kontz Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Έχω βάλει την oxygen αλλά το led που αναβοσβήνει για να δείχνει τις ειδοποιήσεις δεν λειτουργεί όταν κλείνει η οθόνη.... Λειτουργεί τα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά σταματάει... :wacko: Σαν να "απενεργοποιείται" όταν μπαίνει το κινητό σε sleep mode... :( Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό??? Το είχα παρατηρήσει και με τη Miui νομίζω αλλά δεν την κράτησα πολύ για να είμαι σίγουρη... Στην cm7 συμβαίνει αυτό??? Να βάλω αυτή αν είναι....... Αλλιώς να γυρίσω στις official..... :( πανε ρυθμισεις-> εφαρμογες->αναπτυξη και ξετικαρε την σχετικη ρυθμιση Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 πανε ρυθμισεις-> εφαρμογες->αναπτυξη και ξετικαρε την σχετικη ρυθμιση Ευχαριστώωωωω!!!!!! Δεν την είχα βρει αυτή τη ρύθμιση και ήμουν έτοιμη να αλλάξω rom..................... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blighter Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 καλημέρα παιδιά, ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα για το χ5 αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Κατ'αρχην αν είναι κινητό "εμπιστοσύνης", με την έννοια αν βγάζει προβλήματα και αν η οθόνη αφής του είναι καλή (καθαρή και ευκολόχρηστη). Είμαι ανάμεσα στο samsung ace (το οποίο έχω βρεί στα 223 ευρώ) και στο Huawei X5 (το οποίο έχω βρεί στα 184 ευρώ). Με συγχωρείτε αν οι απαντήσεις που ψάχνω έχουν αναφερθεί πιό πριν στο φόρουμ αλλα δεν έχω αυτή τη στιγμή τον χρόνο να το ψαξω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Μονο και μονο λογω specs Ideos. .. Κατα τα αλλα εχει αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης. Screen resolution Much higher resolution screen 800x480 vs 480x320 2.5x higher resolution screen Movie format Higher resolution movies 720p @ 30fps vs 320 x 240 @ 20fps Shoots high resolution HD (720p) Screen PPI Significantly higher PPI screen 245 PPI vs 164 PPI Around 50% crisper display of text, images and video Network Faster max data speeds HSDPA (14,4 mbps) vs HSDPA (7,2 mbps) Internal storage Slightly more internal storage 2 GB vs 158 MB Screen size Slightly larger screen 3,8" vs 3,5" More than 10% larger screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 παιδια πως ενεργοποιουμε στην cyanogenmod7 τα notification led οταν κλεινει η οθονη? θα σκασω δεν μπορω να το βρω με τιποτα καμια βοηθεια? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 παιδια πως ενεργοποιουμε στην cyanogenmod7 τα notification led οταν κλεινει η οθονη? θα σκασω δεν μπορω να το βρω με τιποτα καμια βοηθεια? Δοκιμασε το Light Flow απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatsok Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Android 2.3 :D http://getsatisfaction.com/huaweiindia/topics/android_2_3_when_for_ideos_x5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits20 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Καλησπέρα σε όλους!! Δεν έχω πολλές γνώσεις από android κινητά , ωστόσο πέρασα και εγώ σήμερα την τελευταία oxygen μαζί με το franco kernel , ρύθμισα και την cpu στα 1200 με το setcpu . Θα θελα να ρωτήσω το εξής : Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να τρέξουν κανονικά τα γράφηκα σε παιχνίδια όπως ¨fast5¨ , ¨lets golf 2¨ ,¨nova¨ και ¨asphalt6¨ Έχω δει στο YouTube τα ¨fast5¨ και ¨asphalt6¨ να τρέχουν κανονικά στο κινητό μας Κάποια ρύθμιση στην ram ίσως? Καμιά ιδέα κανείς ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Android 2.3 :D http://getsatisfaction.com/huaweiindia/topics/android_2_3_when_for_ideos_x5 αντε επιτέλους! βαρεθήκαμε να δοκιμάζουμε όλες αυτές τις :X..... rom !!! Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 αντε επιτέλους! βαρεθήκαμε να δοκιμάζουμε όλες αυτές τις :X..... rom !!! Σε ολα τα Android οι custom ειναι παντα καλυτερες απο τις official... :D Aπλα θα εχουμε μια ή/και περισοτερες custom roms 2.3.x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rising Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Θα θα θα .... οπου να ναι θα βγει η ice cream sanwdich και εμεις θα περιμένουμε την gingerbread Παράθεση Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Αν ο HCDRJacob κανει την CM επισημα, τοτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες για την συνεχη ενημερωση του X5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 καλησπερα...μια βοηθεια εχω περασει την c7 (2.3.5) αλλα εχω προβλημα με το market δεν μπορω να κατεβασω τιποτα λεει εναρξη ληψης αλλα ειναι κολλημενο εκει ....καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Πρώτα σιγουρέψου ότι η σύνδεσή σου στο διαδίκτυο είναι ενεργή και επίσης αν είναι σωστά ρυθμισμένος ο λογαριασμός gmail. Δοκίμασε επίσης από ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> διαχείριση εφαρμογών -> όλα -> android market να κάνεις force close και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Αν και αυτό δε δουλέψει, τότε μπορείς να βάλεις το μάρκετ μιας άλλης ρομ με τη βοήθεια του adb ή ενός προγράμματος όπως το android commander ή το QtADB(η εφαρμογή βρίσκεται στη διαδρομή /system/app) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω,γίνεται να άλλαξω kernel αλλά να κρατήσω την μαμά ρομ και να μπορώ να ανεβάζω τον επεξεργαστή όποτε θέλω?Η θέλει και custom rom για να ανέβει συχνότητα ο επεξεργαστής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω,γίνεται να άλλαξω kernel αλλά να κρατήσω την μαμά ρομ και να μπορώ να ανεβάζω τον επεξεργαστή όποτε θέλω?Η θέλει και custom rom για να ανέβει συχνότητα ο επεξεργαστής? Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059029 και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059753 και καπου παραδιπλα εχει kernels για τις αντιστοιχες stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Παιδες γνωριζει κανεις τι ακριβως κανει η εφαρμογη layar? Η εφαρμογη wikitude ειναι το ιδιο πραγμα? Ποια απο τις δυο αξιζει περισσοτερο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059029 και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059753 και καπου παραδιπλα εχει kernels για τις αντιστοιχες stock Ευχαριστώ πολύ φίλε!Μήπως σου είναι εύκολο με 2-3 βήματα να μου πεις πως το περνάω ή άμα υπάρχει κάποιος οδηγός διαθέσιμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε!Μήπως σου είναι εύκολο με 2-3 βήματα να μου πεις πως το περνάω ή άμα υπάρχει κάποιος οδηγός διαθέσιμος? Οταν ειναι .zip απο CWM recovery (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229326) Στο καθε τοπικ εχει κ οδηγιες για το πως κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Οταν ειναι .zip απο CWM recovery (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229326) Στο καθε τοπικ εχει κ οδηγιες για το πως κλπ. Λοιπόν κατέβασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059029 και πέρασα το αρχείο boot.img και τον φάκελο με το kernel στο φάκελο image.Το άνοιξα αλλά πλέον δεν δουλεύει το wifi.Είναι μαυρισμένο,δεν μπορείς να το επιλέξεις και γράφει από κάτω ενεργοποίηση.Μέσα στο φάκελο που κατέβασα το boot.img είχε και έναν φάκελο META-INF που δεν τον έβαλα κάπου.Εχει σχέση το wifi με όλα αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπέρα λόγο βλακείας που έκανα( όλα τα partition Format) μέσο του Recovery 4.0.0.5 τώρα ανοίγω την συσκευή και μου βγάζει μπλε οθόνη και παραμένει εκεί , βάζω το usb και μου βγάζει στο υπολογιστή το partition του κινητού 239 ΜB άδειο, από την διαδικασία παρακάτω , μπορεί κάποιος να κάνει ένα copy past και να μου τα στείλει η να τα ανεβάσει κάπου τα αρχεία του partition , πιστεύω αν τα βάλω θα μπορώ να μπω στο Recovery mode Backup-Clockwork Recovery -θα το βρειτε εδω 1. Παταμε ταυτοχρονα τα πληκτρα volume up + volume down + power.Εμφανιζεται μια μωβ οθόνη. 2. Συνδέουμε το κινητο με τον υπολογιστη μεσω του καλωδιου usb.Στο "My Computer" εμφανίζεται μια νεα συσκευη αποθηκευσης που αν την ανοιξουμε δειχνει τα περιεχομενα Ευχαριστώ παιδιά προκαταβολικά έχω μείνει χωρείς κινητό !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αν δεν εχεις recovery κατεβασε το απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229326. Εναλλακτικα καταβασε το official firmware, βαλτο στην SD και οταν ανοιξεις το κινητο με το συνδυασμο των 3ων πληκτρων θα εισαι comple. ( ειναι γραμμενο 1-2 σελιδες πιο πισω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το recovery δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση μου δείχνει μόνο ένα partition που είναι και αυτό άδειο και είναι το partition που βγαίνει από την παραπάνω διαδικασία που είπα , οπότε και αυτό που μου λες χρειάζεται να το βάλω στο άλλο partition , παρόλα αυτά το έβαλα σε αυτό και πάλη μου βγάζει ροζ οθόνη και κολαει εκεί χωρείς καμία αλί ένδειξη , όποτε όποιος μπορεί να μου σταλεί από την παραπάνω διαδικασία ότι αρχείο έχει μέσα μήπως και δουλέψει έτσι και μπορέσω να μπω στο Clockwork Recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Δοκίμασες να φλασάρεις μια official rom? Βάζεις το φάκελο dload στην κάρτα sd κάνεις επανεκκίνηση σε booloader mode. Η εγκατάσταση ξεκινά αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) η χοριτικοτιτα του partition είναι 239 ΜB ενώ ο φάκελος dload 280 MB Μπήκα τελικά από ubuntu και μου έδηξε και τα αλλά partitions αλλά τώρα ξανά την πάτησα τι να πω τόσο γκαντεμιά μαζεμένη έβαλα την official rom αλλά μάλλον δεν μεταφέρθηκε σωστά και τώρα με που το ανοίγω κολαει στο firmware update step ½ Unpacking update failed , προσπάθησα να ξαναμπώ να ξανά βάλω τα αρχεία τις rom αλλά δεν με αφήνει Edited September 24, 2011 by nikdimster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts