Jump to content

kariou2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kariou2

  1. καλη επιτυχεια και καλη ανασταση να εχουμε μεχρι τοτε
  2. Χαιρετώ την παρέα και εγώ. Ευτυχής κάτοχος του κινητού εδώ και 1 μήνα. Έχω ένα μικρό θέμα ρε παιδιά. Για κάποιο λόγο ορισμένες φορές ενώ παίρνω τηλ. Και έχω σήμα δεν με ακούνε ενώ εγώ τους ακούω. Δε με ακούνε καθόλου μουγκα ένα πράγμα. Έχω την έκδοση 7.8.9.0 LHOCNCL υποθέτω multi μιας και αγόρασα από gear Best. Καμία γνώμη? Κατά τα άλλα το κινητό δεν έχει δείξει σημάδια της νόσου της multy rom. Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα στο φόρουμ. Έμεινα από κινητό πρόσφατα και με την προσφορά που έχει στο Gearbeast λέω να το πάρω. Γνωρίζει κανείς με ποια rom έρχεται από το συγκεκριμένο μαγαζί? Λέτε να έχω θέμα? Από τι κατάλαβα από το νήμα λογικά μπορώ εύκολα να βάλω μια άλλη.
  4. Εκεί έχω καταλήξει και εγώ. Μάλλον θα αλλάξω τα δύο POE μεταξύ τους να δω αν το πρόβλημα θα μεταφερθεί στο σπίτι Β.
  5. Ναι το πρόβλημα μου είναι ότι δεν δουλεύουν οι lan άρα δεν έχω δίκτυο στο σπίτι Β. Το WiFi δουλεύει κανονικά. Η απόσταση είναι περίπου 3.6 Km το ένα σπίτι από το άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν δουλεύω πάνω από 15 συσκευές. Και σε ορισμένες έχω στατικό ip. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τώρα το ίδιο έχω κάνει απλά με άλλες τιμές. Το A.P. Είναι στην 2.2 και το pool από την 2.3 έως την 2.100. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τα δύο σπίτια είναι δικά μου. Στο περίπου. ....... το ένα είναι το μαγαζί μου και το άλλο το σπίτι μου. Στο σπίτι που είναι έξω από την πόλη δεν παρέχεται σταθερό ίντερνετ. Άρα έκανα αυτό το link για να έχω δίκτυο στο σπίτι μου. Το πρόβλημα είναι ότι με το που πάω σπίτι πέφτει το δίκτυο και αντέχει τραβά πάλι πίσω να κάνεις επανεκκίνηση..... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το κάνω αυτό τι θα αλλάξει? Ρωτώ επειδή δεν ξέρω όχι ειρωνικά. Το A.P. Έχει και DHCP αλλά το έχω απενεργοποιημένο.
  6. Καμιά πρόταση? Στάλθηκε από το GT-N8013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το δίκτυο μου. Το σπίτι μου στο σημείο που βρίσκεται δεν έχει τη δυνατότητα για άμεση σύνδεση με το δίκτυο συνεπώς μετά από την παρότρυνση ενώ φίλου ου κάμε μια ασύρματη σύνδεση με μια κεραία της ubiquity. Ο φίλος μου γνωρίζει από τα θέματα αυτά απλά τώρα λόγο της δουλειάς του μεταναστεψε. Στην αρχη όλα έβαλαν καλός. Μετά από μερικούς μήνες το ρουτερ έκλεισε όλες τις Lan αλλά το WiFi δούλευε κανονικά. Το ρουτερ δίνει όλες τισ ip και συνεπώς δεν έχω ούτε τοπικό δίκτυο στο σπίτι 2. Αν τι κατέστησε το πρώτο ρουτερ ένα Philips με ένα Tomson. Στην αρχή όλα καλά μετά από μερικούς μήνες όμως πάλι τα ίδια. Αν τι κατέστησε το ρουτερ με ένα TP-LINK το οποίο δούλεψε αρχικά αλλά μετα από 6 μηνες πάλι τα ίδια. Το άλλο με ένα zte το οποίο πάλι τα ίδια. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτερων http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/f7c5a5470ffae8215f175f8c2df778a1.jpg
  8. Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι πλέον ένας υπερήφανος κάτοχος ενός Galaxy s 2 αλλά μιας και είμαι νέος στο θέμα android θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Αν κάνω Root το κινητό θα σταματήσουν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις στις δωρεάν εφαρμογές??
  9. σε ευχαριστω πολύ Spidey. :)
  10. Καλησπέρα αναγνώστεσ του Forum... μηπωσ είναι ευκολο να με πληροφορησετε πια είναι η πιό πρόσφατη επίσημη έκδοση λογισμικού για το ρενοιρ?? παρτάλληλα θα ήθελα άλλη μία πληροφορία. εγώ που το τηλ το πήρα απο την Wind πρέπει να ψάξω για open εκδοση?? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:D...
  11. Λίγο αργοπορημένος αλλά ελπίζω να πρόλαβα!!! Αν υπάρχει κανένας λογαριασμός βάλτε με μέσα.:D
  12. Φίλε μου ζητώ συγγνώμη δεν ήθελα να σε αναστατώσω τόσο πολύ. :) Έχεις δίκιο δεν πρόσεξα πως δεν είναι η σωστή ανάλυση. Μπορείς όμως να το αναφέρεις με καλύτερο τρόπο.;)
  13. Υποθέτω πως έχει ήδη αναφερθεί στο Forum αλλά ποτέ δεν κάνει κακό μια επανάληψη. Βρήκα μερικά θέματα για το κινητό μας στην ακόλουθη σελίδα: http://phone.mobile9.com/nokia/6270/ Αν έχει ήδη αναφερθεί καλός αν όχι ακόμη καλύτερα:O ..
  14. Καλησπέρα το κινητό σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό. Το μόνο πράγμα που με χαλάει είναι η μπαταρία! Το έχω 5 μέρες και η μπαταρία μετα βίας κρατάει 2 μέρες. Ίσως να είναι η χρήση, αν και λόγο της δουλειάς δεν μου μένει και πολύ ώρα για να το χαρώ:( …… Ελπίζω να στρώσει λίγο και να κρατάει κάνα 3μερο τουλάχιστον. :D
  15. Από το site τις Sony Ericsson.. ειναι πολύ απλό. απλά σου στέλνει ένα sms και πατάς εγκατάσταση..
  16. Πολύ καλή η τιμή ρε φιλαράκο απο πού το πήρες για πές μας και σε μάς μήπως και το χτυπήσουμε... Μαζι με μεταφορικά πήγε τόσο???
  17. Καλορίζικο το Thread. Πολύ καλη δουλεια παιδιά.. Ας ελπίσουμε Οτι δεν θα "χαλάσει" στην πορεία.. Αντε να μάθουμε και τίποτε καινούριο για το κινητό πέρα από το firmweare... Απο αναμονή σε μπαταρία τι λέει καλύτερη απο του K700?
  18. Καλορίζικο το Thread. Πολύ καλη δουλεια παιδιά.. Ας ελπίσουμε Οτι δεν θα "χαλάσει" στην πορεία.. Αντε να μάθουμε και τίποτε καινούριο για το κινητό πέρα από το firmweare... Απο αναμονή σε μπαταρία τι λέει καλύτερη απο του K700?
  19. Καλά θα ήταν ρε φίλε μου αλλά η τιμή του θα είναι στα ύψη. Το σεπτέμβρη θα είναι λογική τιμή του κ750i. Για το W800, οσο και αν λειπάμαι που το λέω, το βλέπω να το πέρνουμε κατα το πάσχα... :O (Φισικά αναφέρομαι για την πάρτη μου.. :mad: :mad: )
  20. καμια αναφορα για την ημερομ. αφηξης του εχουμε? εδω που τα λεμε δεν πολυπιστευω οτι θα ερθει οταν μας πουνε, :mad: αλλα ετσι για να αναβουν τα αιματα... καλα και τα nokia με το σκληρο, αλλα για να δουμε τιμη πρωτα :shifty: .
  21. e mhn ta bazoume ola isa kai omoia!!! :D :D http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1153&idPhone1=1090 gia rikse mia matia kai kurios sto telos pou leei gia mpataria!!!! :O mera nyxta sthn mpriza tha to exeis!
  22. kala re paidia eleipsa 10 meres kai eginan toso simantika pragmata?? apisteutes foto ofilw na omologisw... kai sth nuxterinh lhpsh den paizetai se zhleyw OVELIX... :mad: tha er8ei de tha er8ei na to paroume kai emeis??? :lol:
  23. kalhspera paides!! h anabatmhsh apo to internet bazei thn teleutaia ekdosh toy logismhkou h exei thn palioterh??? :!:
×
×
  • Create New...