dimitris15 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μόλις με πήρε ο εταιρικός μου συνεργάτης και δυστυχώς μου είπε ότι αρχές του μήνα θα το έχω.....:( Τώρα αρχές του μήνα πότε ακριβώς εννοεί δεν ξέρω...λες να τραβηξει ιουλιο και βαλε?:X Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εμενα η vodafone μεχρι σημερα δεν εχει κανενα νεο και δεν εχουν ιδεα για το ποτε θα ερθει και με ανισυχει λιγο αυτο :( Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μολις το πηρα απο Πλαισιο Αλιμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszeli Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Κανενα νεο για vodafone ? αυριο παραλαμβανω απο vodafone-ετσι ειπαν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 αυριο παραλαμβανω απο vodafone-ετσι ειπαν!! Τι θες να πεις ακριβως διλαδι ? Εμενα σημερα δεν το ειχαν καν στην ενημερωση :worry: Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszeli Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Τι θες να πεις ακριβως διλαδι ? Εμενα σημερα δεν το ειχαν καν στην ενημερωση :worry: το απογευμα θα σου απαντησω εαν το φερουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Τα multirama μου είχαν πει Σάββατο. Μετά μου είπαν Τρίτη. Τώρα μου λένε δεν ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Κανενα νεο απο γερμανο-cosmote παιδια; Εμενα η vodafone μεχρι σημερα δεν εχει κανενα νεο και δεν εχουν ιδεα για το ποτε θα ερθει και με ανισυχει λιγο αυτο :( αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι θα το έχουν και η cosmote και η vodafone απ της 10 του μηνός στις αποθήκες τους.. λογικά και ο γερμανός φαντάζομαι.. τώρα αν σας προκύψει κάτι νωρίτερα καλώς για σας :) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο υπάρχει σε κάποια από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης για να πάω να το δω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 To ebw το εχει διαθεσιμο πλεον. Λανθανω? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ας μας πει καποιος που το πηρε απ το ebw (easybuyworld.gr) αν ειναι ολα οκ με τη συσκευασια. εχουν ακουστει κατα καιρους σχολια για ανοιγμενες συσκευασιες κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδια εχεται στην wind απο 3/6 μολις με πηρε ο γνωστος μου του ηρθε ενημερωση:D Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο υπάρχει σε κάποια από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης για να πάω να το δω. Ευχαριστώ! +1 Ξέρουμε καθόλου αν υπάρχουν συσκευές επίδειξης σε καταστήματα? ΠΛΑΙΣΙΟ @the mall ας πούμε έχουν συσκευή για το κοινό? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sbarou Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Η EXPANSYS μόλις παρέλαβε Samsung Galaxy SII! Επίσημη ανακοίνωση με φωτογραφίες παραλαβής και δελτίο αποστολής στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook Πολλά τεμάχια για όλους! Φιλικά, Τ.Μ ;) Edited May 31, 2011 by Sbarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 το απογευμα θα σου απαντησω εαν το φερουν! Περιμενω την απαντηση σου με πολυ αγωνια. :p θα παω και εγω να ρωτισω παλι. Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Περιμενω την απαντηση σου με πολυ αγωνια. :p θα παω και εγω να ρωτισω παλι. Για δες ρε "Ακατανόμαστε", γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά από Vodafone...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszeli Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Περιμενω την απαντηση σου με πολυ αγωνια. :p θα παω και εγω να ρωτισω παλι. vodafone εθ. αντιστασεως 72 καισαριανη.παρελαβε,το εχει μου το εστειλε!!! ρωτα και αλλου,δεν κανω διαφημιση Edited May 31, 2011 by nikoszeli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 vodafone εθ. αντιστασεως 72 καισαριανη.παρελαβε,το εχει μου το εστειλε!!! ρωτα και αλλου,δεν κανω διαφημιση Δεν σε αμφισβητεί κανείς, απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί δεν το έχει διαθέσιμο ούτε από το site της Vodafone...:confused::confused::confused: Αν επιτρέπεται, πόσο το χρέωσε η Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Μου ήρθε e-mail από τον Γερμανό όπου είχα κάνει προπαραγγελία μέσω internet και λέει ότι εντός 5 ημερών μπορώ να περάσω να το πάρω. Επίσης λέει ότι πρέπει να τους πάω το email που μου έστειλαν, αλλά φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι μένω σε νησί και νόμιζα ότι ο Γερμανός δεν το έχει ακόμα ούτε στην Αθήνα. Πιστεύω ότι έχουν κάνει λάθος, θα πάω από εκεί το απόγευμα να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 απο vodafone σημερα παρελαβα και εγω Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ξαναρωτισα στην vodafone κερκυρας πριν καμια ωρα και δεν ειχε κανενα νεο αυριο ομως θα κοιταξει να μαθει ολες τις λεπτομερειες για μενα. Δυστιχος περιμενω την vodafone λογο επιδωτισης αλλιος θα το ειχα παρει :p Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszeli Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Δεν σε αμφισβητεί κανείς, απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί δεν το έχει διαθέσιμο ούτε από το site της Vodafone...:confused::confused::confused: Αν επιτρέπεται, πόσο το χρέωσε η Vodafone? επειδη ειναι γνωστος θα του δωσω τα χρηματα την αλλη βδομαδα,νομιζω 585,αλλα απο τη χαρα μου αυτο δεν το συγκρατησα! θα σου πω αργοτερα-ας περασει καποιος να το δει!δεν χρειαζετε να το αγορασει απο κει,απλα οτι το εχει διαθεσιμο η vodafone και της τιμες συνδεσης, της εχει! το wave που εχω μου το ειχε φερει 2 βδομαδες πριν το βγαλει επισημα στα καταστηματα η vodafone! και αλλος παρελαβε απο vodafone σημερα παρελαβα και εγω τιμη αν επιτρεπετε? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 31, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Η EXPANSYS μόλις παρέλαβε Samsung Galaxy SII! Επίσημη ανακοίνωση με φωτογραφίες παραλαβής και δελτίο αποστολής στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook Πολλά τεμάχια για όλους! Φιλικά, Τ.Μ ;) ρε παιδια γιατι τοσο ακριβο απο EXPANSYS ??? 620 σκετη συσκευη και με μεταφορικα 637 !!!! παρα πολλα δεν ειναι??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ρε παιδια γιατι τοσο ακριβο απο EXPANSYS ??? 620 σκετη συσκευη και με μεταφορικα 637 !!!! παρα πολλα δεν ειναι??? :worry: Ειδικά για τιμές expansys... πανάκριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Τελικά όντως το e-mail του Γερμανού ήταν λάθος, δεν έχει έρθει απλά λέει δεσμεύτηκε στις αποθήκες τους και θα με πάρουν τηλέφωνο όταν έρθει. Αυτό φαντάζομαι ότι σημαίνει ότι ο Γερμανός παρέλαβε τις συσκευές στις αποθήκες του, ελπίζω δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ξερει κανεις αν υπαρχει στο public για να το δουμε? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts