babill2004 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 "Θα ήθελα να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου κάτι. Αρκετές επαφές μου είναι (καλώς ή κακώς) γραμμένες με Ελληνικούς χαρακτήρες. Όταν πάω να χρησιμοποιήσω το smart dial, αυτό λειτουργεί μόνο με τους λατινικούς και αγνοεί τους Ελληνικούς. Έβαλα και το dialerone αλλά αν δεν έχω κάνει κάτι λάθος συμβαίνει μια από τα ίδια. Υπάρχει ελληνική πατέντα-software για dialer (keypad) με διπλούς χαρακτήρες (Ελληνικά-Λατινικά) ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να μην τροποποιήσω τις όλες μου τις Ελληνικές επαφές?" Κάποιος?....:worry: "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 babill2004 Μη ρωτας το ιδιο καθε 2 σελιδες , οποιος ξερει θα σου απαντησει , δεν σε γραφουμε , το ειδαμε . Υστερα παραπονιεστε οτι βρομιζει το forum My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 παιδια εχει κανενας τη τελευτεα εκδοση του appbrain? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 γεια σας παιδια.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ξερει κανεις πως τα πηγαινει η καρτα γραφικων μας mali-400 mp σε σχεση με tegra και adreno 220??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 γεια σας παιδια.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ξερει κανεις πως τα πηγαινει η καρτα γραφικων μας mali-400 mp σε σχεση με tegra και adreno 220??? μια χαρα παει, παιζει ολα τα παιχνιδια και της nvidia optimized , tegra zone. ολα παιζουν κανονικα. o χρονος θα δειξει Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 μια χαρα παει, παιζει ολα τα παιχνιδια και της nvidia optimized , tegra zone. ολα παιζουν κανονικα. o χρονος θα δειξει σε γενικες γραμμες παντως απο οτι διαβαζω στους xda η mali ειναι κατωτετρη του adreno 220. και εχω ψιλοαπογοητευτει:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 γεια σας παιδια.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ξερει κανεις πως τα πηγαινει η καρτα γραφικων μας mali-400 mp σε σχεση με tegra και adreno 220??? Άνοιξε ένα θέμα εδώ και θα πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Στο παρόν thread συζητάμε αποκλειστικά για ότι έχει να κάνει μόνο με το GS2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 H μπαταρία ούτε γιά μιά μέρα δεν με έβγαλε σήμερα. Βέβαια κατέβασα εφαρμογές έπαιξα παιχνίδια έκανα ρυθμίσεις του εβγλα τα μάτια ... αλλά περίμενα περισσότερα:( http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 H μπαταρία ούτε γιά μιά μέρα δεν με έβγαλε σήμερα. Βέβαια κατέβασα εφαρμογές έπαιξα παιχνίδια έκανα ρυθμίσεις του εβγλα τα μάτια ... αλλά περίμενα περισσότερα:( εγω ηδη εχω παραγγείλει δευτερη με εξωτερικο φορτιστη....:) το ιδιο εκανα και στο samsung galaxy το ενα....και ετσι δεν ασχολήθηκα με την μπαταρια ποτε... τελειωνε η μια εβαζα την αλλη.....και τελος... τετοια κινητα δεν τα χαιρεσαι με μονο μια μπαταρια..και απο την στιγμη που υπαρχει η πολυτέλεια για δευτερη δεν το σκεφτομαι καν......:) παιδια κατι αλλο στα mail οταν το γυρνας σε landscape mode που στο καλο ειναι η επιλογη για να φαινονται τα μαιλ ολοκληρα και οχι σαν προεπισκοπιση......?(να πιανει την μιση οθονη δηλαδη....)... εφαγα τον κοσμο και δεν μπορω να βρω την επιλογη πουθενα....:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 εγω ηδη εχω παραγγείλει δευτερη με εξωτερικο φορτιστη....:) το ιδιο εκανα και στο samsung galaxy το ενα....και ετσι δεν ασχολήθηκα με την μπαταρια ποτε... τελειωνε η μια εβαζα την αλλη.....και τελος... τετοια κινητα δεν τα χαιρεσαι με μονο μια μπαταρια..και απο την στιγμη που υπαρχει η πολυτέλεια για δευτερη δεν το σκεφτομαι καν......:) παιδια κατι αλλο στα mail οταν το γυρνας σε landscape mode που στο καλο ειναι η επιλογη για να φαινονται τα μαιλ ολοκληρα και οχι σαν προεπισκοπιση......?(να πιανει την μιση οθονη δηλαδη....)... εφαγα τον κοσμο και δεν μπορω να βρω την επιλογη πουθενα....:confused: Από που πήρες τον φορτιστή? ΑΝ είναι μέσω internet έχασα... Αν ξέρεις κάπου στηνΕλλάδα που ? Ξέρει κανείς να μου πεί κάποια κάρτα 16 ή 32 gb που να είναι δοκιμασμένα καλή και να αξίζει να πάρω? http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 για τις zenus cases , πηγαινεται ebay τις εχουν 2-3 κορεατες και τις ειχαν για πωληση πιο πριν απο το επισημο καταστημα και γλυτωνετε 2-3 ευρω στο συνολο. Τωρα μια συμβουλη, να ρωτατε παντα τον πωλητη για οποιαδηποτε hard case εαν εχει compatibility με την ευρωπαικη εκδοση του κινητου, το δικο μας ειναι 8,49 μμ παχος ενω το κορεατικο 8,89 μμ. Απο συζητησεις που εχουν γινει στο xda, για τις μαλακες θηκες δεν υπαρχει θεμα. Εγω ηθελα να παρω την SGP argos Vintage, αλλα ειναι σχεδιασμενη με το παχος του κορεατικου, και ειχα τους ενδοιασμους μου για το κρατημα του, περιμενα να ακουσω κριτικες προτου να την αγοραζα αλλα ουδεις για την ωρα, για αυτο προχωρησα για zenus για πιο κυριλε θηκη. Η μονη θηκη που δεν δινει ογκο και νομιζεις οτι δεν υπαρχει πανω στο κινητο ειναι της case mate, barely. Για τις TPU/Gel cases δινουν προστασια καλη, αλλα το κινητο αποκταει ογκο και χανει το λεπτο παχος και την σχεδιαστικη του γραμμη. Παιδιά έχει και η sena cases μια πολύ ωραία και λεπτή θήκη http://www.senacases.com/samsung-cases/galaxy-s-2/ultraslim/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Από που πήρες τον φορτιστή? ΑΝ είναι μέσω internet έχασα... Αν ξέρεις κάπου στηνΕλλάδα που ? http://www.expansys.com.gr/samsung-battery-charger-stand-for-samsung-galaxy-s-ii-battery-not-included-217874/ τσουζει αλλα αξιζει τα λεφτα του....και εχει και την δευτερη μπαταρια το πακετο... δεν μενεις χωρις κινητο ποτε...:) πριν απο λιγο εκανα την παραγγελία...δεν ειναι διαθεσιμο και περιμενω... και τον προηγουμενο για το galaxy το ενα απο δω τον πηρα.... παιδια το ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα θελω να το παραγγείλω και αυτο για να τελειωνω με το θεμα... ο ανταπτορας για usb on the go ειναι αυτος ετσι δεν ειναι.....? http://www.expansys.com.gr/samsung-usb-gender-adapter-for-galaxy-s-ii-217884/ Edited May 29, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 ....και εχει και την δευτερη μπαταρια το πακετο... Γιατί γράφει "ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ δεν περιλαμβάνεται σε αυτό το ΚΙΤ ." ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 @freddaras απο παραπληροφορηση αλλο τιποτα... στο τιτλο "battery included" και στην περιγραφη "δεν περιλαμβανεται καμια μπαταρια"...εχεις μιλησει μαζι τους να διευκρινισεις τι παιζει?? Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 εγω παντως εχοντας περασει 2 sgsII απο τα χερια μου,μπορω να πω οτι ειναι απο λιγα κινητα που δεν εχει σοβαρες παιδικες ασθενειες,σιγουρα υπαρχουν bugs αλλα το κινητο φυσαει,θα θελα λιγο πιο ζωντανα χρωματα στην καμερα, κατα τα αλλα το κινητο ειναι super Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 ο ανταπτορας για usb on the go ειναι αυτος ετσι δεν ειναι.....? http://www.expansys.com.gr/samsung-usb-gender-adapter-for-galaxy-s-ii-217884/ Αφου λεει απο κατω This official adaptor for the Samsung Galaxy S II I9100 allows you to convert your handset's microUSB connection to a standard USB connection. φανταζομαι πως αυτος ειναι.. αλλα ακριβως ρε γμτ... 20 ευρω? :worry::worry: Ξέρει κανείς να μου πεί κάποια κάρτα 16 ή 32 gb που να είναι δοκιμασμένα καλή και να αξίζει να πάρω? εγω εχω αυτη: απο τις ταχυτερες 16αρες που εχω χρησιμοποιησει... Η τιμη ειναι υψηλη αλλα η ταχυτητα και η μαρκα, τη δικαιωνουν! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 καλησπερα σε ολους.προσφατα εγινα μελος του φορουμ επειδη ενδιαφερομουν για το γαλαξια..θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας στο εξησ θεμα,θα ηθελα κυριωσ να απευθηνθω σε φιλουσ που αγορασαν το κινητο απο εξωτερικο..διαβασα ολες τισ σελιδεσ του τοπικ(μη πηρε κοντα 4 μερες!:lost: ) και επειδη ειδα οτι οσον αφορα τα updates η samsung hellas ειναι τησ υπομονης προτιμησα τελικα να παρω απ'εξω τη συσκευη.. 1. θα ηθελα να σας ρωτησω καταρχας απο πια χωρα-ηλεκτρονικο καταστημα θα μου προτηνατε να το αγορασω(ειμαι αναμεσα σε αγγλια κ γερμανια) 2.προσπαθησα να ψαχτω λιγο στο amazon.de αλλα επειδη δε ξερω γρι γερμανικα φοβαμαι μη κανω καποιο λαθοσ και στη τελικη χασω και τα λεφτα μου..σας παρακαλω παιδια,ειδικα εσεις που το χτυπησατε απο εξω βοηθηστε με να κατατοπιστω λιγο γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που 8α κανω αγορα απο διαδυκτιακο καταστημα και ψιλοφοβαμαι οσων αφορα πιστωτικες κτλ ευχαριστω κι ελπιζω στη βοηθεια σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με τη λειτουργια dlna(αν και λιγο off topic),την οποια θεωρω πολυ ωραια και βολικη-χρησιμη.ωστοσο δεν εχω τηλεοραση που να διαθετει αυτη τη λειτουργια,αλλα βρηκα μια συσκευη στο αμαζον η οποια αν καταλαβα καλα συνδεεται με την τηλεοραση και ετσι μπορεις να εχεις dlna κανονικα σε μια τηλεοραση που δεν διαθετει απο μονη της τη λειτουργια.εχω καταλαβει καλα η κανει κατι διαφορετικο?η συσκευη ειναι η παρακατω http://www.amazon.de/Samsung-WMG160-Wireless-WiFi-Multimedia-Streaming-HDMI-Ausgang/dp/B0038WWFHS/ref=br_lf_m_1000519673_1_14_ttl?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF&s=ce-de&pf_rd_p=242440207&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000519673&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=14ZJSCS2A265QWMHJ8QA δηλαδη το galaxy θα εντοπιζει τη συσκευη αυτη και θα δειχνει το περιεχομενο στην τηλεοραση? Kαλησπερα λοιπόν εγώ έχω SONY Η οποία εχη DLNA και ναι λειτουργεί κανονικά ΑΛΛΑ δεν παίζει κάποια video λόγω sony όμως , και λόγω μεγέθους οθόνης 40' πίκρα οι φώτο που τράβηξα με το SG S2 μπορώ να πω είναι απογοήτευση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ καλύτερα να μην το είχα δει αυτό πολύ pixeliasma τώρα όσον αφορά την μουσική ΟΚ . Και μια ερώτηση από μένα εχη βρει κάποιος πρόγραμμα ζουμ για μεγέθυνση γραμματοσειράς εκτός ιστοσελίδων πχ. τα ονόματα των εικονιδίων ή τις κεφαλιδες των email κάτι σαν το πάτημα με 2 δάχτυλα και κίνηση μπρος πίσω αλλά παντού η έστω μόνο αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς υπ όψιν ότι ένα επιπλέον + για μένα λόγω κάποιας ηλικίας είναι το μέγεθος της οθόνης που όμως συγκριτικά με το HTC HD2 που έχω είναι μικρότερη και στενότερη και ας είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος από το HD2 kai δεν εχη και ΖΟΟΜ :( . Σε μενα επισης δεν καταφερε να λειτουργηση το KIES AIR σε (g@m@t@) παλι sony laptop ! Edited May 29, 2011 by powerser ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 εγω παντως εχοντας περασει 2 sgsII απο τα χερια μου,μπορω να πω οτι ειναι απο λιγα κινητα που δεν εχει σοβαρες παιδικες ασθενειες,σιγουρα υπαρχουν bugs αλλα το κινητο φυσαει,θα θελα λιγο πιο ζωντανα χρωματα στην καμερα, κατα τα αλλα το κινητο ειναι super Αν εννοείς παιδικές ασθένειες λογισμικού, δεν βλέπω το λόγο να έχει, εφόσον το android είναι πλέον αρκετά ώριμο λειτουργικό. Παιδικές ασθένειες στο hardware έχει μπόλικες, απλά θέλουν προσοχή για να εντοπιστούν... και οι περισσότερες έχουν να κάνουν με την οθόνη, που θα έπρεπε να ήταν το δυνατό σημείο της συσκευής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Αν εννοείς παιδικές ασθένειες λογισμικού, δεν βλέπω το λόγο να έχει, εφόσον το android είναι πλέον αρκετά ώριμο λειτουργικό. Παιδικές ασθένειες στο hardware έχει μπόλικες, απλά θέλουν προσοχή για να εντοπιστούν... και οι περισσότερες έχουν να κάνουν με την οθόνη, που θα έπρεπε να ήταν το δυνατό σημείο της συσκευής. δηλαδη στο οπτιμους χ2 δεν ειναι ωριμο το android? μην αρχισουμε να λεμε για καθε συσκευη γιατι ολες κατι ΣΟΒΑΡΟ εχουν σε αυτην δεν εχω εντοπισει κατι ακομα. Η οθονη σε αυτην που εχω τωρα δεν κιτρινιζει αν αυτο εννοεις, αλλα πλεον εχω καταλαβει οτι και αυτο ειναι θεμα γουστου ας πουμε ενας φιλος στο παρον φορουμ εκθεσιαζει τα χρωματα του dhd,εμενα φαινονται ξεπλυμενα αυτο που λειπει απο την οθονη ειναι μια υψηλοτερη αναλυση, Edited May 29, 2011 by komos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 δηλαδη στο οπτιμους χ2 δεν ειναι ωριμο το android? μην αρχισουμε να λεμε για καθε συσκευη γιατι ολες κατι ΣΟΒΑΡΟ εχουν σε αυτην δεν εχω εντοπισει κατι ακομα. Η οθονη σε αυτην που εχω τωρα δεν κιτρινιζει αν αυτο εννοεις, αλλα πλεον εχω καταλαβει οτι και αυτο ειναι θεμα γουστου ας πουμε ενας φιλος στο παρον φορουμ εκθεσιαζει τα χρωματα του dhd,εμενα φαινονται ξεπλυμενα αυτο που λειπει απο την οθονη ειναι μια υψηλοτερη αναλυση, ρε παιδια εγω πρωτη φορα δεν βρισκω κατι να λειπει σε ενα κινητο...!!!! σοβαρα μιλαω...και δεν ειναι το android μονο....σιγουρα παιζει και αυτο ρολο αλλα δεν ειναι μονο αυτο.. οθονη... ελαφρυ.... αφη... ιντερνετ ειδικα με τον οπερα ειναι μια μαγεια....!!!!!!!! καμερα τα σπαει για μενα.....πραγματικα δεν το περιμενα.....:blink: ηχείο αψογο.....!!! usb on the go ... και ποσα αλλα ακομη... η συσκευη ειναι οτι καλυτερο..κυκλοφορει αυτην την την στιγμη.....και πραγματικα εχεις 1000 λογους να την κρατησεις για ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ καιρο...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 καλησπερα σε ολους.προσφατα εγινα μελος του φορουμ επειδη ενδιαφερομουν για το γαλαξια..θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας στο εξησ θεμα,θα ηθελα κυριωσ να απευθηνθω σε φιλουσ που αγορασαν το κινητο απο εξωτερικο..διαβασα ολες τισ σελιδεσ του τοπικ(μη πηρε κοντα 4 μερες!:lost: ) και επειδη ειδα οτι οσον αφορα τα updates η samsung hellas ειναι τησ υπομονης προτιμησα τελικα να παρω απ'εξω τη συσκευη.. 1. θα ηθελα να σας ρωτησω καταρχας απο πια χωρα-ηλεκτρονικο καταστημα θα μου προτηνατε να το αγορασω(ειμαι αναμεσα σε αγγλια κ γερμανια) 2.προσπαθησα να ψαχτω λιγο στο amazon.de αλλα επειδη δε ξερω γρι γερμανικα φοβαμαι μη κανω καποιο λαθοσ και στη τελικη χασω και τα λεφτα μου..σας παρακαλω παιδια,ειδικα εσεις που το χτυπησατε απο εξω βοηθηστε με να κατατοπιστω λιγο γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που 8α κανω αγορα απο διαδυκτιακο καταστημα και ψιλοφοβαμαι οσων αφορα πιστωτικες κτλ ευχαριστω κι ελπιζω στη βοηθεια σας Υπάρχει ειδικό θέμα για τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306444 Απευθύνσου εκεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 "Θα ήθελα να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου κάτι. Αρκετές επαφές μου είναι (καλώς ή κακώς) γραμμένες με Ελληνικούς χαρακτήρες. Όταν πάω να χρησιμοποιήσω το smart dial, αυτό λειτουργεί μόνο με τους λατινικούς και αγνοεί τους Ελληνικούς. Έβαλα και το dialerone αλλά αν δεν έχω κάνει κάτι λάθος συμβαίνει μια από τα ίδια. Υπάρχει ελληνική πατέντα-software για dialer (keypad) με διπλούς χαρακτήρες (Ελληνικά-Λατινικά) ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να μην τροποποιήσω τις όλες μου τις Ελληνικές επαφές?" Κάποιος?....:worry: To dialer one λειτουργεί μια χαρά γι αυτό που θέλεις αλλά πήγαινε στις ρυθμίσεις Τ9 και επέλεξε τα ελληνικά ως γλώσσα. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 ρε παιδια εγω πρωτη φορα δεν βρισκω κατι να λειπει σε ενα κινητο...!!!! ιντερνετ ειδικα με τον οπερα ειναι μια μαγεια....!!!!!!!! η συσκευη ειναι οτι καλυτερο..κυκλοφορει αυτην την την στιγμη.....και πραγματικα εχεις 1000 λογους να την κρατησεις για ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ καιρο...... Μα ο default της Sammy δεν ειναι καλυτερος? :blink::blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Μα ο default της Sammy δεν ειναι καλυτερος? :blink::blink: δεν νομιζω.....:O γουστα τι να πεις.....:) προσωπικά για μενα και απο τον γαλαξια τον ενα ο οπερα ηταν μαγεία....:) δεν ασχοληθηκα καν με τον στοκ η default οπως λες και ουτε πρόκειται.....:) ασε που εχω οπερα και στο pc και αυτο το opera link μου λυνει τα χερια..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts