jastonas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Βάλτε cognition, η καλύτερη ρομ :) Και έχει και overscroll που τα σπάει :) Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ναι έχει ελληνικά, μενού και στα πληκτρολόγια... Sent from Galaxy! ρε συ εγω πως θυμαμαι οταν την εβαλα οτι δεν ειχα ελληνικα στο swype....:blink: με την 1.2 ειχα αλλα με την 1.4 οχι....το διόρθωσαν μαλλον..φανταζομαι..... Βάλτε cognition, η καλύτερη ρομ :) Και έχει και overscroll που τα σπάει :) υπαρχει καποιο λινκ αν ειναι ευκολο....? απο θεμα μπαταριας τι λεει....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Η 1.5 που φωραω εγω δεν εχει ελληνικο swipe Ναι έχει ελληνικά, μενού και στα πληκτρολόγια... Sent from Galaxy! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kariou2 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι πλέον ένας υπερήφανος κάτοχος ενός Galaxy s 2 αλλά μιας και είμαι νέος στο θέμα android θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Αν κάνω Root το κινητό θα σταματήσουν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις στις δωρεάν εφαρμογές?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 μπορεις να τις κανεις να μην εμφανιζονται κατεβαζοντας αυτη την εφαρμογη απο το market αφου πρωτα εχεις κανει root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Η 1.5 που φωραω εγω δεν εχει ελληνικο swipe Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ούτε overglow έχει lol.. ο λόγος που δεν την βάζω είναι αυτός δηλαδή ότι δεν έχει η 1.5 ελληνικά πληκτρολόγια και βαριέμαι τώρα να ασχοληθώ να βάζω swype ελληνικό.. Η 1.5 στηρίζεται στην KF2 που προφανώς δεν έχει ελληνικά πληκτρολόγια ενώ η 1.4 στην KF1.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Προστέθηκε διαδικασία αλλαγής Firmware γραμμένη από την Luciferia[/member], θα την βρείτε στο αντίστοιχο επισημασμένο θέμα στο παρόν forum. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Προστέθηκε διαδικασία αλλαγής Firmware γραμμένη από την Luciferia[/member], θα την βρείτε στο αντίστοιχο επισημασμένο θέμα στο παρόν forum. Εγώ γιατί δεν το βρίσκω;:confused: Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 εδω ειναι φιλε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Η 1.5 που φωραω εγω δεν εχει ελληνικο swipe Sent from my GT-I9100 using Tapatalk αν φλασαρετε το σωστο csc τοτε θα εχει ελληνικα :) XEUKD1 για οσους εχουν KF1/KF2 ρε συ εγω πως θυμαμαι οταν την εβαλα οτι δεν ειχα ελληνικα στο swype....:blink: με την 1.2 ειχα αλλα με την 1.4 οχι....το διόρθωσαν μαλλον..φανταζομαι..... υπαρχει καποιο λινκ αν ειναι ευκολο....? απο θεμα μπαταριας τι λεει....? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 αυτη δεν την εχω δοκιμασει...γιατι δεν μου εκανε κλικ Edited June 27, 2011 by saliez Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 παιδια στο επισημο ''Επίσημα Firmwares: Ελληνικά και μη'' λεει οτι η τελυτεα ρομ ειναι η KF2...ενοει ειναι η τελευτεα με ελληνικα? η KF3 δεν εχει ελληνικα? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 παιδια στο επισημο ''Επίσημα Firmwares: Ελληνικά και μη'' λεει οτι η τελυτεα ρομ ειναι η KF2...ενοει ειναι η τελευτεα με ελληνικα? η KF3 δεν εχει ελληνικα? υποστηριζει ελληνικα στο μενου (ετσι ειναι το gingerbread) αλλα ακομα δεν εχει βγει το αναλογο csc ωστε να υποστηριζει και τη γραφη ελληνικων Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Με το usb OTG adapter καταφερα mouse & keyboard, SD, CF (με card reader) , USB Flash FAT32, εκτος απο NTFS.... Υπάρχει "ευκολος" τροπος να δει το SG II NTFS ? το καταφερε κανενας ? (ειναι θεμα μηπως νεοτερου kernel... μελλοντικο update 2.3.4 ?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Τελικά η kf3 πολύ καλή και από μπαταρίας και από θέμα θερμοκρασίας ήταν οκ. Πάρα πολύ χρήση δέκα ώρες αναμένω το κινητό κλπ και είμαι 50% στην μπαταρία. Κάνεις άλλος που την δούλεψε τι έχει να πει;! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk υποστηριζει ελληνικα στο μενου (ετσι ειναι το gingerbread) αλλα ακομα δεν εχει βγει το αναλογο csc ωστε να υποστηριζει και τη γραφη ελληνικων Έχει ελληνικα και στην γραφή με fk3 είμαι. Κανονικά τα ελληνικα σε όλα όπως και την kf1 που είχα. Συγνώμη για το δεύτερο συνεχόμενο ποστ αλλά ... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited June 28, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδια παιζει κανενα swype για να το περασω με CWM? Kαπου ειχε παρει το ματι μου ενα λινκ αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι σε αυτο το θεμα ή στου SGS. Ευχαριστω. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Βάλτε cognition, η καλύτερη ρομ :) Και έχει και overscroll που τα σπάει :) ουαουυυ μολις την εβαλα και εντυπωσιάστηκα...:):) το κινητο παει τρελα γρηγορα ενω εχουν μεινει εξω τρελές στοκ σαβουρες.....:) θελω να το δω και σε θεμα μπαταριας για να εχω ολοκληρωμένη αποψη.....:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 αυτη δεν την εχω δοκιμασει...γιατι δεν μου εκανε κλικ thanks για το λινκ... Edited June 27, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Έχει ελληνικα και στην γραφή με fk3 είμαι. Κανονικά τα ελληνικα σε όλα όπως και την kf1 που είχα. Συγνώμη για το δεύτερο συνεχόμενο ποστ αλλά ... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ωραιοτατα...οποτε περιμενω την Nitroz rom να κυκλοφορησει για να εχω και εγω αποψη:) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 θα δοκιμασω να περασω τη XWKF3 να δω τι λεει.... πιο αρχειο κατεβαζω? αυτο που λεει Generic KCL (Kazakhstan???) η Nordic (NEE)? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 θα δοκιμασω να περασω τη XWKF3 να δω τι λεει.... πιο αρχειο κατεβαζω? αυτο που λεει Generic KCL (Kazakhstan???) η Nordic (NEE)? To nordic καλυτερα, που εχει ελληνικα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 To nordic καλυτερα, που εχει ελληνικα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk οκ αδερφε νασε καλα.... το κακο βεβαια ειναι οτι το CF-Root v4.0 δεν υποστιριζει την KF3... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εγώ kf3 από εδώ http://www.multiupload.com/8QERBJT6P7 που έδωσε ο τυχερακιας και έχει ελληνικα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Ούτε overglow έχει lol.. ο λόγος που δεν την βάζω είναι αυτός δηλαδή ότι δεν έχει η 1.5 ελληνικά πληκτρολόγια και βαριέμαι τώρα να ασχοληθώ να βάζω swype ελληνικό.. Η 1.5 στηρίζεται στην KF2 που προφανώς δεν έχει ελληνικά πληκτρολόγια ενώ η 1.4 στην KF1.. Sent from Galaxy! Παιδια παιζει κανενα swype για να το περασω με CWM? Kαπου ειχε παρει το ματι μου ενα λινκ αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι σε αυτο το θεμα ή στου SGS. Ευχαριστω. Πως να βάλετε Ελληνικό Swype σε ρομ που δεν το υποστηρίζει. Αν η ρομ σας δεν έχει ελληνικό swype, 1) κατεβάζετε μια προηγούμενη έκδοση (της ρομ που θέλετε να περάσετε) που να έχει swype ή οποιαδήποτε άλλη ρομ που έχει (και) ελληνικό swype και 2) πέρνετε τα αρχεία /system/app/Swype.apk και /system/libSwypeCore.so και 3)τα βάζετε στην νέα ρομ που θέλετε να περάσετε. Αντίστοιχα, μπορεί να δουλέψει με απλό root explorer αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Edited June 27, 2011 by jastonas Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μολις πέρασα την KF2 απ'οτι βλέπω δεν εχει Ελληνικά στην μπάρα κύλισης στις επαφές...Μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouri Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Ειμαι 2-3 ημερων κατοχος galaxy s2 και εχω μερικες αποριες.. Καταρχην εχω την 2.3.3 απειραχτη.. 1. Θελω να βλεπω ελληνικους υποτιτλους με ταινιες που περναω..γινεται;;Γιατι τωρα μου εμφανιζει τα γραμματα αλαμπουρνεζικα 2. Συνδεω το κντ στο PC και συνδεεται με το samsung kies..πχ θελω να δω αν περαστικαν τα αρχεια και παταω το Home button βλεπω οτι περαστικαν.... τωρα για να ξαναδει το pc μου το galaxy πρεπει να βαλω και να βγαλω τη θυρα USB.. αλλος τροπος δεν υπαρχει;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Εγώ kf3 από εδώ http://www.multiupload.com/8QERBJT6P7 που έδωσε ο τυχερακιας και έχει ελληνικα. Και στα δύο πληκτρολόγια κανονικά; 1. Θελω να βλεπω ελληνικους υποτιτλους με ταινιες που περναω..γινεται;;Γιατι τωρα μου εμφανιζει τα γραμματα αλαμπουρνεζικα Έχεις δοκιμάσει το mvideoplayer; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts