ardi21 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Εννοείται πως θα αναβαθμιστεί .... το ice cream θα εχει φουλ υποστήριξη για διπυρηνα... Μωρε σιγουρα εχει τις δυνατοτητες αλλα λεω μηπως η samsung σφυριξει αδιαφορα και κρατησει το ice για το 3 (αν δεν "πιανει" την συγκεκριμενη συσκευη η δεσμευση των 18 μηνων) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Μωρε σιγουρα εχει τις δυνατοτητες αλλα λεω μηπως η samsung σφυριξει αδιαφορα και κρατησει το ice για το 3 (αν δεν "πιανει" την συγκεκριμενη συσκευη η δεσμευση των 18 μηνων) Αν λάβεις υπόψη σου τι έγινε με το SGS1 , θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μας την δώσει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση βέβαια υπάρχει το xda και οι devs που θα μας δίνουν ανεπίσημα αναβαθμίσεις για πολυ καιρό ακόμα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Αν λάβεις υπόψη σου τι έγινε με το SGS1 , θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μας την δώσει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση βέβαια υπάρχει το xda και οι devs που θα μας δίνουν ανεπίσημα αναβαθμίσεις για πολυ καιρό ακόμα ... Γι'αυτο ρωτησα, δεν εχω εμπειρια με την samsung. HTCακιας ειμαι. Ενδιαφερομαι να το παρω και αμεσα και ειναι σημαντικη για μενα η υποστηριξη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Η Samung έχει ήδη πειραματικές ROMs με την επόμενη έκδοση - Icecream Sandwich. :) Δεν υπάρχει περίπτωση να μη την δούμε επίσημα. Να υπενθυμίσω ότι το SGS έλαβε 3 μεγάλες αναβαθμίσεις, 2.2 --> 2.2.1 --> 2.3.3 και τώρα ετοιμάζεται η 2.3.4. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Η Samung έχει ήδη πειραματικές ROMs με την επόμενη έκδοση - Icecream Sandwich. :) Δεν υπάρχει περίπτωση να μη την δούμε επίσημα. Να υπενθυμίσω ότι το SGS έλαβε 3 μεγάλες αναβαθμίσεις, 2.2 --> 2.2.1 --> 2.3.3 και τώρα ετοιμάζεται η 2.3.4. Δηλαδη το SGS θα λαβει επισημα 4 αναβαθμισεις τελικα??? wow, αυτο δεν το ηξερα... Edited July 22, 2011 by ardi21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εχετε αναβαθμιστει αυτοματα στο νεο market? Οσοι το εχουν, το περασαν χειροκινητα η αυτοματα και πως? Θα σου έλεγα να περιμένεις, έχει προβλήματα. Aν και ειναι ακομα αρκετα νωρις, πως το βλεπετε? Θα αναβαθμιστει στην ice cream οταν βγει η θα την κρατησουν για το 3? Ανούσια συζήτηση στην παρούσα φάση. Απολαύστε τη συσκευή με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού σήμερα και όταν θα βγει η επόμενη το συζητάμε. Δεν χρειάζεται να γεμίζουμε το θέμα με υποθετικές συζητήσεις και εικασίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα, καινούργιος στο site και πραγματικά εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις των μελών του forum και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών τους υποδεικνύοντας λύσεις, ιδέες και σκέψεις σε κάθε περίπτωση. Από τη μεριά μου ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βλέπω αρχεία pdf και word στο S II. Σημειωτέον βέβαια ότι δεν έχω κάνει root. Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί το θέμα και μου έχει διαφύγει. Ναι διαβάζει κανονικά τα πάντα!;) Χθες διαπίστωσα και με ενόχλησε, ότι τραγούδια που είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες τα βγάζει με Κινέζικα στο Music player! Απαράδεκτο! Το HTC HDII τα βγάζει κανονικά! Υπάρχει καμιά λύση σε αυτό; Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Θα σου έλεγα να περιμένεις, έχει προβλήματα. βγηκε η εκδοση 3.0.27 που διορθωνει τα bugs οπως λεει ;) Edited July 22, 2011 by domigr Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Καλησπέρα μόλις το παρέλαβα και είναι στη διαδικασία της φόρτησης. Έχω να κάνω μία ερώτηση υπάρχει κάποιος κωδικός που βλέπεις τη συνολική διάρκεια όλων των κλήσεων? πχ. στα nokia ήταν *#92702686#... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Καλησπέρα,σήμερα παρατήρησα ότι έχω ένα θεματάκι με το gps. Κάνει ώρα για να κλειδώσει και όταν κλειδώσει δεν είναι ποτέ με ακρίβεια κάτω από τα 40 μέτρα.Επίσης,μερικά δεύτερα μετά σαν να χάνει το κλείδωμα και μου βγάζει ακρίβεια στα 900 μέτρα. Προφανώς και οι ρυθμίσεις για το gps είναι όλες στο on. Είμαι στην KE2. Edit:Πέρασα την εφαρμογή Gps Test,και μου δείχνει ότι βλέπει 10 δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει κανέναν. Edited July 22, 2011 by Inferniac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εχετε αναβαθμιστει αυτοματα στο νεο market? Οσοι το εχουν, το περασαν χειροκινητα η αυτοματα και πως? Αν θυμάμαι καλά είχε ένα λινκ το αντίστοιχο άρθρο του enganget και από εκεί το πέρασα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Καλησπέρα σ' όλους, είμαι και εγώ από χτες κάτοχος του Galaxy S II και μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις η συσκευή. Του έκανα CFRoot μόλις το πήρα και σύντομα θα του περάσω Cognition S2 v1.15 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του thread :) και συνεχίζω στο Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S II :lol: Έχω δυο ερωτήσεις, ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για 2 way call recording στο Galaxy S II και για video-call στο skype διάβασα εδώ Skype 2.0 (v04) / video-call patched to work with SGS/SGS2 and many other devices! έκανα remove το skype από το market που είχα και έβαλα αυτό Skype_2.0.0.47_v04.apk άλλα δεν μου δουλεύει, τι κάνω λάθος??? Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Αν θυμάμαι καλά είχε ένα λινκ το αντίστοιχο άρθρο του enganget και από εκεί το πέρασα. οριστε ειναι η τελευταια εκδοση(3.0.27) βγηκε σημερα http://www.multiupload.com/3D6QE49VIZ Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Έχω δυο ερωτήσεις, ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για 2 way call recording στο Galaxy S II και για video-call στο skype διάβασα εδώ Skype 2.0 (v04) / video-call patched to work with SGS/SGS2 and many other devices! έκανα remove το skype από το market που είχα και έβαλα αυτό Skype_2.0.0.47_v04.apk άλλα δεν μου δουλεύει, τι κάνω λάθος??? Δεν το έχω δοκιμάσει το Skype αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Gtalk με video. Πλέον είναι πολύ πιό πιθανό να έχει κάποις φίλος σου gmail παρά skype... και με ένα απλό Plugin στον browser αποκτά video δυνατότητες. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει το Skype αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Gtalk με video. Πλέον είναι πολύ πιό πιθανό να έχει κάποις φίλος σου gmail παρά skype... και με ένα απλό Plugin στον browser αποκτά video δυνατότητες. To γνωρίζω Gtalk απλά θα ήθελα και το Skype :) Το έχει καταφέρει κάποιος να το κάνει να δουλέψει? Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Το έχει καταφέρει κάποιος να το κάνει να δουλέψει? Εμένα μου δουλεύει άψογα. Δοκίμασε την έδοση που έχω εγκαταστήσει γιατί απ' ότι βλέπω χθες έγινε update στη σελίδα που δείχνεις. http://www.fileserve.com/file/Tz3qVrN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εμένα μου δουλεύει άψογα. Δοκίμασε την έδοση που έχω εγκαταστήσει γιατί απ' ότι βλέπω χθες έγινε update στη σελίδα που δείχνεις. http://www.fileserve.com/file/Tz3qVrN Το κατέβασα το δοκίμασα και δουλεύει άψογα, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ :):) Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Αφού το gtalk δεν έχει video κλίση ακόμα http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Αφού το gtalk δεν έχει video κλίση ακόμα Έχει αν είσαι ρουτ. Λινκ Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Παιδιά, κι εγώ προχτές πήρα το Samsung Galaxy S II και έχω ένα πρόβλημα. Έχω COSMOTE και στα SMS έχει κωδικοποίηση GSM στην οποία μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες, αλλά το ελληνικό πληκτρολόγιο γράφει μόνο κεφαλαία, ενώ το αγγλικό γράφει και μικρά και έχει και κωδικοποίηση UNICODE στην οποία γράφω κανονικά και ελληνικά και αγγλικά, αλλά μπορώ να γράψω μόνο 60 χαρακτήρες. Έχω κάνει και αναβάθμιση του λογισμικού, αλλά τα ίδια. Ξέρει κανείς τι να κάνω για να μπορώ να γράφω κανονικά ελληνικά μικρά και μεγάλα και να μπορώ να γράφω μέχρι 160 χαρακτήρες το μήνυμα; Μιλάω πάντα για την built-in εφαρμογή των μηνυμάτων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Παιδιά, κι εγώ προχτές πήρα το Samsung Galaxy S II και έχω ένα πρόβλημα. Έχω COSMOTE και στα SMS έχει κωδικοποίηση GSM στην οποία μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες, αλλά το ελληνικό πληκτρολόγιο γράφει μόνο κεφαλαία, ενώ το αγγλικό γράφει και μικρά και έχει και κωδικοποίηση UNICODE στην οποία γράφω κανονικά και ελληνικά και αγγλικά, αλλά μπορώ να γράψω μόνο 60 χαρακτήρες. Έχω κάνει και αναβάθμιση του λογισμικού, αλλά τα ίδια. Ξέρει κανείς τι να κάνω για να μπορώ να γράφω κανονικά ελληνικά μικρά και μεγάλα και να μπορώ να γράφω μέχρι 160 χαρακτήρες το μήνυμα; Μιλάω πάντα για την built-in εφαρμογή των μηνυμάτων... Αυτό δεν γίνεται με κανένα δίκτυο και κανένα κινητό απ όσο ξέρω. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Αυτό δεν γίνεται με κανένα δίκτυο και κανένα κινητό απ όσο ξέρω. Σε iPhone 3GS Που ήταν το προηγούμενο κινητό μου το έκανε αυτό και μόνο του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Ανοίγοντας τους χάρτες και έχοντας ανοιχτό GPS & WiFi παίρνω το μήνυμα "Η τρέχουσα τοποθεσία σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμη". Δεν βρίσκει την τοποθεσία. Καμία βοήθεια? Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιος widget για να βλέπω τη θερμοκρασία του κινητού... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Παιδιά, κι εγώ προχτές πήρα το Samsung Galaxy S II και έχω ένα πρόβλημα. Έχω COSMOTE και στα SMS έχει κωδικοποίηση GSM στην οποία μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες, αλλά το ελληνικό πληκτρολόγιο γράφει μόνο κεφαλαία, ενώ το αγγλικό γράφει και μικρά και έχει και κωδικοποίηση UNICODE στην οποία γράφω κανονικά και ελληνικά και αγγλικά, αλλά μπορώ να γράψω μόνο 60 χαρακτήρες. Έχω κάνει και αναβάθμιση του λογισμικού, αλλά τα ίδια. Ξέρει κανείς τι να κάνω για να μπορώ να γράφω κανονικά ελληνικά μικρά και μεγάλα και να μπορώ να γράφω μέχρι 160 χαρακτήρες το μήνυμα; Μιλάω πάντα για την built-in εφαρμογή των μηνυμάτων... Οπως λέει και ο φίλος παραπάνω, αυτό δεν γίνεται με κανένα κινητό. Ακόμα και αυτά που σε αφήνουν να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες κανονικά, τα στέλνουν κεφαλαία. Ο παραλήπτης δηλαδή βλέπει το μήνυμα με κεφαλαία και όχι με μικρά. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 (edited) Αυτό δεν γίνεται με κανένα δίκτυο και κανένα κινητό απ όσο ξέρω. Είναι θέμα περιορισμού του πρωτοκόλλου των sms. Σε iPhone 3GS Που ήταν το προηγούμενο κινητό μου το έκανε αυτό και μόνο του. Έκανε εσωτερικά τη μετατροπή πριν σταλεί/παραληφθεί αντίστοιχα. Αυτό όμως δεν λέει κάτι, ισχύει ότι ειπώθηκε παραπάνω. Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιος widget για να βλέπω τη θερμοκρασία του κινητού... :) Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις την ίδια ερώτηση παντού. Έχεις πάρει την απάντησή σου στο σχετικό θέμα που έχεις κάνει την ίδια ερώτηση. Edited July 23, 2011 by athanaso77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts