Analyzer Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 παιδια κανα καλο screen protector εχετε να προτεινετε??? :thanks: Dc Mugen απο ebay. Απλα τελειο. Πηρα 5 αλλα ακομα στο πρωτο ειμαι...Δεν χαλαει. Sent from Fotis o Anetos... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 μπορει να βοηθησει καποιος να μαθουμε τι χρειαζεται για να βλεπεις .ταινιες στο κινητο μας.;;ευχαριστω Mobo Player βασικά. Είναι ο καλύτερος!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskot Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μπορεσε κανεις να ξαναβαλει το Ndrive με τους δωρεαν χαρτες μετα το update σε 2.3; Γιατι στο site τους γραφει μεχρι 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν γνωρίζω, ωστόσο στο NDrive 11 παίζει κανονικά σε άλλες συσκευές με gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μπορεσε κανεις να ξαναβαλει το Ndrive με τους δωρεαν χαρτες μετα το update σε 2.3; Γιατι στο site τους γραφει μεχρι 2.2 Εγω το εβαλα, παίζει μια χαρά. Κατέβασε και τους χάρτες δωρεάν φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βλέπεις την ταχύτητα του wifi?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μπορεσε κανεις να ξαναβαλει το Ndrive με τους δωρεαν χαρτες μετα το update σε 2.3; Γιατι στο site τους γραφει μεχρι 2.2 Εγω το έκανα και δουλεύει μια χαρά με την επίσημη beta 2.3 (και παρεπιπτόντως δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί της όπως διαβάζω), ίσως τυχερός, ίσως επειδή μετά το root, μόνο την 160 είχα περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) μπορει να βοηθησει καποιος να μαθουμε τι χρειαζεται για να βλεπεις .ταινιες στο κινητο μας.;;ευχαριστω Κανενας player δε δουλευε 100% σωστα. Αλλος κολλαγε,αλλος δεν επαιζε τα .avi κτλ. ΑΛΛΑ κατεβασα τον MX Video Player και βρηκα την υγεια μου. Μακραν ο καλυτερος και παιζει τα παντα. Θα με θυμηθεις ;) Γιατι σκοτωνεστε να βαλετε την πρωιμη και προβληματικη 2.3 και κανετε ολη αυτη τη διαδικασια απ τη στιγμη που προς το παρον η 2.2 λειτουργει αψογα και η επισημη 2.3 θα βγει σε λιγες μερες Edited December 6, 2011 by kostas133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Κανενας player δε δουλευε 100% σωστα. Αλλος κολλαγε,αλλος δεν επαιζε τα .avi κτλ. ΑΛΛΑ κατεβασα τον MX Video Player και βρηκα την υγεια μου. Μακραν ο καλυτερος και παιζει τα παντα. Θα με θυμηθεις ;) Γιατι σκοτωνεστε να βαλετε την πρωιμη και προβληματικη 2.3 και κανετε ολη αυτη τη διαδικασια απ τη στιγμη που προς το παρον η 2.2 λειτουργει αψογα και η επισημη 2.3 θα βγει σε λιγες μερες Καλύτερο interface, ταχυτερο, μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας,γρηγορη σύνδεση στο wifi εγώ μόνο θετικά βλέπω, εξάλλου οι ανυπόμονοι beta tester είναι χρήσιμοι για όλους. Edited December 6, 2011 by nickboldhead Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskot Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Εγω το εβαλα, παίζει μια χαρά. Κατέβασε και τους χάρτες δωρεάν φυσικά. Ψαχνοντας γιατι δεν μπορει να κατεβασει το κινητο μου το Ndrive μετα το update στην official beta 2.3 διαπιστωσα οτι το ΙΜΕΙ του τηλεφωνου μου ειναι πλεον 0. Τι μπορω να κανω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europe Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ανέβασαν άλλη beta τώρα την B518 http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDMzMTU= η προηγούμενη ήτανε η B517 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ανέβασαν άλλη beta τώρα την B518 http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDMzMTU= η προηγούμενη ήτανε η B517 To έβαλα να κατέβει και θα το περάσω απόψε... Μου πέρασε και η σκέψη να το αφήσω μέχρι να βγει η final. Και μετά όπως ήρθε, έτσι έφυγε... :) Δύσκολα "προσπερνάω" μιά αναβάθμιση, ΛΟΛ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas65 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 To έβαλα να κατέβει και θα το περάσω απόψε... Μου πέρασε και η σκέψη να το αφήσω μέχρι να βγει η final. Και μετά όπως ήρθε, έτσι έφυγε... :) Δύσκολα "προσπερνάω" μιά αναβάθμιση, ΛΟΛ. Δουλεύει καλά προς το παρόν και εφτιαξαν και το θέμα που είχε η προηγούμενη με τις sd cards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ΜΗΝ τις περνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε πολλους μηδενίστηκε το IMEI ΜΑΚΡΙΑ απο τις beta (και μακρια ΚΑΙ απο την final ακομα μεχρι να δουμε τι θα γινει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Είμαι ο ΘΕΟΣ της ανοησίας. Κρατάω backup με το myphoneexplorer, φκιάνω και ένα φάκελο και πετάω μέσα ότι αρχείο είχε η κάρτα και η εσωτερική, άιντε περνάω και το αρχείο αναβάθμισης, λέω κάτσε να βάλω το CWM να κρατήσω και ένα backup την μαμά ρομ όπως την έχω......... ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ! Ο κανονικός Θεός βοηθός και ας ελπίσουμε ότι θα ζήσει το τηλέφωνο... ΜΑ ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ.... :lol: λοιπόν.... με μεγάλη χαρά αναφέρω πως το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικότατα. ΑΛΛΑ είναι τόσο αλλαγμένα τα μενού που είναι σαν να πήρα καινούριο τηλέφωνο... Και ψάχνω να βρω τα πάντα από την αρχή. Μ'αρέσουν τα νέα χρώματα και τα εικονίδια, πολύ καλή απόκριση η οθόνη, το WiFi δουλεύει όσο καλά (ή όσο κακά) με πριν, σήμα το ίδιο. Θα πάρω και κανένα τηλέφωνο να δω αν το σφύριγμα που έκανε εξαφανίστηκε. Κάμερα επίσης στα "προς έλεγχο". Βλακεία που δεν έκανα backup τις επαφές στην κάρτα, πλέον έχω μόνο τις google... :( Επίσης το Ndrive το ξαναπέρασα από το μάρκετ, είδε κανονικά τους χάρτες στην κάρτα και δεν ξανακατέβασε, λειτουργεί κανονικά. Edited December 8, 2011 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Αν έχεις προβλήματα και θες να γυρίσεις στη stock έχει ανέβει σε κάποια απο τις πρώτες σελίδες του thread. Ψάξε για papatsonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Ευχαριστώ, για την ώρα δεν το βλέπω. Η μέγιστη βλακεία είναι ότι έχασα πολλά δεδομένα με την πατάτα που έκανα, σημειώσεις κυρίως που δεν κρατήθηκαν πουθενά και άλλα μικρο-αποτέτοια που θα ήθελα να μην έχουν χαθεί, αλλά τι να κάνω... Και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ΠΟΙΟ ελληνικό πληκτρολόγιο χρησιμοποιούσα πριν και δεν μπορώ να θυμηθώ και έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι... Νομίζω ήταν από τις προτάσεις σε αυτό το θρεντ, ΚΑΠΟΥ το έχω σώσει κιόλας, αλλά σε ποιόν υπολογιστή, σε ποιόν δίσκο... Να πάρει... Μα να έχει "μακεδονικά" και να μην έχει Ελληνικά;;;;;;; εδιτ: τελικά έβαλα το GO keyboard και δεν τρελλαίνομαι, αλλά τέλος πάντων, μαζί με όλο το λειτουργικό, θα συνηθίσω και αυτό... Edited December 8, 2011 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Ναί ναί Αν θέλετε να κάνετε το κινητό σας tablet χωρίς ΙΜΕΙ βάλτε την εν λόγων rom. Έχει γεμίσει το xda από μηνύματα απόγνωσης... Εχω την εντύπωση ότι αν την πατήσει κανείς έτσι πρέπει να αλλαχθεί η κεντρική πλακέτα του κινητού? Διαφωτίστε μας οι παλαιότεροι - εμπειρότεροι!:worry: Μου φαίνεται ότι η huawei βάλθηκε να αποσύρει τελείως όλα τα παλιά Χ5 από την πιάτσα κάνοντας τα να αυτοκαταστραφούν από τις beta. :lol::lol::mad::mad spoiler: (Και ζητώ συγνώμη) Exω ξενερώσει αγρίως και σκέφτομαι ότι έκανα χαζομάρα πριν 6 μήνες και δεν πήρα το N8 που ακόμα γλυκοκοιτάζω. Eίναι τελείως διαφορετικό πράγμα θα μου πείτε με όλα τα γνωστά προβλήματα του symbian. Έχω αναθεωρήσει πλέον τί θέλω από ένα κινητό. Τελικά καλά λέει ο λαός το φθηνό είναι ακριβό... Μέχρι η google να αρχίσει να αναγκάζει τις εταιρίες να αναβαθμίζουν ασφαλώς τα κινητά τους για 2 χρόνια, ή επιτέλους να δούμε κάμερα πραγματικά καλής ποιότητας σε τέτοιο κινητό, λέω να μην ξαναασχοληθώ με το android. Πραγματικά γλυκάθηκα από τις δυνατότητες του αλλά... end of spoiler Edited December 8, 2011 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ταπεινή γνώμη: Το μόνο πραγματικά κακό σε αυτό το κινητό είναι η κάμερα και το φλας. Κατά τα λοιπά, δεν με έχει προβληματίσει τίποτα και δεν κλαίω τα λεφτά μου. Δεν ενθουσιάστηκα με το ότι βγήκε νέα έκδοση (Pro) με αναβαθμισμένα περιφερειακά τόσο γρήγορα, αλλά και η Νόκια τόσα χρόνια αυτό έκανε με τις "i" εκδόσεις κινητών και εκεί τα λεφτά ήταν πολύ περισσότερα. Για το θέμα του ΙΜΕΙ. Αν δεν απατώμαι, είναι αριθμός μοναδικός για κάθε τηλέφωνο (σαν το VIN των αυτοκινήτων). Δεν μπορεί να σβήσει από λογισμικό, αλλιώς κάθε κλεμμένο τηλέφωνο θα άλλαζε σε μισό λεπτό ΙΜΕΙ και δεν θα ήταν ανιχνεύσιμο... Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι για κάποιο λόγο, σε κάποια τηλέφωνα (πιθανώς όσα προέρχονται από πείραγμα ρομ; ) η beta δεν μπορεί να το διαβάσει απο την πλακέτα. Επίσης πιθανολογώ ότι θα διορθωθεί... Το μόνο για το οποίο μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι το δικό μου τηλέφωνο δουλεύει κανονικά. Και αν πρόσεχα λίγο παραπάνω στο backup θα ήμουν πιο χαρούμενος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Ταπεινή γνώμη: Το μόνο πραγματικά κακό σε αυτό το κινητό είναι η κάμερα και το φλας. Κατά τα λοιπά, δεν με έχει προβληματίσει τίποτα και δεν κλαίω τα λεφτά μου. Δεν ενθουσιάστηκα με το ότι βγήκε νέα έκδοση (Pro) με αναβαθμισμένα περιφερειακά τόσο γρήγορα, αλλά και η Νόκια τόσα χρόνια αυτό έκανε με τις "i" εκδόσεις κινητών και εκεί τα λεφτά ήταν πολύ περισσότερα. Για το θέμα του ΙΜΕΙ. Αν δεν απατώμαι, είναι αριθμός μοναδικός για κάθε τηλέφωνο (σαν το VIN των αυτοκινήτων). Δεν μπορεί να σβήσει από λογισμικό, αλλιώς κάθε κλεμμένο τηλέφωνο θα άλλαζε σε μισό λεπτό ΙΜΕΙ και δεν θα ήταν ανιχνεύσιμο... Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι για κάποιο λόγο, σε κάποια τηλέφωνα (πιθανώς όσα προέρχονται από πείραγμα ρομ; ) η beta δεν μπορεί να το διαβάσει απο την πλακέτα. Επίσης πιθανολογώ ότι θα διορθωθεί... Το μόνο για το οποίο μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι το δικό μου τηλέφωνο δουλεύει κανονικά. Και αν πρόσεχα λίγο παραπάνω στο backup θα ήμουν πιο χαρούμενος... :) Κι'ομως τωρα με την καινουργια ρομ λενε οτι η καμερα τραβαει πλεον σταθερα 30 καρε σε βιδεο hd και εφτιαξε σημαντικα και στις φωτο,βρηκαν και οτι παιζει και το ραδιο με ενα app αλλα αυτο ειναι ακομη προβληματικο,εαν φτιαξει κι'αυτο τοτε x5pro με x5 με λιγο overclocking=το ιδιο! Edited December 9, 2011 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Κι'ομως τωρα με την καινουργια ρομ λενε οτι η καμερα τραβαει πλεον σταθερα 30 καρε σε βιδεο hd και εφτιαξε σημαντικα και στις φωτο,βρηκαν και οτι παιζει και το ραδιο με ενα app αλλα αυτο ειναι ακομη προβληματικο,εαν φτιαξει κι'αυτο τοτε x5pro με x5 με λιγο overclocking=το ιδιο! Όντως αλλά βαρεθήκαμε να περιμένουμε. Και beta αυτοκαταστροφής δεν βάζω πάνω. Προτιμώ να το πουλήσω. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_2FAST Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εχω την τελευτάια επίσημη 2.3 B158. Οσο κιαν προσπάθησα το κινητό σε κάποια φάση κάνει bootloop και πρέπει να κανω factory reset ή να ξαναπεράσω τη rom. Επίσης το IMEI μου εγινε 0. Στην Huawei δεν μπορω να στειλω email γιατι λεει ειναι "Over quota" το mailbox τους :shock: Οπότε το μόνο που μένει είναι να το πάω στη Wind. Εφόσον το πρόβλημα έγινε απο δική τους επίσημη rom δεν μπορούνε να πούνε κάτι,ακόμη και αν είναι beta. Εχει κανεις εμπειρία απο service Huawei στη Wind?Θα καθυστερήσει πολύ? Θα φτιάξουν κάτι εδώ ή θα το στείλουν κατευθείαν έξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Εχω την τελευτάια επίσημη 2.3 B158. Οσο κιαν προσπάθησα το κινητό σε κάποια φάση κάνει bootloop και πρέπει να κανω factory reset ή να ξαναπεράσω τη rom. Επίσης το IMEI μου εγινε 0. Στην Huawei δεν μπορω να στειλω email γιατι λεει ειναι "Over quota" το mailbox τους :shock: Οπότε το μόνο που μένει είναι να το πάω στη Wind. Εφόσον το πρόβλημα έγινε απο δική τους επίσημη rom δεν μπορούνε να πούνε κάτι,ακόμη και αν είναι beta. Εχει κανεις εμπειρία απο service Huawei στη Wind?Θα καθυστερήσει πολύ? Θα φτιάξουν κάτι εδώ ή θα το στείλουν κατευθείαν έξω? 1 μηνα και βαλε,εαν τους πιεσεις αλλιως 2 μηνες απο Θεσ/νικη γιατι το σερβις βρισκεται στην Αθηνα! Εγω το εστειλα για το λεντακι τις φορτισης που ειχε κολλησει και μετα απο 40 μερες και καμια 10ρια τηλεφωνα και κανονικοτατο ξεχεσιμο στην Arvato (εχουν το σερβις και των iphone)που εχει το σερβις το πηρα,moy elegan synexeia oti den eixan to antalaktiko kai οτι εφταιγε η huawei για την καθυστερηση αλλα καταλαβα το ποσο τσομπανιδες ειναι αφου πηρα στην huawei σε μια φαση και μου ειπαν οτι τους ειχαν στειλει το ανταλακτικο 2 μερες πριν και αφου περασαν μετα αλλες 10 μερες και δεν εβλεπα να ερχετε το τηλ. τους ξαναπερνω τηλεφωνο για να δω τι γινετε και μου ξανασκαει το παραμυθι η arvato οτι δεν τους ειχε ερθει ακομη το ανταλακτικο και τους λεω οτι παρελαβαν ακριβος πριν απο 12 μερες ανταλακτικο και αφου τσεκαρει η κοπελα το κομπιουτερ της μου σκαει ενα "ναι κυριε εχετε δικαιο οντος το παραλαβαμε,θα δοσω εντολη να γινει αμεσως" και της απαντω ενα"να με προσλαβετε για να κανω την δουλεια σας γιατι μαλλον εσεις εκει δεν ξερετε που παν τα 4"! Edited December 10, 2011 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ICS: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386995 ! Σύντομα θα την έχουμε παιδιά!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Είτε από το desire Z είτε από το Honor σε κάποια φάση θα την έχουμε. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο όμως. Ακόμα δεν έχουμε μια επίσημη 2.3...:mad::mad::mad: Αν είναι μόνο το GUI δεν τρέχει και τίποτα. Υπάρχει το ICS+ launcher που πάει σφαίρα (50% πιο γρήγορα από τον μαμά 2.2.1) και έχει πολλά από τα αισθητικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Android... (Παρεπιπτόντως σήμερα παραγγέλνω το N8... Κανένα android κινητό δεν με καλύπτει στην κάμερα του... και με έχει εκνευρίσει η αδυναμία χρήσης του μικροφώνου του κινητού στο αμάξι όταν συνδέω το βύσμα των ακουστικών στην είσοδο του ηχοσυστήματος) Κρατάω το X5 μέχρι την επίσημη αναβάθμιση. Αν δεν το πετύχουν σωστά (κάμερα, βίντεο κτλ ) πάει για πούλημα Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts