v@gelis Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Βαγγέλη, μου εξηγείς τι είναι το multidpi; Δεν σου αρκεί να βάλεις ένα LCD Density changer ή να αλλάξεις το build.prop μόνος σου; πω.............. πόσο χαίρομαι.....!! Η Oxygen ήταν και μάλλον είναι ότι καλύτερο πέρασε από το Desire. Ναι καλή η CM7 και έχει πολλά καλούδια.. αλλά άλλη φάση η Oxygen :) Άντε με το καλό και στο SGS2 :) Καλησπερα. Δες εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=843019 Με Denstiy changer γινεται μερικως δουλεια, αλλα και παλι χρειαζεται να εχεις σεταρει και τις αντιστοιχες εφαρμογες της rom (π.χ. dialer κλπ) να παιζουν σωστα σε ενα custom dpi (π.χ. 182). Στην παραπανω rom εχουν κανει καλη δουλεια και με τετοια οθονη και 800Χ480 αναλυση, νομιζω πως μια τετοια υλοποιηση θα ηταν πολυ επιτυχημενη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 η λογικη λεει οτι εφοσον η ρομ που θες να περασεις ειναι βασισμενη σε KE7..θα πρεπει να περασεις το αντιστοιχο CF-root XEU-KE7 για να δουλεψει οπως πρεπει.. δηλαδη προτα περναω τώρα το CF-root XEU-KE7( με odin η οχι?) ετσι οπως ειμαι με την Cognition S2 v1.07 και μετα φλασαρο κανινικα απο την αρχη την ρομ??σε ζαλίζω λιγω:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 δηλαδη προτα περναω τώρα το CF-root XEU-KE7( με odin η οχι?) ετσι οπως ειμαι με την Cognition S2 v1.07 και μετα φλασαρο κανινικα απο την αρχη την ρομ??σε ζαλίζω λιγω:O περασε πρωτα τον κερνελ και αφου σου εμφανισει παλι το CWM φλασαρε παλι την ρομ μεσω αυτου και θα εισαι οκ.. Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Καποιος που να εχει δοκιμασει το jig και να μου στειλει κανα link απ'οπου το αγορασε? (προτιμω απο eBay) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 περασε πρωτα τον κερνελ και αφου σου εμφανισει παλι το CWM φλασαρε παλι την ρομ μεσω αυτου και θα εισαι οκ.. περασα τον κερνελ CF-Root-SGS2_XW_XEU_KE7-v4.0-CWM4 με odin κανονικα και μετα φλασαρα Cognition S2 v1.07 μέσο CWM αλλα παλι το CWM δεν υπαρχει το superser υπαρχει κανονικα τι πρεπει να κάνω να φλασαρο παλι τον κερνελ πάνω απο την ρομ που μολις το περασα???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Καποιος που να εχει δοκιμασει το jig και να μου στειλει κανα link απ'οπου το αγορασε? (προτιμω απο eBay) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230631166358&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Λοιπον δοκιμασα την Litening 1.5. Αψογη ρομ, κανενα προβλημα so far και πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας. Πραγματικα κανενα προβλημα, την προτεινω ανεπιφυλακτα μεχρι την (οκ ειμαι γραφικος) online kitchen. Μονο μειον (για μενα) πως εχει πολλα crApps της Samsung τα οποια βεβαια βγαινουν με το Titanium. Αν δεν βαρεθω θα δοκιμασω και την Cognition ή την Vilain που λετε για να εχω και συγκριση :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 περασα τον κερνελ CF-Root-SGS2_XW_XEU_KE7-v4.0-CWM4 με odin κανονικα και μετα φλασαρα Cognition S2 v1.07 μέσο CWM αλλα παλι το CWM δεν υπαρχει το superser υπαρχει κανονικα τι πρεπει να κάνω να φλασαρο παλι τον κερνελ πάνω απο την ρομ που μολις το περασα???? φλασαρε τον κερνελ παλι.. Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 φλασαρε τον κερνελ παλι.. το φλασαρα τον κερνελ αλλα τορα εχασα αυτην την δηνατοτητα( custom kernel: --overclockable to 1.5ghz (defaults to 1.2ghz on boot, oc with setcpu) και το --clockworkmod recovery 4.0.0.5 λογικα δεν πρεπει να υπήρχε:(???? τι κανο λαθος?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 παιδες η cognition μαμει και δερνει αλλα υπαρχει ενα θεματακι. το ποσοστο της μπαταρτιας το δειχνει με τοσο μικρα γραματακια που πρεπει να βγαζω τα ματια μου καθε φορα για να το δω. χρησιμοποιουσα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1107095 στην μαμα ρομ και ηταν μια χαρα,αλλα στην cognition δεν πρεπει να υποστηριζεται. καμμια αλλη λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 εγω εχω βαλει το extended controls που εκτος των αλλων μου δειχνει και το ποσοστο.. καποια αλλη λυση δε γνωριζω Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 οσοι ειμαστε με στοκ rom(ke2) ποιες εφαρμογες να κανουμε freeze? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδιά υπάρχει κάπιο πρόγραμμα ή έστω κάποια επιλογή του Titanium που να παίρνει backup τις επιφάνειες εργασία και τα widgets σε αυτές? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδιά υπάρχει κάπιο πρόγραμμα ή έστω κάποια επιλογή του Titanium που να παίρνει backup τις επιφάνειες εργασία και τα widgets σε αυτές? με titanium επιλεγοντας «πληρες» backup μονο τα widgets δεν μου κρατησε και αναγκαστηκα να τα ξαναπερασω ενα ενα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) παιδες η cognition μαμει και δερνει αλλα υπαρχει ενα θεματακι. το ποσοστο της μπαταρτιας το δειχνει με τοσο μικρα γραματακια που πρεπει να βγαζω τα ματια μου καθε φορα για να το δω. χρησιμοποιουσα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1107095 στην μαμα ρομ και ηταν μια χαρα,αλλα στην cognition δεν πρεπει να υποστηριζεται. καμμια αλλη λυση? http:// forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1127883 φίλε εδώ θα βρεις αυτό που θες... Edited July 1, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 με titanium επιλεγοντας «πληρες» backup μονο τα widgets δεν μου κρατησε και αναγκαστηκα να τα ξαναπερασω ενα ενα.. Ίσως να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παίρνει backup τους lounchers και τα widgets τους αν ξέρει κάποιος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ίσως να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παίρνει backup τους lounchers και τα widgets τους αν ξέρει κάποιος.... Με όποιο πρόγραμμα και να κάνεις backup τα Widgets δεν επαναφέρονται, δυστυχώς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 να συμπληρωσω οτι ο launcherpro επανηλθε κανονικα.. μονο παρατραγουδο τα widgets.. Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 να συμπληρωσω οτι ο launcherpro επανηλθε κανονικα.. μονο παρατραγουδο τα widgets.. Tapatalked from my GT-I9100 Διάβασα κάπου ότι το MyBackup Pro έχ3ι (και έχει όντως, το τσέκαρα) μια επιλογή backup - Δεδομένα - και επιλέγεις "Αρχ. οθόνη Android". Έτσι υποτίθεται ότι πέρνει backup τις οθόνες και τα widget. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 οσοι ειμαστε με στοκ rom(ke2) ποιες εφαρμογες να κανουμε freeze? Στο πρώτο post κοίταξες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Διάβασα κάπου ότι το MyBackup Pro έχ3ι (και έχει όντως, το τσέκαρα) μια επιλογή backup - Δεδομένα - και επιλέγεις "Αρχ. οθόνη Android". Έτσι υποτίθεται ότι πέρνει backup τις οθόνες και τα widget. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει. Μην πεδεύεσαι άδικα, δεν επαναφέρονται τα widgets. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα την wind. Με άλλο τηλέφωνο έχω 5/5 σήμα με το galaxy s2 έχω από 0-1 μπάρα και πολλές φορες χάνεται το σήμα. Δοκίμασα με cosmote sim και έχω 4/5 σήμα στο σπίτι μου. Δοκίμασα και με άλλη κάρτα wind χωρίς αποτέλεσμα. Τι να κάνω? Όλα ξεκίνησαν όταν άλλαξα rom σε KF2 και έκανα και root. Γύρισα στην αρχική ROM χωρίς αποτέλεσμα :( “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 http:// forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1127883 φίλε εδώ θα βρεις αυτό που θες... Το έχω ξαναφέρει οτι απο εδώ:http://uot.dakra.lt/kitchen/ μπορείτε να βάλετε τα δικά σας modification ανεξαρτήτως ποιά custom rom έχετε(συμπεριλαμβανομένου battery mods, overscroll glow, status bar και άλλα πολλά...) χωρίς να περιμένετε κάποιον απο XDA να φτιάξει ενα mod που τύχει να σας αρέσει και να είναι φτιαγμένο για την δικιά σας ROM... Προτείνω να μπεί στη πρώτη σελίδα του θέματος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Το έχω ξαναφέρει οτι απο εδώ:http://uot.dakra.lt/kitchen/ μπορείτε να βάλετε τα δικά σας modification ανεξαρτήτως ποιά custom rom έχετε(συμπεριλαμβανομένου battery mods, overscroll glow, status bar και άλλα πολλά...) χωρίς να περιμένετε κάποιον απο XDA να φτιάξει ενα mod που τύχει να σας αρέσει και να είναι φτιαγμένο για την δικιά σας ROM... Προτείνω να μπεί στη πρώτη σελίδα του θέματος.... Η συγκεκριμένη κουζίνα δεν είναι αποκλειστικά για το GS2 αλλά για συσκευές με το συγκεκριμένο λειτουργικό γενικότερα. Κατά συνέπεια πρέπει να μπει κάπου στο forum του Android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 παιδια οσοι απο εσας εχουν περασει την cognition rom μετα το φλασαρησμα εχεται κανονικα της εφαρμογες superuser kai την cwm γιατη σε εμενα μετα το φλασαρησμα υπαρχει μονο το superuser?? εκανα εγω καποιο λαθος η το εχεται και η αλλοι αυτο??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 παιδια οσοι απο εσας εχουν περασει την cognition rom μετα το φλασαρησμα εχεται κανονικα της εφαρμογες superuser kai την cwm γιατη σε εμενα μετα το φλασαρησμα υπαρχει μονο το superuser?? εκανα εγω καποιο λαθος η το εχεται και η αλλοι αυτο??? H cognition χρησιμοποιεί self-moded kernel με original cwm που δεν έχει πρόγραμμα ( apk ) αλλά εμφανίζεται μόνο στο recovery mode. Το apk cwm είναι φτιαγμένο από τον chainfire και υπάρχει μόνο αν έχεις chainfire kernel CF-root Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts