sakiss Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 party is over? ελκυστικη τιμη τα 479...κριμα που φαινεται να τελειωσε...κανενα αξιοπιστο καταστημα που να τη διατηρει ακομα; Ετσι φαίνεται http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-II-Black-GT-I9100LKAEUR.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Samsung Galaxy 2, 469 ευρώ @ Πλαίσιο Kαλαμαριάς Διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 131 Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2310 - 494000 Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00 έως 21.00 Σάββατο: 09.00 έως 20.00 Λίγα κομμάτια για όσους προλάβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 και για όσους δεν προλάβουν στο site το δίνει 530. Δεν μπορώ να καταλάβω το ανεβοκατέβασμα της τιμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Samsung Galaxy 2, 469 ευρώ @ Πλαίσιο Kαλαμαριάς Διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 131 Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2310 - 494000 Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00 έως 21.00 Σάββατο: 09.00 έως 20.00 Λίγα κομμάτια για όσους προλάβουν. Τέρμα η προσφορά στο ανωτέρω κατάστημα,με τους μ@μ@κες της cosmote που έμπλεξα δεν την πρόλαβα ..Πήγα σήμερα και μου είπε 599...Για μια ημέρα το έχασα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι κατ'εξαίρεση..:( Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pepper Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Γειά σε όλους. Το έχει παραγγείλει κανείς από e-shop ? Καθυστέρηση ? Προβλήματα ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Γειά σε όλους. Το έχει παραγγείλει κανείς από e-shop ? Καθυστέρηση ? Προβλήματα ? Ευχαριστώ. Το e-shop περνάει δύσκολες εποχές, αν δεν είσαι δεσμευμένος εκεί... δες και άλλες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manom18x Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Γειά σε όλους. Το έχει παραγγείλει κανείς από e-shop ? Καθυστέρηση ? Προβλήματα ? Ευχαριστώ. Εχει μπει στον πτωχευτικο κωδικα φιλε μου. Αρα καταλαβαινεις οτι η παραγγελια σου θα αργησει παρα πολυ...... Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 http://www.bestprice.gr/item/2151188210/samsung-galaxy-s-ii-i9100 349€ αγόρασε κανείς από εδώ,η λέει τα δικά του;:ninja: Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 http://www.bestprice.gr/item/2151188210/samsung-galaxy-s-ii-i9100 349€ αγόρασε κανείς από εδώ,η λέει τα δικά του;:ninja: Στο γράφει γιατί το πουλάνε τόσο: "κινητό από ανοιγμένη συσκευασία ή δειγματισμό" ..... Sent from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 όντος,το δέλεαρ τιμής θολώνει την όραση.:hypno: Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolores Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπερα σας θέλω να αγορασω και εγω το SGS2 και το βλεπω στο skroutz αλλα το ερωτημα ειναι αν ειναι αξιοπηστα απο καποιο απο τα site που σου παραθετει το skroutz.Δηλαδη μηπος ειναι τπτ ελατοματικα και θελουν να τα σμπροξουν και τα δινουν σε χαμιλοτερες τιμε ?αν καποιος εχει παρει ας μας δοσει τη γνωμη του.Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Οχι δεν ειναι ελατωματικα αλλα ειναι εισαγωγης απο αλλες χωρες με λιγοτερο φπα για αυτο και η τιμη. Ρωτα απο ποια χωρα ειναι και αν ειναι απο ευρωπη (κατα 99%) μη φοβασαι τιποτα θα εχεις και κανονικα εγγυηση απο Samsung Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Οχι δεν ειναι ελατωματικα αλλα ειναι εισαγωγης απο αλλες χωρες με λιγοτερο φπα για αυτο και η τιμη. Ρωτα απο ποια χωρα ειναι και αν ειναι απο ευρωπη (κατα 99%) μη φοβασαι τιποτα θα εχεις και κανονικα εγγυηση απο Samsung Hellas. επειδη το γλυκοκοιτάω και εγώ το sg2 είγα ότι πολλοί γράφουνε στο skroutz δίπλα στο κινητο "GR" άρα δεν είναι από ευρώπη.. Μήπως παίζει κάτι άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos1983 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 επειδη το γλυκοκοιτάω και εγώ το sg2 είγα ότι πολλοί γράφουνε στο skroutz δίπλα στο κινητο "GR" άρα δεν είναι από ευρώπη.. Μήπως παίζει κάτι άλλο?? και γω το ειδα στο σκρουτζ αυτο....σημασια εχει να μας καλυπτει η samsung hellas μην βρουμε το μπελα μας κ παθει κατι κουφια η ωρα κ λενε τα δικα τους!!!!ελπιζω να μην ειναι μαρκετινιστικο κολπο για να τους προτιμησει ο καταναλωτης,μακαρι να ειναι μεσω της ελληνικης αντιπροσωπιας. οποιο παιδι εχει παρει απο αυτα τα καταστηματα ας μας πει τη γνωμη του να ξερουμε να κινηθουμε κ εμεις οι υποψηφιοι αγοραστες!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 και γω το ειδα στο σκρουτζ αυτο....σημασια εχει να μας καλυπτει η samsung hellas μην βρουμε το μπελα μας κ παθει κατι κουφια η ωρα κ λενε τα δικα τους!!!!ελπιζω να μην ειναι μαρκετινιστικο κολπο για να τους προτιμησει ο καταναλωτης,μακαρι να ειναι μεσω της ελληνικης αντιπροσωπιας. οποιο παιδι εχει παρει απο αυτα τα καταστηματα ας μας πει τη γνωμη του να ξερουμε να κινηθουμε κ εμεις οι υποψηφιοι αγοραστες!!!:D Γιατί σε χαλάει να ειναι εισαγωγής, να έχει κανονικά πανευρωπαϊκή εγγύηση, κανονικα ελληνικά παντού και να περνεις επίσημα τα update χωρίς να περιμένεις την κοιμησμενη samsung hellas? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos1983 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Γιατί σε χαλάει να ειναι εισαγωγής, να έχει κανονικά πανευρωπαϊκή εγγύηση, κανονικα ελληνικά παντού και να περνεις επίσημα τα update χωρίς να περιμένεις την κοιμησμενη samsung hellas? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk μου αρεσει η λογικη σου στο θεμα της αναβαθμισης..ΑΛΛΑ..αμα ειναι παραεισαγωγης...κ βγαλει λεμε προβλημα με το καλημερα κ σηκωνει αντικατασταση θα μου την κανουνε η θα μου τα μασανε?? εκει ποιος αναλαμβανει το καταστημα η σαμσουνγκ Ελλας?? αυτο με νοιαζει παρα πολυ...θα τα σκασουμε που θα τα σκασουμε..να ξερουμε τι να αποφυγουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 θελει προσοχη μη σου πασαρουν επισκευασμενο η προιον απο επιστροφη.. Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 μου αρεσει η λογικη σου στο θεμα της αναβαθμισης..ΑΛΛΑ..αμα ειναι παραεισαγωγης...κ βγαλει λεμε προβλημα με το καλημερα κ σηκωνει αντικατασταση θα μου την κανουνε η θα μου τα μασανε?? εκει ποιος αναλαμβανει το καταστημα η σαμσουνγκ Ελλας?? αυτο με νοιαζει παρα πολυ...θα τα σκασουμε που θα τα σκασουμε..να ξερουμε τι να αποφυγουμε!! Και εμενα αυτο με απασχολει για τα παραεισαγωγης ... αλλιως σιγουρα συνφερουν Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos1983 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παπουτσι απο τον τοπο σου κ ας ειναι μπαλωμενο που λενε??κανεις παντως δεν δινει με σιγουρια διευκρινηση τι σε καλυπτει κ τι οχι...ειλικρινα αρχιζω και φοβαμαι ελπιζω να ειναι οκ μαγαζια αυτα απο το σκρουτζ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) Και εμενα αυτο με απασχολει για τα παραεισαγωγης ... αλλιως σιγουρα συνφερουν παπουτσι απο τον τοπο σου κ ας ειναι μπαλωμενο που λενε??κανεις παντως δεν δινει με σιγουρια διευκρινηση τι σε καλυπτει κ τι οχι...ειλικρινα αρχιζω και φοβαμαι ελπιζω να ειναι οκ μαγαζια αυτα απο το σκρουτζ!!! θελει προσοχη μη σου πασαρουν επισκευασμενο η προιον απο επιστροφη.. Sent from my unique SGSII μου αρεσει η λογικη σου στο θεμα της αναβαθμισης..ΑΛΛΑ..αμα ειναι παραεισαγωγης...κ βγαλει λεμε προβλημα με το καλημερα κ σηκωνει αντικατασταση θα μου την κανουνε η θα μου τα μασανε?? εκει ποιος αναλαμβανει το καταστημα η σαμσουνγκ Ελλας?? αυτο με νοιαζει παρα πολυ...θα τα σκασουμε που θα τα σκασουμε..να ξερουμε τι να αποφυγουμε!! Λοιπον. Εγγυηση Samsung Hellas εχουν σιγουρα τα κινητα που προοριζονται για: Αγγλια, Ισπανια, Πορτογαλια, Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια, Πολωνια, Τουρκια, Ολλανδια και φυσικα Ελλαδα! Το 99% των Galaxy S II που θα βρειτε προοριζονται για καποια απο αυτες τις χωρες. Οσο για το αν ειναι μεταχειρισμενα η απο επισκευη και τα λοιπα, αν η ταινια ασφαλειας ειναι κολλημενη ειναι καινουρια 100%. Οποτε αγοραζετε αφοβα απο τα skroutzoμαγαζα. Edited October 22, 2011 by le_bron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ταινια ασφαλειας εννοεις στο κουτι η υπαρχει και καποια αλλη οπως η ζελατινα που ειναι στην οθονη; το γκαλαξυ ερχεται με τη μπαταρια ξεχωριστα στο κουτι η μεσα στη συσκευη;; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ταινια ασφαλειας εννοω στο κουτι. Η μπαταρια ειναι χωριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Λοιπον. Εγγυηση Samsung Hellas εχουν σιγουρα τα κινητα που προοριζονται για: Αγγλια, Ισπανια, Πορτογαλια, Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια, Πολωνια, Τουρκια, Ολλανδια και φυσικα Ελλαδα! Το 99% των Galaxy S II που θα βρειτε προοριζονται για καποια απο αυτες τις χωρες. Οσο για το αν ειναι μεταχειρισμενα η απο επισκευη και τα λοιπα, αν η ταινια ασφαλειας ειναι κολλημενη ειναι καινουρια 100%. Οποτε αγοραζετε αφοβα απο τα skroutzoμαγαζα. Φίλε μου μόνο αν έχουν αποδείξει αγοράς απο την χώρα για την οποία προορίζονται, δηλαδή προορίζεται για Γαλλία; απόδειξη απο Γαλλία και όχι απο Ελλάδα (αυτο λέγεται παραεισαγωγη). Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Φίλε μου μόνο αν έχουν αποδείξει αγοράς απο την χώρα για την οποία προορίζονται, δηλαδή προορίζεται για Γαλλία; απόδειξη απο Γαλλία και όχι απο Ελλάδα (αυτο λέγεται παραεισαγωγη). Οχι δεν ισχυει αυτο! Δεν παιζει ρολο απο ποια χωρα ειναι η αποδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Οχι δεν ισχυει αυτο! Δεν παιζει ρολο απο ποια χωρα ειναι η αποδειξη. Το λέω γιατί την έχω πατήσει με αγορα κινητού απο ενα απο τα εν λόγω Ελληνικά e-shop και δεν είχα εγγύηση όταν ρώτησα και στα επόμενα δυο smartphone είχα όταν τα αγόρασα απο e-shop εξωτερικού με απόδειξη εξωτερικού. Παθών και μαθων αγοράζω απο έξω τώρα όπως μάλλον θα κάνω και για το Atrix που μου κόλλησε. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts