alexgiak Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Αυτό που μπορεί να ενοχλεί κάποιους δεν είναι η ταχύτητα του κινητου, πιστεύω ακόμα κάνει τα πάντα, αλλά η ανάλυση της οθόνης. Σήμερα πέρασα μια από ομόνοια-πανεπιστημίου και μπήκα για λίγο σε ένα από τα μαγαζιά και είχε κομμάτια καινούργια, δεν ρώτησα αν ήταν και σφραγισμένα, στα 340 ευρώ. Είχε και άσπρο μου είπε και μια ειδική έκδοση με δερμάτινη πλάτη. Παλαιότερα μου το είχαν αφήσει και 320 στο εν λόγω κατάστημα, τώρα δεν πίεσα, απλά ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Συνάδερφοι αν και το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ανεπιφύλακτα ένα τηλέφωνο καλών προδιαγραών πιστεύω ότι δεν πρπει να διαφημίζεταισε αυτήν την τιμή (300 τόσα ευρώ) διότι είναι δύο μοντέλα πίσω (το S4 αναμένεται τον Μάρτιο). Αντιλαμβάνομαι ότι σε κάποια μαγαζιά υπάρχει απόθεμα όμως πιστεύω ότι εδώ στο forum παρέχεται πληροφόρηση η οποία έχει σκοπό να ωφελήσει το κοινό συμφέρον και όχι το ιδιωτικό/εμπορικό συμφέρον καποιων. Σημείωση: ένα ξεπερασμένο προϊόν σε μία σύγχρονη χώρα κανονικά θα έπρεπε να πωλείται στα στοκατζίδικα έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και φυσικά με τιμή ανάλογη όχι 300 τόσα ευρώ. Ευχαριστώ +1 :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Συνάδερφοι αν και το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ανεπιφύλακτα ένα τηλέφωνο καλών προδιαγραών πιστεύω ότι δεν πρπει να διαφημίζεταισε αυτήν την τιμή (300 τόσα ευρώ) διότι είναι δύο μοντέλα πίσω (το S4 αναμένεται τον Μάρτιο). Αντιλαμβάνομαι ότι σε κάποια μαγαζιά υπάρχει απόθεμα όμως πιστεύω ότι εδώ στο forum παρέχεται πληροφόρηση η οποία έχει σκοπό να ωφελήσει το κοινό συμφέρον και όχι το ιδιωτικό/εμπορικό συμφέρον καποιων. Σημείωση: ένα ξεπερασμένο προϊόν σε μία σύγχρονη χώρα κανονικά θα έπρεπε να πωλείται στα στοκατζίδικα έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και φυσικά με τιμή ανάλογη όχι 300 τόσα ευρώ. Ευχαριστώ "Παλιό" ναι, ξεπερασμένο όχι. Νόμος προσφοράς και ζήτησης. Αν ήταν ακριβό δε θα το αγόραζε ο κόσμος και θα έπεφτε η τιμή του. Στα λεφτά αυτά προσφέρει όμως περισσότερα από όλα τα άλλα τηλέφωνα της αγοράς. Βρες μου ένα τηλέφωνο με τις δυνατότητες του σε αυτά τα λεφτά και το συζητάμε. Αν ήταν ακριβό γι αυτά που προσφέρει δε θα πουλιόταν έτσι ακόμα και σήμερα. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει τέτοια ζήτηση, σημαίνει ότι η αγορά όχι δε το θεωρεί απλά ακριβό, αλλά το αντίθετο. Έχουμε μπερδέψει το "θέλω" να έχει τόσο με το "αξίζει" τόσο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Συνάδερφοι αν και το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ανεπιφύλακτα ένα τηλέφωνο καλών προδιαγραών πιστεύω ότι δεν πρπει να διαφημίζεταισε αυτήν την τιμή (300 τόσα ευρώ) διότι είναι δύο μοντέλα πίσω (το S4 αναμένεται τον Μάρτιο). Αντιλαμβάνομαι ότι σε κάποια μαγαζιά υπάρχει απόθεμα όμως πιστεύω ότι εδώ στο forum παρέχεται πληροφόρηση η οποία έχει σκοπό να ωφελήσει το κοινό συμφέρον και όχι το ιδιωτικό/εμπορικό συμφέρον καποιων. Σημείωση: ένα ξεπερασμένο προϊόν σε μία σύγχρονη χώρα κανονικά θα έπρεπε να πωλείται στα στοκατζίδικα έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και φυσικά με τιμή ανάλογη όχι 300 τόσα ευρώ. Ευχαριστώ Μ'αυτή τη λογική, για να είμαστε και ρεαλιστές, το κινητό θα έπρεπε να αποσυρθεί απ'την αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Το ότι βρισκόταν τόσο καιρό στα ράφια, αυτό σίγουρα σημαίνει κάτι και όσο για την τιμή του, είναι ήδη η μισή απ'την τιμή που πρωτοκυκλοφόρησε. Όπως, ίσως, να γίνει και με το S3 έπειτα από 1,2 - 2 χρόνια. Δεν θα ήταν παράλογο για μια συσκευή των 700 ευρώ να την αγοράσει κάποιος καινούρια στα 200 ειδικά όταν ο ανταγωνισμός δεν είναι ακόμη τόσο δυνατός ώστε αυτό το κινητό να θεωρηθεί παρωχημένο; Το ότι έχει αλλάξει το μοντέλο, δεν σημαίνει απαραίτητα πως η τιμή του θα πέσει κατά 500+ ευρώ απ'την αρχική του τιμή... ακόμη κι αν ΔΕΝ υπάρχει ζήτηση γι'αυτό το προϊόν... Προσωπικά αγόρασα το S2 στα 380 και έπειτα από 2 εβδομάδες η τιμή του έπεσε στα 260. Ένιωσα αδικημένος; Δεν μπορώ να το πω αυτό. Απλώς αυτό που, πραγματικά, με ενόχλησε ήταν το γεγονός του ότι το κινητό δεν άξιζε τόσο χαμηλή τιμή. Στην τιμή των 260 θα μπορούσε κανείς να αγοράσει το S Advance αντί για το S2; (έχω 100+ λόγους για να υποστηρίξω ότι αυτά τα δύο κινητά είναι η μέρα με τη νύχτα...) Δεν με δυσαρεστεί η αυξημένη του τιμή, αλλά με ευχαριστεί το ότι έκανα την καλύτερη αγορά με ένα κινητό που κυκλοφορεί καινούριο έπειτα από, περίπου, δύο χρόνια. (έχεις ακούσει άλλο κινητό που να κράτησε τόσο πολύ στην αγορά; Εγώ, προσωπικά, όχι...) Για το S2 Plus, τώρα... ας κάνουμε μερικά βήματα πίσω και ας δούμε όλον τον πίνακα: Αποσύρεται το S2 και κυκλοφορεί το S2 plus στα -περίπου- 400 ευρώ. Οι ψαγμένοι έχουν τα παράπονα τους απ'τα specs του αντικαταστάτη, ακόμη και πριν την κυκλοφορία του. Πόσοι από εμάς θα ήθελαν να αγοράσουν αυτό το κινητό πιο ακριβά απ'το S2, την στιγμή που είναι υποδεέστερο; Για τον λόγο που θα έχει φορεμένη την jelly bean απ'την αγορά του, ή γιατί είναι "φρέσκο"; ;) Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Όταν αγόρασα το S Plus στα 400 ευρώ είχα ακόμη την επιλογή να προτιμήσω το S στα 350 ευρώ, το οποίο ήταν στα τελευταία του κομμάτια. Αγόρασα το Plus για τους λόγους που με έκαναν να πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο απ'το απλό. (μεγαλύτερη μπαταρία και γρηγορότερος επεξεργαστής). Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Δεν είχε το ίδιο τσιπ γραφικών με το S και έπαιζε τα μισά παιχνίδια απ'όσα έπαιζε το απλό S. (οπότε η ύπαρξη του "χρονισμένου" επεξεργαστή ήταν άτοπη). Όσο για την μπαταρία, θα μπορούσα κάλλιστα να αγόραζα μια μεγαλύτερη αντί να προτιμήσω το plus... (ευτυχώς που δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό και δεν με χάλασε αυτό το γεγονός...) Και μ'αυτό θέλω να κλείσω τα κακώς κείμενα του ότι ο αντικαταστάτης ΠΡΕΠΕΙ να είναι καλύτερος απ'τον προκάτοχο... ;) Edited January 27, 2013 by WolfBack Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ο μόνος λόγος που βρίσκω για να γκρινιάζει κάποιος για την τιμή του S2 είναι ότι δεν έχει τα λεφτά να το αγοράσει. Και αφού είναι ξεπερασμένο τι σκάνε μερικοί(δεν απευθύνομαι σε κάποιον προσωπικά, γενικά το λέω) που δεν πέφτει κι άλλο η τιμή του και για ποιο λόγο το θέλουν τόσο πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Γνωστος μου θελει να ογορασει το s2 απο μια αγγελια σε εφημεριδα στην οποια ο πωλητης ισχυρίζεται πως το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και αχρησιμοποιητο αλλα η συσκευασια εχει απλα ανοιχτει . Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να δουμε αν οντως ειναι αχρησιμοποιητο περα απο την εμφανιση του κινητου . Καποιος γνωστος μου ειπε οτι τα android αποθηκευουν τον χρονο λειτουργιας τους . Ισχυει κατι τέτοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Πριν λιγο καιρο μου ειχαν καβατζωσει το Galaxy S1, και πανω που ειχα παρει αποφαση οτι δεν θα ξαναπαρω smartphone, σημερα ενας φιλος με πηρε και μου ειπε αν θελω Galaxy S2 απο Κωτσοβολο με 200 ευρω για να μου το κρατησει. Οπως καταλαβαινετε αυτη τη στιγμη το κινητο φορτιζει σπιτι μου.:p Το κινητο ειναι καινουργιο και απο οτι μου ειπανε, το ειχανε στειλει πισω για καποια αλλαγη στο λογισμικο(δεν θυμαμαι ακριβως) και επειδη ειχε ανοιχτει το δηνανε τοσο. Οποτε κανενα θεμα με hardware και εχει κανονικα εγγυηση 2 χρονια. Εδιτ: Τελικα δεν ειναι καινουριο. Ειναι επιστροφη. Edited January 29, 2013 by Lagoudisio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καποιος γνωστος μου ειπε οτι τα android αποθηκευουν τον χρονο λειτουργιας τους . Ισχυει κατι τέτοιο ? Με την καμία....και αν επιμένει πες του να στο αποδείξει και πες μας κι εμάς εδώ (έλεος με τις μπαρούφες που πετάνε μερικοί ) για να δεις αν το κινητό είναι καινουργιο, μόνο εμφανισιακά και να τσεκάρεις ότι όλα πάνω του λειτουργούν όπως πρέπει (μικρόφωνο, ηχεία, blutooth, wi fi, gps, οθόνη κ.λ.π) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Και εγω αυτο πιστευω απλα επειδή ξερω οτι υπαρχει counter για τις custom rom σκεφτηκα μηπως υπάρχει καποιος αντίστοιχος μετρητής . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Γνωστος μου θελει να ογορασει το s2 απο μια αγγελια σε εφημεριδα στην οποια ο πωλητης ισχυρίζεται πως το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και αχρησιμοποιητο αλλα η συσκευασια εχει απλα ανοιχτει . Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να δουμε αν οντως ειναι αχρησιμοποιητο περα απο την εμφανιση του κινητου . Καποιος γνωστος μου ειπε οτι τα android αποθηκευουν τον χρονο λειτουργιας τους . Ισχυει κατι τέτοιο ? Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις την ημερομηνία αγοράς κατ'αρχήν στην απόδειξη(φαντάζομαι δεν το παίρνεις χωρίς).Χτυπάς κ ένα τηλέφωνο στη σάμυ για να ρωτήσεις πότε ενεργοποιήθηκε το τηλέφωνο...αν δεν σου απαντήσουν άμεσα σε αυτό για κάποιο μυστήριο λόγο,ζήτα να μάθεις το υπόλοιπο της εγγύησης που απομένει κ κάνε τους υπολογισμούς! Μέσα απο το android απ'όσο γνωρίζω κ εγω δεν υπάρχει κάποια επιλογή. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις την ημερομηνία αγοράς κατ'αρχήν στην απόδειξη(φαντάζομαι δεν το παίρνεις χωρίς).Χτυπάς κ ένα τηλέφωνο στη σάμυ για να ρωτήσεις πότε ενεργοποιήθηκε το τηλέφωνο...αν δεν σου απαντήσουν άμεσα σε αυτό για κάποιο μυστήριο λόγο,ζήτα να μάθεις το υπόλοιπο της εγγύησης που απομένει κ κάνε τους υπολογισμούς! Μέσα απο το android απ'όσο γνωρίζω κ εγω δεν υπάρχει κάποια επιλογή. Τι εννοείς πότε ενεργοποιηθηκε το τηλεφωνο ? Καταγραφει η Samsung ποτε ανοιγουμε το κινητο μας για πρωτη φορά ? Εγω οταν ειχα παρει το δικό μου δεν νομίζω να ειχα κανει κατι τέτοιο .... Αλλα ακομα και αν γινεται αυτο που λες θα μου πουν τηλεφωνικα χωρις να τους δωσω την αποδειξη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Συνάδερφοι αν και το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ανεπιφύλακτα ένα τηλέφωνο καλών προδιαγραών πιστεύω ότι δεν πρπει να διαφημίζεταισε αυτήν την τιμή (300 τόσα ευρώ) διότι είναι δύο μοντέλα πίσω (το S4 αναμένεται τον Μάρτιο). Αντιλαμβάνομαι ότι σε κάποια μαγαζιά υπάρχει απόθεμα όμως πιστεύω ότι εδώ στο forum παρέχεται πληροφόρηση η οποία έχει σκοπό να ωφελήσει το κοινό συμφέρον και όχι το ιδιωτικό/εμπορικό συμφέρον καποιων. Σημείωση: ένα ξεπερασμένο προϊόν σε μία σύγχρονη χώρα κανονικά θα έπρεπε να πωλείται στα στοκατζίδικα έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και φυσικά με τιμή ανάλογη όχι 300 τόσα ευρώ. Ευχαριστώ Ο μόνος λόγος που βρίσκω για να γκρινιάζει κάποιος για την τιμή του S2 είναι ότι δεν έχει τα λεφτά να το αγοράσει. Και αφού είναι ξεπερασμένο τι σκάνε μερικοί(δεν απευθύνομαι σε κάποιον προσωπικά, γενικά το λέω) που δεν πέφτει κι άλλο η τιμή του και για ποιο λόγο το θέλουν τόσο πολύ; Σύντροφε gre, μάλλον προσπέρασες ότι έγραψε ο σύντροφος Vageliskas Ναι είναι μια καλή συσκευή διετίας... κανείς δεν το αρνείται… αλλά σε ένα σωστό εμπόριο όταν ένα προϊόν που κλείνει τον κύκλο του μετά από 2 χρόνια και ετοιμάζεται προς απόσυρση δεν μένει γαντζωμένο με το ζόρι στο 50% της υπερτιμολογημένης του αρχικής τιμής… Και η «διαφήμιση» ότι είναι «ευκαιρία» η αγορά του στα 350 ευρώ την σημερινή εποχή είναι λίγο too much… Βέβαια όλες οι απόψεις δεκτές και αλίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι με όλους… Το θέμα δεν είναι μόνο αν έχεις τα λεφτά να το αγοράσεις όπως χαρακτηριστικά δήλωσες… αλλά να μην νιώθεις ότι σε έχουν πιάσει «κότσο» (μην το πάρεις προσωπικά), γιατί δυστυχώς πάσχουμε από καταναλωτική συνείδηση … :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Φίλε διάβασα τι έχει γράψει και το μέλος Vageliskas αλλά γενικά διαπιστώνω μια προσπάθεια υποτίμησης της συσκευής λόγω κόστους. Προσωπικά τα 300€ τα θεωρώ λογική τιμή γι΄αυτή την συσκευή και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι πρέπει να έχει 400€ που είναι η επίσημη ενδεικτική τιμή. Αυτή την στιγμή παραμένει ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς και από την στιγμή που τα καλύτερα έχουν κάτι 500άρες €, τα 300€ μου φαίνονται λογική τιμή για μία συσκευή σχεδόν ισάξια με αυτά. Ή αν το θες αλλιώς, μπορείς να βρεις καλύτερη συσκευή στα ίδια χρήματα; Προσωπικά δεν βλέπω καμία, οπότε αν ήθελα κινητό με 300€ πάλι το galaxy s2 θα αγόραζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Σε αυτά τα χρήματα (350 χονδρικά) νομίζω ασφαλέστερη επιλογή είναι το htc one s ειδικά με τον s4. Στα 269 όμως ήταν σούπερ τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Από αύριο στον Κωτσόβολο το ξαναδίνουν στα 269 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Που το ξέρεις/είδες/άκουσες? Επίσης μήπως είδες για πιο χρώμα μιλάνε? Με ενδιαφέρει το λευκό. Edited February 17, 2013 by alnotas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Που το ξέρεις/είδες/άκουσες? Επίσης μήπως είδες για πιο χρώμα μιλάνε? Με ενδιαφέρει το λευκό. Στο site του Κωτσόβολου εχει διαθέσιμα και το άσπρο και το μαύρο.Στο φυλλάδιο που κυκλοφορεί για την τιμή των 269 ευρώ δεν αναφέρει χρώμα.Μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο αύριο να μάθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι τηλέφωνο... Με βλέπω αύριο το πρωί μπάστακα εξω απτην πόρτα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 σήμερα πήγα στον κωτσόβολο στον Βόλο και το παρήγγειλα, ενώ έκανα παραγγελεία μέσω internet (4:30 το πρωί :lol:) δεν βρίσκαν την παραγγελεία μου παρ όλα αυτά επικοινώνησαν με Αθήνα εκεί την είδαν και όλα κομπλέ. μου το παρήγγειλαν και τετάρτη θα είναι εδώ από τι μου είπαν. κάποιες ερωτήσεις μπορεί να είναι και σε λάθος μέρος, αλλά... 1η πιο μοντέλο είναι μπορείτε να καταλάβετε?? είναι το i1900 ή το i1900G?? 2η έψαξα λίγο αλλά οδηγό για να κάνω, αν χρειαστεί, root τη συσκευή δεν βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paralysis Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Το παρήγγειλα από Κωτσόβολο. Μίλησα μαζί τους, υπάρχουν 63 κομμάτια… Το έχει και το ELECTRO WORD http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-i9100-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) To βαλε και το mediamarkt στα 270 πριν λίγο! Πάλι θα ξεστοκάρουν :p 2η έψαξα λίγο αλλά οδηγό για να κάνω, αν χρειαστεί, root τη συσκευή δεν βρήκα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ;) Edited February 18, 2013 by and64 Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) σήμερα πήγα στον κωτσόβολο στον Βόλο και το παρήγγειλα, ενώ έκανα παραγγελεία μέσω internet (4:30 το πρωί :lol:) δεν βρίσκαν την παραγγελεία μου παρ όλα αυτά επικοινώνησαν με Αθήνα εκεί την είδαν και όλα κομπλέ. μου το παρήγγειλαν και τετάρτη θα είναι εδώ από τι μου είπαν. κάποιες ερωτήσεις μπορεί να είναι και σε λάθος μέρος, αλλά... 1η πιο μοντέλο είναι μπορείτε να καταλάβετε?? είναι το i1900 ή το i1900G?? 2η έψαξα λίγο αλλά οδηγό για να κάνω, αν χρειαστεί, root τη συσκευή δεν βρήκα. Ακριβώς το ίδιο ρε φίλε! Βέβαια εγώ την έκανα ποιο νωρίς την παραγγέλια (στις 3:00 το πρωί :p). Μάλλον το σύστημα τρελάθηκε!!! Μου λέει η θειά με την σκουλαρίκα στην μύτη υπάρχει η παραγγέλια σε άλλο όνομα και άλλο κινητό. Λέω δεν πειράζει δώστο και σε άλλη τιμή :lol::lol:. Στο megaκωτσόβολα στην ευκαρπία πήγα πρώτος και είχε 3 κομμάτια, 2 και ένα εκθεσιακό όλα ασπρίλα. Παρήγγειλα 2 μαυρίλες και έρχονται από Αθήνα. Πάντως υπάρχουν καμιά 60αριά κομμάτια ακόμα στον κωτσόβολα Αθήνα, πήρε τηλ. φίλος πριν απο λίγο. Και 3-4 σκρουτζάδικα παίζουν στα 269. Edited February 18, 2013 by leonidas0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 μια χαρη θελω παιδια,οταν με το καλο το παρετε θελω να με πειτε τον κωδικο που εχοθν τα hands free,τον τυπο τους δηλαδη.οκ? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 μια χαρη θελω παιδια,οταν με το καλο το παρετε θελω να με πειτε τον κωδικο που εχοθν τα hands free,τον τυπο τους δηλαδη.οκ? Αυτά που συνόδευαν πάντως το λευκό S2 (με 4.0.3) που πήρα από ΚΩΤΣΟ τον Δεκέμβρη λένε πάνω: EHS44AFSWE(GH59-10419F)F/Non PVC MADE IN CHINA (λευκά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Αυτά που συνόδευαν πάντως το λευκό S2 (με 4.0.3) που πήρα από ΚΩΤΣΟ τον Δεκέμβρη λένε πάνω: EHS44AFSWE(GH59-10419F)F/Non PVC MADE IN CHINA (λευκά) Τα έχει το e shop προσφορά και θέλω να δω αν είναι τα γνήσια Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts