Lakerdas Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καμια μπαταρια απο 1800 mAh και πανω που να εφαρμοζει με το κανονικο καπακι και να δουλευει απροβληματιστα εχει να μου προτεινει κανεις? κατι τετοιο αξιζει http://www.ebay.com/itm/320632842257?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648#ht_2519wt_982 ?? Δες αυτό. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τελικά παρηγγηλα την παραπάνω κ.μπαταριά από eBay. Ελπίζω μονό να χωράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otari Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εχω αυτή πρέπει να είναι η ίδια, 6 μήνες τώρα και δουλεύει τζάμι, μου κρατάει 5-10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έχω εδώ και καιρό 2 microHCSD , μια 8GB Samsung Class 10 και μια 16GB επίσης Samsung class 10. Πάνω στο κινητό (SGS) είχα μόνιμα τη 16άρα και τελευταία παρατήρησα οτι τα κατά καιρούς τυχαία κολήματα του κινητού μου οφείλονταν στην κάρτα αυτή. Είτε αργούσε να φορτώσει τον ESExplorer (προφανώς κατά το σκανάρισμα των περιεχομένων της κάρτας) είτε ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων προς την κάρτα είχε σκαμπανεβάσματα πχ από 19ΜΒ/sec έπεφτε ξαφνικά στα 2-3ΜΒ/sec. Επίσης όταν έκανα ασφαλή κατάργηση της εν λόγω κάρτας το κινητό πήγαινε σφαίρα.Το ίδιο και όταν έβαζα πάνω την 8αρα. Το θέμα τώρα είναι τι σκατά μπορώ να κάνω με την 16άρα μιας και την έχω ακριβοπληρώσει.Τις είχα πάρει και τις 2 κάρτες μαζί από amazon.co.uk. Επιστροφή δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν είναι πχ καμμένη ή δεν δουλεύει.Απλά την ποιάνει σπαστικός "λόξυγγας" όποτε της καπνίσει. Πως μπορώ να τη συνεφέρω; Μπορώ; Η να τη βάλω στην άκρη και να δουλεύω την 8αρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έχω εδώ και καιρό 2 microHCSD , μια 8GB Samsung Class 10 και μια 16GB επίσης Samsung class 10. Πάνω στο κινητό (SGS) είχα μόνιμα τη 16άρα και τελευταία παρατήρησα οτι τα κατά καιρούς τυχαία κολήματα του κινητού μου οφείλονταν στην κάρτα αυτή. Είτε αργούσε να φορτώσει τον ESExplorer (προφανώς κατά το σκανάρισμα των περιεχομένων της κάρτας) είτε ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων προς την κάρτα είχε σκαμπανεβάσματα πχ από 19ΜΒ/sec έπεφτε ξαφνικά στα 2-3ΜΒ/sec. Επίσης όταν έκανα ασφαλή κατάργηση της εν λόγω κάρτας το κινητό πήγαινε σφαίρα.Το ίδιο και όταν έβαζα πάνω την 8αρα. Το θέμα τώρα είναι τι σκατά μπορώ να κάνω με την 16άρα μιας και την έχω ακριβοπληρώσει.Τις είχα πάρει και τις 2 κάρτες μαζί από amazon.co.uk. Επιστροφή δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν είναι πχ καμμένη ή δεν δουλεύει.Απλά την ποιάνει σπαστικός "λόξυγγας" όποτε της καπνίσει. Πως μπορώ να τη συνεφέρω; Μπορώ; Η να τη βάλω στην άκρη και να δουλεύω την 8αρα; Χωρίς εγγυήσεις, δοκίμασε ένα format στο pc, με 32kb allocation unit size (FAT32 φυσικά). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Τελικα αποφάσισα και πήρα αυτη την μπαταρια http://viewitem.eim.ebay.gr/GOLD-2500mAH-BATTERY-SAMSUNG-GALAXY-S-I9000--CAR-CHARGER/320632842257/item?transId=895441924011 Πριν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο και αφου τη φορτία 8ωρες και εκανα και ενα καλιμπραρισμα παρατήρησα οτι κραταει αρκετά λιγότερο απο τη stock. Λέτε να στρώσει μετα? δεν το νομιζω. Επίσης λεει 3,6v aντι 3,7 υπαρχει πρόβλημα με αυτο? μπορει καποιος να τσεκάρει τις πραγματικές mAh με κάποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otari Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Και εμένα δεν δούλευε καλά στην αρχή αλλά μετά από 5-6 φορτίσεις έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Και εμένα δεν δούλευε καλά στην αρχή αλλά μετά από 5-6 φορτίσεις έστρωσε. Όταν λες έστρωσε; Πόσο κρατάει σε σχέση με τη στοκ; Γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Σε μενα παντως μετα τον τριτο κυκλο φορτισηςεξακολουθει να κραταει λιγοτερο απο τη στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otari Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Την έχω 6-7 μήνες αλλά και σε μένα δεν κράταγε πολύ στην αρχή, έκανε κανα μήνα να στρώσει. Ηθελε τουλάχιστο 5-6 φορτίσεις-αποφορτίσεις για να καταλάβω ότι κρατάει πιο πολύ από τη στοκ. Θέλει πιο πολύ ώρα να φορτίση από τη στοκ και προτιμότερο απο το φορτιστή παρά απο USB. Η στοκ μου κράταγε 3-4 μέρες και αυτή 5-10 μέρες με μέσο όρο 7 μέρες. Βέβαια σπάνια παίζω παιχνίδια, 4-5 φορές την ημέρα ανοίγω wi-fi για τα email και 1-2 τηλέφωνα την ημέρα και το βράδυ δεν το κλείνω (σε flight mode). Το μέσο όρο 7 μέρες είναι από το battery monitor widget όπου μου λέει και τη χωρητικότητα τις μπαταρίας, όταν είναι γεμάτη, όπου παίζει άλλες φορές 2300mA άλλες 1800mA. Δεν ξέρω αν αυτή η μέτρηση είναι σωστή όμως. Φορτισμένη είναι στα 4.2V και στο 20% στα 3.6V με 3.7V. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως κρατάει πολύ όταν είναι σε αδράνεια με λίγη χρήση, 10 μέρες μου έχει βγάλη μία φορά. Το βράδυ σε flight mode πέφτει 1-2%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Εμενα μεχρι το 30% περιπου δουλευει normal και κραταει 1 και κατι ημέρα με χαλαρή χρήση ( σε slim με devil kernel στα @1200). Μετα χωρις να το χρησιμοποιώ καθολου σε deep sleep κατεβαίνει στο 1% παρα πολυ γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Τα ίδια και σε μένα.Πολύ απάτη αυτές οι gold μπαταρίες.Είμαι στο 4ο κύκλο φόρτησης και από 45% μου κλείνει το κινητό.Φορτίζει λιγότερο από 1 ώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Στο λινκ που δίνει ο φίλος πιο πάνω βλέπω τιμή 130 ευρώ. Τόσα δώσατε ρε παιδιά για τη μπαταρία? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Στο λινκ που δίνει ο φίλος πιο πάνω βλέπω τιμή 130 ευρώ. Τόσα δώσατε ρε παιδιά για τη μπαταρία? Δεν ξέρω για την μπαταρία αυτή, και να πω την αλήθεια μου φαίνεται τουλάχιστον ύποπτη, αλλά εγώ θα προτιμούσα την γνήσια σε κάθε περίπτωση. Για να πω την αλήθεια ήδη το έπραξα αγοράζοντάς την πριν από δύο ημέρες στα €25,00 από πλαίσιο αν και μόλις τώρα ανακάλυψα και αυτήν στα €19,00. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Φαντάζομαι ότι οι φίλοι που προχώρησαν στην αγορά της παραπάνω μπαταρίας στόχευαν σε αυξημένη χωρητικότητα σε σχέση με τη στοκ. Ηθελαν δλδ κάτι καλύτερο απο μια φρέσκια στοκ. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν γιατί να πάρετε μια μπαταρία αμφιβόλου ποιότητας και απόδοσης και να μην πάρετε την γνήσια Samsung 1800mah του Epic 4g που κάνει και στο κινητό μας? Με βάση τα μιλιαμπερώρια θα δείτε μια αύξηση της αυτονομίας κατα 20% και αν αναλογιστείτε ότι η αντικαθιστάμενη δική σας είναι και παλιά, η πραγματική αύξηση της αυτονομίας που θα δείτε ενδεχομένως να είναι και πάνω απο 30-40%. Επίσης αν ψάξτε στο xda θα δείτε ότι υπάρχουν και κάποιες non-Samsung μπαταρίες που παίρνουν πολύ καλές κριτικές ώστε να είστε σχετικά ασφαλείς για την επιλογή σας. Πχ, polarcell, Anker κλπ. Δείτε και μερικά σχετικά topic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1277647 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1337888 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Συμφωνώ για την μπαταρία του epic. Αυτήν ήθελα να πάρω αλλά δεν την βρήκα σε γνωστά μαγαζιά οπότε συμβιβάστηκα με την μαμίσια. Edited June 14, 2012 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Παιδια εγω πηρα απο εδω http://www.sunsky-online.com τα εξης προιοντα 1)μπαταριες 2430mAh EB575152VU High Capacity Gold Battery for Samsung Galaxy S / i9000 2 τεμαχια 2)Mobile Phone Lithium-ion battery Charger for Samsung i9000 (EU Plug) αυτος ειναι επιτραπεζιος 1 τεμαχιο 3)LCD Screen Protector for Samsung i9000 3 τεμαχια (πολυ καλη ποιοτητα) 4)Original AV Cable For Samsung i8910, i9100 (With Logo) 1 τεμαχιο (τελεια εικονα και αρκετα καλος ηχος κανει λιγο σε μεγαλη ενταση κατι σαν γειωση αλλα κατα τα αλλα μια χαρα βλεπεις δεν ειναι ενοχλητικο ισα που ακουγετε) Ολα αυτα κοστησαν 13 ευρω και κατι ψιλα μαζι με τα μεταφορικα και παραδωθηκαν σε 20 ημερες απο την παραγγελια μου.... Ολα λειτουργουν απροβληματιστα Οσο αφορα τις μπαταριες χθες τις εβαλα στο galaxy και τις 2 να αποφορτιστουν το βραδυ εβαλα την μια για πληρη φορτιση (τωρα εχω την αλλη) και απο της 10 το προι μεχρι τωρα στις 14.30 με 2 ωρες wifi internet και κανα τεταρτο ομιλια ειναι στο 87%........οχι τελεια οχι και ασχημα.... Θα ενημερωνω τακτικα για να εχουμε μια πιο πληρη εικονα με τις gold 2450mgb μπαταριες για να μην παρω κανενα στο λαιμο μου..... Edited June 19, 2012 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Θέλω να πάρω ένα screen protector για το galaxy μιας και αυτό που έχω ξεκίνησε να χαλάει. Κοίταξα στο site της SGP για να πάρω το SGP Steinheil Ultra Crystal που είναι πολύ καλό αλλά δεν υπάρχει πλέον. Μήπως γνωρίζετε από που αλλού μπορώ να το αγοράσω ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Θέλω να πάρω ένα screen protector για το galaxy μιας και αυτό που έχω ξεκίνησε να χαλάει. Κοίταξα στο site της SGP για να πάρω το SGP Steinheil Ultra Crystal που είναι πολύ καλό αλλά δεν υπάρχει πλέον. Μήπως γνωρίζετε από που αλλού μπορώ να το αγοράσω ? Ευχαριστώ ! http://www.amazon.com/SGP-Samsung-Fascinate-Protector-Steinheil/dp/B00496JUPC/ref=pd_cp_cps_3 και κλασσικά: http://www.ebay.com.au/itm/SGP-ULTRA-CRYSTAL-Screen-Film-Samsung-Galaxy-S-i9000-GENUINE-RETAIL-/251002075853?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3a70e3bacd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Αυτή από το amazon από ότι βλέπω λογικά δε θα έχει τρύπα για το home button :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 http://www.amazon.com/SGP-Samsung-Fascinate-Protector-Steinheil/dp/B00496JUPC/ref=pd_cp_cps_3 και κλασσικά: http://www.ebay.com.au/itm/SGP-ULTRA-CRYSTAL-Screen-Film-Samsung-Galaxy-S-i9000-GENUINE-RETAIL-/251002075853?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3a70e3bacd Σε ευχαριστώ πολύ ! Το 1ο όντως δεν κάνει για το δικό μας. Το 2ο δεν το είχα βρει αν και έψαξα στο ebay :wacko: και το πήρα από εδώ: http://www.exportprive.com στα 14$. Ελπίζω να είναι εντάξει το κατάστημα... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Παιδια εγω πηρα απο εδω http://www.sunsky-online.com τα εξης προιοντα 1)μπαταριες 2430mAh EB575152VU High Capacity Gold Battery for Samsung Galaxy S / i9000 2 τεμαχια 2)Mobile Phone Lithium-ion battery Charger for Samsung i9000 (EU Plug) αυτος ειναι επιτραπεζιος 1 τεμαχιο 3)LCD Screen Protector for Samsung i9000 3 τεμαχια (πολυ καλη ποιοτητα) 4)Original AV Cable For Samsung i8910, i9100 (With Logo) 1 τεμαχιο (τελεια εικονα και αρκετα καλος ηχος κανει λιγο σε μεγαλη ενταση κατι σαν γειωση αλλα κατα τα αλλα μια χαρα βλεπεις δεν ειναι ενοχλητικο ισα που ακουγετε) Ολα αυτα κοστησαν 13 ευρω και κατι ψιλα μαζι με τα μεταφορικα και παραδωθηκαν σε 20 ημερες απο την παραγγελια μου.... Ολα λειτουργουν απροβληματιστα Οσο αφορα τις μπαταριες χθες τις εβαλα στο galaxy και τις 2 να αποφορτιστουν το βραδυ εβαλα την μια για πληρη φορτιση (τωρα εχω την αλλη) και απο της 10 το προι μεχρι τωρα στις 14.30 με 2 ωρες wifi internet και κανα τεταρτο ομιλια ειναι στο 87%........οχι τελεια οχι και ασχημα.... Θα ενημερωνω τακτικα για να εχουμε μια πιο πληρη εικονα με τις gold 2450mgb μπαταριες για να μην παρω κανενα στο λαιμο μου..... Φιλε και εγω παω για τις ιδιες αγορες περιπου.Το καταστημα ειναι αξιοπιστο?Τα μεταφορικα που βαζει σε καθε αντικειμενο ισυουν αθροιστικα η οσο πιο πολλα αγορασεις τοσο λιγοτερα μεταφορικα.Και κυριως>Οι μπατριες τελικα ειναι καλες(γιατι για τις χρυσες οι αποψεις διιστανται αλλοι λενο οτι ειναι καλες και αλλοι οτι ειναι μαπα). ΚΑι κατι τελευταιο.Το καπακι χωραει απο πανω η ειναι πολυ παχιες (οι μπαταριες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 οι αγορες μου εγιναν με paypall....οτι ακριβως μου εβγαλε στο συγκεκριμενω σαιτ αυτο ακριβως πληρωσα...ναι ειναι αξιοπιστω.....οταν θα επιλεξεις τα προιοντα για αγορα μετα θα πρεπει να επιλεξεις τον τροπο αποστολης (δηλαδη με πιο curier θα τα στειλουν) κ εκει θα σου βγαλει το τελικο ποσο πληρωμης....οχι δεν αθροιζοντε ολα τα ποσα αποστολης...εχει να κανει με το τελικο ογκο και βαρος του δεματος που θα σου φτιαξουν....οι χρυσες μπαταριες μετα απο περιπου 10 ολοκληρωμενες φορτισεις λειτουργουν αψογα και οσο αφορα την διαρκεια μου θυμιζουν την διαρκεια της original samsung 1500mlb μπαταριας....σε καμια περιπτωση δεν εχουν την διαρκεια που γραφουν αλλα πιστευω για 2, 3 ευρω που εχουν μια χαρα ειναι....οχι δεν θελουν καποιο αλλο καπακι εχουν ακριβως το ιδιο μεγεθος με τις original....ολα τα υπολοιπα προιοντα που πηρα απο εκει ειναι αψογα....ακομα και τα screen protector.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μηπως ξερετε εαν υπαρχει bluetooth με προσθαφαιρουμενο ακουστικο handsfree..;δηλαδη να ειναι και bluetooth σκετο αλλα να μπορεις να του βαλεις και ενσυρματο ακουστικο. Υπαρχει κατι τετοιο για τον γαλαξια μας αραγε..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μηπως ξερετε εαν υπαρχει bluetooth με προσθαφαιρουμενο ακουστικο handsfree..;δηλαδη να ειναι και bluetooth σκετο αλλα να μπορεις να του βαλεις και ενσυρματο ακουστικο. Υπαρχει κατι τετοιο για τον γαλαξια μας αραγε..;:rolleyes:Γιατι δεν παιρνεις βρε Ηρακλη ενα που να εχει το ακουστικο με καλωδιακι? Εχω ενα τετοιο της nokia και δουλευει αψογα με το γαλαξια. Ακους πεντακαθαρα και σε ακουνε πεντακαθαρα. Οσα δοκιμασα σκετα (φελους τα λεω εγω :D ) τα περισσοτερα ειχαν θεματα σε καθαροτητα (προσωπικα το βλεπω και λιγο γελίο να βλεπω τον αλλο να κυκλοφορει με τον φελο στο αυτι,ενω με το καλωδιακι ειναι πιο μουρατο. Να με συγχωρησουν οσοι εχουν σκετο, ειναι καθαρα προσωπικο μου γουστο) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts