CityBong Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Στον οδηγό Πως περνάμε custom recovery. Το κινητό το έχουμε συνδεδεμένο ώς charge only και usb debbuging on? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) απο εδω προσπαθησα να κανω root και το visionary δεν λειτουργει. απο που το κατεβαζω.ξαναλεω οτι η εκδοση μου ειναι 2.3.405.8 ευχαριστω Πρέπει να κάνεις πρώτα downgrade και μετά με το visionary. Στον οδηγό Πως περνάμε custom recovery. Το κινητό το έχουμε συνδεδεμένο ώς charge only και usb debbuging on? :rolleyes: Ναι.. Edit: Παίδες μιας και ψήνομαι κι εγώ για mugen όπως και 2-3 γνωστοί μου αν είναι να κανονίσουμε ομαδική παραγγελία. Μπορεί κάποιος να το οργανώσει? Edit2: Στέλνει Ελλάδα η mugen και μάλιστα δωρεάν. Επίσης η μπαταρία κοστίζει €32.21 σημερινή τιμή. Edited May 20, 2011 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Και εγώ ενδιαφέρομαι για καμοια μπαταρία.. Αλλά δεν νομίζω κανείς να μένει χανιά για ομαδική.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Πρόβλημα στον οδηγό 2 :( http://i55.tinypic.com/20pc6t1.jpg Υ.Γ Rooted και s-off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Πρόβλημα στον οδηγό 2 :( Υ.Γ Rooted και s-off Έχεις κάνει λάθος το path Τέλος πάντων, κατεβάζεις αυτό και ακουλουθείς τις οδηγίες Recovery_Ace_v3.0.2.8.zip MD5: 7af5dd5dd82f45969f7f3d78061d2d1d SHA-1: 55dd92a4c86fc0ed6c38d4ca50c5c835f1e48edd CRC32: 6406cad3 Installation: Power off your DHD Put it in bootloader mode; Power+Vol down and select Fastboot from menu. Plug-in the USB cable. Double click on install-recovery-windows.bat if you're using windows, execute install-recovery-linux.sh if you're on linux or install-recovery-mac.sh if MacOSX. Done! The device will be automatically rebooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Παιδιά μια ερωτησουλα θέλω να φτιάξω ένα φάκελο με παιχνίδια κάνω τον φάκελο τον ονομάζω "παιχνίδια" αλλά πως μπορώ να βάλω κάποιο εικονίδιο ώστε να μην είναι ο φάκελος σκετος? Εχω την ρομ του Sri t-fusion. Thanks. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Πρόβλημα στον οδηγό 2 :( Υ.Γ Rooted και s-off Mπορείς επίσης πολύ έυκολα απο την εφαρμογή Rom Manager Παιδιά μια ερωτησουλα θέλω να φτιάξω ένα φάκελο με παιχνίδια κάνω τον φάκελο τον ονομάζω "παιχνίδια" αλλά πως μπορώ να βάλω κάποιο εικονίδιο ώστε να μην είναι ο φάκελος σκετος? Εχω την ρομ του Sri t-fusion. Thanks. Sent from my Desire HD using Tapatalk Folder Organizer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Δε νoμιζω οτι υπαρχει καποια ρομ που να μη κανει συχνα updates αλλα και να μη χρησιμοποιει παντα στο changelog ''more speed''-''more tweeks'' ''optimized'' και αλλα τετοια ωραια, χωρις φυσικα να ισχυει κατι τετοιο...Και ειναι φυσικο ΟΛΕΣ οι νεες roms που ξεκινανε με μια βαση,μεχρι να λυσουν ''θεματα'' να κανουν πιο συχνα updates.Επισης αλλες κανουν και ''προσεχως στα village'',ανακοινωνοντας την επομενη version με changelog σαν coming soon...Κι ομως υποστηριζονται απο themers...;) Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα... Όσο λένε αυτά που λες και δεν πολύ πειράζουν τα .apks τόσο θα υπάρχουν και themes... Ας κάνουν δηλαδή συχνά updates, αλλά να μην πειράζουν τα .apks... Ενώ σε ROMs, όπως η νέα RCMix, που αλλάζουν πολύ συχνά τα .apks τότε δύσκολα θα δεις και themes... Όταν τελειώσουν με το πείραγμα των .apks και αρχίσουν και αυτοί να λένε τα ίδια περί optimization, speed improvement κλπ, τότε θα υπάρξουν και themes... Sent from my DesireHD with Mixed_Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα... Όσο λένε αυτά που λες και δεν πολύ πειράζουν τα .apks τόσο θα υπάρχουν και themes... Ας κάνουν δηλαδή συχνά updates, αλλά να μην πειράζουν τα .apks... Ενώ σε ROMs, όπως η νέα RCMix, που αλλάζουν πολύ συχνά τα .apks τότε δύσκολα θα δεις και themes... Όταν τελειώσουν με το πείραγμα των .apks και αρχίσουν και αυτοί να λένε τα ίδια περί optimization, speed improvement κλπ, τότε θα υπάρξουν και themes... Sent from my DesireHD with Mixed_Theme Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο.Αν και πλεον ολοι αρχισαν τα περι ext4 αφου δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν(βεβαια αυτο δειχνει οτι οι custom roms εχουν σχεδον φτασει ταβανι κι εχουν γινει σχεδον αριστες )... Παρεπιπτοντως το νεο σου theme και γενικα καποια νεα εικονιδια ειναι απαιχτα...Προφανως κι εσυ επιασες κορυφη αλλα δυστυχως δεν εχεις ext4 να ασχοληθεις...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Πρόβλημα στον οδηγό 2 :( Υ.Γ Rooted και s-off fastboot flash recovery recovery-clockwork-3.0.2.6-ace.img Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ρε παιδιά δεν μου εχει έρθει ακόμη ειδοποίηση στο κινητό να γίνει η αναβάθμιση. Τι παίζει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 fastboot flash recovery recovery-clockwork-3.0.2.6-ace.img εμ σωστα αλλά πριν το είχα βάλει και το recovery αλλά τίποτα.. τελοςπάντων το post του σπύρου δούλεψε.. Πάω για 3ο βήμα. Περιμένω να φορτίσει :D Nice!! CoreDroid Inside :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ρε παιδιά δεν μου εχει έρθει ακόμη ειδοποίηση στο κινητό να γίνει η αναβάθμιση. Τι παίζει???? μηπως εχεις custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 μηπως εχεις custom rom? Ναι την εργοστασιακή έχω, την 2.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλησπερα παιδια. Παρατησα οτι στο changelog των 2 ρομ με sense 3 αναφερεται η προσθηκη google talk με video..τι ειναι αυτο,αφου εμεις δεν εχουμε front camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλησπερα παιδια. Παρατησα οτι στο changelog των 2 ρομ με sense 3 αναφερεται η προσθηκη google talk με video..τι ειναι αυτο,αφου εμεις δεν εχουμε front camera? Ναι...:p Παιδιά να ξέρετε ότι επειδή τα έχουν κάνει σχεδόν όλα και δεν έχουν τπτ άλλο να παρουσιάσουν,μπορεί να δείτε πλέον μέχρι να βγει στον αέρα κάποια καινούρια έκδοση εντελώς άχρηστα πραγματα,απλά για να προσελκύσουν users... Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Μέσα και εγώ για mugen - αθήνα :) Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλησπερα παιδια. Παρατησα οτι στο changelog των 2 ρομ με sense 3 αναφερεται η προσθηκη google talk με video..τι ειναι αυτο,αφου εμεις δεν εχουμε front camera? Μπορεί να μην έχουμε αλλά το δοκίμασα και μου δουλεύει κανονικά με την πίσω. Βέβαια έχει προβλήματα καθώς θέλει να έρθει 100% στα μέτρα της συσκευής, αλλά ως ένα βαθμό δουλεύει. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 προσπαθω να κανω downgrade και μου βγαζει permission denied , (Αν δείτε "#" στα αποτελέσματα, έχετε temporary root! Προχωρήστε στις παρακάτω εντολές:) στην πρωτη προσπαθεια μου εβγαλε την # αλλα μετα δεν επερνε τις εντολες (cd /data/local/tmp./misc_version -s 1.31.405.6) ασε που μετα εκανε κατι απανοτα restart το κινητο. ποιος θα με βοηθησει , απελπιστικα... Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McManus Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Δοκίμασε κανείς την RCMix3D KINGDOM v1.0 ? Παράθεση www.McManus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Δοκίμασε κανείς την RCMix3D KINGDOM v1.0 ? Θα θελα πολύ να τη δοκιμάσω αλλά έχει κάποια διαδικασία πριν τη περάσεις και δεν εχω βρει το χρόνο να ασχοληθώ.Θα θελα πολύ να μάθω και να δω τι αλλαζει αν μεταφερθούν εκεί οι εφαρμογές και τα δεδομενα.. Αν τη βάλει κάποιος ας μας πει... Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Δοκίμασε κανείς την RCMix3D KINGDOM v1.0 ? Απ'οτι διάβασα πάλι δε δουλεύει το μικρόφωνο με εφαρμογές τρίτων (πχ Nimbuzz, Skype, Shazam κλπ) και το SRS, οπότε θα προσπεράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Απ'οτι διάβασα πάλι δε δουλεύει το μικρόφωνο με εφαρμογές τρίτων (πχ Nimbuzz, Skype, Shazam κλπ) και το SRS, οπότε θα προσπεράσω. Σπύρο επειδή τα κατεχεις αυτα,υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σε αυτό που έκανε με το partition των apps,η είναι placebo;και μπορείς να μου πεις ποιος ο λόγος; Ευχαριστώ... Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Σπύρο επειδή τα κατεχεις αυτα,υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σε αυτό που έκανε με το partition των apps,η είναι placebo;και μπορείς να μου πεις ποιος ο λόγος; Ευχαριστώ... Sent from my Desire HD Απλά επειδή δεν ήταν σίγουρος αν θα χωρέσουν οι εφαρμογές συστήματος στο system partition τις είχε βάλει στο data partition και είχε φτιαξει συμβολικά links (symlinks) των εφαρμογών αυτών. Πρακτικά δεν έχει διαφορά αφου και πάλι στην ίδια μνήμη είναι αλλα σε διαφορετικό partition, μπορεί να είναι ελαφρώς πιο γρήγορο στην CPU αλλα οχι κάτι αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 και γω ψυνομαι για ομαδικη mugen.. τωρα ειμαι πατρα, αλλα αν καθηστερισει πολυ η παραγγελια θα μαι χανια! αρα γιναμε 2 οι χανιωτες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts