arathon Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ωραια και που θα βρω τωρα navigator...πφ μεγαλο ατου της nokia τα ovi maps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ωραια και που θα βρω τωρα navigator...πφ μεγαλο ατου της nokia τα ovi maps.. Αυτό ξαναπέστο... Υποθέτω ότι κάποιος μπορεί να σε βολέψει με ένα πμ. αλλά ακόμα και αν πληρώσεις τα 29 που θέλουν για την Ελλάδα ή αν αγοράσεις όλη την Ανατολική Ευρώπη, έχεις δώσει τα μισά από ένα Ν8, τα 2/3 από ένα C7 και ειδικά σε σύγκριση με το δεύτερο, δεν έχεις "χειρότερο" τηλέφωνο, κάθε άλλο μάλιστα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Guys, με το handcent δεν υπάρχει λειτουργεί η αναφορά παράδοσης?? Λειτουργεί, αρκεί να το επιλέξεις στις ρυθμίσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Guys, με το handcent δεν υπάρχει λειτουργεί η αναφορά παράδοσης?? notification settings->sent message notifications->notifiy when message is received ;) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Μαλλον εδω εισαι. οντως!! πριν απο λιγο πηγα εκει!!! Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 notification settings->sent message notifications->notifiy when message is received ;) Το έχω βάλει αλλά μάλλον δεν.. Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το έχω βάλει αλλά μάλλον δεν.. receive message settings -->delivery reports, handcent delivery report Παράξενο αλλά έτσι δουλεύει. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 καλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις να βαλω στο lgcamera για οσο το δυνατον καλυτερες φωτο κ βιντεο?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 βοηθάτε γιατί τρόμαξα. πριν από λίγο δοκίμασα για πρώτη φορά να συνδεθώ με δεδομένα κινητής. είχα πολύ λίγη μπαταριά αλλά συνδέθηκα και πλοηγήθηκα καλώς. μετά όμως από ένα δεκάλεπτο έκαιγε το πίσω καπάκι και μύριζε πλαστικό. μία βδομάδα τώρα με το ασύρματο δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα. επιστροφή η απλά ζόρισα τη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 εγώ σερφάρω πολύ συχνά. ναι, ζεσταίνεται ο ποπός του, αλλά ποτέ δε μου μύρισε καμμένο. είσαι σίγουρος ότι η μυρωδιά ήταν από το χ5;;; Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Kαλησπέρα σε όλους... Problem!!!! Μου έβγαλε να κάνω Update το NPromo, απο το market και απο εκείνη την ώρα το Ndrive, δεν ξεκινάει. Μάλιστα μου βγάζει και ένα μήνυμα, να κάνω Restart ή Reinstall το πρόγραμμα.:confused: Την πάτησε κανένας άλλος, απο την παρέα και πως το αντιμετώπισε ?? Thank's :) Edited May 31, 2011 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 βοηθάτε γιατί τρόμαξα. πριν από λίγο δοκίμασα για πρώτη φορά να συνδεθώ με δεδομένα κινητής. είχα πολύ λίγη μπαταριά αλλά συνδέθηκα και πλοηγήθηκα καλώς. μετά όμως από ένα δεκάλεπτο έκαιγε το πίσω καπάκι και μύριζε πλαστικό. μία βδομάδα τώρα με το ασύρματο δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα. επιστροφή η απλά ζόρισα τη μπαταρία? κ εμένα θερμαίνεται όταν χρησιμοποιώ data.... δεν ξέρω γιατί... και όπως λες αν το έχω και αρκετή ώρα ψιλομυρίζει πλαστικό... αλλά όχι καμμένο... ελπίζω να μην κάνει κάνα μπαμ καμιά ώρα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Με εξαίρεση το wifi που μου σπάει λίγο τα νεύρα με τις αποσυνδέσεις του δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό όμως είναι πολύ σοβαρο θέμα με τη μπαταρία. Και μάλλον θα έχει και επίπτωση στο κινητό με την πάροδο του χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 κ εμένα θερμαίνεται όταν χρησιμοποιώ data.... δεν ξέρω γιατί... και όπως λες αν το έχω και αρκετή ώρα ψιλομυρίζει πλαστικό... αλλά όχι καμμένο... ελπίζω να μην κάνει κάνα μπαμ καμιά ώρα... :wacko: η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περίμενα να ζεστένεται ένα προϊόν τέτοιας μεγάλης εταιρίας, όπως είναι η huawei. πάντως, μη φοβάσαι, η εταιρία είναι κινέζικη, αλλά δεν είναι... "κινέζικη". Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περίμενα να ζεστένεται ένα προϊόν τέτοιας μεγάλης εταιρίας, όπως είναι η huawei. πάντως, μη φοβάσαι, η εταιρία είναι κινέζικη, αλλά δεν είναι... "κινέζικη". Έλα υπερβολές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Kαλησπέρα σε όλους... Problem!!!! Μου έβγαλε να κάνω Update το NPromo, απο το market και απο εκείνη την ώρα το Ndrive, δεν ξεκινάει. Μάλιστα μου βγάζει και ένα μήνυμα, να κάνω Restart ή Reinstall το πρόγραμμα.:confused: Την πάτησε κανένας άλλος, απο την παρέα και πως το αντιμετώπισε ?? Thank's :) Το επαθα και εγω. Απεγκατασταση του Νpromo και ξανα εγκατασταση. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Kαλησπέρα σε όλους... Problem!!!! Μου έβγαλε να κάνω Update το NPromo, απο το market και απο εκείνη την ώρα το Ndrive, δεν ξεκινάει. Μάλιστα μου βγάζει και ένα μήνυμα, να κάνω Restart ή Reinstall το πρόγραμμα.:confused: Την πάτησε κανένας άλλος, απο την παρέα και πως το αντιμετώπισε ?? Thank's :) Δεν χρειάζεται απεγκατάσταση απλά πας διαχείριση εφαρμογών-->ndrive -->εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το μάρκετ δε μου βγάζει το νπρομο.το απεγκατεστησα και δε το βρισκω! Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το ιδιο και εδώ.παιδιά μην κάνετε το update.Exei χαθει το NPROMO απο το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Έλα υπερβολές καθόλου υπερβολές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Όλα τα κινητά ζεσταίνονται όταν γίνεται χρήση ρου 3g. Sent from my Desire using smoke signals. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Όλα τα κινητά ζεσταίνονται όταν γίνεται χρήση ρου 3g. Sent from my Desire using smoke signals. Έχει αρκετή διαφορά η θερμοκρασία πριν και μετά. Τόσο έντονη μόνο μετά από ώρες ομιλίας σε άλλα κινητά και δεν είμαι σίγουρος αν τότε ήταν από τις ώρες λειτουργίας ή το κράτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ναι, αυτό λέω. Sent from my Desire using smoke signals. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Δεν χρειάζεται απεγκατάσταση απλά πας διαχείριση εφαρμογών-->ndrive -->εκκαθάριση δεδομένων. Nα ΄σε καλά !!! Με πρόλαβες πριν κάνω απεγκατάσταση, γιατί από οτι διαβάζω χάθηκε το npromo απο το market.:up: Υ.Σ. Μήπως, οι φίλοι που το απεγκατέστησαν, αν κατεβάσουν το ndrive απο market δικαιούνται ακόμα την προσφορά βάση του ΙΜΕΙ της συσκευής τους ?? Edited May 31, 2011 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Nα ΄σε καλά !!! Με πρόλαβες πριν κάνω απεγκατάσταση, γιατί από οτι διαβάζω χάθηκε το npromo απο το market.:up: Προφανώς κάποιο πρόβλημα έβγαλε η νέα έκδοση και την απέσυραν προσωρινά, θα ξανανέβει μόλις διορθωθεί... Θα δω και στο site αν λένε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts