Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερες και απο δω! Εχω μια απορια! Στην εφαρμογη GMAIL δεν μπορω να βρω πώς σβηνονται τα emails του καδου ανακυκλωσης

Σβήνονται αυτόματα μετά από έξη μήνες ή χειροκίνητα από επιλογή περισσότερα-κάδος απορριμμάτων-μόνιμη διαγραφή

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά μας μπερδεύετε όλους εμάς που δεν έχουμε πόσες γνώσεις για το σύστημα. Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η διαχείρηση των εφαρμογών γίνετε επίτηδες έτσι από το σύστημα, το οποίο δεν έχει πρόβλημα με τις ανοιχτές εφαρμογές, σε εναντιθέση με τα windows.

Εξαρτάται τι εφαρμογές κλείνεις από τον task killer. Αν κλείνεις εφαρμογές που ανοίγουν συνέχεια (πχ. Gmail), τότε ναι θα μειώνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Γιατί πολύ απλά ξοδεύεται ενέργεια όταν κάθε φορά ανοίγει εφαρμογή. Εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου task killer και αν θέλω να βγω από μια εφαρμογή η πατάω το home button ή βγαίνω με το back button.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Εχω μια επαφή μου με τρια διαφορετικά νουμερα τηλεφώνου, ένα εκ των οποίων έχει σημανεί ως προεπιλογή.

Οταν πατάω πάνω στο προεπιλεγμένο νούμερο και διαλέγω κατάργηση προεπιλογής, τίποτα δεν αλλάζει.

Θα ήθελα στη συγκεκριμένη επαφή να μην υπάρχει προεπιλογή αριθμού. Ποια είναι η σωστή διαδικασία?

• Administrators
Καλημέρα σε όλους.

Ήθελα να ρωτήσω αν και κάποιος άλλος έχει πρόβλημα με το ίντερνετ της Vodafone.Εχω πακέτο 100 mb και όταν παω να μπω ίντερνετ αργεί πάρα πολύ,αν είναι να δεις και κανένα βίντεο στο YouTube απλά το ξεχνάς.Μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος και δεν εχω καλή ταχύτητα?

Εχει το G αναμμένο αλλά ταχύτητα 0.

Οποία λύση-συμβουλή δεκτή

Ευχαριστώ

Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Λειτουργία δικτύου

Βάλτο στο Αυτόματη λειτουργία.

Modpic.gif

εχω απογοητευτεί με το πρόβλημα που έχει με το αδύναμο wifi. έδωσα τόσα λεφτά και το pda p560 να έχει καλυτερο σήμα? διαβάστε αν θέλετε τι έγραψα σε άλλο θέμα, για να μην επαναλαμβανομαι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3743893#post3743893

Κ μια ερωτηση στα γρηγορα...το εχεις σε usb κ φορτιζει κανονικα οκ?Πως μπορεις να το γυρισεις σε mass storage κατασταση χωρις να βαζω-βγαζεις το καλωδιο?

ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια-βοηθητικα προγραμματα usb

ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια-βοηθητικα προγραμματα usb

Τσουκ.Βγαζει σφαλμα κ ζηταει να αφαιρεσω το καλωδιο.Οποτε καπως αλλιως γινεται.Θελω ενω ειναι ηδη το καλωδιο επανω να το γυρισω σε mass storage.

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Καλημέρα ξέρει κάποιος να μου γράψει πως μπορώ

να στέλνω μηνύματα με μικρά Ελληνικά παταω το μπλε

βελάκι που αλλάζει κεφαλαία η μικρά και δεν αλλάζει

γράφει μόνο κεφαλαία.

Στα Αγγλικά αλλάζει

Αφορά μόνο τα μηνύματα σε επαφές π.χ αλλάζει

Ευχαριστώ

Καλησπερα! Συγγνωμη αν εχει απαντηθει, αλλα μπαινω μεσω κινητου και δυσκολο να ψαξω! Προσπαθω να στειλω ενα μηνυμα με ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες, και δε στελνεται. το μετατρεπει σε mms και δε φευγει απο εμενα. πως μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη μετατροπη σε Mms ωστε να κανω τη δουλεια μου; Ευχαριστω

Καλησπερα! Συγγνωμη αν εχει απαντηθει, αλλα μπαινω μεσω κινητου και δυσκολο να ψαξω! Προσπαθω να στειλω ενα μηνυμα με ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες, και δε στελνεται. το μετατρεπει σε mms και δε φευγει απο εμενα. πως μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη μετατροπη σε Mms ωστε να κανω τη δουλεια μου; Ευχαριστω

μηνυματα - ρυθμισεις - ρυθμισεις μηνυματων κειμενου (SMS) - εισαγωγη λειτουργιας -> αυτοματο

Καλημέρα ξέρει κάποιος να μου γράψει πως μπορώ

να στέλνω μηνύματα με μικρά Ελληνικά παταω το μπλε

βελάκι που αλλάζει κεφαλαία η μικρά και δεν αλλάζει

γράφει μόνο κεφαλαία.

Στα Αγγλικά αλλάζει

Αφορά μόνο τα μηνύματα σε επαφές π.χ αλλάζει

Ευχαριστώ

Μηνύμανα > left button > ρυθμίσεις > εισαγωγή λειτουργίας > Unicode

*Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να στείλεις 80 χαρακτήρες και όχι 160 :(

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Καλημερα παιδια,εχω μερικες ερωτησεις για σας μιας και απο οτι φαινεται οδευω προς αντικατασταση του optimus με το s2..Ξερω οτι για μερικα απο τα θεματα που θα σας ρωτησω υπαρχουν διαφορετικα threads αλλα ειπα να τα γραψω εδω για να ειναι συγκεντρωμενα και να μη σας κουραζω,ομως αν καποιος διαχειριστης κρινει οτι δεν εκανα σωστα παρακαλω να μου το πει να διορθωσω το ποστ..

Και ξεκιναμε: 1) Κατ΄αρχας το προβλημα με την υποστηριξη σε ορισμενα παιχνιδια της gameloft ή παιχνιδια προορισμενα για tegra εχει λυθει με καποιο επισημο τροπο ή με καποια αλλη αλxημεια και αν ισχυει το δευτερο ειναι επιπονη η διαδικασια;

2) Το προβλημα της υπερθερμανσης λυθηκε με καποια επισημη ρομ ελληνικη ή αλλη ευρωπαικη;

3)Μια ροζ σταμπα που ειχε η καμερα οταν τραβαγες κατι ασπρο μονοχρωμο π.χ εναν τοιχο υπαρχει ακομα ή λυθηκε με καποιο update;

4)Και τελος κατι που ειχα διαβασει για κιτρινη αποχρωση σε γκριζο φοντο στην οθονη ισχυει ή ουτε με μικροσκοπιο δε το βλεπεις;

Ευχαριστω προκαταβολικα και αν θεωρησεται οτι υπαρχει καποιο προβλημα που πιθανον να με αποθαρυνει απο την αγορα του κινητου παρακαλω πειτε μου..

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

χαιρε. κατεβασα το sygic απο το android market και εχω 7 μερες μονο δοκιμαστικες. για να το αγορασω θελει 29,90 για την ευρωπη. ξερει κανεις αν γινεται να αγορασω μονο ελληνικο χαρτη μηπως κ μου παει λιγοτερα? ξερω..ειμαι τσιγκουνης. αλλα απο τοτε που μου κλεψαν το προηγουμενο κινητο που ειχα αγορασει προγραμμα gps δεν θελω να ξανα δωσω λεφτα λεω εγω τωρα. μηπως επισης ξερει κανεις που να το βρω εστω "..." χωρις να εχει ιους κτλ ? ερωτηση ε? ευχαριστω.
ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Δοκιμασα να βαλω Gsm Only στο network mode και διαπιστωσα και εγω οπως και ο φιλος που το ειχε γραψει σε προηγουμενο ποστ οτι το σημα απο 2 μπαρες , πηγε στις 4 ! Υπαρχει καποια εξηγηση γι αυτο;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

μηνυματα - ρυθμισεις - ρυθμισεις μηνυματων κειμενου (SMS) - εισαγωγη λειτουργιας -> αυτοματο

Το εχω κανει ηδη αυτο πριν ρωτησω εδω, αλλα δεν αλλαξε κατι. εξακολουθουσε ως mms να το μετατρεπει. Αν εχει σημασια, τα ελληνικα ηταν πεζα και τα λατινικα μικρα. Ξεπερνουσε και τους 70 χαρακτηρες αλλα οχι κατα πολυ.

Είπα να έρθω και εγώ στην παρέα του S2, μας έκατσε μια μεγάλη επιδότηση και την Τετάρτη παίζει να είναι εδώ. Προσπαθω να βγαλω άκρη με το τι γίνεται για να φτιάξω, αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει. Διαβάζω ότι πολλοί λέτε πως με cooked rom, το τηλεφωνο αλλαζει εντελώς, δεν έχω καταλάβει βέβαια τι εννοείται με αυτό. Να σας πω την αληθεια, καποιον οδηγό λεπτομερές δεν έχω βρεί εδώ μέσα, και δεν μπορώ να καταλάβω αν προτείνεται καποια συγκεκριμένη ρομ.

anyway θα δείξει. τελικά αποφάσισα και εγώ ότι τα android κάνουν την δουλειά μου λίγο πιο ευέλικτη, αλλά ακόμα μου λείπουν πράγματα απο τα winmo. Θα δείξει, το Touchwiz πάντως δεν μου αρέσει καθόλου. Διάβασα ότι ξεκίνησε και το project να μεταφέρουν το sense στο S2. Αν γίνει αυτό θα κάνω τούμπες :)

η εξηγηση ειναι οτι η εταιρια σου στην συγκεκριμενη περιοχη εχει ισχυροτερο 2G αποτι το 3G

Δεν έγραψα προηγουμένως ότι έχω απενεργοποιημένο το mobile data, γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Αυτό δεν παίζει κάποιο ρόλο?

οταν το γυριζεις σε gsm το γυριζεις σε 2G

Ναι, το ξέρω αυτό. Η απορία μου είναι όμως πως είναι δυνατόν να έχω απενεργοποιημένο το mobile data και να έχω 3G δίκτυο... Δεν θα έπρεπε εκ των πραγμάτων να έχω μόνο 2G ?

Καλησπέρα,

Με το GPS του SGS2 τι γίνετε παιδία? Πόση ώρα χρειάζεστε για να κλειδώσουν οι δορυφόροι?

Σε μένα ακόμα και με το gps fix θέλει κανα 4λεπτο minimum σε καθαρό ουρανό :mad:. Το δικό σας?

baxy

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Καλησπέρα,

Με το GPS του SGS2 τι γίνετε παιδία? Πόση ώρα χρειάζεστε για να κλειδώσουν οι δορυφόροι?

Σε μένα ακόμα και με το gps fix θέλει κανα 4λεπτο minimum σε καθαρό ουρανό :mad:. Το δικό σας?

baxy

Αν έχεις απενεργοποιημένα το mobile data κάπου τόσο όσο λες κάνει. Αν τα έχεις ενεργοποιημένα κάνει λίγα δευτερόλεπτα να κλειδώσει.

• Administrators
Διαβάζω ότι πολλοί λέτε πως με cooked rom, το τηλεφωνο αλλαζει εντελώς, δεν έχω καταλάβει βέβαια τι εννοείται με αυτό.

Δεν θα έλεγα ότι αλλάζει εντελώς. Η συσκευή είναι ήδη πολύ καλή και στη stock της κατάσταση. Το μόνο που της λείπει... είναι η 2.3.4 και επίσημα.

Να σας πω την αληθεια, καποιον οδηγό λεπτομερές δεν έχω βρεί εδώ μέσα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593

και δεν μπορώ να καταλάβω αν προτείνεται καποια συγκεκριμένη ρομ.

Διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743

Modpic.gif

Πρόσεξα μόλις οτι ο αισθητήρας που είναι διπλα απο την μπροστινή κάμερα εκπέμπει κόκκινο φως που τρεμοπαίζει όταν πραγματοποιείς μια κλήση.Σε σκοτεινό χώρο φαίνεται καθαρά.Είναι φυσιολογικό αυτό?

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...