dimitrisioak Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Κι εγώ την ίδια απορία έχω...Αντίθετα εγώ την βρίσκω και ενοχλητική! Μπορείς πάντα να μειώσεις το επίπεδο της δόνησης από την σχετική ρύθμιση και όντως με τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύναμη, έχει την πιό δυνατή δόνηση από όσα κινητά είχα (και είχα πάρα πολλά :p) τέσπα είμαστε off topic ας αφήσουμε εδώ το θέμα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 γειάσας θέλω ένα καλόδιο για το tv out κανουν όλα τα 3,5 to rca? Νομίζω πως της samsung τα καλώδια είναι λίγο διαφορετικά. Πρέπει να έχουν αντιστρέψει τα video/audio μέσα στο jack 3,5mm για να μη σου δουλεύουν άλλα καλώδια και να αγοράζεις τα δικά της που κάνουν 15 ευρώ.... (έτσι ήταν τουλάχιστον σε ένα προηγούμενο μοντέλο που είχα). Σίγουρα θα κάνουν κι άλλα καλώδια και το πολύ πολύ αντί να βγαίνει το σήμα βίντεο στο κίτρινο, να βγαίνει στο κόκκινο ή το άσπρο :p οπότε τα βάζεις αλλιώς στην TV. Δε ξέρω όμως και πολύ σίγουρα οπότε περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος καλού κακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 γειάσας θέλω ένα καλόδιο για το tv out κανουν όλα τα 3,5 to rca? Κανει σιγουρα της νοκια που υπαρχει στον οδηγο για νεους χρηστες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Κανει σιγουρα της νοκια που υπαρχει στον οδηγο για νεους χρηστες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ακριβώς! Μην το αγοράσεις από εδώ, μπορείς να βρεις το γνήσιο στο ebay me 2-3 Euro, ενώ στην Ελλάδα... :wacko: Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoks Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλα λέω να το πάρω απο ελλάδα αυτό δε κάνει λέτε? http://www.cable-shop.gr/30074.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλα λέω να το πάρω απο ελλάδα αυτό δε κάνει λέτε? http://www.cable-shop.gr/30074.html Δεν ξέρουμε. Πολλοί έχουν αναφέρει ότι κάποια καλώδια που δοκίμασαν δεν κάνουν. Μπορεί και να δουλέψει, μπορεί και όχι. Αυτό που δουλεύει σίγουρα σε όλους όσοι το έχουν δοκιμάσει, είναι της Nokia. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλα λέω να το πάρω απο ελλάδα αυτό δε κάνει λέτε? http://www.cable-shop.gr/30074.html Όπως σου είπα πιο πάνω κάτι έχει κάνει η samsung. Είχα δοκιμάσει ένα ότι να 'ναι στο παλιό μου samsung και για να δουλέψει χρειάστηκε να μην μπει το βίσμα μέχρι μέσα, και το σήμα βίντεο δεν στελνόταν στο κίτρινο, οπότε έψαχνα στα άλλα χρώματα που είναι του ήχου. Τελικά κάπως το σύνδεσα και δούλεψε.... (περίπου :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Τώρα κατάλαβα γιατί όταν του βάζω κάτι sony ακουστικά ψείρες ακούγετε μόνο το ένα κανάλι όταν το mini-jack είναι τελείως μέσα και όταν το τραβάω λίγο παραέξω ακούγετε πιο δυνατά..... Έχει κάνει πουστιά η Samsung ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Τώρα κατάλαβα γιατί όταν του βάζω κάτι sony ακουστικά ψείρες ακούγετε μόνο το ένα κανάλι όταν το mini-jack είναι τελείως μέσα και όταν το τραβάω λίγο παραέξω ακούγετε πιο δυνατά..... Έχει κάνει πουστιά η Samsung ε; Δεν αποκλείεται... Πως αλλιώς θα αγόραζες το δικό της καλώδιο που κάνει 12-15 ευρώ? Βέβαια δεν το έχω πάθει ποτέ με ακουστικά, όσα έχω βάλει παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 ^ όταν δοκίμασα τα ακουστικά του κινητού στο λαπτοπ, άκουγα μόνο ένα κανάλι. Δεν ξέρω τι παίζει, πάντως τα ακουστικά είναι κορυφή για το κινητό. Ειδικά με voodoo sound Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Δεν βλέπω να έχετε αναφέρει καθόλου την καινούρια μπαταρία του Galaxy S™ II, Epic™ 4G Touch d710 Standard Battery (1800mA) που κάνει τέλεια για το δικό μας κινητό χωρίς αλλαγή στο πίσω καπάκι… Official Link Και το link από εκεί που το είδα εγώ και μετά προχώρησα στην αγορά … Είμαι ακόμα στο πρώτο φόρτισμα αλλά όλοι λένε για 20% παραπάνω διάρκεια στο κινητό. Ειναι σεβαστή η διαφορά! :D Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπέρα, ψάχνω διαφανή θήκη όσο το δυνατόν πιο διακριτική. Υπάρχει κάποια πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Δεν βλέπω να έχετε αναφέρει καθόλου την καινούρια μπαταρία του Galaxy S™ II, Epic™ 4G Touch d710 Standard Battery (1800mA) που κάνει τέλεια για το δικό μας κινητό χωρίς αλλαγή στο πίσω καπάκι… Official Link Και το link από εκεί που το είδα εγώ και μετά προχώρησα στην αγορά … Είμαι ακόμα στο πρώτο φόρτισμα αλλά όλοι λένε για 20% παραπάνω διάρκεια στο κινητό. Ειναι σεβαστή η διαφορά! :D Από πού την αγόρασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Από πού την αγόρασες; Δες εδώ Αν παραγγείλεις ενδιαφέρομαι κ γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Από πού την αγόρασες; Απο εδω.. Έκανε 22 μερες να ερθει αλλα ηταν μεσα στις γιορτές!! Παρατηρώ παντως μεγαλη διαφορα... και ειμαι στον πρωτο κυκλο φορτισης! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Απο εδω.. Έκανε 22 μερες να ερθει αλλα ηταν μεσα στις γιορτές!! Παρατηρώ παντως μεγαλη διαφορα... και ειμαι στον πρωτο κυκλο φορτισης! Πόσα ήταν τα έξοδα αποστολής; Σου ήρθε στο σπίτι με courrier; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Πόσα ήταν τα έξοδα αποστολής; Σου ήρθε στο σπίτι με courrier; Ηταν 7,99 δολαρια ... συνολο 33,98 δολαρια δηλαδη 26,80 ευρω στο σπιτι μου! Με ταχυδρομίο ηρθε! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 οποιος παραγγείλει την μπαταρια για το samsung (1800 mha) ενδιαφερομαι και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Και εγώ θέλω 1 , αν είναι να κανονίσουμε να μοιραστούμε και τα μεταφορικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι για τη μπαταρία αυτή που λέτε οτι ταιριάζει και στο SGS; Είχα παραγγείλει πριν κάποιες εβδομάδες έναν εξωτερικό φορτιστή μαζί με μια extra μπαταρία για το SGS.Κατά λάθος ο πωλητής μου έστειλε φορτιστή για το SII όπου δοκιμάζοντας να βάλω τη μπαταρία του S βλέπω οτι δεν ταιρίαζει καθόλου ούτε κατά μήκος ούτε κατά πλάτος.Μόνο το πάχος είναι ίδιο και στις 2 μπαταρίες. Πως διάλο λέτε οτι αυτή με τα 1800mah του SII ταιριάζει και στο S; Edited January 14, 2012 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Δεν ταιριάζει. Μόλις έβγαλα τις μπαταρίες από το Galaxy S και SII για να τις συγκρίνω και έχουν μεγάλη διαφορά. Επίσης η κανονική μπαταρία του SII δεν είναι 1800mAh αλλά 1650mAh. Η μόνη που κατά πάσα πιθανότητα θα ταιριάζει είναι του Galaxy S Plus που είναι και αυτή 1650mAh. Edited January 14, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Και τότε οι από πάνω πως διάλο λένε οτι την αγόρασαν και την έβαλαν στο S και ταιριάζει; Ρε θα μας τρελάνετε; :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Και τότε οι από πάνω πως διάλο λένε οτι την αγόρασαν και την έβαλαν στο S και ταιριάζει; Ρε θα μας τρελάνετε; :lol::lol::lol: Η παραπάνω μπαταρία που λένε τα παιδιά δεν είναι του Galaxy SII που κυκλοφορεί εδώ στην Ελλάδα, αλλά του Samsung Galaxy S II (Sprint) Epic 4G το οποίο είναι μια version του Galaxy SII για την Αμερική και η μπαταρία που χρησιμοποιεί (κωδικός: EB625152VA) ταιριάζει κανονικά στο Galaxy S. Ο κωδικός της μπαταρίας του Galaxy SII που κυκλοφορεί εδώ είναι EB-F1A2GBUC και είναι 1650 mAh και η οποία δε ταιριάζει στο Galaxy S. Edited January 14, 2012 by vassar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Η παραπάνω μπαταρία που λένε τα παιδιά δεν είναι του Galaxy SII που κυκλοφορεί εδ'ω στην Ελλάδα, αλλά του Samsung Galaxy S II (Sprint) Epic 4G το οποίο είναι μια version του Galaxy SII για την Αμερική και η μπαταρία που χρησιμοποιεί (κωδικός: EB625152VABSTD) ταιριάζει κανονικά στο Galaxy S. Ο κωδικός της μπαταρίας του Galaxy SII που κυκλοφορεί εδώ είναι EB-F1A2GBUC και είναι 1650 mAh Παιδιά αν κανονίσουμε κάποια ομαδική παραγγελία με ενδιαφέρει και εμένα ;) Ίσως πετύχουμε και καλύτερη τιμή για περισσότερες μπαταρίες (πέρα από το μοίρασμα των μεταφορικών). Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 ^Αυτό. Την πήρα και εγώ από ebay, σύνολο 27e. Ήρθε αρκετα γρήγορα. Είναι σαφώς πιο βαριά αλλά δεν την έχω αφήσει στο κινητό μόνιμα ακόμα για να σας πω για διαφορές στη διάρκεια ζωής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts