητό μου και να είμαι οκ, σωστά?? (εκτός από τους counters προφανώς). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  9. Λογικά κάποια στιγμή θα έρθει και το update από μόνο του (ίσως και ΟΤΑ). Απλά όσοι βιαζόμασταν να το περάσουμε υπήρχε και αυτός το τρόπος.. :)
  10. Ναι όντως τα δεδομένα δεν τα κρατάει, but it's something... :p
  11. Αν είασι root ξέρω οτι υπάρχει το titanium backup. 2 χρόνια με rootαριμσένο S2 αυτό χρησιμοποιούσα. Για μη rooted συσκευές δεν ξέρω κάποια εφαρμογή. Αν κάποιος συμφορουμίτης γνωρίζει ας μας πει. Πάντως της εφαρμογές μου τις κάνω backup μεσω google, και τα sms με την εφαρμογή SMS Backup & Restore. Φωτος, μουσικές και γενικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική sdcard (τα 9Gb που έχουμε ως αποθηκευτικό χώρο) νοιμιζω επαναλαμβάνω ΝΟΜΙΖΩ, οτι δεν επηρεάζονται όταν κάνεις update. Ή τουλάχιστον δεν επηρεαζόντουσαν στο S2. Για το s4 δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο, οπότε καλού κακού κάνε μια αντιγραφή στο pc για να είσαι σίγουρος.
  12. Για αρχή να διευκρινήσω οτι το τηλέφωνό μου είναι γερμανικό (DBT) Και όντως ούτε εμένα μου είχε βγάλει την MF8 σαν τελευταία. Για να στην βγάλει θα πρέπει να πας, μέσω του ΚΙΕΣ, στην επιλογή Tools-> Firmware Upgrade and Initialization (στα ελληνικά το αντίστοιχο είναι Εργαλεία-> Αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία, ή κάπως έτσι. Εϊναι η δεύτερη επιλογή στο μενού Εργαλέια) Απο εκεί, λογικά θα σου εμφανίσει την MF8. Ακολουθείς τις οδηγίες και αναβαθμίζεις. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! : Αν τελικά αναβαθμίσεις απο εκεί, η συσκευή θα γίνει fullwipe οπότε πάρε ένα backup πρώτα.
  13. Θεωριτικά δεν είναι πρόβλημα κανενός απο τους 2. Εγώ με vodafone είμαι και έχω κανονικά 4g. Θα πρέπει α) Να έχεις καινούρια, ή σχετικά πρόσφατη sim (εννοώντας οτι αν έχεις καμμιά sim 10ετίας παίζει και να μην δουλέψει το 4g εξαιτίας αυτού του γεγονότος). β) Να πάρεις τηλέφωνο την voda να σου ενεργοποιήσει το 4g. γ) Μετά απο κανα μισάωρο θα σου έρθει σμσ επιβεβαίωσης. Κάνεις ένα restart το κινητό και θεωριτικά σου εμφανίζει την επιλογή για 4g στο κινητό δ) Αφού τα είχα κάνει όλα αυτά, εμένα πάλι δεν μου έβγαλε την επιλογή στις ρυθμίσης. Το τηλ μου είναι απο γερμανία και είχε την έκδοση ΜΕΑ. Έκανα αναβάθμιση μέσω ΚΙΕΣ σε MF8 και το 4g δουλεύει κανονικά. Για τα κινητά που είναι απο ελλάδα ίσως πρέπει να περιμένετε αναβάθμιση απο Samsung.
  14. Mε vodafone δεν σου δουλεύει το 4g??
  15. Εγώ την γερμανική κατέβασα. Νομίζω οτι έχει βγει και για άλλες χώρες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252855
×
×
  • Create New...