oban Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Κανείς δεν απαίτησε να διαβάσεις όλες τις σελίδες (αν και καλό θα σού έκανε), αλλά δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς την βαρεμάρα σου ως αντιστάθμισμα του κόπου των άλλων...υπάρχει και ένα εργαλείο που λέγεται ''αναζήτηση''.. μιλας λες και ξερεις τι εκανα πριν γραψω εδω , συνεχιζεις να μιλας επικριτικα κατι που ξερεις πως δεν ειναι ωραιο.. Λοιπον χτες το βραδυ φιλε πρωτα μπηκα xda χαοθηκα τελειως και ειπα να ρωτησω καπου. Ενταξει επρεπε ψαξω λιγο το thread αλλα δεν εκανα και κανα εγκλημα απλα ζητησα αν ξερει να μου προτεινει καποιος καποιον οδηγο ή να μου πει την διαδικασια. σορρυ αν αυτο σε ενοχλει τοσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ηρεμία σας παρακαλώ. Κρίμα είναι να χαλάμε τις καρδιές μας μέρες που είναι. oban κάνε ένα κόπο σε παρακαλώ και ψάξε μήπως και βρεις την απάντηση στο πρόβλημά σου. Αν δεν τα καταφέρεις εδώ είμαστε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Αναβάθμισα σήμερα ένα ξεχασμένο με 2.3 mini σε 4.0.4 μέσω pc companion αλλά σταμάτησε να δουλεύει η αφή πλέον. Έχει τύχει σε κανέναν μετά από αναβάθμιση το ίδιο? Εντελώς stock το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markospav Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 θελω να κανω root το xperia mini με 4.0.2.Α.0.84 και απο οτι εχω ψαξει δεν υπαρχει one click root ή καποιος αλλος ευκολος τροπος...τι μου συμβουλευετε να κανω γιατι ειμαι και λιγο "αρχαριος" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) θελω να κανω root το xperia mini με 4.0.2.Α.0.84 και απο οτι εχω ψαξει δεν υπαρχει one click root ή καποιος αλλος ευκολος τροπος...τι μου συμβουλευετε να κανω γιατι ειμαι και λιγο "αρχαριος" ? Γειά σου φίλε, από ότι θυμάμαι στις πάνω από 0.62 εκδόσεις δεν υπήρξε εργαλείο ρουτ και η προτεινόμενη κίνηση ήταν να κατέβεις έκδοση με flashtool, να κάνεις ρουτ και μετά να ανέβεις πάλι με ΟΤΑ. Βέβαια αυτό σήμερα δεν θα σε βοηθήσει αφού το ΟΤΑ θα σε πάει σε android 4.0.4.... Ψάξε λίγο τα προηγούμενα μνμ, έχω δώσει λινκ για flashtool και σταθερά και routable firmwares (σε ftf file για να φλασαριστεί με flashtool), εγώ έχω παραμείνει στην 0.42 με android 2.3.4 γιατί εκεί είναι το όριο αυτή της συσκευής και του στοκ κερνελ, αν θες παραπάνω πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να αλλάξεις kernel edit: εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4905080#post4905080 @jimdem582: πιθανότατα το flashtool μπορεί να σε βοηθήσει να κατέβεις έκδοση και να δεις αν ήταν πρόβλημα του update ή έχεις hardware failure... Edited January 9, 2014 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markospav Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Γειά σου φίλε, από ότι θυμάμαι στις πάνω από 0.62 εκδόσεις δεν υπήρξε εργαλείο ρουτ και η προτεινόμενη κίνηση ήταν να κατέβεις έκδοση με flashtool, να κάνεις ρουτ και μετά να ανέβεις πάλι με ΟΤΑ. Βέβαια αυτό σήμερα δεν θα σε βοηθήσει αφού το ΟΤΑ θα σε πάει σε android 4.0.4.... Ψάξε λίγο τα προηγούμενα μνμ, έχω δώσει λινκ για flashtool και σταθερά και routable firmwares (σε ftf file για να φλασαριστεί με flashtool), εγώ έχω παραμείνει στην 0.42 με android 2.3.4 γιατί εκεί είναι το όριο αυτή της συσκευής και του στοκ κερνελ, αν θες παραπάνω πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να αλλάξεις kernel edit: εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4905080#post4905080 @jimdem582: πιθανότατα το flashtool μπορεί να σε βοηθήσει να κατέβεις έκδοση και να δεις αν ήταν πρόβλημα του update ή έχεις hardware failure... για να φλασαρω την 0.42 πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 για να φλασαρω την 0.42 πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader ? όχι, απλά πρέπει να έχεις κατεβάσει το flashtool και να διαβάσεις πολύ καλά τις οδηγίες του xda, και να έχεις βρει και κάποιο ελεγμένο ftf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markospav Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) τα αρχεια μου ομως πρεπει να τα κανω back up? ακομα πρεπει να κανω back up και στα αρχεια της συσκευης-συστηματος ? Edited January 12, 2014 by markospav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ψάξε για eroot στο. Xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Με μαμα μπαταρία 2 ετών περίπου... Έχει δοκιμάσει κανείς καμια κινεζική μπαταρία με μεγαλύτερα mah? Edited January 14, 2014 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Με μαμα μπαταρία 2 ετών περίπου... Έχει δοκιμάσει κανείς καμια κινεζική μπαταρία με μεγαλύτερα mah? Εγώ. Και ήταν μέγιστη απάτη. Ακριβώς την ίδια κατανάλωση με την μαμά μπαταρία. Μετά ρώτησα και έμαθα ότι μια τόσο μικρή μπαταρία ΔΕΝ μπορεί να είναι 2000mA. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μια gold εχεις πάρει; Ειναι δηλαδή οπως η μαμά; Αν ειναι και πάλι μου κανει λογικά θα δω διαφορά μιας και η μαμά που εχω πρέπει να εχει αρχίσει να τα παίζει... Αν θες δωσε μου περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μια gold εχεις πάρει; Ειναι δηλαδή οπως η μαμά; Αν ειναι και πάλι μου κανει λογικά θα δω διαφορά μιας και η μαμά που εχω πρέπει να εχει αρχίσει να τα παίζει... Αν θες δωσε μου περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστω Δεν είχα πάρει την Gold, όχι. Μια άλλη που έλεγε ότι είναι και καλά 2400mA (αν θυμάμαι καλά, πάνε και 2 χρόνια σχεδόν). Πάρε μια απλή με τα ίδια mA με τη μαμά μπαταρία , δεν έχει νόημα να δώσεις παραπάνω χρήματα (και ας είναι και από το ebay). Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αποφύγετε μη εργοστασιακές μπαταρίες. Είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να πληρώσετε για να μην πάθετε ζημιά. Στην καλύτερη περίπτωση να φουσκώσει η μπαταρία, στην χειρότερη να σκάσει στο πρόσωπό σας την ώρα που μιλάτε. Και δεν πρόκειται περί τρομολαγνείας αλλά για πραγματικά γεγονότα. Μπαταρίες αυθεντικές για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αποφύγετε μη εργοστασιακές μπαταρίες. Είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να πληρώσετε για να μην πάθετε ζημιά. Στην καλύτερη περίπτωση να φουσκώσει η μπαταρία, στην χειρότερη να σκάσει στο πρόσωπό σας την ώρα που μιλάτε. Και δεν πρόκειται περί τρομολαγνείας αλλά για πραγματικά γεγονότα. Μπαταρίες αυθεντικές για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Χρησιμοποιώ χρόνια μπαταρίες από ebay και μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι. Αλλά δεν το αφήνω πότε να φορτίζει μόνο του χωρίς να το παρακολουθώ (βράδια κλπ). Θεωρώ πως οι Κινέζοι δεν θελουν να σκοτώσουν κοσμάκη. Άλλωστε και οι μαμά μπαταρίες που φτιάχνονται, στην Ελβετία; Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Χρησιμοποιώ χρόνια μπαταρίες από ebay και μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι. Αλλά δεν το αφήνω πότε να φορτίζει μόνο του χωρίς να το παρακολουθώ (βράδια κλπ). Θεωρώ πως οι Κινέζοι δεν θελουν να σκοτώσουν κοσμάκη. Άλλωστε και οι μαμά μπαταρίες που φτιάχνονται, στην Ελβετία; Άλλο να εισαι μεγαλη εταιρία να έχεις εσύ θέσει προδιαγραφές να έχεις σχεδιάσει το προϊόν και να το κατασκευάζεις στην Κίνα λόγω φθηνών εργατικών και άλλο να είσαι μικρός Κινέζος και να κάνεις τα παραπάνω. Έχει τεράστια διαφορά και όλοι κάνουν λάθη του στυλ σιγά το iphone έχει 800€ και φτιάχνεται στην Κίνα σαν τα άλλα. Καμιά σχέση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 @vamire666: εγώ έχω αγοράσει από τον Ιούνιο αυτή http://www.ebay.de/itm/Akku-King-Akku-fuer-Sony-Ericsson-Vivaz-Vivaz-pro-Xperia-X8-Xperia-mini-EP500-/180877509166?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 Κινέζικη αλλά από γερμανικό προμηθευτή μπαταριών (άρα ελπίζω αυστηρότερα specs), λίγο δύσκολο το μπες-βγες της αλλά πολύ αξιόπιστη, λίγο καλύτερη από την μαμά σε διάρκεια (μου βγάζει 1,5+ μέρα με πολύ χρήση φωνής, email και λιγο twitter κ facebοok αλλά airplane mode το βράδυ. Όταν την πήρα πουλούσε και στο ebay.com με Αγγλικά και μου ήρθε σε 3 μέρες, τώρα το βρήκα μόνο στο Γερμανικό αλλά νομίζω με λίγο google translate για τα δύσκολα μπορείς άνετα να παραγγείλεις από το Γερμανικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Άλλο να εισαι μεγαλη εταιρία να έχεις εσύ θέσει προδιαγραφές να έχεις σχεδιάσει το προϊόν και να το κατασκευάζεις στην Κίνα λόγω φθηνών εργατικών και άλλο να είσαι μικρός Κινέζος και να κάνεις τα παραπάνω. Έχει τεράστια διαφορά και όλοι κάνουν λάθη του στυλ σιγά το iphone έχει 800€ και φτιάχνεται στην Κίνα σαν τα άλλα. Καμιά σχέση. Σωστός, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μιλάω από προσωπική εμπειρία και από φίλους που χρησιμοποιούν χρόνια μπαταρίες από Κίνα. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Σωστός, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μιλάω από προσωπική εμπειρία και από φίλους που χρησιμοποιούν χρόνια μπαταρίες από Κίνα. Τα τελευταία χρόνια βελτιώθηκαν κάπως. Εγώ ψωνίζω αρκετά από Κίνα και για τα λεφτά που δίνω είμαι ευχαριστημενος. Πιστεύω η χειρότερη ποιότητα είναι από τίποτα πλανόδιους στα πανηγύρια :-P Σχετικά με ένα πρόβλημα που είχα με την αφή από ένα mini πριν κάτι μέρες, το διόρθωσα περνώντας παλιότερη έκδοση μέσω flashtool. Μετά εκεί που το δούλευα μου έβγαλε μήνυμα για ΟΤΑ αλλά μια 2.3 νεότερη από αυτήν που έβαλα. Την έκανα και πάλι έχασα την αφή. Τώρα πάλι επανήλθα στο παλιό μέσω flashtool και τέλος οι αναβαθμίσεις :-P Μήπως σχετίζεται το digitizer που του άλλαξα πρόσφατα; Edited January 17, 2014 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Χρησιμοποιώ χρόνια μπαταρίες από ebay και μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι. Αλλά δεν το αφήνω πότε να φορτίζει μόνο του χωρίς να το παρακολουθώ (βράδια κλπ). Θεωρώ πως οι Κινέζοι δεν θελουν να σκοτώσουν κοσμάκη. Άλλωστε και οι μαμά μπαταρίες που φτιάχνονται, στην Ελβετία; Κανείς δεν είπε ότι κάποιος θέλει να σκοτώσει κάποιον. Αλλά όπως είπε και ο jim άλλες οι προδιαγραφές. Εύχομαι να μην ακούσουμε ποτέ τέτοια περιστατικά και να συνεχίσουν να βελτιώνονται ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 καλησπερα και απο εμενα στην παρεα!!! μου εχει πεσει στα χερια μου ενα Mini pro sk17 και θα ηθελα την βοηθεια σας,να μου πειτε σε base ics τη υπαρχει ?κατι καλο για το συγκεκριμενο κινητο ..εκανα unlock bl εχω stock τη καλυτερο μπορω να βαλω ??να μην ψαχνω γιατι υπαρχουν τοσα πολλα βλεπω :) ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 παιδια μια ερωτηση.εχω το μινι προ κ προσπαθω να φλασαρω μια ρομ μεσω flastool κ μου βγαζει συνεχεια error.δουλευει σε win 8.1? γιατι καπου διαβασα πως πολλοι εχουν θεμα με τους drivers γιατι κ σε μενα δεν τους κανει εγκατασταση(flastool drivers) ουτε κ το seus ανοιγει μου βγαζει ενα παραθυρο workaround κατι...να σημειωσω οτι το κινητο σε flashmode το βλεπει το flashtool Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ,μια ερώτηση για xperia mini(όχι pro). στην έκδοση 2.3.4 δεν βρίσκω το data monitor,μπορώ να το εγκαταστήσω από το market; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στο φόρουμ,μια ερώτηση για xperia mini(όχι pro). στην έκδοση 2.3.4 δεν βρίσκω το data monitor,μπορώ να το εγκαταστήσω από το market; Άκυρο,το βρήκα επειδή δεν βλέπω και καλές κριτικές,ποιο data monitor προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 επειδή δεν βλέπω και καλές κριτικές,ποιο data monitor προτείνετε; 3G watchdog Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkstarlab Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το πως να φερω την συσκευη μου σε διαδικασια root για να του κανω αναβαθμιση ????? Παράθεση :respect: Blak Fox Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts