Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Για να το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση (δεν έχω καταλάβει το λόγο ωστόσο) θα χρειαστεί να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Το μονο που εκανα στο κινητο ειναι εγκατασταση του ChevronWP7.cer.....δεν θελω να το ξεκληδωσω τελικα..!!! αν το αφησω ετσι ειναι οπως ηταν τοτε που το πηρα η πρεπει να κανω επαναφορά για να αφαιρέσω το ChevronWP7.cer..???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Το μονο που εκανα στο κινητο ειναι εγκατασταση του ChevronWP7.cer.....δεν θελω να το ξεκληδωσω τελικα..!!! αν το αφησω ετσι ειναι οπως ηταν τοτε που το πηρα η πρεπει να κανω επαναφορά για να αφαιρέσω το ChevronWP7.cer..???? Eτσι οπως εσαι δεν εχει καμια διαφορα με το αρχικο ... αυτο που εβαλες ειναι εναπιστοποιητικο και τιποτα αλλο Γιατι δεν θελεις να το ξεκλειδωσεις ???? Υπαρχει καποιος λογος ???? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 colossus Ακολουθησα τα βήματα κ δεν τα καταφερα γι'αυτο το παράτησα....αν το αφησω ετσι υπαρχει καποιο πρόβλημα..?? μηπως πρεπει να κανω επαναφορά..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 colossus Ακολουθησα τα βήματα κ δεν τα καταφερα γι'αυτο το παράτησα....αν το αφησω ετσι υπαρχει καποιο πρόβλημα..?? μηπως πρεπει να κανω επαναφορά..??? Oχι δεν χρειαζεται ..απλως δεν θα εχεις Ελληνικο Πληκτρολογιο και ολες τις ανεπισημες εφαρμογες Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsig Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Αν εχεςι κανει ολα τα βηματα σωστα (και εισαι σιγουρος για αυτο) προσπαθησε να το κανεις σε αλλο Η/Υ η κανε φορρματ και απο την αρχη Δειτε το λινκ στην υπογραφη μου για το Backup toy Trophy ...Δουλευει σωστα και εχεις πληρες (τα παντα) backup Επισης στις εφαρμογες εχω ανεβασει και προγραμμα για Screenshots Δυστηχως δεν εχω την επιλογη να κανω την εγκατασταση σε αλλο pc μιας κι στα υπολοιπα δουλευω με XP κι οχι με 7 :( To πιο πιθανο να απαλαχτω απο αυτο το κινητο κι να παω σε κατι αλλο ......!!! Ευχαριστω για την βοηθεια παντως :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Δυστηχως δεν εχω την επιλογη να κανω την εγκατασταση σε αλλο pc μιας κι στα υπολοιπα δουλευω με XP κι οχι με 7 :( To πιο πιθανο να απαλαχτω απο αυτο το κινητο κι να παω σε κατι αλλο ......!!! Ευχαριστω για την βοηθεια παντως :) :) Σαν μια τελευταια ιδεα ..Το προγραμμα chevron πρεπει να τρεχει σαν administrator ...Tο κανεις αυτο ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsig Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Σαν μια τελευταια ιδεα ..Το προγραμμα chevron πρεπει να τρεχει σαν administrator ...Tο κανεις αυτο ??? Aν μου πεις πως να το κανω γιατι μαλλον αυτο μου διεφυγε ! Κι μια συγνωμη αν γινομαι φορτικος .......... EDIT: Ακυρο , το βρηκα αλλα μου βγαζει το ιδιο μνμ οπως κι πριν ....! Edited June 6, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Ακυρο , το βρηκα αλλα μου βγαζει το ιδιο μνμ οπως κι πριν ....! Επίσης στο pc μας: Με Explorer παμε Υπολογιστής - τοπικός δίσκος - windows - system32 - drivers - etc - hosts. Δεξι πληκτρο στο αρχείο "hosts" ανοίγεις τις ιδιότητες και ξετσεκάρεις το "μόνο για ανάγνωση". Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsig Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Επίσης στο pc μας: Με Explorer παμε Υπολογιστής - τοπικός δίσκος - windows - system32 - drivers - etc - hosts. Δεξι πληκτρο στο αρχείο "hosts" ανοίγεις τις ιδιότητες και ξετσεκάρεις το "μόνο για ανάγνωση". Απο την πρωτη φορα εχει γινει αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) καλως σας βρικα και απο εδω κυριε colossus εκανα reset το τηλεφωνο και εχω μενει με το τελυταιο update... παιζει καπως να το ξεκλειδωσω?? :worry: Edited June 7, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) καλως σας βρικα και απο εδω κυριε colossus εκανα reset το τηλεφωνο και εχω μενει με το τελυταιο update... παιζει καπως να το ξεκλειδωσω?? :worry: Kαλως τον Κώστα ... Τωρα για το θεμα ...για να ξεκλειδωσεις πρεπει να εισαι σε εκδοση 7004 η 7008 πριν απο την NoDo... Στο τριτο ποστ εχω δωσει λινκ για την ΡΟΜ που πρεπει να φλασαρεις για να πας σε εκδοση 7004. Οταν το κανεις ακολουθεις επακριβως τις οδηγιες που ειναι στο 1ο ποστ και θα εισαι ΟΚ... Αν θελεις βοηθεια εδω ειμαστε ps ...sorry που σταματησα απο εκει αλλα αυτη τη φασιστικη συμπεριφορα δεν την ανεχομαι... Edited June 7, 2011 by zxr Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) φιλε colossus ξεκινησα την διακασια Update σε NoDo αλλα δεν μου βρισκει με usb το τηλεφωνο... αααααα update! το βρηκε με τα χιλια ζορια !!! :P.... θα σου πρότεινα να κανεις ενα οδηγο που αμα κανει καπιος κανει reset να λεει τα βηματα που πρεπει να κανεις ... γιατι βλεπεις απο τεχνολογια δεν ξερουν πολλοι! Edited June 7, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 φιλε colossus ξεκινησα την διακασια Update σε NoDo αλλα δεν μου βρισκει με usb το τηλεφωνο... αααααα update! το βρηκε με τα χιλια ζορια !!! :P.... θα σου πρότεινα να κανεις ενα οδηγο που αμα κανει καπιος κανει reset να λεει τα βηματα που πρεπει να κανεις ... γιατι βλεπεις απο τεχνολογια δεν ξερουν πολλοι! Οκ Κωστα...χαιρομαι που το εφτιαξες Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 φιλε colossus υπάρχει εκδοση touchxperience 1.3.2? γιατι το Windows Phone Device Manager μου το ζηταει ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Φιλε colosse..δεν γινεται τιποτα...το κατεβασα ξανα το εστειλα απο αλλα μαιλ...το ιδιο μου βγαζει...Ενα reset θα ηταν ενδεχομενως λυση?...επισης με το ρεσετ...θα χασω εκτος απο ρυθμισεις καi αpps kαi επαφες που εχω αποθηκευσει στη συσκευη ε? καμια βοηθεια παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 εγω θα σου προτεινα να το στελεις με αλλο email πχ Ηotmail που το εχω κανει εγω και λειτουργει...αμα δεν πετυχει και αυτο κανε reset (θα χασεις ρυθμισεις,apps και επαφες αποθηκευεμενες στη συσκευη) ... αλλα περιμενε και τι γνωμη του colossus ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 εγω θα σου προτεινα να το στελεις με αλλο email πχ Ηotmail που το εχω κανει εγω και λειτουργει...αμα δεν πετυχει και αυτο κανε reset (θα χασεις ρυθμισεις,apps και επαφες αποθηκευεμενες στη συσκευη) ... αλλα περιμενε και τι γνωμη του colossus ! Δυστυχως το εχω δοκιμασει με 2 hotmail.com k 1 windowslive.com και απο διαφορετικους υπολογιστες...τιποτα ομως....τις επαφες μπορω να τις σωσω καπως αν κανω ρεσετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Οχι ειναι ενα bug..Στο σαιτ του εχει ενα φιξ γιαυτο. Ειμαι εκτος και δεν μπορω να δωσω λινκ. Ψξε στο σαιτ του Sent from my 7 Trophy using Board Express Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα και εγώ ένα HD7 για να δοκιμάσω τα WP7, και ακολούθησα τις οδηγίες για ξεκλείδωμα και αναβάθμιση, αλλά στο τέλος μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα Το έκανα unlock με το ChevronWP7 και πέρασα το TouchXplorer και το Advance Configuration Tool από το οποίο ενεργοποίησα την επιλογή να μην ξανακλειδώσει. Όταν δοκίμασα να τρέξω το TouchXplorer μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι έχει γίνει revoked από την microsoft ή κάτι σχετικό και μετά ξαναέτρεξα το ChevronWP7 δούλεψε κανονικά. Έκανα τα 2 updates σε 7008 και 7392 αλλά μετά δεν μπορούσα να περάσω πάλι εφαρμογές όπως το ελληνικό πληκτρολόγιο, οπότε λογικά ξανακλείδωσε για κάποιο λόγο.... Θα πρέπει να περάσω μια ROM με 7004 ή 7008 και να τα ξανακάνω από την αρχή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι στο XDA υπάρχουν τόσες πολλές που δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Το κινητό είναι αγορασμένο από το αγγλικό expansys. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα θα ήταν πιο γρήγορο απο το να ξεκινήσω να τις περνάω μία μία :p edit: η NODO rom που έχω τώρα είναι η 2250.09.16901.401, οπότε με CV 401 λογικά αυτ'η πρέπει να κάνει, ε; RUU_Schubert_HTC_Europe_1.54.401.01_Radio_5.51.09. 29_22.32.50.10U, by ansar Edited June 11, 2011 by georgios29 Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Το κινητό είναι αγορασμένο από το αγγλικό expansys. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα θα ήταν πιο γρήγορο απο το να ξεκινήσω να τις περνάω μία μία :p edit: η NODO rom που έχω τώρα είναι η 2250.09.16901.401, οπότε με CV 401 λογικά αυτ'η πρέπει να κάνει, ε; RUU_Schubert_HTC_Europe_1.54.401.01_Radio_5.51.09. 29_22.32.50.10U, by ansar Πρεπει να μας πεις ολα τα στοιχεια που υπαρχουν στο Settings/about/More info Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Πρεπει να μας πεις ολα τα στοιχεια που υπαρχουν στο Settings/about/More info Τελικά κατάφερα να το κάνω restore σε 7008 από το Zune και μετά update σε nodo και δούλεψε κανονικά. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει είναι το WPDeviceManager που ζητάει πιο καινούρια έκδοση του touchXperience, αλλά δεν είναι ότι το χρειάζομαι κιόλας :) Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Τελικά κατάφερα να το κάνω restore σε 7008 από το Zune και μετά update σε nodo και δούλεψε κανονικά. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει είναι το WPDeviceManager που ζητάει πιο καινούρια έκδοση του touchXperience, αλλά δεν είναι ότι το χρειάζομαι κιόλας :) Πηγαινε στο σαιτ του προγραμματος ..εχει fix γιαυτο το προβλημα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Καλησπέρα, αν κάποιος έχει ήδη ξεκλειδώσει και κάνει τα updates, όταν αποφασίσει να κάνει reset το κινητό, ποιά είναι η διαδικασία για να ξεκλειδώσει ( αφού λογικά θα κλειδώσει σωστά; ) το υπάρχον version; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Καλησπέρα, αν κάποιος έχει ήδη ξεκλειδώσει και κάνει τα updates, όταν αποφασίσει να κάνει reset το κινητό, ποιά είναι η διαδικασία για να ξεκλειδώσει ( αφού λογικά θα κλειδώσει σωστά; ) το υπάρχον version; Ποιος ειναι ο λογος που θέλεις να κανεις reset ??? Mηπως ειναι κατι που λυνεται ???? Αν θέλεις ομως ..πρεπει να πας πισω με φλασαρισμα στην εκδοση 7004 η 7008 . Στην πρωτη σελιδα εχω λεπτομερειες και λινκ ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts