colossus_r Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Έχουμε έχουμε.κανε κάτι..... Απο εδω δεν μπορω ... Στειλτε ΡΜ με μαιλ Τι το λες και δεν το κάνεις......χαχαχα Δωσε λεπτομέρειες...... Με αλλα λόγια "δωσε και σώσε". Εσενα Κωστα ειχα μαιλ στο εστειλα Edited April 23, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σημερα βγηκε νεα εκδοση του board express ...που διορθωνει το προβλημα 2,16 .. .βαλτε την lite να δειτε αν δουλευει και θα δουμε μετα !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σημερα βγηκε νεα εκδοση του board express ...που διορθωνει το προβλημα 2,16 .. .βαλτε την lite να δειτε αν δουλευει και θα δουμε μετα !!!! μπα...δυστυχως τα ιδια!δεν τα βρισκει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 καλησπερα να ρωτησω κατι, υπαρχει τροπος χρησης του nokia drive σε samsung omnia w ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ερώτηση για το SAMSUNG OMNIA W I8350 με έκδοση windows 7.10.8107.79. Υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξεκλειδωθεί ή καληνύχτα; Άμα είναι δηλαδή, να βάλουμε τα 7.8 να απολαμβάνουμε τα διπλάσια χρώματα στα πλακίδια. :ρ Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ερώτηση για το SAMSUNG OMNIA W I8350 με έκδοση windows 7.10.8107.79. Υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξεκλειδωθεί ή καληνύχτα; Άμα είναι δηλαδή, να βάλουμε τα 7.8 να απολαμβάνουμε τα διπλάσια χρώματα στα πλακίδια. :ρ Ευχαριστώ. Ναι απο οτι διαβασα προχθες βγηκε το ξεκλειδωμα για αυτα στο xda ριξε μια ματια Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 καλησπερα να ρωτησω κατι, υπαρχει τροπος χρησης του nokia drive σε samsung omnia w ? Μόνο με το κατάλληλο "πειραγμα" σε ξεκλείδωτη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ναι απο οτι διαβασα προχθες βγηκε το ξεκλειδωμα για αυτα στο xda ριξε μια ματια Μανίκι, σε σχέση με την παλιά μέθοδο, το ξεκλείδωμα, αλλά μου δούλεψε με την πρώτη. :up: Τώρα που είναι ξεκλείδωτο, δύο ερωτήσεις: - πώς θα δουλέψει το bluetooth ανθρώπινα, δηλαδή να στέλνω και να λαμβάνω αρχεία σε άλλες συσκευές; - πώς θα δουλέψει το nokia drive 3.0, που μου βγάζει, μετά την εγκατάσταση, ότι δεν υποστηρίζεται από το κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flash_sparrow Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλησπέρα, ποια εφαρμογη facebook χρησιμοποιείτε; όσες έχω βρει κάπου χάνουν, πχ δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες ή δεν μπορείς να κάνεις chat και αν μπω από internet explorer για να ανεβάσω φωτογραφία μου γράφει ότι ο browser δεν υποστηρίζει αυτή την ενέργεια..έχετε να προτείνετε καμία εφαρμογή για facebook και browser γενικότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Facebook beta, Facebook for wp8 και Facebook pc. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flash_sparrow Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Facebook beta, Facebook for wp8 και Facebook pc. μονο το Facebook pc βρήκα..θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 μονο το Facebook pc βρήκα..θα το δοκιμάσω Δες εδώ Νομίζω πως αυτη τη στιγμή είναι το καλύτερο και δουλευουν πολυ καλά και οι ειδοποιήσεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolman Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δες εδώ Νομίζω πως αυτη τη στιγμή είναι το καλύτερο και δουλευουν πολυ καλά και οι ειδοποιήσεις. Για 7.5 / 7.8? Παράθεση http://www.10-code.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Για 7.5 / 7.8? Συγνώμη, είναι για 8ρια μόνο (για την ώρα). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolman Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Συγνώμη, είναι για 8ρια μόνο (για την ώρα). Όχι τίποτα άλλο, χάρηκα για λίγο! :) Παράθεση http://www.10-code.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Όχι τίποτα άλλο, χάρηκα για λίγο! :) Δε νομίζω πως θα αργήσει η έκδοση για τα 7ρια.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 καλησπέρα, ποια εφαρμογη facebook χρησιμοποιείτε; όσες έχω βρει κάπου χάνουν, πχ δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες ή δεν μπορείς να κάνεις chat και αν μπω από internet explorer για να ανεβάσω φωτογραφία μου γράφει ότι ο browser δεν υποστηρίζει αυτή την ενέργεια..έχετε να προτείνετε καμία εφαρμογή για facebook και browser γενικότερα; το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιησεις την ενσωματωμενη εφαρμογη του facebook που εχει το κινητο εκει στις επαφες που ειναι..οτι καλυτερο,γρηγορο και με chat κανονικα μεσω των μηνυματων sms..εγω αυτο κανω και δεν μου λειπει καμια εφαρμογη fb.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Και εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να χρησιμοποιήσω εφαρμογή για fb αφού υπάρχει ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Και εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να χρησιμοποιήσω εφαρμογή για fb αφού υπάρχει ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Καλησπέρα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στο δικό μου κινητό, Omnia W, αν μου στείλουν μήνυμα στο facebook, ενώ είμαι offline, δε θα εμφανιστεί στα εισερχόμενα, όταν ενεργοποιήσω ( online ) τη συνομιλία. Αντίθετα, στην εφαρμογή του facebook, το μήνυμα θα εμφανίστει κανονικά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλησπέρα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στο δικό μου κινητό, Omnia W, αν μου στείλουν μήνυμα στο facebook, ενώ είμαι offline, δε θα εμφανιστεί στα εισερχόμενα, όταν ενεργοποιήσω ( online ) τη συνομιλία. Αντίθετα, στην εφαρμογή του facebook, το μήνυμα θα εμφανίστει κανονικά. οντως αυτο που λες ισχυει...κοιταξε εχουμε καβατζα την εφαρμογη του fb της microsoft για αυτες τις δουλειες...αν θες να μπαινεις μεσω του broswer Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 οντως αυτο που λες ισχυει...κοιταξε εχουμε καβατζα την εφαρμογη του fb της microsoft για αυτες τις δουλειες...αν θες να μπαινεις μεσω του broswer Ευτυχώς που έχουμε και αυτή. Μπα, δε θέλω να μπαίνω από τον browser. Έτσι θα είναι σα να μπαίνω από συσκευή με Android. Μου αρέσει περισσότερο ο σχεδιασμός της εφαρμογής, για τα 7.8. Γιατί, για τα 8, είναι ίδια πλέον με αυτή του Android. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 το OneNote έχει livetile στα windows phone 7.8(να αλλάζει και να φαίνονται τα πράγματα στη λίστα)? υποστηρίζει και τα τρία μέγεθος (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 το OneNote έχει livetile στα windows phone 7.8(να αλλάζει και να φαίνονται τα πράγματα στη λίστα)? υποστηρίζει και τα τρία μέγεθος (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)? Δεν ξέρω αν έχει livetile με την έννοια που λες, αλλά σίγουρα κάθε tile είναι δυνατόν να πάρει τα 3 μεγέθη. Πάντως στο μικρό μέγεθος δεν δίνουν πληροφορίες όλα τα livetile (πχ ατζέντα επαφών), μόνο στο κανονικό και το μεγάλο μέγεθος. Tα SMS ή οι κλήσεις βγάζουν αριθμό και στο μικρό livetile τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Τώρα που είναι ξεκλείδωτο, δύο ερωτήσεις: - πώς θα δουλέψει το bluetooth ανθρώπινα, δηλαδή να στέλνω και να λαμβάνω αρχεία σε άλλες συσκευές; - πώς θα δουλέψει το nokia drive 3.0, που μου βγάζει, μετά την εγκατάσταση, ότι δεν υποστηρίζεται από το κινητό μου; Απαντώ μόνος μου :p - το bluetooth εξακολουθεί να είναι δύστροπο με το απλό ξεκλείδωμα, αφού μια μέθοδος που κυκλοφορεί απαιτεί πλήρες ξεκλείδωμα.... - το nokia drive 3 έχει σπάσει και κυκλοφορεί με offline χάρτες ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ WP7/7.5 (αρκεί απλό ξεκλείδωμα, τύπου interop ας πούμε). Χρειάζεται μόνο σύνδεση wifi για να κατέβουν οι χάρτες κάθε χώρας (γύρω στα 140 MB για Ελλάδα). http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2070997 Οι υπόλοιπες -επίσης ξεκλείδωτες- εφαρμογές nokia του παραπάνω link δουλεύουν μόνο με σύνδεση, δεν κάνουν δηλαδή χρήση των offline χαρτών. Μικρό το κακό. Edited May 19, 2013 by _manos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 παιδια υπαρχει κατι σαν το airdroid,για wp 7.8 ??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts