jasonpap Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Υπάρχει κανένα workaround σχετικά με το πρόβλημα που μένει το speaker ανοιχτό και καταναλώνει όλη την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Υπάρχει κανένα workaround σχετικά με το πρόβλημα που μένει το speaker ανοιχτό και καταναλώνει όλη την μπαταρία; Από την N67 και μετά διορθώνεται το πρόβλημα. Προτείνω τν N78, "ξυπνάει" το κινητό με τα πλήκτρα της έντασης/μείωσης ήχου και έχει πολλές βελτιώσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Από την N67 και μετά διορθώνεται το πρόβλημα. Προτείνω τν N78, "ξυπνάει" το κινητό με τα πλήκτρα της έντασης/μείωσης ήχου και έχει πολλές βελτιώσεις! :) Πρέπει να κάνω wipe για να βάλω Nigthmod? Τώρα έχω 7.0.3 stable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Πρέπει να κάνω wipe για να βάλω Nigthmod? Τώρα έχω 7.0.3 stable.. Όχι, κανονικά χωρίς WIPE. Απλά Clockworkmod, Install Zip From Card και αυτό ήταν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Tην έβαλα! :) gchat με video παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Εβαλα CM7 και εχω μερικες αποριες για οποιον ξερει 1. δεν εχω ραδιο τι μπορω να κανω? 2. το clockworkmod τι σχεση εχει με τη ρομ? για καθε ρομ ειναι και αλλο το cwm 3. πως μπορω να κραταω back up των εφαρμογων μου ωστε αν αλλαζω ρομ να μην χρειαζεται να τα ξανακατεβαζω. εχω το titanium backup αλλα δεν ξερω να το δουλευω. 4. στο gangstar (game) δεν μου το παιζει καλα. στην αρχη δεν μου δειχνει καν τα video της εταιριας και του παιχνιδιου. προσπαθησα να εγκαταστησω flash player (οχι απο το μαρκετ, δεν το εχει) αλλα δεν τα καταφερα :( sorry but i m newbie yet :( Edited May 20, 2011 by spit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squib Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 έβαλα τη τελευταία nightly σε gen1 και μου κάνει restart και κολλήματα. δοκιμάζω τη τελευταία stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 έβαλα τη τελευταία nightly σε gen1 και μου κάνει restart και κολλήματα. δοκιμάζω τη τελευταία stable Οι τελευταίες Nightly είναι μόνο για GEN2. Δοκίμασε την 7.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squib Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 έβαλα την 80 και μέχρι τώρα όλα καλα. Εγκατέστησα και τα gapps και όλα δείχνουν οκ. Αυτό που ψάχνω είναι να βρω τι δίνει παραπάνω από τη ss rls5 που μου έπαιζε άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Λιγότερο Lag στα παιχνίδια, καλύτερες επιδόσεις σύμφωνα με το Quadrant (με την SS5 είχα αποτελέσματα στα 600 περίπου ενώ με την CM 7 1020). Αυτά έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής, έχει κάποια μικρά προβληματάκα (ίσως και ανούσια) αλλά διορθώνονται. Μένει να προγραμματίσουν σωστά το ράδιο και θα είναι μακράν η καλύτερη ROM για το Blade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squib Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 το ράδιο δε με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ 3g radio. κατα τα άλλα δείχνει πιο καλή με πιο πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 το ράδιο δε με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ 3g radio. κατα τα άλλα δείχνει πιο καλή με πιο πολλές ρυθμίσεις. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείς άλλη ROM ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squib Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 και εγώ έτσι πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squib Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Οπότε δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείς άλλη ROM ;) Μετά από 2 μέρες συμβίωσης με τη νέα rom μπορώ να πω το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο. καμμία σχέση με το πως το πουλάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 τι λειπει και τι bugs εχει η CyanogenMod σε σχεση με την SS5? αξιζει η αλλαζη απο την ss στην cm, με βαση την σταθεροτητα και την πληροτητα ή ειναι νωρις ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ...Καλημέρα... Παιδιά άν μπορεί κάποιος να δώσει λύση.Πέρασα εχθές την CM 7.03 για να τη δοκιμάσω, αλλά αντιμετωπίζω το πρόβλημα σε κάθε επανεκκίνηση να χάνει τον launcher..και τις εφαρμογές που τρέχουν στην μπάρα..Δοκίμασα και τη nightly..και πάλι τα ίδια..Υπάρχει λύση, ή είναι bug?.. δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, και εγώ τουλάχιστον ούτε με την τελευταία nightly αλλά ούτε με την stable 7.0.3 είδα κάτι τέτοιο. Μήπως να την ξαναπεράσεις; Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Σήμερα έβαλα την n84 (από n57). Άντε μήπως και βελτιωθεί η μπαταρία καθόλου. Πάντως κάτι που παρατήρησα είναι ότι με την n57 ο Launcher Pro μου crashare κατά το reboot και με force close μου άνοιγε μόνος του κανονικά και παρέμενε οκ. Τώρα δεν crashare με 3 reboot που του έκανα. Καλό αυτό. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Δουλεύει το Rom Manager για να περάσω την 2.3 κάποια stable η nightly και μετά όλα τα update? Σκέφτομαι το απόγευμα να ασχοληθώ λίγο αλλα δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω από το app η με τον κλασικό τρόπο clockworkmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μ'ενδιαφέρει να αυξήσω την μνήμη για τα εγκατεστημένα προγράμματα.Έχω βάλει την n85. Είδα ότι o kogos αναφέρει κάτι αλλά δυστυχώς δεν κατάλαβα και πολλά από 'σα αναφέρει. Αν υπάρχει κάτι κατανοητό θα ΄θελα κάποιο link αν είναι εφικτό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δουλεύει το Rom Manager για να περάσω την 2.3 κάποια stable η nightly και μετά όλα τα update? Σκέφτομαι το απόγευμα να ασχοληθώ λίγο αλλα δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω από το app η με τον κλασικό τρόπο clockworkmod. Εγώ τα παιρνάω με clockwork. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγώ τα παιρνάω με clockwork. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. παρομοίως,δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ναι τελικά με SS5 και Rom Manager πέρασα την 2.3 εύκολα...έκανε download clear cache και την πέρασε. Δυστυχώς μονο τις stable περνάς, για να περάσεις nightly χρειάζεται donate στο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 κανενα νεο για ραδιο στην CM7 εχουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 κανενα νεο για ραδιο στην CM7 εχουμε??? Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο νέο. Αν και δεν νομίζω ότι θα περιμένουμε πολλές μέρες ακόμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο νέο. Αν και δεν νομίζω ότι θα περιμένουμε πολλές μέρες ακόμα. :) Αντε να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts