Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει να υπαρχει καποιο limit στο μεγεθος της εικονας απο οτι φαινεται @freddaras .

Αυτο με το 3G παιδια για να μην σε χρεωνει δεν μπορεις να φτιαξεις ενα νεο λογαριασμο με κενα παιδια , οποτε και να παει να συνδεθει να μην μπορει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει να υπαρχει καποιο limit στο μεγεθος της εικονας απο οτι φαινεται @freddaras .

Αυτο με το 3G παιδια για να μην σε χρεωνει δεν μπορεις να φτιαξεις ενα νεο λογαριασμο με κενα παιδια , οποτε και να παει να συνδεθει να μην μπορει ?

η μπορεις πιο απλα να το απενεργοποιησεις ρυθμισεις-ασυρματα και δικτυα-δικτυα κινητης τηλ-πακετα δεδομενων..

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε παιδια οσοι εχετε προβλημα με τα mms δοκιμαστε κατι γιατι θα τρελαθω...

εμενα τις τελευταιες 4 μερες ολες οι εικονες ερχονται φευγουν στα 4kb......:rolleyes:

σημερα ομως κουφαθηκα τελειως....

πηρα μια Photo(μεγαλη ....) πηγα επεξεργασία photo και περικοπη...

την εκοψα λιγο πανω κατω αριστερα δεξια και την εκανα αποθηκευση.....

ο νεο αρχείο επισης ηταν μεγαλο...)...

στελνω την πρωτη εικονα σαν mms(την original) παει στον αλλο στα 4kb....:rolleyes:

στελνω την δευτερη εικονα(και στον εαυτο μου) και ηρθε(επιτελους) στο κανονικο μεγεθος....που πρεπει να εχει ενα mms...(Πανω απο 170 kb......)....:blink:

αρα παιδια μηπως ειναι θεμα κινητου και οχι εταιριας......????

κατι παιζει εδω και δεν εχω καταλαβει ακομη...

τελος παντων οσοι εχετε θεμα δοκιμαστε αυτο που σας ειπα και πειτε μου....

EDIT....

Τωρα μολις δοκιμασα το ιδιο απο ενα n8.....

την original photo την πηρα με 6 kb....

την "επεξεργασμένη"(περικοπή κτλ) photo απο το n8 την πηρα κανονικα....:blink::blink:(178kb)....

παιδια εχω μεινει λαλακας τωρα...δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα ποτε....:blink:

αν εχεις wind μαλλον το προβλημα ειναι αυτο....καπου το χα δει σε προηγουμενο ποστ.

Καλημέρα..Οταν πάω να κάνω μεταφορα εφαρμογης στην sd μου βγαζει ανεπαρκης μνημη και οτι απετυχε, ενω τα 11 gb ειναι αδεια..Τι παιζει-τι δεν κανω σωστα?

EDIT: Καρτουλα mini sd δεν εχω..εννοουσα να γινεται να πανε στα 11 gb...Μαλλον δεν γινεται :)

Edited by konsniper

ακούστε κι ένα άλλο κουλό (δε νομίζω να το έχει αναφέρει κανείς)

όταν το συνδέω με usb στο pc και το αποσυνδέω χάνει τις ρυθμίσεις ήχων κλήσεων και sms. τα αρχεία mp3 των ήχων είναι όλα στη κάρτα

καμιά λύση κανείς????

ακούστε κι ένα άλλο κουλό (δε νομίζω να το έχει αναφέρει κανείς)

όταν το συνδέω με usb στο pc και το αποσυνδέω χάνει τις ρυθμίσεις ήχων κλήσεων και sms. τα αρχεία mp3 των ήχων είναι όλα στη κάρτα

καμιά λύση κανείς????

Κάνε ενα Factory Reset μπας και βρείς την υγειά σου ! :)

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Κάνε ενα Factory Reset μπας και βρείς την υγειά σου ! :)

η συσκευή μου δεν είναι ούτε εβδομάδας και δεν έχω κάνει τίποτα περίεργο.

ούτε root καλά καλά δεν έχω κάνει ακόμα

η συσκευή μου δεν είναι ούτε εβδομάδας και δεν έχω κάνει τίποτα περίεργο.

ούτε root καλά καλά δεν έχω κάνει ακόμα

Δεν εχω τετοιο θεμα. Μμμ κανε ενα factory και αν δεν επανελθει αλλαγη ;-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Oποιος θελει κατεβαζει απο εδω τα αγαπημενα μου wallpaper (+lock screen) καθως και τα καλυτερα της samsung για το GS2

http://www.2shared.com/file/WgD8QuBk/Wallpapers.html?

Καλησπερα στους galaxy s2 χρηστες

Λιγες ειναι οι φορες που γραφω στα threads απλα θα ηθελα να πω 2 πραγματακια για το galaxy s2. Αναφορικα καθε συγκριση γινεται με το HTC touch hd2 της t-mobile (με custom roms ειτε OMEGA, duttys που χρησιμοποιησα περισσοτερο ειτε Athineos, cleanex και αλλες που δοκιμασα) απο usa και ειναι το πρωτο Samsung κινητο μου.

1) το μειωμενο βαρος του με κανει να ξεχνω την εκτεταμενη χρηση πλαστικου εξωτερικα

2) φωτογραφια και video σαφως οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης

3) πρακτικα τα switches wifi, αθορυβο κλπ απο τη γνησια ρομ (στο htc τα ειχα σε custom)

4) δεν μου αρεσει το στησιμο στα μηνυματα (προτιμω το παλιο στυλ εισ, προχ, σταλθ) εκτος αν αλλαζει και δεν μπορω να βρω πως

5) τα widgets καιρου του htc εκαναν οντως "εντυπωσιακη" την αρχικη οθονη (απο σχολια φιλων που μιλαμε)

6) καλο το touch wiz αλλα δεν ειναι ακομα Htc sense

7) καλη η μπαταρια για τη χρηση που θελω εγω (ομιλια, λιγο ιντερνετ) βγαζει συνηθως 2.5 μερες

8) το ηχειο στο κατω μερος θα μπορουσε και καλυτερα

9) κολημα δεν εχω δει ακομα τη στιγμη που στο hd2 και με ελαφριες ρομ εβλεπα αρκετα συχνα.

Ακομα δεν εχω μπει στη διαδικασια να το ψαξω και να το ξεκλειδωσω οποτε μαλλον σημαινει οτι εκανα ενα βημα μπροστα σε σχεση με το hd2, απλα οποιος εχει ορεξη ας γραψει 2 πραγματακια για το τι κερδιζεις με το rooting (ετσι δεν το λενε στο samsung?)

ελπιζω να μην κουρασα.

Ρε παιδεια αυτο μου το εκανε και με το galaxy s .Γιατι δεν μπορω να κατεβασω ενα αρχειο πχ απο το megaupload με τον μαμα broser ενω πχ με τον dolphin μπορω

αν εχεις wind μαλλον το προβλημα ειναι αυτο....καπου το χα δει σε προηγουμενο ποστ.

μολις περασα την cognition rom και τα mms ερχονται κανονικα....:rolleyes::rolleyes:

θα το δοκιμασω και αυριο και με αλλα κινητα και θα σας πω.....

γιατι δεν μου κανει το ζοομ ιν ζοομ αουτ με τα 2 δαχτυλα στους browsers? στις φωτο μου το κανει κανονικα... την "κινηση" την εχω ενεργοποιημενη στις ρυθμισεις...

γιατι δεν μου κανει το ζοομ ιν ζοομ αουτ με τα 2 δαχτυλα στους browsers? στις φωτο μου το κανει κανονικα... την "κινηση" την εχω ενεργοποιημενη στις ρυθμισεις...

Γιατί ισχύει μόνο στον μαμά browser και όχι σε όλους.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ρε παιδεια αυτο μου το εκανε και με το galaxy s .Γιατι δεν μπορω να κατεβασω ενα αρχειο πχ απο το megaupload με τον μαμα broser ενω πχ με τον dolphin μπορω

Με τον stock browser μπορεις να κατεβασεις μονο αρχεια που υποστηριζονται απο το κινητο.Π.χ δεν μπορεις να κατεβασεις .rar

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Πήγα Πλαίσιο να δω το θηριάκι και απο κοντά και πραγματικά το κινητό τα σπάει.Η οθόνη του όλα τα λεφτά και το πραγματικά απίστευτα λεπτό.Διάβαζα και για τα πλαστικά που σε πολλούς δεν αρέσουν αλλά δεν μου έδωσαν καθόλου την αίσθηση του φθηνιάρικου.Δεν μπόρεσα να δοκιμάσω την κάμερα γιατί εκεί το είχαν κολλημένο.Αλλά, κατεβάζω την μπάρα και τι να δω, φαινόταν ξεκάθαρα ότι το 1/4 της οθόνης ήταν πιο σκούρο/κίτρινο και ούτε σε σκοτεινό δωμάτιο ούτε με χαμηλή φωτεινότητα και λοιπά. :ninja:

Επειδή τελικά θα το αγοράσω, ελπίζω να μην έχει και το δικό μου αυτό το πρόβλημα. :cry:

Πήγα Πλαίσιο να δω το θηριάκι και απο κοντά και πραγματικά το κινητό τα σπάει.Η οθόνη του όλα τα λεφτά και το πραγματικά απίστευτα λεπτό.Διάβαζα και για τα πλαστικά που σε πολλούς δεν αρέσουν αλλά δεν μου έδωσαν καθόλου την αίσθηση του φθηνιάρικου.Δεν μπόρεσα να δοκιμάσω την κάμερα γιατί εκεί το είχαν κολλημένο.Αλλά, κατεβάζω την μπάρα και τι να δω, φαινόταν ξεκάθαρα ότι το 1/4 της οθόνης ήταν πιο σκούρο/κίτρινο και ούτε σε σκοτεινό δωμάτιο ούτε με χαμηλή φωτεινότητα και λοιπά. :ninja:

Επειδή τελικά θα το αγοράσω, ελπίζω να μην έχει και το δικό μου αυτό το πρόβλημα. :cry:

εξαρταται κατα ποσο θα το προσεξεις..το δικο μου ηταν απο την πρωτη παρτιδα,παρ'ολα αυτα οτι και αν εχει κατι,δεν με εχει ενοχλησει ποτε..΄λιγο η υπερθερμανση ηταν στην αρχη,αλλα τωρα εστρωσε :)

παντως αν το παρεις,θα το χαρεις..το κινητακι αξιζει!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Στην εκδοση kernel εχει απ τη μανα του: 2.6.35.7.I9100XWKE2-CL187606root@DELL101#2 .

αυτο σημαινει οτι ειναι root το κινητο; το αγορασα πριν 20 μερες απ το ebw.gr μετα απο διαβεβαιωσεις οτι δεν ειναι πειραγμενο και δεν το εχω πειραξει!

Με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τι χανεται απ το κινητο;

k9 Email, sms, dejacalendar???

Το social hub χωρις να το χρησιμοποιω μου τρωει 25% μπαταρια.οταν απ την καταναλωση μπαταριας παταω επιβολη διακοπης, μετα απο 1 λεπτο η εφαρμογη ξανατρεχει. Ξερει κανεις τι παιζει;;;

δεν σημαινει οτι ειναι root το κινητο.εχει απαντηθει πριν μερικες σελιδες.αλλωστε βλεπεις κανενα εικονιδιο superuser?αν δε βλεπεις σημαινει οτι δεν εισαι root.με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χανονται τα παντα.για το social hub ο μονος τροπος να το σταματησεις ειναι να το κανεις freeze με το titanium backup αλλα πρεπει να γινεις root

Εχει κανεις Q ΚΑΡΤΑ που να εχει στειλει το sms για 60ΜΒ (120μβ) ιντερνετ για ενα μηνα?

Το εχω κανει αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να βρω στα settings να τα φτιαξω.. δεν ξερω τι στο καλο.. Επισης ειχα ενα αpp το οποιο μου απενεργοποιουσε το 3g .. τωρα για καποιο λογο δεν εμφανιζεται πισω και το εχω κανει unistall..

Γενικα ξερει κανεις να με βοηθησει να φτιαξω τις ρυθμισεις γενικα για mobile internet? θα το εκτιμησω ιδιαιτερα.

ευχαριστω

δεν σημαινει οτι ειναι root το κινητο.εχει απαντηθει πριν μερικες σελιδες.αλλωστε βλεπεις κανενα εικονιδιο superuser?αν δε βλεπεις σημαινει οτι δεν εισαι root.με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χανονται τα παντα.για το social hub ο μονος τροπος να το σταματησεις ειναι να το κανεις freeze με το titanium backup αλλα πρεπει να γινεις root

Απ οτι βλεπω δεν ειμαι root συμφωνα με αυτα που μου λες.το κινητο το χρησιμοποιω ως επαγγελματικο και γι αυτο δεν θελω να του κανω παρεμβασεις τις οποιες αν καποια μερα χρειαστει να τις καταργησω να μου κοστισουν ολα μου τα δεδομενα. Οσον αφορα το social hub ειναι πραγματικα περιεργο γτ λειτουργει μονο του συνεχεια τις τελευταιες 4 μερες. Πριν ουδεποτε λειτουργουσε. Μεχρι και το startup auditor δεν μπορει να το σταματησει. Οποιαδηποτε συμβουλη που να μην περιλαμβανει root ειναι ευπροσδεκτη!

παιδια εβαλα μια καρτα sd 2 gb αλλα δεν μου την αναγνωριζει....

η καρτα δεν ειναι καινουργια...παιζει να μη την αναγνωριζει γιαυτο το λογο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εχει κανεις Q ΚΑΡΤΑ που να εχει στειλει το sms για 60ΜΒ (120μβ) ιντερνετ για ενα μηνα?

Το εχω κανει αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να βρω στα settings να τα φτιαξω.. δεν ξερω τι στο καλο.. Επισης ειχα ενα αpp το οποιο μου απενεργοποιουσε το 3g .. τωρα για καποιο λογο δεν εμφανιζεται πισω και το εχω κανει unistall..

Γενικα ξερει κανεις να με βοηθησει να φτιαξω τις ρυθμισεις γενικα για mobile internet? θα το εκτιμησω ιδιαιτερα.

ευχαριστω

Πήγαινε ρυθμίσεις --> ασύρματα δίκτυα --> δίκτο κινητής( mobile internet ) και δες στα apn αν της vodafone είναι πρασινισμένη η μπίλια. Αν δεν είναι πρασίνισε την. Επίσης, δεν χρειάζεται εφαρμογή για να κλείνεις το ιντερνετ. Πατάς παρατεταμένα το power και σου βγάζει επιλογές, μία από αυτές είναι για το data.

Απ οτι βλεπω δεν ειμαι root συμφωνα με αυτα που μου λες.το κινητο το χρησιμοποιω ως επαγγελματικο και γι αυτο δεν θελω να του κανω παρεμβασεις τις οποιες αν καποια μερα χρειαστει να τις καταργησω να μου κοστισουν ολα μου τα δεδομενα. Οσον αφορα το social hub ειναι πραγματικα περιεργο γτ λειτουργει μονο του συνεχεια τις τελευταιες 4 μερες. Πριν ουδεποτε λειτουργουσε. Μεχρι και το startup auditor δεν μπορει να το σταματησει. Οποιαδηποτε συμβουλη που να μην περιλαμβανει root ειναι ευπροσδεκτη!

Πήγαινε ρυθμίσεις --> εφαρμογές --> όλες οι εφαρμογές --> social hub και κάνε εκκαθάριση δεδομένων.

Λογικά θα διορθωθεί.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...