Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία τέτοια απορία έχω και εγώ.

Έκανα .hotmail.com λογαριασμό για να έχω πρόσβαση στο market.

Τώρα θα πρέπει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό με κατάληξη .gr

για να έχω πρόσβαση στο ελληνικό market ή είμαι καλυμμένος με τον παλιό;

Λογικά ναι! Αλλάζεις απλά τοποθεσία!

Εγώ είχα .com με τοποθεσία ελλάδα και είχα θέμα με το Zune και το άλλαξα και όλα καλά.

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Λογικά ναι! Αλλάζεις απλά τοποθεσία!

Εγώ είχα .com με τοποθεσία ελλάδα και είχα θέμα με το Zune και το άλλαξα και όλα καλά.

Πως το άλλαξες; Αν δεν κάνεις hard reset και να στήσεις τη συσκευή από την αρχή δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Modpic.gif

Πως το άλλαξες; Αν δεν κάνεις hard reset και να στήσεις τη συσκευή από την αρχή δεν μπορείς να το αλλάξεις.

H τοποθεσια αλλαζει χωρις HR ...Αλλαζεις χωρα οχι το e-mail

Είναι όπως είπε και ο Colossus. Είχα ένα mail .com χρόνια τώρα με τόπο διαμονής Ελλάδα. Και ειχα πρόβλημα με το market. Και πήγα στο Επεξεργασία πληροφορίων και το αλλαξα την τοποθεσία UK.Βέβαια άφησα την περιοχή Πειραία , αφου δεν παίζει κανένα ρόλο...:lol:

Απλά το λέω γτ είδα πολλούς προβληματισμένους με το μαιλ.

Δεν το έχω δοκιμάσει σε Mango, αλλά σε NoDo κλειδώνει αμέσως.

καλησπερα και απο εμενα εβαλα και εγω το mango και στο navigon δεν δουλευει και μου ειπε να το απεγκαταστησω. ξερει κανεις τι παιζει? με nodo δουλευε μια χαρα

καλησπερα και απο εμενα εβαλα και εγω το mango και στο navigon δεν δουλευει και μου ειπε να το απεγκαταστησω. ξερει κανεις τι παιζει? με nodo δουλευε μια χαρα

Το τηλεφωνο σου κλειδωσε και δεν δεχετε πλεον τις homebrew εφαρμογες!!

Το τηλεφωνο σου κλειδωσε και δεν δεχετε πλεον τις homebrew εφαρμογες!!

μαλιστα.. αυτο υπεθεσα και εγω γιατι μου το κανει και σε καποια αλλες εφαρμογες το ιδιο.

και τωρα πως ξεκλειδωνει στο mango ξερουμε? Ευχαριστω προκαταβολικα. Φανταζομαι οχι με τον ιδιο τροπο που το ξεκλειδωσα την πρωτη φορα με το MFG

Edited by ggkogkas

Αν έχεις LG θα το ξεκλειδωσεις με το mfg όπως πάντα....

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

lg εχω αδερφε αλλα τωρα ειμαι σε mango ισχυει η ιδια διαδικασια?

Απο οτι ξερω ειναι ιδια η διαδικασια ..Κανε ομως και μια ερωτηση στο θεμα του LG

H διαδικάσία για το ξεκλείδωμα του Optimus 7 είναι η ίδια ακριβώς με το MFG app.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

H διαδικάσία για το ξεκλείδωμα του Optimus 7 είναι η ίδια ακριβώς με το MFG app.[/QUOT

και τωρα που ειμαι σε mango ισχυει η πρεπει να γυρισω σε nodo i ακομα ποιο πισω?

Είμαι σε Nodo 7392. Γιατί δε μου βγάζει update στο Zune για να βάλω το Mango?
Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CUSTOM ROM FINAL MANGO 7720.68 -

Radio 5.69.09.05 [Touch-IT] - ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανέβηκε ο οδηγος για την custom touch-it Μango ξεκλειδωτο με Ελληνικα και αναβαθμισιμο (κατα τον μαγειρα)

Μηπως εχουμε navigon select να δουλευει σε mango?

Sent from my LG-E900 using Board Express

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1099662&page=86

Ειναι η τελευταια εκδοση navigon 1321.(post 859)

Mεσα στα rar αρχεια υπαρχουν το navigon.xap και το content για να κατεβασεις τα αρχεια που χρειαζονται, ωστε να δουλευει η εφαρμογη.

Φτιαξε ενα φακελο στην επιφανια εργασιας και ονομασε τον οπως θες. Μετα τρεξε το content και πατα στο πρωτο βημα, απο το παραθυρο που θα ανοιξει και την επιλογη destination folder βρες το φακελο που ειχες φτιαξει, για να αποθηκευτουν εκει τα δεδομενα που θα κατεβασεις.(ξετικαρισε οποιους χαρτες δεν χρειαζεσαι)

Αφου κατεβουν τα δεδομενα θα δεις μεσα στο φακελο που εχεις στην επιφανια εργασιας τους υποφακελους map,poi,sound,data μπορεις αν θες να αλλαξεις τον χαρτη Greece με τον τελευταιο http://filefactory.com/file/cd6c4a7/n/work_eeu_q3.rar απλα κανεις αντικατασταση, μετα πατα να κανει ενημερωση στο navigon, δεν θα κανει τιποτα θα ειναι σε αναμονη να συνδεσεις το τηλεφωνο.

Στο τηλεφωνο τωρα και αφου το εχεις ξεκλειδωτο εγκατεστησε το navigon.xap, μην ανοιξεις ακομα το navigon βαλε πρωτα το τηλεφωνο σε airplane mode και με ανοιχτο το zune συνδεσε το στον υπολογιστη, τωρα ανοιξε το navigon και πατα ok οταν σου ζητηθει να γινει ενημερωση του navigon, ετοιμος!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα χώρα Ελλάδα στο xbox και από τότε δεν ανοίγει το marketplace στο κινητό. Επιπλέον οι εφαρμογές από το zune δεν μου έρχονται. Μου γράφει θα έρθουν σύντομα αλλά περιμένω μέρες. Ξέρει κανείς πότε είναι αυτό το σύντομα;

Έβαλα χώρα Ελλάδα στο xbox και από τότε δεν ανοίγει το marketplace στο κινητό. Επιπλέον οι εφαρμογές από το zune δεν μου έρχονται. Μου γράφει θα έρθουν σύντομα αλλά περιμένω μέρες. Ξέρει κανείς πότε είναι αυτό το σύντομα;

ακομα δεν εχει αναβαθμηστει το ελληνικο marketplace! σιγα σιγα θα γινει! αλλα μου κανει εντυπωση που δεν μπαινεις! εγω ελλαδα στο mail σε .com ελλαδα στο pc και ελλαδα στο xbox live και μου κανει sing in και βρισκω εφαρμογες

Μέσω zune μπαίνω στο marketplace και βλέπω τις εφαρμογές, απλά δε τις κατεβάζει, μου λέει να περιμένω.

Όταν είμαι εκτός σύνδεσης usb τότε δεν μπορώ να μπω στο marketplace (από το wifi του κινητού) ενώ μέχρι πρόσφατα έμπαινα. Τώρα μου γράφει δεν επιτρέπεται η πρόσβαση από τη χώρα σας.

μου βγαζει αυτο

http://prntscr.com/3cqo3

εχω αλλαξει την τοποθεσια του pc μετα την τελευταια αναβαθμιση σε ελληνικα και στο τηλεφωνο το ιδιο.αν αλλαξω τοποθεσια στο pc αμερικη δεν εχει προβλημα αλλα μετα το pc δεν μου αποσυμπιεζει τα αρχεια και τα γραφει ακαταλαβιστικα στο winrar.γιαυτο δεν θελω να αλλαξω τοποθεσια στο pc.το εχει κανει και σε καποιον αλλον?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

μου βγαζει αυτο

http://prntscr.com/3cqo3

εχω αλλαξει την τοποθεσια του pc μετα την τελευταια αναβαθμιση σε ελληνικα και στο τηλεφωνο το ιδιο.αν αλλαξω τοποθεσια στο pc αμερικη δεν εχει προβλημα αλλα μετα το pc δεν μου αποσυμπιεζει τα αρχεια και τα γραφει ακαταλαβιστικα στο winrar.γιαυτο δεν θελω να αλλαξω τοποθεσια στο pc.το εχει κανει και σε καποιον αλλον?

Δεν εχει σχεση το winrar με την αλλαγη location

Απο το pc setting/region and lang βαλε το location σε US. Τα αλλα (formats) σε Ελληνικα ...

Και για τα ακαταλαβιστικα που σου βγάζει στην τελευταια καρτελα (administrative) αλλαξε και το non-unicode σε Ελληνικα.