georpapa Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Το ξέρω ότι δεν είναι αναγκαστικό το root.απλά εάν η μονο λύση είναι hard reset και κάθε τρις και λίγο θέλει hard reset τότε τι κάνουμε? Δε νομίζω ότι χρειάζεται συχνά.το πολύ πολύ όταν περνάς αναβάθμιση σημαντική ;-) τώρα για το wifi sharing υποθέτω είναι bug που θα διορθωθεί σύντομα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Άψογο είναι. # sent from a Samsung Galaxy S II Εγώ για το gps έχω επιστρέψει 2 συσκευές και πήρα πιστωτικό από το πλαίσιο. Το htc 3g και το ένα από τα 2 b7300 που πήρα.Στην γερμανία με βροχή δεν έπιαναν δορυφόρους με τίποτα... http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Το ξέρω ότι δεν είναι αναγκαστικό το root.απλά εάν η μονο λύση είναι hard reset και κάθε τρις και λίγο θέλει hard reset τότε τι κάνουμε? Hard reset δεν κάνεις όποτε σου κατέβει διότι σου κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ότι πρόγραμμα είχες περάσει μετά πρέπει να το ξαναπεράσεις....Hard reset κάνεις όταν υπάρχει σοβαρός λόγος, δηλαδή πριν απο flasharisma νέας custom ROM απο CWM (ή επίσημης απο ODIN..), ή αν έχεις πχ processes που σκάνε 3 και λίγο σαν μήνυμα οτι σταμάτησαν να δουλεύουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Άψογο είναι. # sent from a Samsung Galaxy S II σε ευχαριστω φιλε μου! γιατι εγω με ομνια 2 εχω προβλημα και δεν θελω να την ξαναπατησω!!! ποιο προγραμμα εχεις?κλειδωνει γρηγορα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) Παιδια καπου άκουσα οτι στις οδηγίες του κινητού λέει να το φορτίσουμε πριν το χρησιμοποιήσουμε ισχύει? Γιατι εγώ σε ολα τα κινητά που εχω πάρει τα ανοίγω αμέσως με την λιγη μπαταρια που εχει ειδη απο το εργοστάσιο και οταν τελείωση απλα το φορτίζω μεχρι να δείξει γεμάτο.... Edited May 17, 2011 by LeGendGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Hard reset δεν κάνεις όποτε σου κατέβει διότι σου κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ότι πρόγραμμα είχες περάσει μετά πρέπει να το ξαναπεράσεις....Hard reset κάνεις όταν υπάρχει σοβαρός λόγος, δηλαδή πριν απο flasharisma νέας custom ROM απο CWM (ή επίσημης απο ODIN..), ή αν έχεις πχ processes που σκάνε 3 και λίγο σαν μήνυμα οτι σταμάτησαν να δουλεύουν... Ξέρω έχω 6 χρονια συμβίωσης με wm οποτε ξέρω μερικά πραγματάκια. Απλά επειδή θέλω να αποφύγω root, το θέλω original κάνω τις ερωτήσεις... http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Συνήθως αυτό κάνεις.. φορτίζεις την μπαταρία πριν το ανοίξεις και μετά την αδειάζεις πλήρως κάνοντάς το μερικές φορές.. έτσι ξέρω τουλάχιστον ..τώρα εδώ τα παλικάρια ας μας πουν που το έχουν και το δουλεύουν πως και τι. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Συνήθως αυτό κάνεις.. φορτίζεις την μπαταρία πριν το ανοίξεις και μετά την αδειάζεις πλήρως κάνοντάς το μερικές φορές.. έτσι ξέρω τουλάχιστον ..τώρα εδώ τα παλικάρια ας μας πουν που το έχουν και το δουλεύουν πως και τι. :) Εγώ κάπου διάβασα να μην ρευτεί κάτω από 15% η μπαταρία αλλα k εγώ ήξερα ότι το αδειάζεις τελείως.Ας μας πει κάποιος τι είναι καλύτερο αν ξέρει... http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosj Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) σύντομα θα επιστρέψω με το δεύτερο part του review μου με εντυπώσεις μετά από μια εβδομάδα συμβίωσης. αξίζει όμως να αναφέρω μερικά πράγματα για την μπαταρία αφού βλέπω πολλά να γράφονται. καταρχάς μια μπαταρία χρειάζεται καλό στρώσιμο για να μπορέσεις να την κρίνεις. ακόμα και του iphone η μπαταρία μου πήρε κοντά στο μήνα για να δείξει τι μπορεί να κάνει. βέβαια παίζει ρόλο και ότι τον πρώτο καιρό μέσα στη χαρά μας τις σκίζουμε τις συσκευές. στο ζουμί όμως... τις πρώτες μέρες με δυσκόλεψε λίγο η μπαταρία. μερικά bugs, αναβαθμίσεις και διάφορες δοκιμές δεν μου επέτρεπαν να έχω καλή εικόνα της κατάστασης. το σάββατο το βράδυ έκανα calibrate την μπαταρία και έκανα freeze όλα τα hubs της samsung και οτιδήποτε είχε σχέση με wifi sharing. σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που έβγαλα το κινητό από τη φόρτιση το πρωί μόλις ξύπνησα. το αποτέλεσμα: χρήση: gmail με auto sync facebook twitter foursquare tapatalk irc μερικές φωτογραφίες λιγο browsing μια διαδρομή με google maps 5 λεπτά wifi sharing τώρα γράφω αυτό το άρθρο και σίγουρα ξεχνάω και κάτι ;) περισσότερα στο review... # sent from a Samsung Galaxy S II PropheT screenshot πως πήρες απο το κινητο? Edited May 17, 2011 by saliez Αφαίρεση Φωτο που πιάνει 1 σελίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) η διαδικασια για την μπαταρια σε καινουργια συσκευη ειναι η εξης : 1) ανοιγεις τη συσκευη και καταναλωνεις οση μπαταρια εχει απο το κουτι του. μεχρι να κλεισει εντελως. 2) το φορτιζεις κλειστο μεχρι να παει στο 100%. δεν χρειαζεται να το αφησεις ουτε 5 ωρες ουτε 1 μερα. μολις παει στο 100% ειναι οκ. 3) κανεις 3-4 ολοκληρους κυκλους φορτισης, δηλαδη φουλ φορτισμα και λειτουργια μεχρι να κλεισει εντελως το κινητο. 4) μετα τους 3-4 πρωτους κυκλους φορτισης, το καλυτερο ειναι να ΜΗΝ αφηνετε το κινητο να πεφτει κατω απο 20%. γενικα το φορτιζετε οποτε θελετε, και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. ειναι στο 50, βαλτε το για φορτιση. ειναι καλυτερο απο το να το αφηνετε να πεφτει χαμηλα συνεχως. μια φορα το μηνα αν το θυμηθειτε, καλο ειναι να το αφηνετε να τρωει ολη την μπαταρια μεχρι να κλεισει εντελως. το καλυτερο ειναι να κανετε τις 3-4 πρωτες φορτισεις σε υπολογιστη μεσω Usb καλωδιου και οχι απο τον φορτιστη του. και αυτο γιατι ο υπολογιστης βγαζει λιγοτερο ρευμα και η μπαταρια φορτιζει πιο ορθα, και φυσικα πιο αργα (κανει πολυ πιο πολυ ωρα να φορτισει φυσικα). EDIT : Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει ενα αρκετα καλο αρθρο στο Blog Μου, με αρκετα tips για το πως να αυξησετε την αυτονομια της android συσκευης σας και οχι μονο. το αρθρο εχει γραφτει για το galaxy s, οποτε σχεδον ολα ισχυουν και για το sgs II. εδω ειναι : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/blog-post.html Edited May 17, 2011 by TonyK LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 σε ευχαριστω φιλε μου! γιατι εγω με ομνια 2 εχω προβλημα και δεν θελω να την ξαναπατησω!!! ποιο προγραμμα εχεις?κλειδωνει γρηγορα? να σαι καλά. το google maps χρησιμοποιώ προς το παρόν - έχω internet από τη vodafone. κλειδώνει πολύ γρήγορα, τουλάχιστον το ίδιο γρήγορα με το iphone, θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να τραβήξω ένα video. # sent from a Samsung Galaxy S II Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) PropheT screenshot πως πήρες απο το κινητο? κρατάς το home button πατημένο και πατάς το power button. θέλει να είσαι λίγο γρήγορος ώστε να μην προλάβει να σου βγάλει το recent list (και να σβήσει μετά :p). όσον αφορά την αρχική φόρτιση της μπαταρίας - για να μη γράφω και 3ο post σερί - εγώ αφού άνοιξα το κινητό και το χάρηκα για μερικά λεπτά το έκλεισα και το φόρτισα. πάντως, πέρα από τις πρώτες φορτίσεις, η εμπειρία μου έχει δείξει ότι οι μπαταρίες λειτουργούν καλύτερα αν τις φορτίζεις όσο πιο συχνά μπορείς. # sent from a Samsung Galaxy S II Edited May 17, 2011 by PropheT Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 PropheT screenshot πως πήρες απο το κινητο? Mε πατημενο το back και το home ταυτοχρονα γινεται. Αλλα ειμαι σιγουρος πως ο PropheT την πηρε με την εφαρμογη Shoot Me τη συγκεκριμενη, σωστα? Edit: απαντησε ο ιδιος :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) Για το ζήτημα της αυτονομίας της συσκευής έχουν γραφτεί άπειρα σχόλια, απόψεις και προτάσεις για λύση στο XDA. Το άπειρα δεν είναι υπερβολή... Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα σε κάποιους. Edited May 17, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 η διαδικασια για την μπαταρια σε καινουργια συσκευη ειναι η εξης : 1) ανοιγεις τη συσκευη και καταναλωνεις οση μπαταρια εχει απο το κουτι του. μεχρι να κλεισει εντελως. 2) το φορτιζεις κλειστο μεχρι να παει στο 100%. δεν χρειαζεται να το αφησεις ουτε 5 ωρες ουτε 1 μερα. μολις παει στο 100% ειναι οκ. 3) κανεις 3-4 ολοκληρους κυκλους φορτισης, δηλαδη φουλ φορτισμα και λειτουργια μεχρι να κλεισει εντελως το κινητο. 4) μετα τους 3-4 πρωτους κυκλους φορτισης, το καλυτερο ειναι να ΜΗΝ αφηνετε το κινητο να πεφτει κατω απο 20%. γενικα το φορτιζετε οποτε θελετε, και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. ειναι στο 50, βαλτε το για φορτιση. ειναι καλυτερο απο το να το αφηνετε να πεφτει χαμηλα συνεχως. μια φορα το μηνα αν το θυμηθειτε, καλο ειναι να το αφηνετε να τρωει ολη την μπαταρια μεχρι να κλεισει εντελως. το καλυτερο ειναι να κανετε τις 3-4 πρωτες φορτισεις σε υπολογιστη μεσω Usb καλωδιου και οχι απο τον φορτιστη του. και αυτο γιατι ο υπολογιστης βγαζει λιγοτερο ρευμα και η μπαταρια φορτιζει πιο ορθα, και φυσικα πιο αργα (κανει πολυ πιο πολυ ωρα να φορτισει φυσικα). EDIT : Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει ενα αρκετα καλο αρθρο στο Blog Μου, με αρκετα tips για το πως να αυξησετε την αυτονομια της android συσκευης σας και οχι μονο. το αρθρο εχει γραφτει για το galaxy s, οποτε σχεδον ολα ισχυουν και για το sgs II. εδω ειναι : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/blog-post.html πιστευω βεβαια να γνωριζεις οτι οι μπαταριες Lion αν αφησεις το κινητο να κλεισει μπορει πολυ ευκολα να πεσει η ταση της κατω απο τα 3,7 volt και να μη ξανα ανοιξει ποτε η συσκευη!!! Τις μπαταριες λιθιου δεν πρεπει ποτε να τις αδειαζουμε τελειως.... αυτος ο μυθος εχει ακολουθησει τις παλιες μπαταριες νικελιου... τελειως λαθος!!!!! φιλικα παντα καλο ειναι να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο με πραγματα που 'εχουμε ακουσει' οτι ειναι σωστο.... ΥΓ δουλευα σε εργοστασιο που κατασκευαζει μπαταριες για κινητα :cool: το μονο που κανει κακο σε μια μπαταρια ειναι να την κοβεις απο την φορτιση! μπορεις να τις βαλεις να φορτισουν οποια στιγμη θες! αυτο ειναι αν το θες και το πλεονεκτημα που εχουν οι λιθιου σε σχεση με τις παλιες νικελιου... ετσι κι'αλλιως πανω απο 1000 φορτισεις δεν αντεχει καμια μπαταρια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Παιδια υπαρχει πουθενα διαθεσιμο το mhl-hdmi καλωδιο οπως και το usb otg; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) EDIT : Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει ενα αρκετα καλο αρθρο στο Blog Μου, με αρκετα tips για το πως να αυξησετε την αυτονομια της android συσκευης σας και οχι μονο. το αρθρο εχει γραφτει για το galaxy s, οποτε σχεδον ολα ισχυουν και για το sgs II. εδω ειναι : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/blog-post.html Nα προσθέσω / παρατηρήσω κι εγώ, ότι ένα μέρος του άρθρου έχει αποδειχτεί τελείως λάθος. Η αρχική έκδοση έχει διορθωθεί (συγκεκριμένα το μέρος για το setCPU), και είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 (Αντώνη καλό το blog αλλά όταν ένα άρθρο υπάρχει στο site και έχει ξεκινήσει από εδώ, ας μη συνδέουμε σε εξωτερικές πηγές...) πιστευω βεβαια να γνωριζεις οτι οι μπαταριες Lion αν αφησεις το κινητο να κλεισει μπορει πολυ ευκολα να πεσει η ταση της κατω απο τα 3,7 volt και να μη ξανα ανοιξει ποτε η συσκευη!!! Τις μπαταριες λιθιου δεν πρεπει ποτε να τις αδειαζουμε τελειως.... αυτος ο μυθος εχει ακολουθησει τις παλιες μπαταριες νικελιου... τελειως λαθος!!!!! φιλικα παντα καλο ειναι να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο με πραγματα που 'εχουμε ακουσει' οτι ειναι σωστο.... ΥΓ δουλευα σε εργοστασιο που κατασκευαζει μπαταριες για κινητα :cool: το μονο που κανει κακο σε μια μπαταρια ειναι να την κοβεις απο την φορτιση! μπορεις να τις βαλεις να φορτισουν οποια στιγμη θες! αυτο ειναι αν το θες και το πλεονεκτημα που εχουν οι λιθιου σε σχεση με τις παλιες νικελιου... ετσι κι'αλλιως πανω απο 1000 φορτισεις δεν αντεχει καμια μπαταρια... Παρ'όλα αυτά, φαίνεται ότι αυτοί οι κύκλοι αποφορτίσεων έχουν αποτέλεσμα... η εξήγηση μάλλον είναι στο λογισμικό του κινητού που μάλλον έχει καταλαβαίνει καλύτερα τα όρια της μπαταρίας, και όχι στη μπαταρία την ίδια. Οπότε ίσως να μην είναι καλό να το αφήσουμε να κλείσει τελείως, αλλά το να το φτάσουμε μερικές φορές στα όρια, έχει αποδειχτεί από πολλούς ότι στρώνει τη μπαταρία (ή έστω το πώς την αντιλαμβάνεται το κινητό)... Edited May 17, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Μου λείπουν ακόμα 38+1 μηνύματα για να μπω στις αγγελίες.Μπορεί κάποιος να ενημερώσει για την αγγελία και να με φέρει σε επαφή με το παλικάρι που το πουλάει?Συγγνώμη στους mods αλλα εάν είναι να γραφει κάποιος αρλούμπες 150 μηνύματα καλύτερα να μειώσουν τον αριθμό μηνυμάτων.Έτσι σgιούρα θα κερδίσουν ποιότητα και περισσότερο ποσοστό μηνυμάτων εάν εκεί αποσκοπεί αυτή η πολιτική του forum.Συγγνώμη και πάλι απλά δείχνω μια πρόταση για τα παιδιά που απέχουν από τα 150 μηνύματα και θέλουν να μπούν στο thred με τις αγγελίες. http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Παιδια υπαρχει πουθενα διαθεσιμο το mhl-hdmi καλωδιο οπως και το usb otg; καπου ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι που, αλλα θα σου πω αν τελικα βρεις να προτιμησεις καλωδιο hdmi που δεχεται και φορτηστη παραλληλα.. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εγώ πάντως ξαναγύρισα στο blackberry λόγο ότι δεν έχει επιλογές το μάρκετ για πολλαπλά εμαιλ ,μόνο το κ-9 κι άλλο ένα αλλά δεν κρατανε αρχείο από τα εμαιλ που έρχονται και για χρήση επαγγελματική δεν μου κάνει η κάτι δεν κάνω καλά και δεν μου τα κραταει αρχείο ,αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 - 3D οθόνη εδω πολλοι φωναζουν για το 3D και εσυ το βαζεις σαν feature για το S3? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Μου λείπουν ακόμα 38+1 μηνύματα για να μπω στις αγγελίες.Μπορεί κάποιος να ενημερώσει για την αγγελία και να με φέρει σε επαφή με το παλικάρι που το πουλάει?Συγγνώμη στους mods αλλα εάν είναι να γραφει κάποιος αρλούμπες 150 μηνύματα καλύτερα να μειώσουν τον αριθμό μηνυμάτων.Έτσι σgιούρα θα κερδίσουν ποιότητα και περισσότερο ποσοστό μηνυμάτων εάν εκεί αποσκοπεί αυτή η πολιτική του forum.Συγγνώμη και πάλι απλά δείχνω μια πρόταση για τα παιδιά που απέχουν από τα 150 μηνύματα και θέλουν να μπούν στο thred με τις αγγελίες. Φίλτατε ο χρήστης λέγεται, toympas. Aν θέλεις στείλτου πμ. Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εγώ πάντως ξαναγύρισα στο blackberry λόγο ότι δεν έχει επιλογές το μάρκετ για πολλαπλά εμαιλ ,μόνο το κ-9 κι άλλο ένα αλλά δεν κρατανε αρχείο από τα εμαιλ που έρχονται και για χρήση επαγγελματική δεν μου κάνει η κάτι δεν κάνω καλά και δεν μου τα κραταει αρχείο ,αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος Δεν σε κατάλαβα. Αφού μπορείς να προσθέσεις όσα accounts θέλεις στο Social Hub (και όχι μόνο). Και από κλασσικούς providers και από POP3 accounts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εχω εχω να ρωτησω κατι αλλο.το touchwiz υποφερεται η θελει κατευθειαν σουταρισμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εχω εχω να ρωτησω κατι αλλο.το touchwiz υποφερεται η θελει κατευθειαν σουταρισμα? Μια χαρά είναι ωραίο. Βέβαια αυτό είναι γούστο :-P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts