Lowbaper Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Πέρασα την rom Zelly Cream 3.0 σε SK17 και θέλω να αφαιρέσω κάτω από το dock τα εικονίδια home,back γιατί μου βγαίνουν στην οθόνη..Γίνεται??για να μην τα έχω διπλά....όπως κ να χει η rom είναι μια χαρά και πάει καλά στο κινητό μου μέχρι στιγμής...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Οταν ειχα κανει root στην προηγουμενη εκδοση ειχα προσβασει σε περισσοτερες εφαρμογες ωστε να μπορω να τις διαγραψω, τωρα εκανα root με τον παραπανω τροπο και δεν μπορω να σβησω καποια app οπως παιχνιδια και το office suite ενω πριν τα ειχα σβησει, εχει αλλαξει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλησπερα παιδες. Ξερετε αν μπορουμε να βρουμε tv out καλωδιο για το xperia mini pro? Πιο συγκεκριμενα ψαχνω κατι σχετικο με αυτο που ειχα σε ενα παλιοτερο κινητο (satio) που συνδεονταν στην συσκευη και το καλωδιο ειχε αλλα τρια βισματακια (κοκκινο, ασπρο, κιτρινο) τα οποια συνδεονταν με την σειρα τους στις αντιστοιχες υποδοχες της τηλεορασης. Αν υπαρχει κατι ξερουμε σε ποιο καταστημα θα βρω κατι και αν υπαρχει καποιο λινκ? Γνωριζει κανεις? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Να σου κάνω μια ερώτηση,έχω κάνει root σε 431 και πέρασα από pc companion την 587,το root όμως δεν χάθηκε,μπορώ να περάσω την rom η όχι???:) Είσαι σίγουρος πως δεν χάθηκε γιατί μου φαίνεται απίθανο... τεσπα ναι μπορείς έτσι και αλλιώς και η ίδια rom που σου λέω είναι ρουταρισμενοι απλός μπες στο μενού CWM και εγκατέστησε την rom για να μην μπερδευτείς διάβασε της οδηγίες καλά Edited April 19, 2013 by sefis33 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καλησπερα μπορει καποιος να με παραπεμψει σε καποια σελιδα που να εχει οδηγιες (απο την αρχη μεχρι το τελος) για το πως αλλαζουμε Rom στο mini pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Πέρασα την rom Zelly Cream 3.0 σε SK17 και θέλω να αφαιρέσω κάτω από το dock τα εικονίδια home,back γιατί μου βγαίνουν στην οθόνη..Γίνεται??για να μην τα έχω διπλά....όπως κ να χει η rom είναι μια χαρά και πάει καλά στο κινητό μου μέχρι στιγμής...:) Εννοείτε πως γίνεται πήγαινε ρυθμίσεις, ((( On-Screen-Buttons ))) , και επέλεξε ( Disable navigation bar ) όταν κάνεις Restart δεν θα υπάρχουν...... :D:D παιδια επειδη ειμαι ασχετος απο αυτα μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω αυτη την εκδοση. ααα παλιοτερα ενας φιλος μου ειχε κανει και rebrand με wotan server για να απαλλαγω απο τα vodafone.. δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα; εδω ειναι η βασικές οδηγείες: Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε ICS 0.587 β uild D ownload την Rom Αντιγράψτε zip στην κάρτα SD Επανεκκίνηση σε CWM Factory Reset / Σκουπίστε δεδομένων Σκουπίστε διαμέρισμα Cache Advance> Σκουπίστε Dalvik Cache Βάσεις & Αποθήκευση> Σύστημα φορμά, Cache Format, Data Format Εγκαταστήστε Επανάσταση ICS HD Supernova.zip http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155803 τώρα άμα δεν καταλαβαινεις τι ενοουν ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις πολυ :O και κοιτα κανενα βιντεακι απο you tube θα λυσεις πολλα προβληματα Edited April 22, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Οταν ειχα κανει root στην προηγουμενη εκδοση ειχα προσβασει σε περισσοτερες εφαρμογες ωστε να μπορω να τις διαγραψω, τωρα εκανα root με τον παραπανω τροπο και δεν μπορω να σβησω καποια app οπως παιχνιδια και το office suite ενω πριν τα ειχα σβησει, εχει αλλαξει κατι; Κατέβασε από το store κάποιον unistaller (εγώ έχω τον Unistall Master) και θα μπορέσεις να τις απεγκαταστήσεις. ;) Με την διαδικασία που περιγράφεται εδώ έκανα root το mini εύκολα και πραγματικά με ένα κλικ. Έχει παρατηρήσει κάποιος που το έχει κάνει παράλογη κατανάλωση μπαταρίας ή μόνο στο δικό μου συμβαίνει; :worry: Edited April 22, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Με την διαδικασία που περιγράφεται εδώ έκανα root το mini εύκολα και πραγματικά με ένα κλικ. Έχει παρατηρήσει κάποιος που το έχει κάνει παράλογη κατανάλωση μπαταρίας ή μόνο στο δικό μου συμβαίνει; :worry: Εμένα το mini St15i με Android 4.0.4, με 4.1.Β.0.587 και Kernel 2.6.32.9-perf αρχικά νόμιζα ότι δεν γίνεται root, γιατί αντί για το γνωστό εικονίδιο Superuser έχει ένα γαλάζιο εικονίδιο με μια δίεση (#). Τελικά όμως λειτουργεί μια χαρά!!! Πολλά μπράβο στους devs που υλοποίησαν αυτό το One-Click-Root. :D Φίλε africa_twin, θα το δουλέψω 1-2 μέρες και θα επανέλθω να σου πω για το battery drain που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Φίλε africa_twin, θα το δουλέψω 1-2 μέρες και θα επανέλθω να σου πω για το battery drain που αναφέρεις.:D Thanks! Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salkiviadis Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Γνωριζει κανεις? Kάνε έναν κόπο και βάλτο ψαχτήρι στο Πλαίσιο, λογικά σίγουρα υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Φίλε africa_twin, θα το δουλέψω 1-2 μέρες και θα επανέλθω να σου πω για το battery drain που αναφέρεις. :D Thanks! Μετά από 2,5 μέρες root και χρήση ως συνήθως, έχω να σημειώσω ότι δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με πριν στο θέμα κατανάλωση μπαταρίας... Οπότε, μήπως εγκατέστησες κάποια εφαρμογή (μετά το rootάρισμα) η οποία "τρώει" παραπάνω μπαταρία από όσο θα έπρεπε??? Αν εξακριβώσεις το λόγο του battery drain, πες το και σε εμάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μετά από 2,5 μέρες root και χρήση ως συνήθως, έχω να σημειώσω ότι δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με πριν στο θέμα κατανάλωση μπαταρίας... Οπότε, μήπως εγκατέστησες κάποια εφαρμογή (μετά το rootάρισμα) η οποία "τρώει" παραπάνω μπαταρία από όσο θα έπρεπε??? Αν εξακριβώσεις το λόγο του battery drain, πες το και σε εμάς...Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά με μια επανεκκίνηση το πρόβλημα λύθηκε... :confused: Δεν εγκατέστησα άλλες εφαρμογές εκτός από το Unistall master με το οποίο απεγκατέστησα πολλή σαβούρα. Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpamphs7 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπερα,γνωριζει καποιος αν γινεται να αλλαξω το τζαμακι της καμερας;εχει γεμισει γρατζουνιες και οι φωτογραφιες ειναι χαλια..ευχαρηστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Eπειδη αν το γραψω αυτο στο XDA θα φαω κραξιμο ας το γραψω εδω Μην παλευεται τζαμπα με stock based roms, ειδικα με ICS & JB Αν θελετε η συσκευη σας να παρει πραγματικα τ'απανω της, βαλτε μια ROM που να ειναι Cyanogenmod(CM) ή CM based Επειτα απο δοκιμες σχεδον ολων των rom για xperia mini, καταλαβα οτι δεν θα πρεπει να κοιταω καν αλλου, συγκεκριμενα δουλευω την FXP Extended που ειναι χτισμενη πανω στο JB 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 καλήμερα. έχω κάνει ροοτ στο κινητό και θέλω να βάλω μια ελαφριά και γρήγορη ρομ. έχετε καμία πρόταση; επίσης έχω κλειδωμένο bl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) όποιος μπορεί να βοηθησει εχω πρόβλημα με xperia mini ST15i με την οθόνη: έβαλα κατά λάθος στο τηλ λάθος kernel & rom απο ARC S και με το που την έκανα εγκατάσταση το τηλ άνοιξε κανονικά αλλά απο εκείνη την στιγμή δεν μου δουλεύει η οθόνη αφής..... ξανά φλασαρα την μαμα ρομ πέρασα άλλους kernel rom το πήγα στο γερμανο αλλα επειδή ξεκλείδωσα Bootloader δεν μπορούσε να κάνει κατι... και δοκίμασα με SEUS & PC COMPANION αλλα μου λεει οτι εχω πειράξει το λογισμικό.. καμια αλλη ιδεα??? μπορεί να βοηθησει κανείς ? Edited April 28, 2013 by sefis33 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καταρχήν για να ξεκινήσεις μια βάση πρέπει να φορέσει η συσκευή stock rom & kernel. Αν το προβλημα συνεχίζεται μιλάμε για hardware προβλημα. Τον kernel με ποιο τροπο τον ξεκλείδωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καταρχήν για να ξεκινήσεις μια βάση πρέπει να φορέσει η συσκευή stock rom & kernel. Αν το προβλημα συνεχίζεται μιλάμε για hardware προβλημα. Τον kernel με ποιο τροπο τον ξεκλείδωσες; άμα εννοοις με ποιον τρόπο άλλαξα kernel πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον BOOTLOADER και μετά περνάς οποίον kernel θέλεις 1. βίντεο όλοι η διαδικασία (( http://www.youtube.com/watch?v=iRMDirxUu2A )) Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλημέρα σε όλους, επειδη το mini του αδελφού μου ξεκίνησε πάλι να του εμφανίζει το γνωστό παλιό θέμα με το back που πατιέται μόνο του, και επειδή οι 6800+ σελίδες πέφτουν πολλές, μπορείτε να με βοηθήσετε στα εξής: 1. αν το φλασάρω με το SEUS φαντάζομαι θα τον πάει σε 4.0.4. αλλά με ποιά έκδοση; .587 (εισαγωγή Γερμανίας αγορασμένο από birdphone); Σε αυτήν έχει λυθεί το θέμα του overheating back;; 2. Δεδομένου οτι το χρησιμοποιεί στη δουλειά και πρώτο ζητούμενο είναι η σταθερότητα, έχει βρεθεί λύση ρουτ για την 4.0.4; Υπάρχει κάποιο σοβαρό bug στη stock rom; 3. Έχετε να μου προτείνετε κάποια από τις custom roms που να είναι 1. απλή, σταθερή και χωρίς να απαιτεί ξεκλείδωμα bootloader και 2. να δουλεύει καλά η κάμερα (γιατί την χρησιμοποιεί για δουλειά); Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βρει χρόνο να με βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Για τις rom καλύτερα να σου πει κάποιος έχει ασχοληθεί αλλά το πρόβλημα με το back έχει λυθεί στην ics. Ναι, λογικά στην. 587 θα σε πάει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragkios Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 παιδια καλησπερα, εχω το μινι και μωλις εγινα ρουτ και θελω καποιος να μου πει πως θα βαλω μια ρομ στο κινητο και αν εχετε καποια να προτινεται ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Υπαρχει καποιος οδηγος (για διαβασμα) για root του Xperia mini με Android JB ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πως ξανακλειδώνω τον bootloader ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πως ξανακλειδώνω τον bootloader ? εδω εισα φιλε μου: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1563840 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 εδω εισα φιλε μου: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1563840 Ωραίος!Ευχαριστώ πολύ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts