Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα ZTE Blade

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 403
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και ετσι απο περιεργεια,οταν το πηρες μαμα,δε σε παραξενεψε που δεν "κλειδωνε"?επρεπε να φας ολο ατο το σκαλισμα για να το παρεις αποφαση?φιλικα στο λεω παντα

Xiaomi 12 Pro

και ετσι απο περιεργεια,οταν το πηρες μαμα,δε σε παραξενεψε που δεν "κλειδωνε"?επρεπε να φας ολο ατο το σκαλισμα για να το παρεις αποφαση?φιλικα στο λεω παντα

δεν το εδωσα και πολύ σημασια ... λεω αργει μεχρι να βρει δορυφορους..... και ασχολήθηκα πιο πολυ με το σκαλισμα ελπιζοντας να βρισκει και να κλειδώνει εύκολα......... 1 βδομαδα το εχω .... θα το παω πισω... παντως μιλησα και στο τηλ με εναν τις wind και μου ειπε πως το blade εχει gps μονο μεσω internet .... οτι να ναι ... τελος παντων μου ειπε καμια 20αρια μερες θα κανει και αν ειναι hardware θα το αντικαταστήσουν...

δεν το εδωσα και πολύ σημασια ... λεω αργει μεχρι να βρει δορυφορους..... και ασχολήθηκα πιο πολυ με το σκαλισμα ελπιζοντας να βρισκει και να κλειδώνει εύκολα......... 1 βδομαδα το εχω .... θα το παω πισω... παντως μιλησα και στο τηλ με εναν τις wind και μου ειπε πως το blade εχει gps μονο μεσω internet .... οτι να ναι ... τελος παντων μου ειπε καμια 20αρια μερες θα κανει και αν ειναι hardware θα το αντικαταστήσουν...

αυτο που σου ειπε δεν υπαρχει απλα,αμα ειναι μονο μιας βδομαδας κατι κανεις...να το πας πισω στη μαμα κατασταση ομως,οχι με ρομ και ιστοριες

Xiaomi 12 Pro

πηρα σημερα το blade μηπως ξερεται πως μπορω να περασω τις επαφες μου απο την καρτα σιμ στο τηλεφωνο ευχαριστω πολυ

Πας στις επαφές, πατάς το "Menu" μετά "Εισαγωγή/Εξαγωγή" και πατάς "Εισαγωγή από κάρτα SIM".

Πας στις επαφές, πατάς το "Menu" μετά "Εισαγωγή/Εξαγωγή" και πατάς "Εισαγωγή από κάρτα SIM".

ευχαριστω πολυ και κατι ακομα ειναι συνεχεια on line ξερεις πως μπορω να το απενεργοποιησω απο το ιντερνετ;

ευχαριστω πολυ και κατι ακομα ειναι συνεχεια on line ξερεις πως μπορω να το απενεργοποιησω απο το ιντερνετ;

Γιατί ρωτάς απορίες σε thread που έχει τίτλο προβλήματα? Για γενικές απορίες ως προς το blade εδώ και για απορίες αρχαρίων ως προς το android (καλή ώρα) εδώ.

1. Για το wifi : Ρυθμίσεις-Ασυρματο και δίκτυα-wifi (το ξετσεκάρεις)

2. Για το 3G : Ρυθμίσεις-Ασυρματο και δίκτυα-Δίκτυα κινητής-Ενεργοποίηση δεδομένων (το ξετσεκάρεις)

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ξερει κανεις γιατι ορισμενα βιντεο του youtube δεν τα παιζει το blade? μου βγαζει μυνημα "This video can not be played on mobile" Εχω την wind 2.2 με ξεκλειδωτα 512 μονο, εαν αυτο παιζει καποιο ρολο...

Χτες μου ηρθε αναβαθμιση της εφαρμογης youtube και παλι παπαλα...

Σε καποια video HD, δε τα παιζει ακομα και αν ξε-τσεκαρω την επιλογη HD (κοκκινο κουμπι κατω απο το παραθυρο του video).

Έχω την εντύπωση ότι απλώς αδυνατεί να παίξει κάποια βίντεο. Το έχω δει και σε άλλα κινητά και συμβαίνει και στο δικό μου. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχείς

Βρε παιδιά έχω το blade από τον δεκέμβριο και σήμερα παρατήρησα ότι το μαύρο πλαστικό γύρω από την οθόνη έχει αρχίζει να ξεφτίσει και να φεύγει το χρώμα ειδικά στις γωνιές. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο προβλημα;

Sent from my ZTE-BLADE

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Βρε παιδιά έχω το blade από τον δεκέμβριο και σήμερα παρατήρησα ότι το μαύρο πλαστικό γύρω από την οθόνη έχει αρχίζει να ξεφτίσει και να φεύγει το χρώμα ειδικά στις γωνιές. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο προβλημα;

Εγώ όχι ακόμα αλλά δεν το πολυκυκλοφορούσα κιολας. Κατάλαβα τι μας περιμένει.

Κολοκατασκευή εντελώς.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Sent from my ZTE-BLADE

Το έχω από τον Φεβρουάριοπ ως κύριο κινητό, έχει φάει και δύο πεσίματα, χωρίς θήκη ή προστατευτικό οθόνης και είναι ακόμα άθικτο!

Το έχω από τον Φεβρουάριοπ ως κύριο κινητό, έχει φάει και δύο πεσίματα, χωρίς θήκη ή προστατευτικό οθόνης και είναι ακόμα άθικτο!

Το καπάκι στην δεξιά κάτω γωνία δεν σηκώνεται?

Όχι το καπάκι είναι μια χαρά, παρόλο που το εχω ανοίξει άπειρες φορές, με προσοχή όμως πάντα. Το μόνο που εχω παρατηρήσει όμως είναι ένα μεγαλο τετράγωνο σημάδι στην πλάτη σαν να χει αλλάξει ελαφρώς χρώμα το καπάκι.

Sent from my ZTE-BLADE

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Το καπάκι στην δεξιά κάτω γωνία δεν σηκώνεται?

Όχι και έχει χρειαστεί να το ανοίξω πολλές φορές για να βγάλω SIM, μπαταρία και SD!

Sent from my ZTE-BLADE

Καμιά θηκούλα δεν χρησιμοποιείς ?

Καλησπέρα,

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,

εκεί που χρησιμοποιώ το κινητό, ξαφνικά σταματάει να δουλεύει το touch. Τα κουμπιά δουλεύουν κανονικά αλλά το touch...πάπαλα. Μετά δουλεύει για λίγο και μετά ξανά σταματάει.

Έχω τη 2.2 με τα 512 ξεκλείδωτα (σύμφωνα με τον αντίστοιχο οδηγό που υπάρχει στο forum). Δοκίμασα στη συνέχεια την CM7 αλλά πάλι τα ίδια.

Μετά δοκίμασα να βάλω την επίσημη 2.2 της Wind. Εγινε το φλασάρισμα αλλά το κινητό δεν ξεκινούσε, έμπαινεσε λούπα δείχνοντας τη λέξη "android", οπότε ξαναέβαλα την 2.2 με τα 512 mb ram όπου βρίσκομαι πάλι στο μηδέν...

Δεν ξέρω τι να κάνω αφού δεν μπορώ να το πάω και στη wind μιας και η επίσημη 2.2 δεν ξεκινάει...

Πήγαινε και πες τους όχι για το touch αλλά ότι η επίσημη δεν ξεκινάει και ότι έγινε έτσι ξαφνικά. Αν καταφέρουν να κάνουν την επίσημη rom να δουλέψει και δεν δουλεύει το touch θα το διαπιστώσουν. Βέβαια καλό θα ήταν να αλλάζες και την ραμ ώστε να μην φανεί ότι το πείραξες και να το ξερουτάρεις. Αλλά θα μου πεις πως να τα κάνεις αυτά αν δεν δουλεύει το touch...

Πήγαινε και πες τους όχι για το touch αλλά ότι η επίσημη δεν ξεκινάει και ότι έγινε έτσι ξαφνικά. Αν καταφέρουν να κάνουν την επίσημη rom να δουλέψει και δεν δουλεύει το touch θα το διαπιστώσουν. Βέβαια καλό θα ήταν να αλλάζες και την ραμ ώστε να μην φανεί ότι το πείραξες και να το ξερουτάρεις. Αλλά θα μου πεις πως να τα κάνεις αυτά αν δεν δουλεύει το touch...

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση.

Μόλις έκανα τα εξής:

Έσβησα τελείως την sdcard, έκανα wipe data, cache, έβαλα το stock loader (ftm) και ξαναφλάσαρα με την επίσημη της wind, την κλειδωμένη. Δούλεψε αυτή τη φορά αλλά το touch συνεχίζει να μην δουλεύει.

Στη μορφή που είναι τώρα το κινητό, φαίνεται κάπου ότι είχα βάλει άλλη rom και ότι το root-αρα;

Μόλις έκανα τα εξής:

Έσβησα τελείως την sdcard, έκανα wipe data, cache, έβαλα το stock loader (ftm) και ξαναφλάσαρα με την επίσημη της wind, την κλειδωμένη. Δούλεψε αυτή τη φορά αλλά το touch συνεχίζει να μην δουλεύει.

Στη μορφή που είναι τώρα το κινητό, φαίνεται κάπου ότι είχα βάλει άλλη rom και ότι το root-αρα;

Η ram 512 δεν είναι ακόμα?

Με την εφαρμογή superuser δεν το έκανες root? Υπάρχει αυτή τώρα?

Ας μας πει ως προς το root και κανένας πιο ειδικός.

Μόλις έκανα τα εξής:

Georgee έχουν αναφερθεί 2 προβλήματα με τα digitizers.

Το ένα ήταν hardware και αφορά πρόβλημα στην καλωδιοταινία που συνδέει το digitizer με την πλακέτα.

Διορθώνεται μόνο με αλλαγή πρόσοψης.

Το δεύτερο ήταν ROM related και με ένα Patch σε όλες τις custom έλυσε τέτοια προβλήματα. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες των developers το digitizer έμπαινε σε boot mode κάποιες φορές κ έτσι κλείδωνε.

Δεν ξέρουμε αν η 2.2 της wind περιλαμβάνει αυτό το Patch αλλά όλες οι άλλες custom σχεδόν με την RLS5 και την Cyanogen πρώτες να το έχουν σίγουρα.

Φίλος που είχε τέτοιο πρόβληαμ και το έστειλε στη wind (όπως το έχεις τώρα μετά από flash κλπ) το δεχτήκαν κανονικά στην εγγύηση και το επιστρέψαν σε 2 βδομάδες όπου σε 3 μέρες το πρόβλημα επανήλθε.

Τελικώς πέρασε την RLS5 και δεν καναείχε πρόβλημα.

Εγώ σου συστήνω να περάσεις μία cyanogen (κατά προτίμηση την stable) και να δείς να δουλεύει.

Πως μπορω να αφαιρεσω την δονηση; το κανω μεσω της ρυθμισης-ηχοι , αλλα δεν κραταει την ρυθμιση... καμμια βοηθεια;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα ZTE Blade