Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Στειλε μου με π.μ το mail σου να στο στειλω μιας και ειμαι online :lol: Μπορείς να το ανεβάσεις κάπου on line και να βάλουμε το link στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Μπορείς να το ανεβάσεις κάπου on line και να βάλουμε το link στο πρώτο post. Το αρχειο υπαρχει στο xda εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1291974 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Το ideos μου μάλλον παρέδωσε το πνεύμα. Κάποια στιγμή που πήγα να το ξεκλειδώσω άρχισαν να αναβοσβήνουν τα πλήκτρα και να δονείται για μερικά δευτερόλεπτα και μετά δεν ξανάδωσε σημεία ζωής. Δοκίμασα ακόμα και να ξαναφλασάρω την μαμά 2.3 με πατημένα τα πλήκτρα του ήχου και του on και ούτε έτσι ξυπνάει. Που μπορώ να αποτανθώ για εγγύηση? Στο κατάστημα της Wind που το αγόρασα ή κατευθείαν στο service της Huawei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hapkido Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Καλημέρα εχω την έκδοση 2.3.5 της εταιρίας. Που μπορώ να βρω την Β 522 γιατι το κινητο μου κάθε 3 και λίγο κανει restart. Ευχαριστώ Εμένα με την μαμά 2.2.1 ήταν πολύ πολύ σταθερό. Αλλά την έκανα την αναβάθμιση σε 2.3.5 B 522, όλα πηγαίναν καλά και γρήγορα και τότε αρχίσαν τα όργανα με την αναγνώριση των sd. Την αναγνώριζε κάθε 5 reboot και όπως είναι φυσικό χανόταν οι εφαρμογές που ήταν στην κάρτα. ΄Ετσι, όταν την έβρισκε άφηνα έτσι το κινητό χωρίς να το κλείσω για κανένα μήνα και όλα καλά :rolleyes::p Έπειτα πέρασα στην Aurora ICS 1.14 και μετά στην 2.0. H SD τον χαβά της. Ή κάποιες φορές βλέπει την ίδια την κάρτα αλλά η γκαλερί δεν φορτώνει τις φωτό... Aπέκτησα ραδιόφωνο, καλή ανοιχτή ακρόαση, σωστό ήχο από το μικρόφωνο του κινητού με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, ανέβηκε η ταχύτητα του επεξεργαστή, τέλειο HD 720p video... Αλλά δεν μπορώ να στείλω ΜΜS!!!!@#$@%^$@#%^ Το κινητό είναι τώρα ένα ανοιχτό πείραμα που εξελλίσεται. Αν δεν έχεις ορεξη να σηκώσεις τα μανίκια, να φας ώρες να διαβάσεις, να πάθεις και να μάθεις, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Ειναι η τεταρτη απο το τέλος... http://server.streznik.org/Stock%20ROMs/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Ειναι η τεταρτη απο το τέλος... http://server.streznik.org/Stock%20ROMs/ Θελω και'γω να βαλω custom,εχω την 2.3.5 και σκεφτομαι να βαλω την aurora αλλα επειδη ειμαι ψιλοασχετος ρωταω αν μετα δεν μου αρεσει η aurora μπορω με αυτη τη stock που δινεις το λινκ και να γυρισω στην 2.2.1 της wind? Αν γινεται και πως θα βοηθουσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 μπορεί κάποιος με την Β526 να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει το πρόβλημα με τα χαμένα widgets μετά από reboot? κατά προτίμηση κάποιος που είχε το πρόβλημα με την Β522,την οποία και έχω,και είναι το μόνο της bug (σε εμένα τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hapkido Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 μπορεί κάποιος με την Β526 να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει το πρόβλημα με τα χαμένα widgets μετά από reboot? κατά προτίμηση κάποιος που είχε το πρόβλημα με την Β522,την οποία και έχω,και είναι το μόνο της bug (σε εμένα τουλάχιστον). Exω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την ίδια version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Τελικά δεν θα βγει νέα έκδοση που να διορθώνει τα προβλήματα της 2.3.5 ? Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ρε παιδια ψαχνω να βρω ενα πληκτρολογιο οπου σε καθε αριθμο να αντιστοιχοθν 3-4 γραμματα.πχ πατωντας το κουμπι ποθ εχει πανω το 1 να βγαζει το abc ,οπως εχουν τα samsung.σαν το touchpal ,απλα το link για το touchpal που ειναι στο mooding δεν υπαρχει.αν ξερετε κατι στειλτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ρε παιδια ψαχνω να βρω ενα πληκτρολογιο οπου σε καθε αριθμο να αντιστοιχοθν 3-4 γραμματα.πχ πατωντας το κουμπι ποθ εχει πανω το 1 να βγαζει το abc ,οπως εχουν τα samsung.σαν το touchpal ,απλα το link για το touchpal που ειναι στο mooding δεν υπαρχει.αν ξερετε κατι στειλτε Δοκίμασε το Go Keyboard Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ρε παιδια ψαχνω να βρω ενα πληκτρολογιο οπου σε καθε αριθμο να αντιστοιχοθν 3-4 γραμματα.πχ πατωντας το κουμπι ποθ εχει πανω το 1 να βγαζει το abc ,οπως εχουν τα samsung.σαν το touchpal ,απλα το link για το touchpal που ειναι στο mooding δεν υπαρχει.αν ξερετε κατι στειλτε το καλύτερο για ελληνικά: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rbHllLmltZS5sYXRpbiJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 υπαρχει καποιο καλο προγραμμα που να σταματα προγραμματα που τρεχουν χωρις να χρειαζονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 υπαρχει καποιο καλο προγραμμα που να σταματα προγραμματα που τρεχουν χωρις να χρειαζονται? διάβασε εδώ: http://osarena.net/android/android-apps/watchdog-task-manager.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 παιδια εχω whats up και οταν στελνω στο 1313 ή σε καποιο αλλο παρομοιο αριθμο που ειναι για διαφορα πακετα της whats up δεν μου το στελνει(για παραδειγμα θελω ννα δω ποσα λεπτα και sms εχω αλλα δεν γινεται).αντιμετωπιζω επισης προβλημα με τα mms,δεν μπορω να στειλω και η cosmote μου εστειλε πως το κινητο δεν υποστηριζει αυτη την υπηρεσια.ξερει καποιος τι παιζει?ειναι καποια ρυθμιση στο κινητο η πρεπει να παω στο παροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Descendant Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 (edited) παιδια εχω whats up και οταν στελνω στο 1313 ή σε καποιο αλλο παρομοιο αριθμο που ειναι για διαφορα πακετα της whats up δεν μου το στελνει(για παραδειγμα θελω ννα δω ποσα λεπτα και sms εχω αλλα δεν γινεται).αντιμετωπιζω επισης προβλημα με τα mms,δεν μπορω να στειλω και η cosmote μου εστειλε πως το κινητο δεν υποστηριζει αυτη την υπηρεσια.ξερει καποιος τι παιζει?ειναι καποια ρυθμιση στο κινητο η πρεπει να παω στο παροχο? Τι πρόγραμμα για να διαβάζεις τα sms εχεις; Εγώ όταν χρησιμοποιούσα go sms pro κι εστελνα Υ στο 1313 μου έκανε αυτό που λες κι εσύ. Με το ενσωματωμένο πρόγραμμα όμως (του android) στέλνονταν κανονικά. Έπειτα έκανα κάποιες διορθώσεις στισ ρυθμίσεις σχετικά με τη γλώσσα κι έφτιαξε. Υπάρχει κάποιος άλλος που να χρησιμοποιεί ίντερνετ απο wifi και να τον πεταει συχνά έξω ( το συμβολάκι για με το κυκλάκι και τισ 3 καμπύλες από πάνω εξαφανίζεται);; Εμένα μου συμβαίνει συχνά, ακόμα και όταν είμαι σπίτι με ασύρματο ρούτερ, ενώ υπολογιστής και ipod touch δεν παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα. Συνεπώς είναι θέμα του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Edited April 7, 2012 by The_Descendant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 παιδια εχω whats up και οταν στελνω στο 1313 ή σε καποιο αλλο παρομοιο αριθμο που ειναι για διαφορα πακετα της whats up δεν μου το στελνει(για παραδειγμα θελω ννα δω ποσα λεπτα και sms εχω αλλα δεν γινεται).αντιμετωπιζω επισης προβλημα με τα mms,δεν μπορω να στειλω και η cosmote μου εστειλε πως το κινητο δεν υποστηριζει αυτη την υπηρεσια.ξερει καποιος τι παιζει?ειναι καποια ρυθμιση στο κινητο η πρεπει να παω στο παροχο? Στειλε Υ (στα αγγλικα) και ολα ειναι o.k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 πως στελνω mms; θελω να περασω μια νεα εκδοση της 2.3.5 πως το κανω; με βγαζει σφαλμα αφου πατησω τον συνδιασμο κουμπιον για να περασω τη νεα beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 (edited) Υπάρχει κάποιος άλλος που να χρησιμοποιεί ίντερνετ απο wifi και να τον πεταει συχνά έξω ( το συμβολάκι για με το κυκλάκι και τισ 3 καμπύλες από πάνω εξαφανίζεται);; Εμένα μου συμβαίνει συχνά, ακόμα και όταν είμαι σπίτι με ασύρματο ρούτερ, ενώ υπολογιστής και ipod touch δεν παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα. Συνεπώς είναι θέμα του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; έχεις δει στις ρυθμίσεις /ασύρματο.../ρυθμίσεις wifi/μενού-ρυθμίσεις για προχωρημένους? Edited April 7, 2012 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Υπάρχει κάποιος άλλος που να χρησιμοποιεί ίντερνετ απο wifi και να τον πεταει συχνά έξω ( το συμβολάκι για με το κυκλάκι και τισ 3 καμπύλες από πάνω εξαφανίζεται);; Εμένα μου συμβαίνει συχνά, ακόμα και όταν είμαι σπίτι με ασύρματο ρούτερ, ενώ υπολογιστής και ipod touch δεν παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα. Συνεπώς είναι θέμα του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; μενου>ρυθμισεις>ασυρματο και δικτυα>ρυθμισεις wi-fi>μενου(της 4 παυλες)>συνθετα>πολιτικη καταστασης αδρανειας wi-fi>πουτεεες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisliapis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 γυρνα το στις εργοστασιακες ρυθμησεις με μια επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Παιδιά να ρωτήσω γιατι δεν έχει η 2.3.5 (B522) το Google Earth και δεν το εμφανίζει και στο Gogggle play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hapkido Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 πως στελνω mms; θελω να περασω μια νεα εκδοση της 2.3.5 πως το κανω; με βγαζει σφαλμα αφου πατησω τον συνδιασμο κουμπιον για να περασω τη νεα beta. και εμένα το ίδιο ακριβώς φίλε. δεν προχοράει στην εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisliapis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 ρε παιδια εδω και 2 μηνες σασ εχω ρωτησει κατι και δεν δεν εχω παρει καμια απαντηση . . εχω προβλημα με το huawei u8800 ειχα σβησει καταλαθος το file cust_image και το αντεκατεστησα με το clockwork recovery .και μλπεχτηκε το συμπαν . το κινητο ουτε σε recovery volume + δεν μπαινει στην ροζ οθονη volume +,- . . ο υπογηιστης μου το αναγνωριζει μονο σαν μοντεμ στην ροζ οθονη και οταν πας να το ξεκινησεισ κανονικα κολλαει στο λογοτυπο hyawei εχω δοκιμασει να περασω αλλες firmaware μεσω sd αλλα στο step 2κανει failed..καμια βοηθεια απο καποιον που ξερει για ετοιμος ειμαι να παω να το πεταξωωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 και εμένα το ίδιο ακριβώς φίλε. δεν προχοράει στην εγκατάσταση εγώ σήμερα που την πέρασα δοκιμαστικά δούλεψε μια χαρά.δεν εβγαλε πουθενά σφάλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts