Zanat0s Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δεν είπε κανείς για custom rom.Στο γράφω αναλυτικά αλλά καλόείναι να μας δώσεις ένα feedback στην ερώτηση που έκανα Το κινητό το έχεις πάρει από Ελλάδα? Πήγαινε στο dialpad (από εκεί που παίρνεις τηλέφωνο), και πληκτρολόγησε *#1234# και γράψε το αποτέλεσμα που θα σου δώσει pda modem csc H xwke7 είναι το τελευταίο επίσημο firmware για κινητά που κυκλοφορούν σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Φαντάζομαι συνέδεσες το κινητό σου στο Pc, άνοιξες το Kies και δεν σου δίνει κάποιο μύνημα για upgrade. Για να περάσεις στο κινητό σου το τελευταίο firmware (xwke7) χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα που λέγεται odin.Αν δεν το έχεις ξανακάνει φαντάζει δύσκολη σαν διαδικασία και επαναλαμβάνω: Κάνοντας το μέσω odin αν πάει κάτι λάθος κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης και το κινητό σου γίνει τούβλο (bricked) τότε η εγγυηση σου είναι σε ρίσκο. Γεια σας είμαι αυτός που έχει παράπονα για το κινητό με το software(bug brightness) Το κινητό το έχω από πάρει από Ελλάδα, έχει ΚΕ2. δεν το έχω συνδέσει με το PC. θέλω να βάλω αναβάθμιση της samsung. Δεν γίνεται να γίνει αναβάθμιση όπως σε όλα τα άλλα gadgets(εύκολα και ανώδυνα?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τα sms απο windows mobile σε android? όσο και αν έψαξα δν βρήκα κάτι.... μονο μια λύση βρήκα η οποια δν δούλεψε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Γεια σας είμαι αυτός που έχει παράπονα για το κινητό με το software(bug brightness) Το κινητό το έχω από πάρει από Ελλάδα, έχει ΚΕ2. δεν το έχω συνδέσει με το PC. θέλω να βάλω αναβάθμιση της samsung. Δεν γίνεται να γίνει αναβάθμιση όπως σε όλα τα άλλα gadgets(εύκολα και ανώδυνα?) Bασικα εχεις δυο επιλογες για ανωδυνη αναβαθμιση: 1) Περιμενεις την Samsung Hellas για να αναβαθμισεις μεσω Kies. 2) Flashαρεις με Odin την αναβαθμιση αλλων χωρων. Πριν το κανεις βεβαιωνεσαι πως λειτουργει το download mode. Και μια που το ανεφερα, το τρικουμπο λειτουργει σε ολα τα SGS2 ή οπως στο 1, σε καποια δεν λειτουργει και πρεπει να το περασεις manually? Και οι δυο λυσεις ειναι ευκολες και ανωδυνες. Απλως η δευτερη προυποθετει λιγακι διαβασμα και ακυρωνει την εγγυηση. Παρεμπιπτοντως μαλλον το απογευμα θα ειμαι και εγω κατοχος :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Απο πισω φιλε κανεις και καλο Ελληνικό:lol: Μια χαρα ειναι η θερμοκρασια πιστευω ειναι και πολυ λεπτο γι΄αυτο και μας φενεται πιο πολυ... Αυτα να τα βλεπουν οσοι λενε οτι δεν ψηνει καφε..... Γεια σας είμαι αυτός που έχει παράπονα για το κινητό με το software(bug brightness) Το κινητό το έχω από πάρει από Ελλάδα, έχει ΚΕ2. δεν το έχω συνδέσει με το PC. θέλω να βάλω αναβάθμιση της samsung. Δεν γίνεται να γίνει αναβάθμιση όπως σε όλα τα άλλα gadgets(εύκολα και ανώδυνα?) Οπως σου ειπα και σε καποιο αλλο ποστ πιο πριν ειναι θεμα Software το οποιο και διορθωνεται με τις αναβαθμισεις που εχει δωσει η Samsung. Τωρα εδω υπαρχει ενα θεμα. Αν δεν συνδεσεις ποτε το κινητο με το Kies τοτε ακομα και αν η Samsung Hellas δωσει τις αναβαθμισεις εσυ δεν προκειτε να τις παρεις. Το να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη δεν σημαινει οτι σου ακυρωνει την εγγυηση η οτι εχεις αλλες επιπλοκες. Το επομενο θεμα ειναι ποτε και αν η Samsung Hellas θα δωσει τις αναβαθμισεις και εκει ειναι που ολοι οσουν εχουν προβλημα software τουλαχιστον θα πρεπει να επικοινωνησουν με την εδω αντιπροσωπια και να κανουν λιγο σαματα μηπως και τα γατονια της Samsung Hellas καταφερουν καποια στιγμη να ξυπνησουν..... Αλλα σου επαναλαμβανω και παλι αν δεν συνδεσεις το κινητο με το PC και με το kies τουλαχιστον μην περιμενεις να δεις αναβαθμιση. Τωρα η δευτερη περιπτωση (την οποια και θα ακολουθουσα αν ημουν στην θεση σου) και δεν ειναι τιποτα τραγικο αφου ειναι μια απλη δαδικασια (αλλα σου ακυρωνει την εγγυηση πραγμα βεβαια που ξεπερνιετε αφου οποια στιγμη θελησεις μπορεις πολυ ευκολα να γυρισεις στο εργοστασιακο software) ειναι να κατεβασεις και να βαλεις μονος σου τις αναβαθμισεις που εχει παρει ολη η Ευρωπη σχεδον εκτος απο την Ελλαδα........ Συνοψιζοντας εχεις 2 επιλογες. 1. Περιμενεις την Samsung Hellas για τις αναβαθμισεις (ζησε Μαη μου δηλ.) 2. Κανεις την δουλεια μονος σου. Οποιαδηποτε απο τις δυο επιλεξεις ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε (ειδικα για την δευτερη επιλογη γιατι για την πρωτη δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα). Edited June 1, 2011 by gnkgr Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τα sms απο windows mobile σε android? όσο και αν έψαξα δν βρήκα κάτι.... μονο μια λύση βρήκα η οποια δν δούλεψε... Αυτό το δοκίμασες; http://www.spritesoftware.com/products/migrate/how-does-it-work- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Πώς γίνεται να ορίσω το συγχρονισμό με το λογαριασμό Google για Calendar και Emails να μην είναι push, αλλά κάθε πχ 5 λεπτά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Πώς γίνεται να ορίσω το συγχρονισμό με το λογαριασμό Google για Calendar και Emails να μην είναι push, αλλά κάθε πχ 5 λεπτά; Δε νομιζω οτι γινετε. Αυτο που γινετε σιγουρα ομως ειναι να κανεις χειροκινητα το συνχρονισμο οποτε εσυ θες. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Πώς γίνεται να ορίσω το συγχρονισμό με το λογαριασμό Google για Calendar και Emails να μην είναι push, αλλά κάθε πχ 5 λεπτά; Δε νομίζω ότι θα κέρδιζες τίποτα με αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δε νομίζω ότι θα κέρδιζες τίποτα με αυτό. Γιατί; Το Push είναι μόνιμα συνδεμένο με κάποιον περίεργο τρόπο, έτσι δεν είναι; Νομίζω πως είναι σύνδεση που δεν τρώει πολύ μπαταρία, αλλά δεν είναι καλύτερα κάθε 15 πχ λεπτά να συνδέεται, να συγχρονίζει, και να αποσυνδέεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Γιατί; Το Push είναι μόνιμα συνδεμένο με κάποιον περίεργο τρόπο, έτσι δεν είναι; Νομίζω πως είναι σύνδεση που δεν τρώει πολύ μπαταρία, αλλά δεν είναι καλύτερα κάθε 15 πχ λεπτά να συνδέεται, να συγχρονίζει, και να αποσυνδέεται; Δεν νομίζω ότι συμφέρει αυτό που λες. Για το push όλο ακούς ακούς μια σαφή ερώτηση δεν παίρνεις :Ρ Αν έχω καταλάβει καλά, το push έχει να κάνει και με τους servers της google. Οπότε στην ουσία εσύ έχεις ένα ανοιχτό connection συνεχώς το οποίο όταν πάρει για κάτι από facebook,gmail,whatsapp κτλ κτλ πληροφορία, σε ενημερώνει. Ενώ ο άλλος τρόπος του sync κοιτάει ένα ένα ξεχωριστά τις εφαρμογές. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 διαβαζω συνεχως πως αν περασει μια αλλη ρομ ακυρωνεται η εγγυηση...αυτο δεν το καταλαβαινω...δηλ αν παρω ενα πισι με βιστα και του βαλω win7 αν χαλασει το πισι δεν θα μου το φτιαξουν??δεν νομιζω..η εγγυηση εχει να κανει με το hardware γιαυτο και στην αμερικη αποφασιστηκε δικαστικα πως το jailbreak του μηλοφωνου δεν ακυρωνει την εγγυηση του.. οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τα sms απο windows mobile σε android? όσο και αν έψαξα δν βρήκα κάτι.... μονο μια λύση βρήκα η οποια δν δούλεψε... Εγώ κατέβασα το SMS Exporter απο εδώ, τα έκανα export και μετά με το SMS Backup & Restore τα έκανα import στο κινητό. Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Γαμ@@ την sammy hellas.Τι θα γινει μωρη λουγκροεταιρια θα μας δωσεις την αναβαθμιση ρουφι@@@ανα που γαμ@@ την βλακεια μας που δεν αγοραζουμε απο εξωτερικο αλλα δινουμε φραγκα σε σενα κ@@@λ@@@εταιρια διαβαζω συνεχως πως αν περασει μια αλλη ρομ ακυρωνεται η εγγυηση...αυτο δεν το καταλαβαινω...δηλ αν παρω ενα πισι με βιστα και του βαλω win7 αν χαλασει το πισι δεν θα μου το φτιαξουν??δεν νομιζω..η εγγυηση εχει να κανει με το hardware γιαυτο και στην αμερικη αποφασιστηκε δικαστικα πως το jailbreak του μηλοφωνου δεν ακυρωνει την εγγυηση του.. Eσεις σωστοι ειστε και συμφωνω απολυτα. Αλλα that's the way it goes, οποτε δεν υπαρχει λυση και αναγκαστικα το δεχεστε/δεχομαστε. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Παιδιά έχω διαβάσει τόσα πολλά για το τηλέφωνο που πραγματικά ψήνομαι να το πάρω. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει να δώσω το iphone 4 32gb για το samsung. Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο; Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 διαβαζω συνεχως πως αν περασει μια αλλη ρομ ακυρωνεται η εγγυηση...αυτο δεν το καταλαβαινω...δηλ αν παρω ενα πισι με βιστα και του βαλω win7 αν χαλασει το πισι δεν θα μου το φτιαξουν??δεν νομιζω..η εγγυηση εχει να κανει με το hardware γιαυτο και στην αμερικη αποφασιστηκε δικαστικα πως το jailbreak του μηλοφωνου δεν ακυρωνει την εγγυηση του.. Δηλαδή αν εγώ βάλω μια custom rom με τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz και κάψω τη συσκευή είναι υποχρεωμένη η εταιρία να με καλύψει στα πλαίσια της εγγύησης; Ας είμαστε λογικοί! Γιατί; Το Push είναι μόνιμα συνδεμένο με κάποιον περίεργο τρόπο, έτσι δεν είναι; Νομίζω πως είναι σύνδεση που δεν τρώει πολύ μπαταρία, αλλά δεν είναι καλύτερα κάθε 15 πχ λεπτά να συνδέεται, να συγχρονίζει, και να αποσυνδέεται; Δεν είναι έτσι. Το push συνδέεται μόνο όταν έχεις mail. Με τον τρόπο που λες εσύ συνδέεται ανά τακτά ορισμένα χρονικά διαστήματα είτε έχεις, είτε δεν έχεις e-mail. Όπως καταλαβαίνεις το push είναι η βέλτιστη λύση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Δεν είναι έτσι. Το push συνδέεται μόνο όταν έχεις mail. Με τον τρόπο που λες εσύ συνδέεται ανά τακτά ορισμένα χρονικά διαστήματα είτε έχεις, είτε δεν έχεις e-mail. Όπως καταλαβαίνεις το push είναι η βέλτιστη λύση. Ευχαριστώ, υποψιαζόμουν πως είναι έτσι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Φαντάζομαι πως δίπλα σε κάθε επαφή σου βγάζει και το σχετικό εικονίδιο για το που είναι αποθηκευμένη , π.χ. sim ή τηλέφωνο ή γούγλης κ.τλ. Αν λοιπόν σου εμφανίζει 2 φορές την κάθε επαφή , μια φορά από την κάρτα sim και μία από το τηλέφωνο , πήγαινε στης επαφές -> αριστερό soft key -> περισσότερα -> Επιλογές οθόνης και διάλεξε να μην φαίνονται οι επαφές sim Ρίξε και ένα feedback αν σου λύθηκε το θέμα :) Δυστυχώς δεν έχει εικονίδιο προέλευσης επαφής μόνο στις επαφές με Μόνο e-mail έχει προέλευση Gmail πχ και αυτές τις βγάζει στο τέλος με Αγγλικό αλφάβητο , :( Χθες έκατσα και τις έκανα 1 προς 1 :mad: μέσα από το kies αφού το σύνδεσα σε Wi-Fi και έκανα αποθήκευση και στα 2 ( pc + sg2 ) τώρα θα δω τι θα γίνει και εάν ξαναγίνει θα κάνω επαναφορά και τέλος . ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 sos παιδια πως μπορω να δω πια απο της εφαρμογες μου κατεβαζει συνεχεια λιγο λιγο data απο το net.:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Παιδιά όταν ανοίγω τον Music player και έχω Bluetooth συνδεδεμένο δεν βγαίνει ο ήχος ούτε από το μεγάφωνο ούτε από το bluetooth Που το υποστηρίζει αυτό. Ξέρει κανείς πώς γίνεται να ακούγεται από το μεγάφωνο και πως από το bluetooth? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Αυτα να τα βλεπουν οσοι λενε οτι δεν ψηνει καφε..... Οπως σου ειπα και σε καποιο αλλο ποστ πιο πριν ειναι θεμα Software το οποιο και διορθωνεται με τις αναβαθμισεις που εχει δωσει η Samsung. Τωρα εδω υπαρχει ενα θεμα. Αν δεν συνδεσεις ποτε το κινητο με το Kies τοτε ακομα και αν η Samsung Hellas δωσει τις αναβαθμισεις εσυ δεν προκειτε να τις παρεις. Το να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη δεν σημαινει οτι σου ακυρωνει την εγγυηση η οτι εχεις αλλες επιπλοκες. Το επομενο θεμα ειναι ποτε και αν η Samsung Hellas θα δωσει τις αναβαθμισεις και εκει ειναι που ολοι οσουν εχουν προβλημα software τουλαχιστον θα πρεπει να επικοινωνησουν με την εδω αντιπροσωπια και να κανουν λιγο σαματα μηπως και τα γατονια της Samsung Hellas καταφερουν καποια στιγμη να ξυπνησουν..... Αλλα σου επαναλαμβανω και παλι αν δεν συνδεσεις το κινητο με το PC και με το kies τουλαχιστον μην περιμενεις να δεις αναβαθμιση. Τωρα η δευτερη περιπτωση (την οποια και θα ακολουθουσα αν ημουν στην θεση σου) και δεν ειναι τιποτα τραγικο αφου ειναι μια απλη δαδικασια (αλλα σου ακυρωνει την εγγυηση πραγμα βεβαια που ξεπερνιετε αφου οποια στιγμη θελησεις μπορεις πολυ ευκολα να γυρισεις στο εργοστασιακο software) ειναι να κατεβασεις και να βαλεις μονος σου τις αναβαθμισεις που εχει παρει ολη η Ευρωπη σχεδον εκτος απο την Ελλαδα........ Συνοψιζοντας εχεις 2 επιλογες. 1. Περιμενεις την Samsung Hellas για τις αναβαθμισεις (ζησε Μαη μου δηλ.) 2. Κανεις την δουλεια μονος σου. Οποιαδηποτε απο τις δυο επιλεξεις ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε (ειδικα για την δευτερη επιλογη γιατι για την πρωτη δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα). Για να ρωτήσω, πώς κάνω την δουλειά μόνος μου? θα χρειαστέι reset και λοιπές μπακαρελίες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Παιδιά όταν ανοίγω τον Music player και έχω Bluetooth συνδεδεμένο δεν βγαίνει ο ήχος ούτε από το μεγάφωνο ούτε από το bluetooth Που το υποστηρίζει αυτό. Ξέρει κανείς πώς γίνεται να ακούγεται από το μεγάφωνο και πως από το bluetooth? Το χειρότερο είναι που παίζει και δεν το καταλαβενης και τρώει μπαταρία το έπαθα και εγώ 2 φορές . Λοιπόν πάνε Ρυθμίσεις Bluetooth και επέλεξε το ακουστικό σου με μόνο σύνδεση ήχο τηλεφώνου ,εγώ έτσι έκανα οπότε αν στα καλά καθούμενα αρχίσει να παίζει μουσική το ακούς και το κλείνεις . ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για να ρωτήσω, πώς κάνω την δουλειά μόνος μου? θα χρειαστέι reset και λοιπές μπακαρελίες? Εξαρτατε ποιον απο τους δυο τροπους θα ακολουθησεις. Καταρχας το συνδεσες με PC μεσω kies να δεις αν εχει αναβαθμιση; Αν δεν το εκανες ακομα καντο. Εγκατεστησε το kies στον υπολογιστη και μετα συνδεσε το κινητο. Οταν συνδεθει με το kies θα σου βγαλει ενα παραθυρακι αν και εφοσον βρει αναβαθμιση. Αν οχι τοτε θα πρεπει να ακολουθησεις την επιλογη 2. Κανε αυτο πρωτα και μετα βλεπουμε. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... Δηλαδή αν εγώ βάλω μια custom rom με τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz και κάψω τη συσκευή είναι υποχρεωμένη η εταιρία να με καλύψει στα πλαίσια της εγγύησης; Ας είμαστε λογικοί! Δεν είναι έτσι. Το push συνδέεται μόνο όταν έχεις mail. Με τον τρόπο που λες εσύ συνδέεται ανά τακτά ορισμένα χρονικά διαστήματα είτε έχεις, είτε δεν έχεις e-mail. Όπως καταλαβαίνεις το push είναι η βέλτιστη λύση. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να έχεις ήδη ενεργοποιημένο 3g ή το Wi-fi , ή το ενεργοποιεί μόνο του αυτόματα και μετά το απενεργοποιεί ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 παιδιά εχω το ν8 και σκέπτομαι να πάρω το εν λόγο κινητό. Μπορείτε να του πείτε:κάνει βιντεοκλησεις και από κάμερα και ήχο βίντεο και γενικότερα πως πάει?και τελευταίο τις επαφές μπορώ να τις περάσω με το μπλε δόντι στο s2 από το ν8? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για να γίνει αυτό χρειάζεται να έχεις ήδη ενεργοποιημένο 3g ή το Wi-fi , ή το ενεργοποιεί μόνο του αυτόματα και μετά το απενεργοποιεί ? Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. παιδια καλησπερα και απο μενα απο αυριο θα ειμαι κ εγω κατοχος του ελ λογω κινητου & ελπιζω να μην το μετανιωσο γιατι με την προηγουμενη συσκευη μου (htc hd2) ειμαι πολλυ δυσαρεστημενος...:cry: υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν το αγορασο?? επισεις πουθενα δεν βρισκω την εκδοση με τα 32 γιγα μνημης υπαρχει???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts