colossus_r Δημ. May 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αν μπορώ να κάνω developer unlock τη συσκευή (έχω δωρεάν developer's membership), χρειάζεται να κάνω Chevron unlock τη συσκευή για να εγκαταστήσω homebrew εφαρμογές εκτός marketplace ή δεν θα χω πρόβλημα?? Δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ... Μαλλον πρεπει να ρωτησεις στη MS η στο σιτε AppHub που ειναι για developers Αυτο που κανουμε με το chevron ειναι να το κανουμε developer phone, και ανοιχτο για την προσβαση απο Pc. Οποτε αν το κανεις νομιμα θα ειναι το ιδιο. Νομιζω.... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Σκέφτομαι να πάρω το HTC από την vodafone αφού έριξε την τιμή. Ξέρει κανείς αν χρειάζεται "σπάσιμο" για τρέξει με σιμ από cosmote; Επίσης θα χρειαστεί να το σπάσω για να κάνω αναβαθμίσεις, δεδομένου ότι είμαι σε διαφορετικό πάροχο ή μήπως αυτέ περνάνε μέσω zune; Διότι σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα στο engadget http://goo.gl/3rlkd όποιες συσκευές είναι ξεκλειδωμένες (unofficial mechanisms) δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν.... Το δημοσιευμα μιλαει για καποιος συσκευες που εγιναν update με το ζορι πριν να ερθει η ωρα τους. Το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο και μπορεις να βαλεις οτι sim θελεις. Για τις αναβαθμισεις δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα... Διαβασε οπωσδηποτε απο την αρχη τους οδηγους πριν κανεις οτιδηποτε ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightbringer Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ... Μαλλον πρεπει να ρωτησεις στη MS η στο σιτε AppHub που ειναι για developers Αυτο που κανουμε με το chevron ειναι να το κανουμε developer phone, και ανοιχτο για την προσβαση απο Pc. Οποτε αν το κανεις νομιμα θα ειναι το ιδιο. Νομιζω.... Μακάρι ! :) πάντως δεν βρήκα πουθενά στο internet κάτι σχετικό. Θα το διαπιστώσω στην πράξη αύριο-μεθαύριο που θα έχω το τηλέφωνο... Ευχαριστώ για τις info! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1973apache Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Χαιρετω την παρεα!!Ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ!!Πριν δυο μερες αγορασα το τηλεφωνο απο την vodafone και επαθα πλακα με το ποσο γρηγορο ειναι.Το προβλημα μου ειναι το εξης...δεν μπορω να στειλω και να παρω π.χ φωτο απο το bluetooth παρολο που το εχω on,μου λεει οτι κανει pair και μετα connecting και μετα τζιφος!!Το 2ο ειναι οτι δεν μπορω να ορισω mp3 σαν ringtone...Εαν ξεκλειδωσω το τηλ θα λυθουνε αυτα τα προβληματα?Μολις πηρα το τηλ συνδεθηκα με το pc και εκανα update και κατεβασα και το zune.Η Εκδοση που εχω τωρα ειναι η 7.0.7008.0.Μπορω να το ξεκλειδωσω με τον παραπανω τροπο που εγραψε ο φιλος κολοσος η εκανα μακακια και πρεπει να παω εκδοση πισω?Ευχαριστω εκ των προτερον και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλώς ήρθες. Θα συνιστούσα να διαβάσεις τους οδηγούς που παρέχονται εδώ, λύνουν τις περισσότερες από τις απορίες σου. Σχετικά με το bluetooth, δεν υποστηρίζει τη μεταφορά αρχείων παρά μόνο τη ζεύξη με κάποιο hands-free. Πρόκειται για περιορισμό του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Χαιρετω την παρεα!!Ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ!!Πριν δυο μερες αγορασα το τηλεφωνο απο την vodafone και επαθα πλακα με το ποσο γρηγορο ειναι.Το προβλημα μου ειναι το εξης...δεν μπορω να στειλω και να παρω π.χ φωτο απο το bluetooth παρολο που το εχω on,μου λεει οτι κανει pair και μετα connecting και μετα τζιφος!!Το 2ο ειναι οτι δεν μπορω να ορισω mp3 σαν ringtone...Εαν ξεκλειδωσω το τηλ θα λυθουνε αυτα τα προβληματα?Μολις πηρα το τηλ συνδεθηκα με το pc και εκανα update και κατεβασα και το zune.Η Εκδοση που εχω τωρα ειναι η 7.0.7008.0.Μπορω να το ξεκλειδωσω με τον παραπανω τροπο που εγραψε ο φιλος κολοσος η εκανα μακακια και πρεπει να παω εκδοση πισω?Ευχαριστω εκ των προτερον και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.. Στα γρηγορα να σου πω οτι μπορεις να το ξεκλειδωσεις και απο την 7008 (αρα δεν εκανες μακακια).. Διαβασε προσεκτικα τους οδηγους πριν ξεκινησεις και αν τους ακολουθησεις κατα γραμμα θα εισαι ΟΚ σε 10 λεπτα ..και μετα Updates Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδια ξεκλειδωσα χθες το κιν αλλα εχω ενα προβλημα με τα ringtones . τα μετατρεπω σε wma και τα περνας με το windows phone device manager αλλα δεν τα παιζει . καμια ιδεα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδια ξεκλειδωσα χθες το κιν αλλα εχω ενα προβλημα με τα ringtones . τα μετατρεπω σε wma και τα περνας με το windows phone device manager αλλα δεν τα παιζει . καμια ιδεα ?? Τι εννοεις δεν παιζουν ??? Τα βλεπεις αλλα δεν ακουγονται ??? Μηπως ειναι λαθος η μετατροπη ??? Για δες και αυτο το προγραμμα για μεταφορα Ringtones Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Τι εννοεις δεν παιζουν ??? Τα βλεπεις αλλα δεν ακουγονται ??? Μηπως ειναι λαθος η μετατροπη ??? Για δες και αυτο το προγραμμα για μεταφορα Ringtones τα εβλεπα αλλα δεν ακουγοταν . ηταν λαθος η μετατροπη πρεπει να ειναι σε 48khz ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1973apache Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ολα οκ,το ξεκλειδωσα...Τωρα θα κανω update και η επομενη απορια μου ηταν σχετικα με τα mp3 ringtone αλλα με τα παραπανω ποστ λυθηκε.Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Δεν μπορω να κανω sign in στ Zune γτ μ λεει the location setting for your Windows Live ID doesnt match the setting for your computer(US).Τι πρεπει να κανω;;;; Edited May 5, 2011 by Barbaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δεν μπορω να κανω sign in στ Zune γτ μ λεει the location setting for your Windows Live ID doesnt match the setting for your computer(US).Τι πρεπει να κανω;;;; Αυτο που λεει H χωρα που δηλωνεις στο λογαριασμο LiveID πρεπει να ειναι ιδια και στο regional settings στο pc σου Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αυτο που λεει H χωρα που δηλωνεις στο λογαριασμο LiveID πρεπει να ειναι ιδια και στο regional settings στο pc σου Δεν εχει Ελλαδα και δεν μπορω να τη δηλωσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δεν εχει Ελλαδα και δεν μπορω να τη δηλωσω... Στο LiveID (email) kai sto PC εχει απ'ολα... Στο κινητο εχει και Ελλαδα... αλλα θα το βαλεις αφου τελειωσεις... Ο e-mail λογαριασμος σου πρεπει να εχει καταληξη .com και οχι .gr. Στο τηλ. για να γινουν οι αρχικες ρυθμισεις πρεπει να βαλεις reg settings UK Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπερα παιδια! Λοιπον προσπαθησα να ξεκλειδωσω και εγω το htc trophy μου αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Ενω εχω κανει σωστα ολα τα βηματα και παω να τρεξω την εφαρμογη chevronWP7 οταν κλικαρω και τα δυο κουτακια και παταω το κουτακι unlock μου βγαζει ενα παραθυρακι που μου λεει "το στοιχειο chevronWP7 σταματησε να λειτουργει" και μετα με αναγκαζει να την κλισω:wacko:.Τι λετε να φταιει ? Για να σας βοηθησω η συσκευη δεν εχει κανει update σε nodo και το λειτουργικο ειναι στην εκδοση 7.0.7004.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπερα παιδια! Λοιπον προσπαθησα να ξεκλειδωσω και εγω το htc trophy μου αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Ενω εχω κανει σωστα ολα τα βηματα και παω να τρεξω την εφαρμογη chevronWP7 οταν κλικαρω και τα δυο κουτακια και παταω το κουτακι unlock μου βγαζει ενα παραθυρακι που μου λεει "το στοιχειο chevronWP7 σταματησε να λειτουργει" και μετα με αναγκαζει να την κλισω:wacko:.Τι λετε να φταιει ? Για να σας βοηθησω η συσκευη δεν εχει κανει update σε nodo και το λειτουργικο ειναι στην εκδοση 7.0.7004.0 Διαβασε στο πρωτο ποστ το κομματι "Οταν κατι δεν παει καλα" και κανε ενα ενα αυτα τα βηματα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα! Λοιπόν ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες. Έκανα unlock κανονικά και πέρασα το touchexproler κτλ.. Έκανα update σε 7008 και πάλι όλα καλά.. Μετά έκανα update σε 7392 και πρέπει να κλείδωσε το κινητό! Πάω για παράδειγμα στο touchexplorer και μου βγάζει μόνο unistall!! Επίσης όταν πέρασα το adv config 1.2 beta μου ανοίγει η εφαρμογή αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα κλείνει!! Τελικά έκανα restore μέσω Zune σε 7008 (όπου και πάλι λειτουργεί ο touchexplorer άρα λογικά είμαι ξεκλείδωτος..) και τώρα ξανακάνω update σε 7392. Κάνω τπτ λάθος;; Αν μου ξανακλειδώσει τι να κάνω flash; Επίσης μία απορία που έχω αν κάνω reset ενώ έχω περάσει την 7392 θα επιστρέψει στην 7004 ή θα μείνει στην ίδια; Παρακαλώ βοηθείστε γιατί σε λίγα λεπτά τελιώνει το update.,, Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα! Λοιπόν ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες. Έκανα unlock κανονικά και πέρασα το touchexproler κτλ.. Έκανα update σε 7008 και πάλι όλα καλά.. Μετά έκανα update σε 7392 και πρέπει να κλείδωσε το κινητό! Πάω για παράδειγμα στο touchexplorer και μου βγάζει μόνο unistall!! Επίσης όταν πέρασα το adv config 1.2 beta μου ανοίγει η εφαρμογή αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα κλείνει!! Τελικά έκανα restore μέσω Zune σε 7008 (όπου και πάλι λειτουργεί ο touchexplorer άρα λογικά είμαι ξεκλείδωτος..) και τώρα ξανακάνω update σε 7392. Κάνω τπτ λάθος;; Αν μου ξανακλειδώσει τι να κάνω flash; Επίσης μία απορία που έχω αν κάνω reset ενώ έχω περάσει την 7392 θα επιστρέψει στην 7004 ή θα μείνει στην ίδια; Παρακαλώ βοηθείστε γιατί σε λίγα λεπτά τελιώνει το update.,, Ευχαριστώ... Την διαδικασια για να μη ξανακλειδωσει την εκανες ??? Αν οχι παλι τα ιδια θα εχεις και θα πας παλι πισω Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπέρα, Μετά από λίγη σκέψη και ψάξιμο έγινα και εγώ κάτοχος ενός Trophy 7 από τα τελευταία στο είδος του γιατί στην Πάτρα έχουν ψηλό-εξαφανιστεί. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικά θετικές και μπορώ να πω ότι βρήκα το λειτουργικό αρκετά γρήγορο και αξιόπιστο μέχρι στιγμής, έκανε και τα updates, προφανώς παίζει ρόλο και το λειτουργικό που είχε πριν το κινητό μου (windows mobile 6.5 -> νύχτα μέρα). Μία χαρά και οι εφαρμογές, οι τζαμπέ μου αρκούν ούτω η άλλως! Η ποιότητα κατασκευής είναι παραπάνω από το καλή για τα λεφτά του, οποτε θα αντέξει τα δυο επόμενα χρονάκια πιστεύω... Όπως και νά'χει δεν γίνεται να έχουμε όλοι iphone ή ομοιώματα του πρέπει κάποιος να ξεχωρίζει :-). Θέλω να ευχαριστήσω τους συμφορουμίτες που μόλις έθετα ερώτημα έτρεχαν να απαντήσουν... Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Την διαδικασια για να μη ξανακλειδωσει την εκανες ??? Αν οχι παλι τα ιδια θα εχεις και θα πας παλι πισω Μσ σπό την στιγμή που μπορώ να περάσω εφαρμογές στην 7008 μετά το restore χρειάζεται πάλι unlock;;; Την διαδικασία που λες την έκανα όταν ήμουν ακόμα στην 7004...Χρειάζεται εκ νέου στην 7008; ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΤΟ UPDATE ΟΛΑ ΟΚ!!! Δεν ξέρω τι έφταιγε τελικά.... Edited May 5, 2011 by EGRANEROE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος σε αυτο το βημα "3. Στο pc registry editor και βεβαιωθείτε οτι αυτο το κλειδι ειναι ετσι: [HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\WindowsPhone\\Proxy Ports] “DeviceReg”=dword:000069C5" δεν ξερω πως να το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος σε αυτο το βημα "3. Στο pc registry editor και βεβαιωθείτε οτι αυτο το κλειδι ειναι ετσι: [HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\WindowsPhone\\Proxy Ports] “DeviceReg”=dword:000069C5" δεν ξερω πως να το κανω. http://www.techsupportalert.com/content/learn-how-use-windows-registry-editor-regedit-one-easy-lesson.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά εκεί που όλα ήταν μέλι γάλα και είχα κανονικά ξεκλείδωτη 7392. Κατέβασα κάτι htc apps από το marketplace και δεν ξέρω τι έγινε το τηλέφωνο κλείδωσε και πάλι!! Ότι app έβαλα από το pc δεν παίζει!!! Τι γίνεται;; Ξανακάνω restore σε 7008 και πάλι από την αρχή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Παιδιά εκεί που όλα ήταν μέλι γάλα και είχα κανονικά ξεκλείδωτη 7392. Κατέβασα κάτι htc apps από το marketplace και δεν ξέρω τι έγινε το τηλέφωνο κλείδωσε και πάλι!! Ότι app έβαλα από το pc δεν παίζει!!! Τι γίνεται;; Ξανακάνω restore σε 7008 και πάλι από την αρχή!!! Προφανως δεν εκανες τα βηματα για να μην ξανακλειδωσει ..στο 2ο ποστ εβαλα και μια αλλη πιο απλη διαδικασια για να μην ξανακλειδωσει Edited May 5, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ενω εχω κανει ολα τα βηματα σωστα κλινει η εφαρμογη chevronWP7.Δεν ειχε συμβει σε κανεναν αλλο παρομοια περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts