Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό μήνα.

Πάντως και χωρίς να θέλω να προβοκάρω τη συζήτηση έχει γίνει θέμα με την οθόνη...

Ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_display_plagued_by_uneven_brightness_yellow_tint-news-2719.php

μέχρι και background έφτιαξαν για να τσεκάρεις την οθόνη σου!!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
παιδια καλησπερα και απο μενα απο αυριο θα ειμαι κ εγω κατοχος του ελ λογω κινητου & ελπιζω να μην το μετανιωσο γιατι με την προηγουμενη συσκευη μου (htc hd2) ειμαι πολλυ δυσαρεστημενος...:cry: υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν το αγορασο??

Καινούργια δεν θα την πάρεις; Τι να κοιτάξεις; Αν όχι δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307415

επισεις πουθενα δεν βρισκω την εκδοση με τα 32 γιγα μνημης υπαρχει????

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Modpic.gif

Παιδία το κινητο το έχω μια βδομάδα και μόνο τα καλύτερα εχω να πω.

Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έχω φορτώσει περίπου 100 εφαρμογές παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Το μόνο ότι τρέχουν πάρα πολλές από αυτές στο παρασκήνιο και μου τρώνε την μπαταρία.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να τις διαχειριστώ με μια εφαρμογή ώστε να μην ξεκινάνε στο start up ή ποιες θέλω να είναι ανοιχτές και ποιες όχι.

Το κινητό είναι rooted και φοράει την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Έχω βάλει τον taskiller pro αλλά οι εφαρμογές ξαναανοίγουν...

Παιδία το κινητο το έχω μια βδομάδα και μόνο τα καλύτερα εχω να πω.

Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έχω φορτώσει περίπου 100 εφαρμογές παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Το μόνο ότι τρέχουν πάρα πολλές από αυτές στο παρασκήνιο και μου τρώνε την μπαταρία.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να τις διαχειριστώ με μια εφαρμογή ώστε να μην ξεκινάνε στο start up ή ποιες θέλω να είναι ανοιχτές και ποιες όχι.

Το κινητό είναι rooted και φοράει την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Δες αυτα τα 2 προγραμματα :

- Startup Cleaner 2.0

https://market.android.com/details?id=com.bright.startup2

- Autorun Manager

https://market.android.com/details?id=com.rs.autorun

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

διαβαζω συνεχως πως αν περασει μια αλλη ρομ ακυρωνεται η εγγυηση...αυτο δεν το καταλαβαινω...δηλ αν παρω ενα πισι με βιστα και του βαλω win7 αν χαλασει το πισι δεν θα μου το φτιαξουν??δεν νομιζω..η εγγυηση εχει να κανει με το hardware γιαυτο και στην αμερικη αποφασιστηκε δικαστικα πως το jailbreak του μηλοφωνου δεν ακυρωνει την εγγυηση του..

Αυτο λεω και εγω αλλα ποιος με ακουει .

Οτιδηποτε και να κανεις στο software κομματι ΔΕΝ ακυρωνει την εγγυηση .

Δηλαδή αν εγώ βάλω μια custom rom με τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz και κάψω τη συσκευή είναι υποχρεωμένη η εταιρία να με καλύψει στα πλαίσια της εγγύησης; Ας είμαστε λογικοί!

Αμα κανεις overclock φιλε μου επεμβαινεις στο hardware , οποτε χανεις την εγγυηση .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εγώ κατέβασα το SMS Exporter απο εδώ, τα έκανα export και μετά με το SMS Backup & Restore τα έκανα import στο κινητό.

Αυτός είναι ο τρόπος που δοκίμασα φίλε μου και δεν δούλεψε...Δηλαδή το SMS Backup & Restore δεν έβλεπε το αρχείο που έκανα export από το windows mobile... Δεν ξέρω αν έπρεπε να το βάλω σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο για να το δει.... Μπορείς να μου πεις πως ακριβώς το έκανες? Κάτι που πρέπει να προσέξω..

Αυτο λεω και εγω αλλα ποιος με ακουει .

Οτιδηποτε και να κανεις στο software κομματι ΔΕΝ ακυρωνει την εγγυηση .

η εγγυηση περιλαμβανει ολο το κινητο και τα επισημα update...αν αλλαξεις rom και το καταλαβουνε (δηλ να το πας για service χωρις restore και επαναφορα σε official rom) τοτε χανεις την εγγυηση...εδω αν κανεις root την official rom χανεις την εγγυηση!το πρωτο που θα υποστηριξει το service ειναι οτι την ζημια την εκανε η rom που περασες μονος σου!με τους υπολογιστες ειναι διαφορετικο αν και δεν ειμαι σιγουρος!

• Administrators

Μην σε απασχολεί, απλά έτσι δουλεύει το λειτουργικό. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για αυτό και δεν υπάρχει και λόγος να κάνεις.

Modpic.gif

Το χτυπησα απο γερμανο με επιδοτηση 330€ (θα δωσω αλλα 260€)

Ειμαι εδω κι εναμισι χρονο με iphone 3gs (jailbrake) (το οποιο κ πουλησα) και ειπα να παω σε android..

Πριν 5 ημερες περιπου ειχα παρει το htc desire HD,αλλα λογω ελλειψης μπροστινης καμερας

κ κάκιστης αυτονομιας μπαταριας το επεστρεψα κ παρηγγειλα το galaxy s2.

ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ.;)

Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη...

Θα σας ενοχλησω πολλες φορες παιδες με τις ερωτησεις μου αλλα φανταστειτε πως

απο iOs αλλαζω σε ενα παντελως αγνωστο για μενα android, οποτε να ειστε επιεικεις μαζι μου!!! :X :lol: :D

Βοήθεια από όποιον του έτυχε ξαφνικά και στα καλά καθούμενα όλες οι επαφές μου εμφανιζωντε διπλές και κάποιες τριπλές :worry: :mad:

Συνχρονισες με την εφαρμογή του facebook μηπως? Για ανοιξε και δες εχουν τηλέφωνο ολες?

Επίσης μήπως έκανες τιποτα με το kies.

Φαντάζομαι πως δίπλα σε κάθε επαφή σου βγάζει και το σχετικό εικονίδιο για το που είναι αποθηκευμένη , π.χ. sim ή τηλέφωνο ή γούγλης κ.τλ.

Αν λοιπόν σου εμφανίζει 2 φορές την κάθε επαφή , μια φορά από την κάρτα sim και μία από το τηλέφωνο , πήγαινε στης επαφές -> αριστερό soft key -> περισσότερα -> Επιλογές οθόνης και διάλεξε να μην φαίνονται οι επαφές sim

Ρίξε και ένα feedback αν σου λύθηκε το θέμα :)

Λοιπόν έλυσα το προβλημμα των πολλαπλών επαφών και εχη ως εξής

Δυστυχώς ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ξανακανη συγχρονισμό μέσω Google και τώρα σαν παθών έγινα και μαθών , συνέβη όταν συνδέθηκα στο Android market ζηταη συνεχώς σύνδεση με τον λογαριασμό που έχουμε και έκανε συγχρονισμό Επαφών - Ημερολογίου & Email ευτυχώς μετά από

ακύρωση μου λόγο του ότι δεν έβλεπε λογαριασμό δεν μπορούσε να συνδεθεί οπότε μπενωντας μέσα στο λογαριασμό είδα τι είχε τικαρισμενα τα ξετικαρα ( επαφές και ημερολόγιο ) και ευτυχώς γλίτωσα δεύτερη Πατατιά που θα ξαναζούσα , βέβαια δεν έχω καταλαβη ακόμη γιατί τα διπλοπερασε αλλά κάποιος που γνωριζη κάτι ας μας το αναφερη .

Αυτά προς βοήθεια και άλλων φίλων που ίσως έχουνε την ίδια άγνοια με μένα στο θέμα !! :O

ΝΙΚΟΣ

Εγώ σήμερα πήγα να συνδέσω το kies προσπαθεί να συγχρονίσει και βγάζει μηνυμα:

" Επανασυνδέστε την συσκευή σε λειτουργία Samsung Kies (PC STUDIO)

H τρέχουσα λειτουργία σύνδεσης δεν υποστηρίζεται από το Κies"

Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος.

Ανοίγω το Kies και συνδέω τη συσκευή.

ΑΝ συνδέσω μόνο την συσκευή χωρίς να ανοίγω το Κies -π,χ, για να την φορτίσω- αφου προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης της συσκευής βγάζει μήνυμα:

"Το πρόγραμμα οδήγησης για την συσκευή Περιφερειακή συσκευή Bluetooth δεν έχει εγκατασταθεί.

Εγκαταστήστε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης στην συσκευή"

Ξέρει κανείς να βοηθήσει?

Λοιπόν έλυσα το προβλημμα των πολλαπλών επαφών και εχη ως εξής

Δυστυχώς ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ξανακανη συγχρονισμό μέσω Google και τώρα σαν παθών έγινα και μαθών , συνέβη όταν συνδέθηκα στο Android market ζηταη συνεχώς σύνδεση με τον λογαριασμό που έχουμε και έκανε συγχρονισμό Επαφών - Ημερολογίου & Email ευτυχώς μετά από

ακύρωση μου λόγο του ότι δεν έβλεπε λογαριασμό δεν μπορούσε να συνδεθεί οπότε μπενωντας μέσα στο λογαριασμό είδα τι είχε τικαρισμενα τα ξετικαρα ( επαφές και ημερολόγιο ) και ευτυχώς γλίτωσα δεύτερη Πατατιά που θα ξαναζούσα , βέβαια δεν έχω καταλαβη ακόμη γιατί τα διπλοπερασε αλλά κάποιος που γνωριζη κάτι ας μας το αναφερη .

Αυτά προς βοήθεια και άλλων φίλων που ίσως έχουνε την ίδια άγνοια με μένα στο θέμα !! :O

Μπες μια στο Google Mail σου και τσέκαρε στα Contacts για duplicates.

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Μπες μια στο Google Mail σου και τσέκαρε στα Contacts για duplicates.

Στο google Επαφές εχη μόνο με email και όχι με τηλέφωνα ?? θα έπρεπε να εχη και κάτι άλλο ?

Απλώς πρόσθεσε τώρα και ( Starred in Android ) που όμως δεν εχη μέσα καμιά καταχώρηση . :confused:

ΝΙΚΟΣ

Εγώ σήμερα πήγα να συνδέσω το kies προσπαθεί να συγχρονίσει και βγάζει μηνυμα:

" Επανασυνδέστε την συσκευή σε λειτουργία Samsung Kies (PC STUDIO)

H τρέχουσα λειτουργία σύνδεσης δεν υποστηρίζεται από το Κies"

Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος.

Ανοίγω το Kies και συνδέω τη συσκευή.

ΑΝ συνδέσω μόνο την συσκευή χωρίς να ανοίγω το Κies -π,χ, για να την φορτίσω- αφου προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης της συσκευής βγάζει μήνυμα:

"Το πρόγραμμα οδήγησης για την συσκευή Περιφερειακή συσκευή Bluetooth δεν έχει εγκατασταθεί.

Εγκαταστήστε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης στην συσκευή"

Ξέρει κανείς να βοηθήσει?

Θα σου ελεγα να κανεις απεγκατασταση το kies και να το εγκαταστησεις ξανα.εγω ετσι το ελυσα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Θα σου ελεγα να κανεις απεγκατασταση το kies και να το εγκαταστησεις ξανα.εγω ετσι το ελυσα.

Για αρχη θα πας στο Settings > Application > Development και θα ξετικάρεις το USB Debugging.

Έπειτα θα πας στο C:\Program Files\Samsung\Kies\USB Driver και θα κάνεις εγκατάσταση το SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.

Restart the pc. Έπειτα άνοιξε το kies και σύνδεσε το κινητό.

ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι ασχετο και ισως λιγο αστειο?το κεντρικο κουμπι σας ψιλοκουνιετε περα-δωθε ή ειναι ακλόνητο?οταν μιλάω για κουνημα εννοω απειροελαχιστα δεξια-αριστερα

ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι ασχετο και ισως λιγο αστειο?το κεντρικο κουμπι σας ψιλοκουνιετε περα-δωθε ή ειναι ακλόνητο?οταν μιλάω για κουνημα εννοω απειροελαχιστα δεξια-αριστερα

μπετον αρμε στο δικο μου

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

μπετον αρμε στο δικο μου

μιλαω για το κεντρικο κουμπι κατω αποτην οθονη...δεν εχει ενα μικρο κενο (ελαχιστο) στο οποιο πηγαινει δεξια ή αριστερα?

μιλαω για το κεντρικο κουμπι κατω αποτην οθονη...δεν εχει ενα μικρο κενο (ελαχιστο) στο οποιο πηγαινει δεξια ή αριστερα?

Ναι για το ιδιο λεμε.Δεν βλεπω καποιο κενο και δεν το νιωθω να πηγαινει δεξια αριστερα

Ναι για το ιδιο λεμε.Δεν βλεπω καποιο κενο και δεν το νιωθω να πηγαινει δεξια αριστερα

εμενα μου κανει ενα μικρο κουνημα...επαναλαμβανω ελαχιστο αλλα υπαρχει

καποιος αλλαος που να μπορει να το παρατηρησει?

Edited by ximikos_fil

εμενα μου κανει ενα μικρο κουνημα...επαναλαμβανω ελαχιστο αλλα υπαρχει

καποιος αλλαος που να μπορει να το παρατηρησει?

Όχι επιβεβαιώνω, κανένα κούνημα ούτε από εμένα.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Όχι επιβεβαιώνω, κανένα κούνημα ούτε από εμένα.

οκ ευχαριστω!ισως να ειμαι υπερβολικος!

το samfirmware μέσω twitter λέει ότι αυτό το μήνα θα πάρει αναβάθμιση και το galaxy s και το galaxy s2 σε 2.3.4

Για να δούμε... Και κυρίως να δούμε αν θα αλλάξει κάτι σε κάποια από τα "φλέγοντα" ζητήματα...

Πάντως αν ισχύσει, σαν πολύ γρήγορα δεν έχει αρχίσει να δίνει αναβαθμίσεις η Samsung ή μου φαίνεται;

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...