zizu21 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ο player pro Δεν παίζει ούτε αυτος wma...Κάποιος άλλος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 +1 και εγώ το έχω βαρεθεί,με έχει ξενερώνει η μπαταρία του και το πληκτρολόγιο που δεν βολεύει :down::down: ! εμενα μου φαινεται πλεον μικρη η οθονη μια στις 3.7-4' θα ειναι οτι πρεπει αλλα ειναι τιμιο και δεν το μετανιωσα μετα απο 1+ χρονο που το εχω Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Δεν παίζει ούτε αυτος wma...Κάποιος άλλος;;; Περιεργο ρε συ. Τα μισα μου τραγουδια wma ειναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Περιεργο ρε συ. Τα μισα μου τραγουδια wma ειναι.. Λέει δεν αναγνωρίζει την μορφή των τραγουδιών.Την free εκδοση εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakistav Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Γεια σας παιδια, μολις ξεκλειδωσα τον bootloader μου, ειμαι ομως root? εχω ψιλομπερδευτοι με τοσες πληροφοριες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Για ποιο κινητό μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakistav Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 για το xperia mini ST15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλύτερα ρώτα εδώ. Θα πάρεις σίγουρα απάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakistav Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) να σαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω... Γεια σας παιδια, μολις ξεκλειδωσα τον bootloader μου, ειμαι ομως root? εχω ψιλομπερδευτοι με τοσες πληροφοριες.... Edited December 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 καλησπερα παιδια εχω το κλασσικο εκνευριστικο θεμα με τη μνημη που δε με αφηνει να κανω updates μου βγαζει οτι δεν εχω διαθεσιμο χωρο υπαρχει καποια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Έχεις διαβάσει καθόλου προηγούμενες σελίδες..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Παιδιά μια βοήθεια πλιζ! Έκανα reset όλο το κινητό, έχω αποθηκεύσει τα μηνύματα σε .xml το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τα ανακτήσω, είχα το SMS Backup & Restore αλλά δεν το βλέπει το αρχειάκι, τι μου προτείνετε να κάνω; Το έχω στο PC και στη κάρτα μνήμης.. Edited December 26, 2012 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Με ποιο πρόγραμμα έκανες το backup; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Με ποιο πρόγραμμα έκανες το backup; Το έκανα με το SMS Backup & Restore ! Το έχω ακόμα.. αλλά δεν μπορώ να το βάλω μέσα. Είναι στην SD. Το έχω και στο PC μήπως το καταφέρω αλλά μπααα! Επίσης δοκίμασα το myphoneexplorer αλλά κάτι κάνει και δεν συνδέεται. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις; Θα τα ήθελα πολύ τα μηνύματα πίσω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά ενός backup, που έχει γίνει με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, με το ίδιο πρόγραμμα. EDIT: Το .xml αρχείο που έχεις μπορείς να το ανοίξεις με το excel; Edited December 27, 2012 by zxr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά ενός backup, που έχει γίνει με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, με το ίδιο πρόγραμμα. EDIT: Το .xml αρχείο που έχεις μπορείς να το ανοίξεις με το excel; Έλα το κατάφερα! Δεν είχε δημιουργήσει φάκελο στην κάρτα μνήμης, έκανα ένα πρόχειρο backup για να δημιουργήσει φάκελο και βρήκα το προηγούμενο backup και το έχωσα μέσα στον φάκελο αυτό.. Τον βρήκε και τώρα φορτώνει τα μηνύματα, I am so happy! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δεν μπορω να βρω το χρονομετρο.Που να ψαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Mην κάνεις τον κόπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexeternal Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 paidia exw ena provlhma me to xperia mini mou,den mprow na katevasw efarmoges apo to market mou zhtaei tin efarmogh google play store,tin katevazw kai den mou tin anoigei,mporei na me vohthisei kanenas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Όχι, απλά σου περνάει roms. ενα link για να κατεβασω την rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Καινούριο Xperia mini pro, το οποίο αμέσως αναβαθμίστηκε στην τελευταία επίσημη έκδοση Android (4.0.4) και δεν έχει άλλες εφαρμογές πλην εργοστασιακών, δεν κρατάει αποθηκευμένη τη ρύθμιση για να συνδέεται μόνο μέσω GSM. Μετά από επανεκκίνηση επιστρέφει μόνο του στο WCDMA (preferred)/GSM. Συμβαίνει σε άλλους; Υπάρχει λύση; Το δίκτυο είναι Cosmote, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georges2012 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους !!!! ( Αυτό το πρόβλημα που θα αναφέρω θα το έχουν αναφέρει και άλλοι αλλά δεν είχα το χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες ) Πήρα πριν μια εβδομάδα το xperia mini και μετά την φόρτιση άρχισα να το δουλεύω !! Από την στιγμή που άρχισα μετά από περίπου 15 λεπτά άνοιγα εφαρμογές και άρχισε να κάνει δονήσεις και να κλείνει η εφαρμογή, οι δονήσεις συνεχίζονταν και όταν έκλεινε η εφαρμογή (ήταν σαν να πατιέται το κουμπί επιστροφής ) Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Δεν μπορω να βρω το χρονομετρο.Που να ψαξω? Εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digital_and_dreams.android.swiss_army_knife Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!;) Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους !!!! ( Αυτό το πρόβλημα που θα αναφέρω θα το έχουν αναφέρει και άλλοι αλλά δεν είχα το χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες ) Πήρα πριν μια εβδομάδα το xperia mini και μετά την φόρτιση άρχισα να το δουλεύω !! Από την στιγμή που άρχισα μετά από περίπου 15 λεπτά άνοιγα εφαρμογές και άρχισε να κάνει δονήσεις και να κλείνει η εφαρμογή, οι δονήσεις συνεχίζονταν και όταν έκλεινε η εφαρμογή (ήταν σαν να πατιέται το κουμπί επιστροφής ) Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? :( Κάνε αναβάθμιση στο τελευταίο firmware (Android 4.0.4) με το PC Companion (ή το Update Service) και θα διορθωθεί το πρόβλημα. Είναι γνωστό. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!;) Edited January 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georges2012 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα το δοκιμάσω :) χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Δεν μου έχει παρουσιάσει εδώ και κανένα δίμηνο περίπου, τέτοιο πρόβλημα..πέρασα την ics, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να βαρύνει το τηλέφωνο και βεβαίως κάποιες μικροαλλαγές στα μενού (προς το χειρότερο)...επέστρεψα στην gb, η οποία πιστεύω ότι είναι ακριβώς στα μέτρα του τηλεφώνου και όλα καλά.. Πριν κάνεις ''αναβάθμιση'' στην ics, δοκίμασε και τούτο : http://www.technetsavvy.com/2012/04/fix-xperia-mini-stt15i-overheating.html Έχει αναφερθεί ότι είχε επιτυχία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts