Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε έχουμε.κανε κάτι.....

Απο εδω δεν μπορω ...

Στειλτε ΡΜ με μαιλ

Τι το λες και δεν το κάνεις......χαχαχα

Δωσε λεπτομέρειες...... Με αλλα λόγια "δωσε και σώσε".

Εσενα Κωστα ειχα μαιλ στο εστειλα

Edited by colossus_r

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα βγηκε νεα εκδοση του board express ...που διορθωνει το προβλημα

2,16 .. .βαλτε την lite να δειτε αν δουλευει και θα δουμε μετα !!!!

Σημερα βγηκε νεα εκδοση του board express ...που διορθωνει το προβλημα

2,16 .. .βαλτε την lite να δειτε αν δουλευει και θα δουμε μετα !!!!

μπα...δυστυχως τα ιδια!δεν τα βρισκει :mad:

καλησπερα να ρωτησω κατι,

υπαρχει τροπος χρησης του nokia drive σε samsung omnia w ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Ερώτηση για το SAMSUNG OMNIA W I8350 με έκδοση windows 7.10.8107.79.

Υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξεκλειδωθεί ή καληνύχτα;

Άμα είναι δηλαδή, να βάλουμε τα 7.8 να απολαμβάνουμε τα διπλάσια χρώματα στα πλακίδια. :ρ

Ευχαριστώ.

Ερώτηση για το SAMSUNG OMNIA W I8350 με έκδοση windows 7.10.8107.79.

Υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξεκλειδωθεί ή καληνύχτα;

Άμα είναι δηλαδή, να βάλουμε τα 7.8 να απολαμβάνουμε τα διπλάσια χρώματα στα πλακίδια. :ρ

Ευχαριστώ.

Ναι απο οτι διαβασα προχθες βγηκε το ξεκλειδωμα για αυτα στο xda ριξε μια ματια

• Administrators
καλησπερα να ρωτησω κατι,

υπαρχει τροπος χρησης του nokia drive σε samsung omnia w ?

Μόνο με το κατάλληλο "πειραγμα" σε ξεκλείδωτη συσκευη.

Modpic.gif

Ναι απο οτι διαβασα προχθες βγηκε το ξεκλειδωμα για αυτα στο xda ριξε μια ματια

Μανίκι, σε σχέση με την παλιά μέθοδο, το ξεκλείδωμα, αλλά μου δούλεψε με την πρώτη. :up:

Τώρα που είναι ξεκλείδωτο, δύο ερωτήσεις:

- πώς θα δουλέψει το bluetooth ανθρώπινα, δηλαδή να στέλνω και να λαμβάνω αρχεία σε άλλες συσκευές;

- πώς θα δουλέψει το nokia drive 3.0, που μου βγάζει, μετά την εγκατάσταση, ότι δεν υποστηρίζεται από το κινητό μου;

• 2 weeks later...
καλησπέρα, ποια εφαρμογη facebook χρησιμοποιείτε; όσες έχω βρει κάπου χάνουν, πχ δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες ή δεν μπορείς να κάνεις chat και αν μπω από internet explorer για να ανεβάσω φωτογραφία μου γράφει ότι ο browser δεν υποστηρίζει αυτή την ενέργεια..έχετε να προτείνετε καμία εφαρμογή για facebook και browser γενικότερα;

μονο το Facebook pc βρήκα..θα το δοκιμάσω

Δες εδώ

Νομίζω πως αυτη τη στιγμή είναι το καλύτερο και δουλευουν πολυ καλά και οι ειδοποιήσεις.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δες εδώ

Νομίζω πως αυτη τη στιγμή είναι το καλύτερο και δουλευουν πολυ καλά και οι ειδοποιήσεις.

Για 7.5 / 7.8?

Για 7.5 / 7.8?

Συγνώμη, είναι για 8ρια μόνο (για την ώρα).

Όχι τίποτα άλλο, χάρηκα για λίγο! :)

Δε νομίζω πως θα αργήσει η έκδοση για τα 7ρια....

καλησπέρα, ποια εφαρμογη facebook χρησιμοποιείτε; όσες έχω βρει κάπου χάνουν, πχ δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες ή δεν μπορείς να κάνεις chat και αν μπω από internet explorer για να ανεβάσω φωτογραφία μου γράφει ότι ο browser δεν υποστηρίζει αυτή την ενέργεια..έχετε να προτείνετε καμία εφαρμογή για facebook και browser γενικότερα;

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιησεις την ενσωματωμενη εφαρμογη του facebook που εχει το κινητο εκει στις επαφες που ειναι..οτι καλυτερο,γρηγορο και με chat κανονικα μεσω των μηνυματων sms..εγω αυτο κανω και δεν μου λειπει καμια εφαρμογη fb..

:thanks:

Και εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να χρησιμοποιήσω εφαρμογή για fb αφού υπάρχει ενσωματωμένο στο λειτουργικό.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Και εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να χρησιμοποιήσω εφαρμογή για fb αφού υπάρχει ενσωματωμένο στο λειτουργικό.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στο δικό μου κινητό, Omnia W, αν μου στείλουν μήνυμα στο facebook, ενώ είμαι offline, δε θα εμφανιστεί στα εισερχόμενα, όταν ενεργοποιήσω ( online ) τη συνομιλία. Αντίθετα, στην εφαρμογή του facebook, το μήνυμα θα εμφανίστει κανονικά.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στο δικό μου κινητό, Omnia W, αν μου στείλουν μήνυμα στο facebook, ενώ είμαι offline, δε θα εμφανιστεί στα εισερχόμενα, όταν ενεργοποιήσω ( online ) τη συνομιλία. Αντίθετα, στην εφαρμογή του facebook, το μήνυμα θα εμφανίστει κανονικά.

οντως αυτο που λες ισχυει...κοιταξε εχουμε καβατζα την εφαρμογη του fb της microsoft για αυτες τις δουλειες...αν θες να μπαινεις μεσω του broswer

:thanks:

οντως αυτο που λες ισχυει...κοιταξε εχουμε καβατζα την εφαρμογη του fb της microsoft για αυτες τις δουλειες...αν θες να μπαινεις μεσω του broswer

Ευτυχώς που έχουμε και αυτή. Μπα, δε θέλω να μπαίνω από τον browser. Έτσι θα είναι σα να μπαίνω από συσκευή με Android. Μου αρέσει περισσότερο ο σχεδιασμός της εφαρμογής, για τα 7.8. Γιατί, για τα 8, είναι ίδια πλέον με αυτή του Android.

Huawei Nova 5T

το OneNote έχει livetile στα windows phone 7.8(να αλλάζει και να φαίνονται τα πράγματα στη λίστα)? υποστηρίζει και τα τρία μέγεθος (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)?

το OneNote έχει livetile στα windows phone 7.8(να αλλάζει και να φαίνονται τα πράγματα στη λίστα)? υποστηρίζει και τα τρία μέγεθος (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)?

Δεν ξέρω αν έχει livetile με την έννοια που λες, αλλά σίγουρα κάθε tile είναι δυνατόν να πάρει τα 3 μεγέθη. Πάντως στο μικρό μέγεθος δεν δίνουν πληροφορίες όλα τα livetile (πχ ατζέντα επαφών), μόνο στο κανονικό και το μεγάλο μέγεθος. Tα SMS ή οι κλήσεις βγάζουν αριθμό και στο μικρό livetile τους.

Τώρα που είναι ξεκλείδωτο, δύο ερωτήσεις:

- πώς θα δουλέψει το bluetooth ανθρώπινα, δηλαδή να στέλνω και να λαμβάνω αρχεία σε άλλες συσκευές;

- πώς θα δουλέψει το nokia drive 3.0, που μου βγάζει, μετά την εγκατάσταση, ότι δεν υποστηρίζεται από το κινητό μου;

Απαντώ μόνος μου :p

- το bluetooth εξακολουθεί να είναι δύστροπο με το απλό ξεκλείδωμα, αφού μια μέθοδος που κυκλοφορεί απαιτεί πλήρες ξεκλείδωμα....

- το nokia drive 3 έχει σπάσει και κυκλοφορεί με offline χάρτες ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ WP7/7.5 (αρκεί απλό ξεκλείδωμα, τύπου interop ας πούμε). Χρειάζεται μόνο σύνδεση wifi για να κατέβουν οι χάρτες κάθε χώρας (γύρω στα 140 MB για Ελλάδα).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2070997

Οι υπόλοιπες -επίσης ξεκλείδωτες- εφαρμογές nokia του παραπάνω link δουλεύουν μόνο με σύνδεση, δεν κάνουν δηλαδή χρήση των offline χαρτών. Μικρό το κακό.

Edited by _manos_