panagos22 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Κανονικά δεν πρέπει να αναβοσβήνει συνέχεια, εκτός και αν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή που τον χρησιμοποιεί όπως το auto screen on. δεν εχω βαλει καποια εφαρμογη αποτι βλεπω καταναλωνει γρηγορα και την μπαταρια με ποια εφαρμογη μπορω να δω ποιες εφαρμογες καταναλωνοθν μπαταρια.με task manager που εβαλα δεν ειδα καποια περιεργη εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) OK, εβαλα το 5 + update 16 (απο aurora 4.1) Moυ βγαζει Icecream Sandwich και οχι την τελευταια εκδοση του Αdroid Jelly Bean. Ειναι σωστο αυτο? Απο τα στοιχεια του τηλεφωνου εχω: Android 4.0.4 Kernel 3.0.8 Aurora 5.0_u16 4.0.4 Ειναι αυτα σωστα? Και ποιες οι διαφορες με το Αuroro 4.1? Edited December 4, 2012 by nkoumo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Σωστά είναι. JellyBean γιατί να γράφει? Αφού η Aurora είναι ICS(Icecream Sandwich), jellybean δεν έχει βγει ακόμη. Όσον αφορά τις αλλαγές, υπάρχει changelog εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Οκ, και ποτε προβλεπεται για jellybean ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Πιθανότατα ποτέ. Τουλαχιστον απροβληματιστη. Ένας σοβαρός developer ασχολείται ακόμα με το κινητό μας, κι αυτός δε σκοπεύει να περάσει 4.1 καθώς έχει ήδη άλλο κινητό για βασικό. Και που ασχολείται ακόμα πολύ μας είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Βασικά πέρα από τον dzo δουλεύει ακόμα στο τηλέφωνο μας και ο blefish, ο οποίος είχε βγάλει και το ClockWorkMod 5.5.0.4 για το κινητό μας. Προσπαθεί εδώ και καιρό να φτιάξει τον δικό του kernel και να ενσωματώσει δικούς του οδηγούς για κάποια πράγματα, οι οποίοι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ελεύθερα. Μόλις τα τελειώσει αυτά λογικά θα βγάλει την CM10. Πόσο καιρό θα του πάρει αυτό βέβαια, δεν έχω ιδέα. Το twitter του, για να δεις πως τα πάει με την ρομ και τον kernel του, είναι αυτό: https://twitter.com/rtammekivi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 http://www.ebay.com/itm/120872200814?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 2050mAh Replacement HB4F1 Battery for HUAWEI M860 ASCEND E585 IDEOS X5 U8800 Καλημέρα, Αρκετά καλή, Θα ενημερώσω πως θα τα πάει. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για service το κινητό λόγω οθόνης και για να μην χάσω την εγγύηση ξαναπέρασα την 2.3.5 από την aurora. Τώρα όμως δεν μπορώ να το κάνω roοt με τίποτα. Χρησιμοποιώ το superoneclick 2.3.3, έχω περάσει drivers κλπ, κάνω ότι πρέπει να κάνω (αφού το είχα ξανακάνει root) αλλά τπτ. Μήπως φταίει κανένα update της 2.3.5 ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ! Edited December 6, 2012 by tziminhio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δες ποια έκδοση 2.3.5 έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δες ποια έκδοση 2.3.5 έχεις. B526G001 αν εννοείς αυτό!Σου ανέφερα τα τελευταία νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 http://www.ebay.com/itm/120872200814?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 2050mAh Replacement HB4F1 Battery for HUAWEI M860 ASCEND E585 IDEOS X5 U8800 Καλημέρα, Αρκετά καλή, Θα ενημερώσω πως θα τα πάει. Πες μας αν αξίζει φίλε μου,γιατί και εγώ είμαι σε αναζήτηση μπαταρίας Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για service το κινητό λόγω οθόνης και για να μην χάσω την εγγύηση ξαναπέρασα την 2.3.5 από την aurora. Τώρα όμως δεν μπορώ να το κάνω roοt με τίποτα. Χρησιμοποιώ το superoneclick 2.3.3, έχω περάσει drivers κλπ, κάνω ότι πρέπει να κάνω (αφού το είχα ξανακάνει root) αλλά τπτ. Μήπως φταίει κανένα update της 2.3.5 ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ! Εντάξει ρουταρίστηκε το τηλέφωνο του χαζούλη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 http://www.ebay.com/itm/120872200814?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 2050mAh Replacement HB4F1 Battery for HUAWEI M860 ASCEND E585 IDEOS X5 U8800 Καλημέρα, Αρκετά καλή, Θα ενημερώσω πως θα τα πάει. Πες μας αν αξίζει φίλε μου,γιατί και εγώ είμαι σε αναζήτηση μπαταρίας Είμαστε πολλοί που περιμένουμε τις εντυπώσεις σου από την μπαταρία! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Πες μας αν αξίζει φίλε μου,γιατί και εγώ είμαι σε αναζήτηση μπαταρίας Εντάξει ρουταρίστηκε το τηλέφωνο του χαζούλη :D xaxaxaxaxaax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Η μπαταρία κρατάει full μια μέρα με την Aurora 5.0.16. Ανοιχτό το 3G για 10 ώρες, 2 ώρες το WiFi και μισή ώρα σε τηλέφωνα, το βράδυ σε airplane mode = σύνολο 24 ώρες μπαταρία. Αρκετό παίξιμο κατά την διάρκεια της μέρας. Με εντυπωσίασε ότι έβλεπα την μπαταρία να χάνει την δύναμη της σιγά σιγά και όχι απότομα όπως έχουμε συνηθίσει, π.χ. από το 99% να το βλέπεις ξαφνικά στο 82%. Δεν ζεσταίνεται όπως η μαμά μπαταρία και δεν μου έκανε τίποτα κουλά π.χ. ασυμβατότητες με το σύστημα. Σήμερα έκανα την δεύτερη φόρτιση και περιμένω να δω στο Σ/Κ. Βέβαια η Aurora έχει μια τάση κατανάλωσης της μπαταρίας πιο γρήγορα από το μαμά λειτουργικό 2.2. Αυτά τα νεώτερα από μένα. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis1312 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά.είμαι νέος στο forum.πήγα να κάνω αναβάθμιση το u8800pro από 2.3.5 σε 4.όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μου έπεσε κάτω και βγήκε η μπαταρία.εκεί διακόπηκε η αναβάθμιση και από τότε δεν μπαίνει ούτε καν στο factory reset με το volume + και το button on/off.ανοίγει το logo της huawei και μετά μια ροζ οθόνη.σας παρακαλώ βοηθείστε με!ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Το θέμα αυτό αφορά το απλό μοντέλο και όχι το pro. Κάνε την ερώτησή σου εκεί λοιπόν(και δώσε κάποιες πληροφορίες για το πως έκανες την αναβάθμιση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Η μπαταρία κρατάει full μια μέρα με την Aurora 5.0.16. Ανοιχτό το 3G για 10 ώρες, 2 ώρες το WiFi και μισή ώρα σε τηλέφωνα, το βράδυ σε airplane mode = σύνολο 24 ώρες μπαταρία. Αρκετό παίξιμο κατά την διάρκεια της μέρας. Με εντυπωσίασε ότι έβλεπα την μπαταρία να χάνει την δύναμη της σιγά σιγά και όχι απότομα όπως έχουμε συνηθίσει, π.χ. από το 99% να το βλέπεις ξαφνικά στο 82%. Δεν ζεσταίνεται όπως η μαμά μπαταρία και δεν μου έκανε τίποτα κουλά π.χ. ασυμβατότητες με το σύστημα. Σήμερα έκανα την δεύτερη φόρτιση και περιμένω να δω στο Σ/Κ. Βέβαια η Aurora έχει μια τάση κατανάλωσης της μπαταρίας πιο γρήγορα από το μαμά λειτουργικό 2.2. Αυτά τα νεώτερα από μένα. Παρακαλω ενημερωσε για το πως τα πηγε, και κανε και μια συγκριση με την μαμα μπαταρια σου ως προς τη διαρκεια αντοχης. Εγω το σκιζω στα παιχνιδια στα ΜΜΜ καθημερινα και δυστυχως δεν βγαζει ουτε 1 μερα, οποτε ειμαι σε φαση αναζητησης μπαταριας. Μη ξεχναμε οτι 2050/1500= 37% περισσοτερη χωρητικοτητα. Οποτε πρεπει να κραταει οχι απλως "το ιδιο" ή "λιγο καλυτερα", μα σημαντικα περισσοτερο. Αλλιως παιρνεις και με 3-4 ευρω μπαταρια απο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παρακαλω ενημερωσε για το πως τα πηγε, και κανε και μια συγκριση με την μαμα μπαταρια σου ως προς τη διαρκεια αντοχης. Εγω το σκιζω στα παιχνιδια στα ΜΜΜ καθημερινα και δυστυχως δεν βγαζει ουτε 1 μερα, οποτε ειμαι σε φαση αναζητησης μπαταριας. Μη ξεχναμε οτι 2050/1500= 37% περισσοτερη χωρητικοτητα. Οποτε πρεπει να κραταει οχι απλως "το ιδιο" ή "λιγο καλυτερα", μα σημαντικα περισσοτερο. Αλλιως παιρνεις και με 3-4 ευρω μπαταρια απο ebay... Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει μπαταρία στο ebay που να κρατάει παραπάνω από την μαμίσια..Οι μόνες ελπίδες που έχω είναι να βρούμε καμιά μπαταρία από το honor και με καμια πατεντούλα να μπει..αλλά και πάλι άντε να βρεις μπαταρία καλή από honor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γεια Ρε παιδια διαπιστωσα οτο το κινητο μου μερικες φορες ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! και ξανακλινει. Δηλαδη το εχω ανοιχτο , ΔΕΝ το χρησιμοποιώ αρα μαυριζει (σβήνει ) η οθονη και ξαφνικα απο το πουθενα αναβει για λιγο η οθονη και ξανασβηνει. Μου το εχουν αναφερει και αλλοι που εχοθν αλλη μαρκα κινητου. Οφειλεται στο Android? Eχω βαλει το Icecream Aurora 5, update16. Wifi-Gps-Bluetuth κλειστα, internet sto kinhto ΔΕΝ εχω. Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γεια Ρε παιδια διαπιστωσα οτο το κινητο μου μερικες φορες ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! και ξανακλινει. Δηλαδη το εχω ανοιχτο , ΔΕΝ το χρησιμοποιώ αρα μαυριζει (σβήνει ) η οθονη και ξαφνικα απο το πουθενα αναβει για λιγο η οθονη και ξανασβηνει. Μου το εχουν αναφερει και αλλοι που εχοθν αλλη μαρκα κινητου. Οφειλεται στο Android? Eχω βαλει το Icecream Aurora 5, update16. Wifi-Gps-Bluetuth κλειστα, internet sto kinhto ΔΕΝ εχω. Τι λετε? Δεν είναι θέμα ρομ αλλά κάποια εφαρμογή το κάνει.Ουσιαστικά ξυπνάει το τηλέφωνο χωρίς λόγο.Έχεις περάσει μήπως τον εκκατομυριούχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γεια Ρε παιδια διαπιστωσα οτο το κινητο μου μερικες φορες ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! και ξανακλινει. Δηλαδη το εχω ανοιχτο , ΔΕΝ το χρησιμοποιώ αρα μαυριζει (σβήνει ) η οθονη και ξαφνικα απο το πουθενα αναβει για λιγο η οθονη και ξανασβηνει. Μου το εχουν αναφερει και αλλοι που εχοθν αλλη μαρκα κινητου. Οφειλεται στο Android? Eχω βαλει το Icecream Aurora 5, update16. Wifi-Gps-Bluetuth κλειστα, internet sto kinhto ΔΕΝ εχω. Τι λετε? Και μένα το κάνει του φίλου μου που το έχει. Ανακαλύψαμε ότι όταν έχει κλειστό το gps δε το κάνει. Δοκίμασε να το κλείσεις μήπως φταίει αυτό. Μάλλον όταν το έχεις αναμμένο ψάχνει κάθε λίγο δορυφόρους και ξυπνάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 .Έχεις περάσει μήπως τον εκκατομυριούχο? NAI!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 NAI!!!!!!!!!!!!! Σε πολλές συσκευές προκαλεί αυτό το πρόβλημα,μάλλον επειδή είναι κακογραμμένη εφαρμογή. Απεγκατεστησέ τον και λογικά θα είναι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Αυτες οι μπαταριες ειναι original απο αμερικανικα Ideos http://www.ebay.com/itm/Genuine-HUAWEI-Battery-HB4F1-1500mA-INQ-CHAT-HUAWEI-Wifi-E5830-U8220-Free-P-P-UK-/370654976303?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item564cc2192f Αλλα και παλι, αν τις ειχαν σε εκθεσιακα κανα 6 μηνο και τωρα κανα 6μηνο σε αποθηκη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλημερα σε ολους, θελω να στειλω το κινητο για service και πρεπει να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση rom ροζ οθονες κλπ, υπαρχει κανενας οδηγος με λινκ των αρχειων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts