pan24 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αν εχεις καποιος ενα user και ενα pass για την beta rom kitchen αν θελει ας μου το στειλει με pm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αναφέρθηκε ότι με το απλο root δεν σβηνονται τα δεδομενα του κινητου. Με το cfroot χανονται ολα ή οχι; Επίσης γιατι εχω μπερδευτει. Custom Rom περνας με απλο root ή με cfroot; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αναφέρθηκε ότι με το απλο root δεν σβηνονται τα δεδομενα του κινητου. Με το cfroot χανονται ολα ή οχι; Επίσης γιατι εχω μπερδευτει. Custom Rom περνας με απλο root ή με cfroot; παμε παλι.. με cf root δε χανεις απολυτως τιποτα.. αποκτας μονο δικαιωματα διαχειριστη στο συστημα και προστιθεται μονο μια εφαρμογη για αυτο το σκοπο (superuser λεγεται), η παρουσια της οποιας επιβεβαιωνει την επιτυχια της διαδικασιας του ρουτ.. καλο ειναι να προχωρησεις σε cfroot γιατι οπως εχει αναφερθει πολλες φορες προσθετει και το clockwordmod recovery (δεν ειναι εφαρμογη) που σου επιτρεπει πολυ ευκολα να φλασαρεις οποια ρομ θες καθως και να κανεις nandroid backup.. επομενως προχωρα σε cfroot και αφου βεβαιωθεις οτι ειναι επιτυχημενο μπορεις μετα να φλασαρεις οποια ρομ επιθυμεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 nandroid backup? Σαν το titanium back up δηλαδη; Το ίδιο πράγμα ειναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Σε οποιον δεν κανει κοπο ας γραψει μια λιστα με εφαρμογες που καλο θα ηταν να κανουμε freeze απο την leomar v2.4.... Sent from my Desire HD Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Θέλω να κάνω root στο κινητό. Εχω την τελευταία επίσημη rom XWKF3. Κατεβάζω το αρχείο "GT-I9100_XWKF3_insecure" σύμφωνα με τον οδηγό και όταν ξεζιπάρω έχω ένα αρχείο "zImage". Ο οδηγός λέει "Αφού το κατεβάσεις το ξεζιπάρεις και σιγουρεύεσαι ότι έχει κατάληξη .tar ή .md5 ή .smd." Το αρχείο αυτό δεν έχει καμιά προέκταση ! Τί κάνω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Θέλω να κάνω root στο κινητό. Εχω την τελευταία επίσημη rom XWKF3. Κατεβάζω το αρχείο "GT-I9100_XWKF3_insecure" σύμφωνα με τον οδηγό και όταν ξεζιπάρω έχω ένα αρχείο "zImage". Ο οδηγός λέει "Αφού το κατεβάσεις το ξεζιπάρεις και σιγουρεύεσαι ότι έχει κατάληξη .tar ή .md5 ή .smd." Το αρχείο αυτό δεν έχει καμιά προέκταση ! Τί κάνω ? Το αρχείο που σε ενδιαφέρει είναι το GT-I9100_XWKF3_insecure.tar ή όποια από τις παραπάνω καταλήξεις έχει!;) Ερώτηση! Τώρα που του έχω κάνει root πως θα κάνω freeze εφαρμογές που θέλω, όπως πχ οι φωνητικές εντολές και πως θα κάνω το bluetooth να ενεργοποιήτε και σε λειτουργία πτήσης; Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Θέλω να κάνω root στο κινητό. Εχω την τελευταία επίσημη rom XWKF3. Κατεβάζω το αρχείο "GT-I9100_XWKF3_insecure" σύμφωνα με τον οδηγό και όταν ξεζιπάρω έχω ένα αρχείο "zImage". Ο οδηγός λέει "Αφού το κατεβάσεις το ξεζιπάρεις και σιγουρεύεσαι ότι έχει κατάληξη .tar ή .md5 ή .smd." Το αρχείο αυτό δεν έχει καμιά προέκταση ! Τί κάνω ? Χαζομάρα μου. Εκανα unzip το ίδιο το tar .... Ολα ΟΚ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ο Leo αρχισε πάλι τα κόλπα......: Changelog 2.5 Added angelom Tundkernel 22 (it supports ntfs usb mount like cf-root) Added BLN control for stock Samsung Mms Added XEU CSC Added scripts for mounting and unmounting ntfs usb drive Added GscriptLite app (needed for mount and unmount) Added Revolution theme v3 Circular battery mod with support for EDT Tweaks Included EDT Tweaks,BLN Control, Jkey Theme settings in /data/app Reverted back home wakeup.. enabled sip voip by default installation script has been modified it won't wipe your batterystats even if this rom is fullwipe! Added Samsung keyboard with 'all' available languages.. (still working on it ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Σε οποιον δεν κανει κοπο ας γραψει μια λιστα με εφαρμογες που καλο θα ηταν να κανουμε freeze απο την leomar v2.4.... Sent from my Desire HD Εχει βγαλει ολα τα bloatware, δεν νομιζω πως χρειαζεται να βγαλεις κατι αλλο. Τσεκαρε και στο πρωτο ποστ παντως. nandroid backup? Σαν το titanium back up δηλαδη; Το ίδιο πράγμα ειναι; Οχι. Το nandroid παιρνει backup ολης της ρομ σαν το image στο pc. Δηλαδη αν παρεις nandroid της leomar και πας σε criskelo και θες να ξαναγυρισεις σε leomar επαναφερεις το backup απλα. ΑΛΛΑ δεν επαναφερει kernel με ο,τι συνεπειες μπορει να εχει αυτο. ΕΝΤΙΤ: Ωπ νεα leomar βλεπω, αλλα το changelog δεν μου κεντριζει το ενδιαφερον, ιδια base δεν εχει με την 2.4? Edited August 10, 2011 by Prattein_Aloga Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ο Leo αρχισε πάλι τα κόλπα......: Changelog 2.5 Added angelom Tundkernel 22 (it supports ntfs usb mount like cf-root) Ελπίζω να τα πηγαίνει τόσο καλά με την μπαταρία όσο και με τον Ninphetamine 2.0.2. Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ελπίζω να τα πηγαίνει τόσο καλά με την μπαταρία όσο και με τον Ninphetamine 2.0.2. Τον εχω περασει απο το μεσημερι..... και μπορω να σου πω οτι μαλλον τα πηγαινει καλυτερα. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Τον εχω περασει απο το μεσημερι..... και μπορω να σου πω οτι μαλλον τα πηγαινει καλυτερα. Να το δοκιμάσω και εγω????? Μέσω Revolution rom...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εχει βγαλει ολα τα bloatware, δεν νομιζω πως χρειαζεται να βγαλεις κατι αλλο. Τσεκαρε και στο πρωτο ποστ παντως. Οχι. Το nandroid παιρνει backup ολης της ρομ σαν το image στο pc. Δηλαδη αν παρεις nandroid της leomar και πας σε criskelo και θες να ξαναγυρισεις σε leomar επαναφερεις το backup απλα. ΑΛΛΑ δεν επαναφερει kernel με ο,τι συνεπειες μπορει να εχει αυτο. ΕΝΤΙΤ: Ωπ νεα leomar βλεπω, αλλα το changelog δεν μου κεντριζει το ενδιαφερον, ιδια base δεν εχει με την 2.4? Το cwm 4 και μετά κάνει backup και τον kernel κανονικά νομίζω. Swyped from my SGS2 in seconds :) Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 να ρωτησω , κατεβασα την I9100XXKG6 (2.3.4) ( http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/5822-Firmware-I9100XXKG6-2.3.4-(GINGERBREAD)-for-Samsung-Galaxy-I9100 ), αποσυμπιεσα το zip και μου εβγαλε 5 αρχεια, Στο Odin3 στο PIT βαζω το Pit file, στο PDA το μεγαλο αρχειο CODE..... (που ναι μισο GB), στο PHONE και στο CSC τι πρεπει να βαλω (ειναι ακομη 3 αρχεια) (λογικα στο CSC παει το GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG6.tar) μενει το MODEM και το ΚΕRNEL ????????????????? (λογικα το BOOTLOADER το αφηνουμε κενο) Aπο τι εχω δει σε εναν οδηγο τις επιλογες Re-Partition , Auto rebbot , F. Reset Time τις ενεργοποιουμε . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 να ρωτησω , κατεβασα την I9100XXKG6 (2.3.4) ( http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/5822-Firmware-I9100XXKG6-2.3.4-(GINGERBREAD)-for-Samsung-Galaxy-I9100 ), αποσυμπιεσα το zip και μου εβγαλε 5 αρχεια, Στο Odin3 στο PIT βαζω το Pit file, στο PDA το μεγαλο αρχειο CODE..... (που ναι μισο GB), στο PHONE και στο CSC τι πρεπει να βαλω (ειναι ακομη 3 αρχεια) (λογικα στο CSC παει το GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG6.tar) μενει το MODEM και το ΚΕRNEL ????????????????? (λογικα το BOOTLOADER το αφηνουμε κενο) Aπο τι εχω δει σε εναν οδηγο τις επιλογες Re-Partition , Auto rebbot , F. Reset Time τις ενεργοποιουμε . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Το cwm 4 και μετά κάνει backup και τον kernel κανονικά νομίζω. Swyped from my SGS2 in seconds :) Σοβαρα? Αυτα ειναι καλα νεα, thanks για την πληροφορια! sent from my Galaxy S 2 using smoke signals... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) LeoMar v2.5 (για οσους έχετε ηδη την LeoMar το περνάτε μόνο με factory data reset οπως τονισε και ο ιδιος) http://qa.celogeek.com/android/mirrors/galaxys2/leomar75 Edited August 11, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παιδια ν αρωτησω κάτι ,εχω κάνει root με τον πρωτο τροπο , διχως δηλαδη να εγκαταστησω το custom recovery που μπαινει στο κινητο με τον δευτερο τροπο. Οταν λοιπον κατεβασα το clockworkmod απο το market, μου δινει την δυνατοτητα να εγκαταστησω το custom clockworkmod recovery απο την εφαρμογη απευθειας στην συσκευη και ετσι να το χρησιμοποιω για αλλαγες rom. Εχει καμια διαφορα; Αν ειναι το ιδιο , γιατι δηλαδη καποιος να μην εφαρμοσει τον πρωτο τροπο root στο κινητο του και επειτα να εγκαταστησει το custom recovery μεσω της εφαρμογης clockworkmod και να αποφυγει τον δευτερο τροπο με τα περισσοτερα download - πολυπλοκοτητα και τα κιτρινα ερωτηματικα.Παραλω για την βοηθεια σας ετσι ωστε να μην κανω καμια χαζομαρα. Τα φώτα σας παρακαλω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ο δεύτερος τρόπος (CF-Root) κατά τη γνώμη μου είναι απλούστερος όσον αφορά την ετοιμασία της συσκευής για πέρασμα custom rom. Μιας και έκανες την πρώτη μέθοδο (insecure kernel)... o flash counter αυξήθηκε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Πραγμαικα δεν ξερω τι ειναι ο flash counter,αλλα πες μου ειναι το ιδιο μεσω του clockworkmod η οχι μδ τον δευτερο τροπο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 αν θες να βαλεις clockwork mod ο δευτερος τροπος ειναι καλυτερος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Για τη νεα εκδοση του LeoMar αφου την περασετε βαλτε και απο εδω την τελευταια εκδοση του Αngelom Kernel http://www.multiupload.com/ATHOR9WFH0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μιας και έκανες την πρώτη μέθοδο (insecure kernel)... o flash counter αυξήθηκε; Aν μου πείτε τον τρόπο να τσεκάρω τον flash counter θα σας ενημερώσω σε χρόνο dt!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Aν μου πείτε τον τρόπο να τσεκάρω τον flash counter θα σας ενημερώσω σε χρόνο dt!:p βαλε το κινητο σε download mode Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts