Jump to content

sober13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sober13

  1. Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα! Δυστυχως σημετα ειχα μια ατυχια και μου επεσε κατω το κινητο..με τν πανω αριστερη γωνια..το καλο ειναι οτι η οθονη δεν εσπασε αλλα παρολα αυτα απο το χτυπημα εχει καει ενα μερος στο υψος της μπαρας ειδοποιησεων,το οποιο φαινεται σαν μαυρες γραμμες και μια μικρη μαυρη τρυπα..σαν καμμενο φανταστειτε..εχετε καμια ιδεα?υπαρχει περιπτβση να ισχυει η εγγυηση..δεν υπαρχει ουτε σημαδι πτωσης
  2. Αυτο ειναι το θεμα μου,νομιζω οτι η αλλαγη digitizer μονο ειναι πολυ δυσκολη επειδη δεν το ξεκολλας ευκολα απο την lcd..και φοβαμαι πως θα χρειαστει αλλαγη digitizer μαζι με lcd παροτι η lcd ειναι μια χαρα..αν εχει καταφερει καποιος να αλλαξει μονο digitizer ας μας πει αν ειναι ευκολο γιατι στο youtube βρισκω βιντεο που αλλαζουν ολη την οθονη
  3. Παιδια καλημερα..Δυστυχως το κινητο προχτες επεσε και εχει ραγισει ολη οθονη..η αποκριση ειναι μια χαρα και μεσα η οθονη δε φαινεται να χει καποιο θεμα..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω , που να απευθυνθω και τι τιμες παιζουν? ευχαριστω πολυ
  4. Παιδια καλημερα,δεν ξερω αν εχει αναφερθει στο παρελθον αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα κουμπια της εντασης. Συγκεκριμενα το volume down δεν πατιεται καλα σε σχεση με το up και απαιτει πολυ προσπαθεια για να χαμηλωσω φωνη απο εκει..Εχετε καμια ιδεα τι να κανω η που μπορω να το φτιαξω? Ειμαι εντος εγγυησης για λιγες ακομα μερες και root.
  5. Παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα με τα ακουστικα του κινητου. Τα player buttons δεν υπακουνε, ισως εχει ξεναειπωθει αλλα δεν βρηκα το ποστ..Καμια ιδεα?
  6. Μπραβο παιδια η desense πολυ βελτιωμενη και γρηγορη..συγχαρητηρια elthis kai kalaga για το θεμα..Μια ερωτηση μονο: το locations δεν δουλευει..στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η ρομ αλλα αλλαξα βαζοντας desense και τα ιδια..το προβλημα ειναι οταν παταω εμφανιση στο χαρτη δεν γινεται τιποτα και ο χαρτης δεν εμφανιζεται ποτε..τι να κανω, καμια ιδεα?
  7. Παιδια καλησπερα, εχω ενα προβλημα.. το locations δεν δουλευει..στην αχη νομιζα οτι εφταιγε η ρομ αλλα αλλαξα και παλι τα ιδια..το προβλημα ειναι οταν παταω εμφανιση στο χαρτη δεν γινεται τιποτα..τι να κανω, καμια ιδεα?
  8. Kollatos ευχαριστω για την απαντηση. Περασα την Honeysense και ειναι απιστευτη , αλλα απογοητευτικα με τα widget, δεν πατιουνται καλα ειδικα αυτα της htc θελουν resizing.. Αν βελτιονοταν το rosie του sense 3 θα ταν η καλυτερη ρομ
  9. φιλε Ηλια ποσταρα πριν στο τοπικ αλλα δεν απαντησε κανεις οποτε για ακομα μια φορα θα χρειαστω τα φωτα σου αν εχεις χρονο γιατι φανταζομαι εσυ θα ξερεις. θελω να περασω την Honeysense και εχω δυο αποριες:

    1) τι διαφορα εχει η EXT3 KAI H EXT4 version, γιατι βλεπω εχει δυo download το version 4.0 που πρεπει να ναι ext3 και το version 5 που πρεπει να ναι ext4. Oποτε καποιος που γνωριζει αν μπορει ας εξηγησει διαφορες και ποια ειναι καλυτερη.

    2) και τι διαφορα εχει το full wipe EXT3 και το full wipe EXT4 και ποιο πρεπει να κανει καποιος που ερχεται απο την i00 5.3?

    ευχαριστω για το χρονο σου, Μαρκος

  10. Παιδια καλησπερα θελω να περασω την Honeysense και εχω δυο αποριες: 1) τι διαφορα εχει η EXT3 KAI H EXT4 version, γιατι βλεπω εχει δυo download το version 4.0 που πρεπει να ναι ext3 και το version 5 που πρεπει να ναι ext4. Oποτε καποιος που γνωριζει αν μπορει ας εξηγησει διαφορες και ποια ειναι καλυτερη. 2) και στο ιδιο μηκος κυματος τι διαφορα εχει το full wipe EXT3 και το full wipe EXT4 και ποιο πρεπει να κανει καποιος που ερχεται απο την i00 5.3? ευχαριστω πολυ :)
  11. Καλησπερα παιδια. Παρατησα οτι στο changelog των 2 ρομ με sense 3 αναφερεται η προσθηκη google talk με video..τι ειναι αυτο,αφου εμεις δεν εχουμε front camera?
  12. Ναι ισχυει ειναι πολυ καλο..ευχαριστω πολυ φιλε :-)
  13. Μακαρι να φτιαχνε καποιος tichu παιχνιδι για το κινητο ακομα και επι πληρωμη
  14. Μιας και βλεπω πλεον οτι πολλοι χρησιμοποιουμε την ιΟΟ με sense 3,μηπως ξερει κανεις αν μπορουμε να φλασαρουμε κανενα theme ,εστω και εικονιδια για σημα wifi κτλ?
  15. Οκ θα το δοκιμασω φιλε μου..Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι το scalling παντα on demand to αφηνα..
  16. Ναι μπραβο elthis, πρωτη φορα μου εγινε οταν περασα το setcpu πανω απο 1,5 ghz.. Τωρα ειναι scalling on demand sta 1459 με τικαρισμενο set on boot.. και profiles που ξεκινουν απο 1459 και οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο 70% 1152, κατω απο 50% 1075, κατω απο 20% 695 και screen off 230.. απλα μετα το προβλημα συνεχιστηκε σε ακυρες εφαρμογες πχ desktop vizualizer η οταν πηγα να κανω backup την ρομ
  17. Καλημερα παιδια..περασα την ι00 5.2.1.. Πολυ ομορφη και smooth , το μονο θεμα ειναι οτι απο χτες μου εχει κολλησει 3-4 φορες παγωνοντας και εβγαλα μπαταρια για να συνεχισω..Κανεις αλλος εχει παρατηρησει τετοιο προβλημα?
  18. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..Προτεινετε να το κανουμε το check η δεν ειναι απαραιτητο?
  19. Γεια σας παιδια. Μπορει καποιος που γνωριζει να εξηγησει τι ειναι το md5 checksum και πως το κανεις? Δεν το χω κανει ποτε πριν εγκαταστησω κατι! Ειναι λαθος?
  20. Καλησπερα παιδια..εχω την iOO 4.5 και θελω να βαλω την 5.1..θελω full wipe?? Επισης στην 5 ελεγε οτι θελει και factory reset, για την 5.1 χρειαζεται?
  21. εχουμε κανεναν αξιοπιστο kernel για gingerbread? Εχω δει του mdj αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατο με rcmix 6.0.0.1
  22. Γιατι εβαλα rcmix και θελω το lockscreen toy σενσε 3.. Αλλα φανταζομαι θα ναι εφικτο σιγουρα σε ροοτ συσκευη να κανεις wake up με hard buttons
  23. παιδια καλημερα,δυο ερωτησεις .1) Γινεται να κανω wake up την οθονη με τα volume buttons χωρις τη χρηση του widgetlocker? 2) Στην rcmix 6.0.1 με gingerbread kai sense μπορω να φλασαρω θεματα οπως εκανα στην arhd που ομως ειχε froyo?
  24. φιλε elthis καλησπερα. Ειμαι κατοχος dhd και παρακολουθω καιρο τα ποστς σου και με βοηθουν ακετα..θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ειμαι με arhd 3.2..θελω να βαλω την ι00 που προτεινες..Πριν την περασω κανω wipe με το zip FULL WIPE 1.3 ετσι? Μετα ραδιο και κερνελ ποια να περασω? Και με το τιτανιουμ ειμαι καλυμενος οτι ολα θα ναι σαν πριν? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για το χρονο σου
×
×
  • Create New...