icy20 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Να φανταστω εχετε το ευρωπαικο εσεις ε?Και κατι αλλο γιατι διαβαζω για τη μπαταρια οτι δεν κραταει κτλ. Εγω παντως με νορμαλ χρηση μου κραταει 2 μερες.Μια χαρα ειναι για μενα. Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 XWKE7 επισης ...επιτελους το auto brightness ανταποκρινεται...μπηκε σαν βουτυρο..δεν χαθηκε τιποτε ουτε τα settings του τηλ...απολυτως....επιτελους μπορω να αλλαξω το wallpaper του lock screen...η καμερα δειχνει να απεκτησε καλυτερη ευαισθησια στον χαμηλο φωτισμο...σε night mode ειναι ακομα πιο καλυτερα απο πριν...μενει να δω μπαταρια και wifi... μπαίνει εύκολα? πώς το έβαλες? είναι official to XWKE7? έχω το KE2 και έχω το ευρωπαϊκο. Τι είναι αυτό που λένε ότι το ευρωπαϊκο δεν έχει καλή μπαταρία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 εναν απλο τροπο να το κανω root για market enabler και λοιπες εφαρμογες? Το market enabler δε νομίζω ότι το χρειάζεσαι πια. Πλέον βλέπεις και επίσημα τις paid εφαρμογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 τελικα αν περασουμε την ΚΕ7 1) χανουμε προγραμματα , ρυθμισεις , επαφες;;; 2) το hard reset ειναι υποχρεωτικο;;; Για να μην παραπληροφορουμε. 1. Οταν κανετε αναβαθμιση απο Kies δεν χανεται τιποτα απο το κινητο. Ολα ειναι στην θεση τους οπως και πριν την αναβαθμιση. 2. Οταν χρησιμοποιειτε το Odin τοτε μπορει και να χαθουν τα παντα αλλα και παλι αυτο δεν ειναι απολυτο. Εξαρταται απο το τι θα περασετε. Αν πχ. περασετε μια ROM που κανει wipe data τοτε τα χανετε ολα. Αν περαστε ενα kernel δεν χανετε τιποτα......... Παντα ομως αλλα ΠΑΝΤΑ πριν να κανουμε οτιδηποτε πρεπει να κανουμε ενα backup....... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 2) το hard reset ειναι υποχρεωτικο;;; To hard reset δεν ειναι υποχρεωτικο, οχι. Αλλα ειμαι σιγουρος πως θα θελεις να το κανεις διοτι βοηθαει στο να φυγουν ολα τα παλια αρχεια. Εμπειρικα, εγω και πολλοι αλλοι, εχουμε καταληξει πως ειναι must για την καλη λειτουργια της συσκευης. Κατα την γνωμη μου θα επρεπε να γινοταν και αυτοματα κατα την αναβαθμιση μεσω Kies. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για να μην παραπληροφορουμε. 1. Οταν κανετε αναβαθμιση απο Kies δεν χανεται τιποτα απο το κινητο. Ολα ειναι στην θεση τους οπως και πριν την αναβαθμιση. 2. Οταν χρησιμοποιειτε το Odin τοτε μπορει και να χαθουν τα παντα αλλα και παλι αυτο δεν ειναι απολυτο. Εξαρταται απο το τι θα περασετε. Αν πχ. περασετε μια ROM που κανει wipe data τοτε τα χανετε ολα. Αν περαστε ενα kernel δεν χανετε τιποτα......... Παντα ομως αλλα ΠΑΝΤΑ πριν να κανουμε οτιδηποτε πρεπει να κανουμε ενα backup....... Ντρέπομαι για αυτό που θα πω.. αλλά πως κάνουν backup στο sgs2. Και clockworkmod παίζει γενικά; Η διαδικασία για να το περάσεις και να "μπεις" σε αυτό ποιά είναι; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Ντρέπομαι για αυτό που θα πω.. αλλά πως κάνουν backup στο sgs2. Και clockworkmod παίζει γενικά; Η διαδικασία για να το περάσεις και να "μπεις" σε αυτό ποιά είναι; Κοιτα, το καλυτερο ειναι να χρησιμοποιησεις το mybackup pro ή το titanium, παιρνοντας backup μοναχα των εφαρμογων και των δεδομενων τους. Φυσικα προυποθετει root. Edited June 1, 2011 by Prattein_Aloga Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Κοιτα, το καλυτερο ειναι να χρησιμοποιησεις το mybackup pro ή το titanium, παιρνοντας backup μοναχα των εφαρμογων και των δεδομενων τους. Φυσικα προυποθετει root. Οσον αφορα το CWM (αν ισχυει ο,τι και στο 1), κατεβαζεις την εφαρμογη Rom Manager η οποια σου περναει το CWM και απο εκει παιρνεις nandroid. Αλλα επειδη δεν εχω ακομα την συσκευη, αν λεω ανακριβειες στο δευτερο σκελος, please ενημερωστε με για να το τροποποιησω :) Όταν λέγατε για backup δεν φαντάστηκα ότι απλά εννοούσατε titanium/my backup :Ρ Κάπου διάβασα ότι το rom manager δεν είναι συμβατό ακόμα με cwm του SGS2. Είδα το cwm να κυκλοφορεί έτοιμο σε custom roms αλλά δεν είδα πουθενά κάποιο thread για το πως θα το κατεβάσεις να το περάσεις σε stock-rooted ρομ και αυτό μου έκανε εντύπωση. edit: Το rom manager δεν βλέπει το κινητό σαν i9100 αλλά σαν i9100 οπότε δεν θα ρισκάρω να το περάσω έτσι! Edited June 1, 2011 by jastonas Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Κοιτα, το καλυτερο ειναι να χρησιμοποιησεις το mybackup pro ή το titanium, παιρνοντας backup μοναχα των εφαρμογων και των δεδομενων τους. Φυσικα προυποθετει root. Οσον αφορα το CWM (αν ισχυει ο,τι και στο 1), κατεβαζεις την εφαρμογη Rom Manager η οποια σου περναει το CWM και απο εκει παιρνεις nandroid. Αλλα επειδη δεν εχω ακομα την συσκευη, αν λεω ανακριβειες στο δευτερο σκελος, please ενημερωστε με για να το τροποποιησω :) Δεν υπάρχει ακόμα custom recovery (cwm) για SGS2 , τουλάχιστον από όσο ξέρω Έντιτ : Και όμως υπάρχει πλέον , λινκ για xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 Edited June 1, 2011 by voltaire Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Όταν λέγατα για backup δεν φαντάστηκα ότι απλά εννοούσατε titanium/my backup :Ρ Κάπου διάβασα ότι το rom manager δεν είναι συμβατό ακόμα με cwm του SGS2. Είδα το cwm να κυκλοφορεί έτοιμο σε custom roms αλλά δεν είδα πουθενά κάποιο thread για το πως θα το κατεβάσεις να το περάσεις σε stock-rooted ρομ και αυτό μου έκανε εντύπωση. edit: Το rom manager δεν βλέπει το κινητό σαν i9100 αλλά σαν i9100 οπότε δεν θα ρισκάρω να το περάσω έτσι! Ωπα, τροποποιω το ποστ μου τοτε μεχρι να ξεκαθαρισει αυτο, μην καει κανενας. Παντως δεν νομιζω πως χρειαζεσαι αλλο backup εκτος απο Titanium/Mubackup. Αν επιχειρησεις να βαλεις custom rom και εχεις nandroid της παλιας και θελησεις να το επαναφερεις (γιατι η rom δεν σου κανει ή whatever), σου επαναφερει την παλια ρομ, αλλα οχι τον kernel οποτε δεν ξερω τι θεμα μπορει να υπαρξει. Προσωπικα εχω χρησιμοποιησει δυο φορες το nandroid οταν δεν μου ειχαν "κατσει" καλα κατι theme που ειχα περασει και μου κρασαραν τα παντα. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δεν υπάρχει ακόμα custom recovery (cwm) για SGS2 , τουλάχιστον από όσο ξέρω [ROM] XWKE7 1.2 by AngeloM: The BEST in quadrant! - kernel XWKE7 stock with CMW and Clockwork 3.0.0.5 (thanks to Chainfire, XDA) modded with speedfix. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 επισης με αυτο κανεις root και περναει και cmw μαζι. γινεται οπως το ξερουμε μεσω odin . ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για το νέο camera mod που βγήκε κανείς δεν είπε κάτι;; :) Βελτιώνει κατά πολύ την ποιότητα ήχου Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για το νέο camera mod που βγήκε κανείς δεν είπε κάτι;; :) Βελτιώνει κατά πολύ την ποιότητα ήχου φιλε μου δοκιμασες μονο αυτο που ειναι για ηχο η και για την εικονα? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Το market enabler δε νομίζω ότι το χρειάζεσαι πια. Πλέον βλέπεις και επίσημα τις paid εφαρμογές. Το market enabler χρειάζεται ακόμα για εφαρμογές που έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς, βλέπε google maps και άλλα... Χωρίς market enabler δεν μπορείς να τις κάνεις update αυτές τις εφαρμογές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 φιλε μου δοκιμασες μονο αυτο που ειναι για ηχο η και για την εικονα? Δεν το δοκίμασα ακριβώς. Έβαλα αυτό με το βελτιωμένο audio. Αυτός που το έβγαλε λέει πως η διαφορά στο ανέβασμα των mbps για το video είναι αμελητέα και πως ακόμα και σε 40" οθόνη πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να δεις διαφορά. Άρα δεν ψήνομαι να μεγαλώσουν ακόμα τα ήδη μεγάλα αρχεία αν δεν έχει νόημα. Θα δω, αν διαβάσω ότι έχει πιό σταθερά frames π.χ. θα το κάνω σίγουρα. Αλλά για την ποιότητα εικόνας λένε μικρή η διαφορά. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Δεν το δοκίμασα ακριβώς. Έβαλα αυτό με το βελτιωμένο audio. Αυτός που το έβγαλε λέει πως η διαφορά στο ανέβασμα των mbps για το video είναι αμελητέα και πως ακόμα και σε 40" οθόνη πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να δεις διαφορά. Άρα δεν ψήνομαι να μεγαλώσουν ακόμα τα ήδη μεγάλα αρχεία αν δεν έχει νόημα. Θα δω, αν διαβάσω ότι έχει πιό σταθερά frames π.χ. θα το κάνω σίγουρα. Αλλά για την ποιότητα εικόνας λένε μικρή η διαφορά. οκ φιλε σκεφτομαι να περασω την κε7 και μετα να το δοκιμασω κ εγω.... να κανω μια χαζη ερωτηση...αν αναβαθμισω με odin σε κε7 θα εχω ελληνικο μενου μετα? EDIT: κατεβαζω το firm Generic XEU? Edited June 1, 2011 by parafron4 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 οκ φιλε σκεφτομαι να περασω την κε7 και μετα να το δοκιμασω κ εγω.... να κανω μια χαζη ερωτηση...αν αναβαθμισω με odin σε κε7 θα εχω ελληνικο μενου μετα? EDIT: κατεβαζω το firm Generic XEU? Ναι ακριβώς Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ναι ακριβώς μετα θα πρεπει να περάσω κατι αλλο η μπορώ να κανω κατευθείαν root? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 μετα θα πρεπει να περάσω κατι αλλο η μπορώ να κανω κατευθείαν root? Βάζεις ΚΕ7, κάνεις ρουτ και μετά ξαναβάζεις κέρνελ ΚΕ7. Ότι λένε οι οδηγίες :) Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 επειδη γενικοτερα θελω να δοκιμαζω τις rom που βγαινουν θα ηθελα να ρωτησω το εξης...πρεπει καθε φορα να κανω flash οταν ειναι η μπαταρια στο 100%?γιατι ετσι προτεινουν αρκετοι..εσεις τι λετε?? οντως ειναι καλυτερα ετσι?και αν ειμαι πχ στο 50% τι πειραζει?χαλαει το calibration της μπαταριας ας πουμε? Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 οντως ειναι καλυτερα ετσι?και αν ειμαι πχ στο 50% τι πειραζει?χαλαει το calibration της μπαταριας ας πουμε? Έδωσες μόνη σου την απάντηση. :D Αν και για να είμαι ειλικρινής, υποθετικά σε κάθε αλλαγή ROM χρειάζεται εκ νέου battery calibration. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 χμμ..καταλαβα..οποτε τωρα που αλλαξα rom παω παλι να κανω battery calib.. μεχρι στιγμης ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η καλυτερη rom?? μολις τωρα εβαλα τη villain αλλα δεν βλεπω καμια ουσιαστικη διαφορα η αληθεια ειναι:confused: Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Λοιπον παιδες μολις το πηρα και εγω! Αλλα εχουμε προβλημα. Το ανοιξα και εκει που πηγα να παιξω λιγο με τον tw, εκανε reboot και τωρα εχει κολλησει στα λευκα γραμματα. Ερωτηση. Το παω πισω ή φλασαρω? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Βάζεις ΚΕ7, κάνεις ρουτ και μετά ξαναβάζεις κέρνελ ΚΕ7. Ότι λένε οι οδηγίες :) δηλαδη βαζοντας αυτο http://www.multiupload.com/IBRBHDUDXI μετα πρεπει να κανω παλι root και να βαλω κέρνελ ΚΕ7 ??? ειχα την εντυπωση οτι αυτο το αρχειο τα ειχε ολα σε 1 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts