Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί τέτοια αύξηση στις τιμές? Σε μαγαζί που το πήρα την Πέμπτη στα 437, τώρα πήγε 515. (Εκτός κ αν είχαν κάνει κάποια είδος συμφωνία για τα cosmote και τώρα που τους τςλειώσανε πουλάνε unbranded ή υπάρχει αυξημένη ζήτηση οπότε και ανέβασαν την τιμή.)

Εγώ που μίλησα μου είπαν ότι έτρεχε προσφορά από την Samsung... ίσως για να κόψει λιγάκι από το καινούριο iphone 4s!!! Πλέον η τιμή του είναι 530 από 430-440 που είχε πέσει!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από birdphone το πήρα τελικά εγώ κλειστό σε ζελατίνα, με την ταινία του σφραγισμένο κανονικά και εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά. Πολύ καλό φαίνεται...περιμένω και την επιβεβαίωση από την Samsung ότι είναι πράγματι ελληνικό!

Υ.Γ. Το λευκό τελικά είναι κουκλί!!

Το λευκό είναι έρωτας!!!! Το μαύρο το είδα και μου άρεσε και σε specs άριστο αλλά όταν είδα το λευκό είπα τώρα το παίρνω! Ημουν και σε λευκό iphone 4 οπότε...Και γιατί κατηγορούν ρε παιδί μου για τα υλικά την samsung... δλδ γυαλί και αλουμίνιο για να τα πληρώνω κάνα 100αρι παραπάνω? Μια χαρά είναι και στην αφή και στην εμφάνιση!

Τελικά είναι ελληνικό!! Μόλις πήρα στην Samsung Hellas και μου το επιβεβαίωσαν! Ουφ...:happy:

Άντε ησύχασες!!!! αλλά αυτό με τη ζελατίνα ακόμη μου κάθεται κάπως!!! :lol: :lol: :lol:

Εγώ που μίλησα μου είπαν ότι έτρεχε προσφορά από την Samsung... ίσως για να κόψει λιγάκι από το καινούριο iphone 4s!!! Πλέον η τιμή του είναι 530 από 430-440 που είχε πέσει!

Ευτυχώς πρόλαβα!

Το λευκό είναι έρωτας!!!! Το μαύρο το είδα και μου άρεσε και σε specs άριστο αλλά όταν είδα το λευκό είπα τώρα το παίρνω! Ημουν και σε λευκό iphone 4 οπότε...Και γιατί κατηγορούν ρε παιδί μου για τα υλικά την samsung... δλδ γυαλί και αλουμίνιο για να τα πληρώνω κάνα 100αρι παραπάνω? Μια χαρά είναι και στην αφή και στην εμφάνιση!

Άσε που άμα σου πέσει την έκατσες...στο samsung κανα σημαδάκι κ γλύτωσες. :lol: (Πάντως για να μη με κράξουνε..το 4s είναι όπως θα έπρεπε να ήταν από την αρχή το 4, πρόκειται για καλό κινητό αν και υπερτιμημένο τιμολογιακά)

Γεια χαρα, μια ερωτηση να κανω: υπαρχει καποιο skroutzομαγαζο που να δεχεται την επιδοτηση μου απο βανταφον και να βαλω τη διαφορα για να το παρω?

συγγνωμη αν εχει απαντηθει. ευχαριστω.

edit βλεπω οτι το κανει αυτο το καταστημα http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=7962

το εχει κανει καποιος?

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

sos - είμαι έτοιμος να το πάρω και μου λένε ότι είναι εισαγωγής μέσω cosmote. Υπάρχει λόγος να προτιμήσω απ'ευθείας samsung hellas? Έχει διαφορά στο firmware? Στις αναβαθμίσεις?

sos - είμαι έτοιμος να το πάρω και μου λένε ότι είναι εισαγωγής μέσω cosmote. Υπάρχει λόγος να προτιμήσω απ'ευθείας samsung hellas? Έχει διαφορά στο firmware? Στις αναβαθμίσεις?

τετοιο εχω και εγω, χθες αναβαθμιστηκα στη 2.3.5. δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα.

τετοιο εχω και εγω, χθες αναβαθμιστηκα στη 2.3.5. δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα.

tnx! από ότι καταλαβαίνω η cosmote δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση στην συσκευή εε? (μενού, brands κλπ)

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ποιά ακριβώς είναι η πολιτική της Samsung Hellas για τα τηλέφωνα με παενυρωπαϊκή εγγύηση, αλλά προορισμένα για κάποια αγορά εκτός της ελληνικής (πχ. για Γερμανία); Τα ωφέλη είναι πολλά από μία τέτοια συσκευή, αλλά όσον αφορά την εγγύηση; Αν βγει ελαττωματικό εξ' αρχής θα μου το αντικαταστήσει η Samsung; Και αν στη συνέχεια παρουσιάσει βλάβη θα διαιούμαι από τη Samsung Hellas το ίδιο service με κάποιο ελληνικό τηλέφωνο;

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ποιά ακριβώς είναι η πολιτική της Samsung Hellas για τα τηλέφωνα με παενυρωπαϊκή εγγύηση, αλλά προορισμένα για κάποια αγορά εκτός της ελληνικής (πχ. για Γερμανία); Τα ωφέλη είναι πολλά από μία τέτοια συσκευή, αλλά όσον αφορά την εγγύηση; Αν βγει ελαττωματικό εξ' αρχής θα μου το αντικαταστήσει η Samsung; Και αν στη συνέχεια παρουσιάσει βλάβη θα διαιούμαι από τη Samsung Hellas το ίδιο service με κάποιο ελληνικό τηλέφωνο;

Μπορείς να το στειλεις για service αν σου χαλασει. Αν ειναι εξ αρχης ελαττωματικο δεν εχουν DOA απ'οτι μου ειχαν πει απο την samsung hellas. DOA μου ειπαν προσφερουν μονο τα καταστηματα.

tnx! από ότι καταλαβαίνω η cosmote δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση στην συσκευή εε? (μενού, brands κλπ)

οχι δεν εχει τιποτα πχ κοσμοτε μενου κλπ

Μπορείς να το στειλεις για service αν σου χαλασει. Αν ειναι εξ αρχης ελαττωματικο δεν εχουν DOA απ'οτι μου ειχαν πει απο την samsung hellas. DOA μου ειπαν προσφερουν μονο τα καταστηματα.

Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα δεν τρέχει μία εφόσον είναι όλα οκ κατά τις πρώτες μέρες; Το service θα μου παρέχεται δωρεάν (εννοείται εφόσον πληρεί του όρους εγγύησης) και τα ανταλλακτικά θα είναι αυτά που θα ήταν για κάθε άλλο SII ελληνικό; Όσον αφορά το DOA συμβαίνει το ίδιο και με συσκευές για Ελλάδα ή μόνο στα ευρωπαϊκά;

Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα δεν τρέχει μία εφόσον είναι όλα οκ κατά τις πρώτες μέρες; Το service θα μου παρέχεται δωρεάν (εννοείται εφόσον πληρεί του όρους εγγύησης) και τα ανταλλακτικά θα είναι αυτά που θα ήταν για κάθε άλλο SII ελληνικό; Όσον αφορά το DOA συμβαίνει το ίδιο και με συσκευές για Ελλάδα ή μόνο στα ευρωπαϊκά;

Το doa (dead on arrival) το προσφέρουν μόνο τα καταστήματα.. Είναι λογικό άλλωστε.. Έστω ότι πλήρωσες 600 € για κινητό και σου βγάζει πρόβλημα στις 2 μέρες.. Δε θες να στο φτιάξουν, θες αντικατάσταση..

Γιαυτό υπάρχει το DOA που πληροφοριακά στα περισσότερα καταστήματα είναι για το πρώτο δεκαήμερο..

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενημερώνω ότι σήμερα αγόρασα το κινητό από το κατάστημα στο οποίο με διαβεβαίωσαν ότι είναι μέσω cosmote. Το κουτί ήταν σφραγισμένο, μέσα είχε manual στα Ουγκαρέζικα (μάλλον):mad: το ίδιο και όλα τα συνοδευτικά έντυπα μέσα. Την συσκευή δεν την έχω ανοίξει ακόμα γιατί φορτίζει. Περισσότερα προσεχώς.

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα πλέον :lol:, πέρασα σήμερα από ομόνοια και ρώτησα ενδεικτικά για τιμή, μου είπαν ότι για ελληνικό σφραγισμένο 430 το ένα κατάστημα και 450 το άλλο. Καλή τιμή για ελληνικό πιστεύω.

παιδια ψαξτε λιγο και στο φορουμ οσοι θελετε να το αγορασετε τωρα!:)

εγω χθες χτύπησα καινουργιο(οταν λεμε καινουργιο λεμε καινούργιο) για το αδερφακι μου(πουλησε τον πρωτο γαλαξια) απο μελος εδω μεσα(πολυ αξιολογο) με βαση στηριξης για το αμαξι και δυο πανεμορφες θηκες δωρο! μονο 360 εβρο!

προχθες ενα αλλο παλικάρι(επισης αξιολογο) το εδινε 300:blink:

Σε άλλα 2 φόρουμ που είμαι μέλος το ποιο συχνό μου επισκεπτήριο το εχω στης αγγελίες.

EΔΩ νιώθω πνιγμένος που δέν μπορώ ΝΑ λάβω μέρος αυτό όμως έχει να κάνει με κάποιον κανώνα τον οποίο σέβομαι κι ας MHN με εξυπηρετεί στην παρούσα φάση.

Πολύ θα ήθελα πάντως αν είχα την ευκαιρία να έβλεπα και ίσως να διάλεξω από της αγγελίες κάποια αξιόλογη συσκευή σε προσιτή τιμή.

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

ενημερώνω ότι σήμερα αγόρασα το κινητό από το κατάστημα στο οποίο με διαβεβαίωσαν ότι είναι μέσω cosmote. Το κουτί ήταν σφραγισμένο, μέσα είχε manual στα Ουγκαρέζικα (μάλλον):mad: το ίδιο και όλα τα συνοδευτικά έντυπα μέσα. Την συσκευή δεν την έχω ανοίξει ακόμα γιατί φορτίζει. Περισσότερα προσεχώς.

Το κινητό φαίνεται οκ. Βέβαια παιδεύτηκα λιγάκι μέχρι να το γυρίσω σε Ελληνικά αφού όταν το άνοιξα τα πάντα ήταν ..Ουγκαρέζικα τα οποία δεν τα κατέχω.

Υπενθυμίζω ότι στο κατάστημα δεν ήταν ειλικρινείς μια και με διαβεβαίωσαν ότι το κινητό είναι Ελληνικό με ελληνικά χαρτιά μέσα. πράγμα το οποίο δεν ίσχυε. Αν ήθελα πχ το γερμανικό, θα μπορούσα να το έπαιρνα 30 ευρώ φθηνότερα από άλλο μαγαζί.

οφείλω να πω ότι το τηλέφωνο κατά τα άλλα δείχνει εντάξει. Την Δευτέρα θα πάρω την σαμσ ελλας να τσεκάρω την εγγύηση.

πέρα από το θέμα της εγγύησης, το τηλέφωνο δεν έχει λόγο να μην είναι εντάξει!

και ίσως καλύτερα έτσι γιατί θα παίρνεις γρηγορότερα τις αναβαθμίσεις. Το δικό μου είναι από Πολωνία, και απελπιστικα λίγο στην αρχή. Αλλά μόλις είδα ότι η εγγύηση ίσχυε και στην Ελλάδα, και ότι πήρα την 2.3.5 πριν 40 μέρες (ενώ εδώ στο ελλαντα δεν την έχουν δώσει ακόμα), είπα ευτυχώς που είναι από το εξωτερικό!!

Μία χαρά θα είσαι λοιπόν, γιατί και το ΙCS πρώτα θα βγει για τα unbranded -ευρωπαϊκά - μοντέλα. Αν περιμένεις η cosmote να βγάλει το ICS ...σωθηκες.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

πέρα από το θέμα της εγγύησης, το τηλέφωνο δεν έχει λόγο να μην είναι εντάξει!

και ίσως καλύτερα έτσι γιατί θα παίρνεις γρηγορότερα τις αναβαθμίσεις. Το δικό μου είναι από Πολωνία, και απελπιστικα λίγο στην αρχή. Αλλά μόλις είδα ότι η εγγύηση ίσχυε και στην Ελλάδα, και ότι πήρα την 2.3.5 πριν 40 μέρες (ενώ εδώ στο ελλαντα δεν την έχουν δώσει ακόμα), είπα ευτυχώς που είναι από το εξωτερικό!!

Μία χαρά θα είσαι λοιπόν, γιατί και το ΙCS πρώτα θα βγει για τα unbranded -ευρωπαϊκά - μοντέλα. Αν περιμένεις η cosmote να βγάλει το ICS ...σωθηκες.

Και όμως η cosmote ήταν η πρώτη που έδωσε 2.3.5 στην Ελλάδα! Και εγώ όταν το πήρα στην αρχή απογοητεύτηκα αλλά τελικά η cosmote έκανε την έκπληξη.

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked