Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό γιατι έχω προβλημα με το ΚΙΕΣ στο pc που χρησιμοποιώ ή να στειλεις κανενα link;

Απλα ενεργοποιεις το Εντοπισμος Σφαλματων από Εφαρμογές- Ανάπτυξη στις Ρυθμισεις του κινητου..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω!

Αντε να περασω κανενα τραγουδακι και καμια ταινια γιατι με το ΚΙΕΣ δεν βλέπω προκοπη, μου καηκε και το ρουτερ με το που πηρα το κινητο ουτε την αναβαθμιση δεν προλαβα να κανω :(

Δεν μπορείς γιατί το file system είναι fat32. Μόνο με εξωτερικό ntfs και ένα hack που παίρνει το sgs2 και διαβάζει ntfs

Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk

εμενα μου τις εγραψε κανονικα τις ταινιες , οσο μεγαλες και αν ηταν, και στην μνημη του κινητου και στην καρτα μνημης microsd, μια ηταν 8,5 gb και καποιες αλλες στα 5 gb.

απλα οταν κανεις copy σε ρωταει αν θεσ να κανεις convert (recomended) την ταινια η αντιγραφη οπως ειναι. Αν πατησεις convert δεν την γραφει εξαιτιας μη διαθεσιμου χωρου γιατι με convert θα βγαινει λογικα πολυ μεγαλη η ταινια σε μεγεθος.

πατας την κατω επιλογη που λεει "No, just copy"

Ας προσπαθησουν και αλλοι φιλοι και να μας πουν τι γηνεται γιατι ειναι σοβαρο το θεμα να μην μπορεις να βαλεις μεγαλα αρχεια σε μεγεθος.

Edited by jimmis1974

Βεβαιως και μπορεις να βαλεις μεσα μια ταινια , ειτε στην μνημη του κινητου ειτε στην καρτα μνημης αν εχεις βαλει.

Απλα συνδεσε το κινητο και κανε copy την ταινια, αν σε ρωτησει πριν το copy αν θες να κανεις convert , καλυτερα πες οχι , γραψε την ταινια οπως ειναι , την παιζει μια χαρα . Εγω πριν λιγο το δοκιμασα και εβαλα για δοκιμη το Avatar.mkv 8 Gb (1080p) και στην μνημη συσκευης και στην καρτα microSD , το ανοιγει μια χαρα ολα !!! και υποτιτλοι μια χαρα !!!

το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παω σε διαφορετικο χρονικο σημειο της ταινιας πατωντας πανω στην μπαρα χρονου, μενει η ταινια οπως εχει δεν με παει στο χρονο που θελω.

Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο ???? το κανει μονο στα mkv μεγαλα αρχεια ?? γιατι ολα τα αλλα (avi , mp4 ... ) τα δουλευει μια χαρα !!

Και σε μενα μου το κανει.

Περασα μια mkv ταινια 4,5 giga και ειχα το ιδιο προβλημα με οποιον Player και αν δοκιμασα.

Μαλιστα επειδη ηταν και dts δεν ειχα και ηχο.

Δεν μπορείς γιατί το file system είναι fat32. Μόνο με εξωτερικό ntfs και ένα hack που παίρνει το sgs2 και διαβάζει ntfs

Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk

Σωστο αυτο που λες, αλλα αυτο που λεει ο jimmis1974 πιο πανω το είχα κάνει κι εγω και πέρασε κανονικα την ταινια.

Πως εγινε αυτο;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Μηπως κανει καποιου ειδους split το αρχειο;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Οχι, κανονικα το περναει ως ενα αρχειο και μπαινοντας στο κινητο βλεπω οτι ειναι κανονικα 4,5 giga

Edit: Να σημειωσω κατι μετα απο δοκιμες που εκανα.

Αν συνδεθω ως usb για την μεταφορα αρχειων δεν μου το περναει και μου βγαζει το γνωστο μηνυμα ότι είναι μεγαλο το αρχειο.

Αν συνδεθω ομως με ξεκλικαρισμενη την επιλογη για εντοπισμο σφαλματων (οταν θελεις δηλάδη να συνδεθεις με το Kies) τοτε μου εμφανιζει το εικονιδιο του τηλεφωνου στο My Computer, οπότε μπορω εκεί κανονικα να κανω browse στο κινητο και να κανω copy-paste τα αρχεια.

Τοτε μου το κανει paste κανονικα.

Μαλιστα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, μου βγαζει επιλογη αν θελω να το κανω convert ή απλά copy οπως ειναι το αρχειο.

Επιλεγω απλα να το κανω copy χωρις convert και το μεταφερει κανονικα

Edited by sothoms

ναι παιδια δεν εχει προβλημα το κινητο να δεχτει μεγαλο αρχειο , απλα τα mkv μαλλον εχουν προβλημα στην αναπαραγωγη , το θεμα ηχου (εμενα δεν μου επεζε ηχο ac3 , dts μου επεζε:blink:) και το προβλημα με την μπαρα να μην μπορουμε να παμε σε αλλο χρονικο σημειο (αυτο ειναι σοβαρο προβλημα !!!)

Δεν πειραζει ομως , εχει τοσο καλη αναλυση o γαλαξιας μας που μπορουμε να κανουμε και convert καμια mkv ταινια σε avi η mp4 και να τις δουμε ανετα με τελεια αναλυση.

Αλλωστε γιατι να γεμησουμε την μνημη με μια ταινια μονο !!

δειτε και αυτο -> http://flashvideosoftware.over-blog.com/article-convert-hd-1080p-720p-videos-to-galaxy-s-2-76958143.html

Βεβαιως και μπορεις να βαλεις μεσα μια ταινια , ειτε στην μνημη του κινητου ειτε στην καρτα μνημης αν εχεις βαλει.

Απλα συνδεσε το κινητο και κανε copy την ταινια, αν σε ρωτησει πριν το copy αν θες να κανεις convert , καλυτερα πες οχι , γραψε την ταινια οπως ειναι , την παιζει μια χαρα . Εγω πριν λιγο το δοκιμασα και εβαλα για δοκιμη το Avatar.mkv 8 Gb (1080p) και στην μνημη συσκευης και στην καρτα microSD , το ανοιγει μια χαρα ολα !!! και υποτιτλοι μια χαρα !!!

το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παω σε διαφορετικο χρονικο σημειο της ταινιας πατωντας πανω στην μπαρα χρονου, μενει η ταινια οπως εχει δεν με παει στο χρονο που θελω.

Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο ???? το κανει μονο στα mkv μεγαλα αρχεια ?? γιατι ολα τα αλλα (avi , mp4 ... ) τα δουλευει μια χαρα !!

Για κοίτα να δεις πόσα gb σου πέρασε στη κάρτα από τα 8gb που ήταν το Αvatar, είμαι σίγουρος ότι δε σου έχει μεταφέρει και τα 8gb και τη ταινία σου την έχει περάσει μισή.

Ο μόνος τρόπος για να περάσει μια ταινία 8gb είναι να κοπεί σε δύο ή τρία κομμάτια με κάποιο πρόγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για κοίτα να δεις πόσα gb σου πέρασε στη κάρτα από τα 8gb που ήταν το Αvatar, είμαι σίγουρος ότι δε σου έχει μεταφέρει και τα 8gb και τη ταινία σου την έχει περάσει μισή.

Ο μόνος τρόπος για να περάσει μια ταινία 8gb είναι να κοπεί σε δύο ή τρία κομμάτια με κάποιο πρόγραμμα.

ναι εχεις δικιο απο τα 7.95 gb που ταν η ταινια εγραψε τα 3.99 gb , απλα μολης επεζε στην μπαρα χρονου φενοταν ολοκληρη η διαρκεια της, βεβαια δεν μπορουσα οπως ειπαμε να παω σε αλλη χρονικη στιγμη της ταινιας.

Ξερει καποιος να μου γραψει πως μπορω να επιλεξω που θα εγκατασταθουν

τα προγραμματα μνημη η στην καρτα sd

Αυτό γινεται μόνο με κάποιο πρόγραμμα σαν το παρακάτω, το οποίο είναι μάλλον κορυφαίο και πολύ απλό στη χρήση του. Με το που περνάς ένα πρόγραμμα σου λέει αν μπορεί να μεταφερθεί στην sd. Πατάς μεταφορά και τέλος. Επίσης σου λέει ποια από τα ήδη εγκατεστημένα μπορούν να μεταφερθούν και με τον ίδιο απλό τρόπο το κάνεις. Το έχω ήδη στο κινητό.

https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

πως κανουμε φορματ βρε παιδια?? λεω να του κανω ενα μπας και στρωσει (πιος καθεται να ξαναστενει απο την αρχη τωρα) :cry: παμε εκει που λεει ρυθμισης - απορητο - επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και σβηνει τα παντα??

πως κανουμε φορματ βρε παιδια?? λεω να του κανω ενα μπας και στρωσει (πιος καθεται να ξαναστενει απο την αρχη τωρα) :cry: παμε εκει που λεει ρυθμισης - απορητο - επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και σβηνει τα παντα??

Ακριβώς......

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδια έχω κατίγκω ταινίες σε mp4...τις παιρναω στήνει κάρτα και τις παίζει κατευθείαν η θέλει κάποια άλλην διαδικασία???

Sent from my MZ601 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια έχω κατίγκω ταινίες σε mp4...τις παιρναω στήνει κάρτα και τις παίζει κατευθείαν η θέλει κάποια άλλην διαδικασία???

Sent from my MZ601 using Tapatalk

κατευθειαν στην καρτα , copy ---- paste , και τις παιζει μια χαρα. Μπορει να σε ρωτησει πριν την αντιγραφη αν θελεις να κανει convert την ταινια , δεν χρειαζεται κανε "No, just copy" .

ή με κωδικό,τρόπος που δεν προτείνεται γενικότερα ή αν έχεις άλλο kernel ,μέσω cwm από recovery mode..;)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

ή με κωδικό,τρόπος που δεν προτείνεται γενικότερα ή αν έχεις άλλο kernel ,μέσω cwm από recovery mode..;)

γιατι δεν προτεινετε με τους κωδικους?

Σχετικα με το προβλημα που εχουν καποιοι με την αντιγραφη μεγαλων αρχειων στην καρτα μνημης εχει να κανει με τη μορφοποιηση της καρτας. Αν η καρτα ειναι fat32 δεν παιρνει μεγαλα αρχεια (πανω απο 4gb). Οχι απλα να τα παιξει, ουτε καν να τα αντιγραψετε δεν θα σας αφησει.

Δεν ειναι περιορισμος ουτε του android ουτε του galaxy, ειναι περιορισμος του filesystem.

sent from my Galaxy SII

Σχετικα με το προβλημα που εχουν καποιοι με την αντιγραφη μεγαλων αρχειων στην καρτα μνημης εχει να κανει με τη μορφοποιηση της καρτας. Αν η καρτα ειναι fat32 δεν παιρνει μεγαλα αρχεια (πανω απο 4gb). Οχι απλα να τα παιξει, ουτε καν να τα αντιγραψετε δεν θα σας αφησει. Αν τη μορφοποιησετε σε ntfs (δεν θυμαμαι αν το android διαβαζει ext) θα μπορειτε κανονικα να αντιγραψετε και να διαβασετε οσο μεγαλα αρχεια θελετε.

Εκανα τη δοκιμη μολις. Δεν περναγε ενα μεγαλο mkv με τπτ (λογικο) αφου το fat δεν υποστηριζει πανω απο 4gb single file. Τη μορφοποιησα σαν ntfs και presto. Ολα κομπλε....

Δεν ειναι περιορισμος ουτε του android ουτε του galaxy, ειναι περιορισμος του filesystem.

sent from my Galaxy SII

Τη κάρτα σε μορφή ntfs τη διάβασε το κινητό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τη κάρτα σε μορφή ntfs τη διάβασε το κινητό;

Οχι δεν την διαβαζει το κινητο. Εκανα λαθος γιατι το myfiles δειχνει την external_sd ακομα και να μην εχει κανει mount την καρτα και σε αφηνει να κανεις copy μεσα στον φακελο και γενικα να τον χρησιμοποιησεις σαν φακελο...

Συγνωμη για την παρανοηση...

sent from my Galaxy SII

Τελικά πόση μνήμη έχει το SGS2?

Απο το Widget ενεργές εφαρμογές, στο tab "RAM" μου βγάζει :

Κατάσταση RAM xxx MB/837 MB

ενώ στο tab "Αποθήκευση" μου βγάζει :

Χώρος αποθήκευσης συστήματος ΧΧΧ ΜΒ/1,97 GB

Συσκευή αποθήκευσης USB ΧΧΧ GB/11.50 GB

Εγώ ήξερα ότι έχει 1GB RAM και 16GB Αποθηκευτικό χώρο αλλά ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο. Τι γίνεται?

Αν παίζει ρόλο έχω τα παρακάτω:

Εκδοση Android : 2.3.3

Εκδοση Βασικού φάσματος : Ι9100ΧΧΚΕ7

Εκδοση Kernel : 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555

Αριθμός κατασκευής : GINGERBREAD.XWKF3

ΤΝΧ

baxy

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Τελικά υπάρχει τρόπος να δούμε ταινίες που έχουμε αποθηκευμένες σε κάποιο σκληρό στο τοπικό μας δίκτυο (για την ακρίβεια ταινία αποθηκευμένη στο σκληρό του Xtreamer ) στο SGS2 μέσω του WIFI?

Δεν είναι δυνατόν να έχω live streaming στο Archos 101 και όχι στο SGS2.:mad:

ΤΝΧ

baxy

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Τελικά υπάρχει τρόπος να δούμε ταινίες που έχουμε αποθηκευμένες σε κάποιο σκληρό στο τοπικό μας δίκτυο (για την ακρίβεια ταινία αποθηκευμένη στο σκληρό του Xtreamer ) στο SGS2 μέσω του WIFI?

Δεν είναι δυνατόν να έχω live streaming στο Archos 101 και όχι στο SGS2.:mad:

ΤΝΧ

baxy

https://market.android.com/details?id=mobi.qiss.vega.pro&feature=search_result

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Θελω τη γνωμη σας.Το πηρα και εγω χθες.Η ενδειξη του σηματος ειναι παντοτε χαμηλοτερη απο αλλα κινητα που ειναι στον ιδιο χωρο αλλα και απο το galaxy I που εχω.Οι κλησεις ομως γινονται απροβληματιστα και το ιντερνετ παει σφαιρα.Να το παω για αλλαγη ή να κατσω στα αυγα μου αφου ουσιαστικα δε μου δημιουργει καποιο προβλημα;

EDIT τελικα ολα ΟΚ.Αλλαξα σιμ και το σημα ειναι κανονικο.

Edited by ioma

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Θελω τη γνωμη σας.Το πηρα και εγω χθες.Η ενδειξη του σηματος ειναι παντοτε χαμηλοτερη απο αλλα κινητα που ειναι στον ιδιο χωρο αλλα και απο το galaxy I που εχω.Οι κλησεις ομως γινονται απροβληματιστα και το ιντερνετ παει σφαιρα.Να το παω για αλλαγη ή να κατσω στα αυγα μου αφου ουσιαστικα δε μου δημιουργει καποιο προβλημα;

φιλε μου δεν νπμιζω να σου κανουν αλλαγη για αυτο που αναφερεις . εμενα με ενδιαφερει το θεμα αν ακους δυνατα και αν σε ακουν καθαρα οι αλλοι ,δηλ το ακουστικο & το μικροφωνο του εχω το i phone και θεωρω την ακουστικη του ιδανικη ,αξιζει να το παρω ?

Edited by STELIOS063

Τελικά πόση μνήμη έχει το SGS2?

Απο το Widget ενεργές εφαρμογές, στο tab "RAM" μου βγάζει :

Κατάσταση RAM xxx MB/837 MB

ενώ στο tab "Αποθήκευση" μου βγάζει :

Χώρος αποθήκευσης συστήματος ΧΧΧ ΜΒ/1,97 GB

Συσκευή αποθήκευσης USB ΧΧΧ GB/11.50 GB

Εγώ ήξερα ότι έχει 1GB RAM και 16GB Αποθηκευτικό χώρο αλλά ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο. Τι γίνεται?

Αν παίζει ρόλο έχω τα παρακάτω:

Εκδοση Android : 2.3.3

Εκδοση Βασικού φάσματος : Ι9100ΧΧΚΕ7

Εκδοση Kernel : 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555

Αριθμός κατασκευής : GINGERBREAD.XWKF3

ΤΝΧ

baxy

για την ραμ καποιος να μου πει κ εμενα γιατι μεγαλη διαφορα το 1g με τα 850 mb..:)

τωρα τα 2gb μνημη για τα προγραμματα συν περιπου 12 gb που εχουμε ,ε

πλησιασαμε τα 16gb που λεει οτι εχει..σαν τους σκληρους δισκους μας χανεται κατι

βρε αδελφε:p

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...