Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω λεω να μην την κανετε ακομα την αναβαθμηση....

μεχρι 31 λεει θα τη βγαλουν αυτη εχει προβλημα με το wifi σε μερικα ρουτερ...

Δεν μπορώ να κρατηθώ με μαγνητίζει η κάθε νέα έκδοση, ουρλιάζει ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Μιά χαρά bootαρε, καθάρισε τα cache κλπ μόνο του και ξεκίνησε κανονικά. Το πήρα backup με το Huawei πρόγραμμα αυτή τη φορά και ελπίζω να μην έχω χάσει ΠΑΛΙ τα πάντα :)

Έχει μειωθεί πολύ ο χρόνος που χρειάζεται για να ξεκινήσει ή μου φαίνεται;

@Dancer69 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, αλλά όσα παιδιά "μηδενίστηκαν" δεν ανέφεραν αδυναμία χρήσης της συσκευής. Λειτουργεί κανονικά, αλλά γράφει 0. Εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ κάτι...

Edited by amyroukai

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο. Το έχω ξαναγράψει, το θέμα του ΙΜΕΙ, αν και υπήξαν περισσότερα κρούσματα κατά την αναβάθμιση σε official 2.3, δεν είναι αποκλειστικό πρόβλημα της ρομ. Έχει συμβεί σε αναβαθμίσεις σε official 2.2 επίσης, και έχει συμβεί σε μένα, χωρίς εμφανή λόγο. Ενώ ήταν εκεί κατά τη λειτουργία της συσκευής, και χωρίς να εγκατασταθεί/απεγκατασταθεί κάτι, μετά από αφύπνιση της από τη λειτουργία αναμονής μηδενίστηκε. Έχει γραφτεί παλαιότερα στο XDA δε ότι έχει να κάνει με τον bootloader της συσκευής, ο οποίος έχει κάποιο bug που το μηδενίζει. Απλά απ' ότι φαίνεται η Huawei δεν έχει καμία πρόθεση να το φτιάξει, μιας και ακόμη και στη 2.3(η οποία έχει αναβαθμισμένο bootloader όπως λέγεται) το πρόβλημα υφίσταται ακόμη.

Γι' αυτό το καλύτερο είναι όποιος κάνει την αναβάθμιση(καλύτερα ακόμη και όποιος δεν την κάνει), να πάρει ένα backup του IMEI της συσκευής του για κάθε ενδεχόμενο. Υπάρχει όδηγός για το πώς στην ενότητα του φόρουμ "Οδηγοί"

Thanks!!!! :thanks:

ΟΚ λοιπόν θα την πω την ιστορία...

Θα προσπαθήσω να ΜΗΝ βρίσω. Καλά, θα καταφέρω να μην βρίσω.

Πλην των επαφών, τα λοιπά χαμένα, παρ' όλο που υποτίθεται ότι έκανε ΠΛΗΡΕΣ backup το Hi Suite. Δεν επιθυμεί να επαναφέρει τα δεδομένα.... Οπότε ΠΑΛΙ με το χέρι. Το ())&^%%&%^$#^*(*($Ε@ τους, Τσακ Νόρις που τους χρειάζεται...

για να καταλαβω παιρνω μια αδεια εσ ντι την βαζω στο κινητο οταν ειναι κλειστο το ανοιγω βαζω το αρχειο στην εσ ντι σε ενα φακελο dload και μετα παταω vol up + vol down + power button και δεν γινεται τιποτα. μπορει να με βοηθησει καποιος στο τι κανω λαθος? :S

για να καταλαβω παιρνω μια αδεια εσ ντι την βαζω στο κινητο οταν ειναι κλειστο το ανοιγω βαζω το αρχειο στην εσ ντι σε ενα φακελο dload και μετα παταω vol up + vol down + power button και δεν γινεται τιποτα. μπορει να με βοηθησει καποιος στο τι κανω λαθος? :S

Πρέπει το τηλέφωνο να είναι απενεργοποιημένο πριν πατήσεις το συνδυασμό πλήκτρων.

Επίσης αν σε πηγαίνει κατευθείαν στη ροζ οθόνη, ενώ είναι το τηλέφωνο απενεργοποιημένο, πρώτα σύνδεσέ το με το καλώδιο και μετά πάτα το συνδυασμό των πλήκτρων.

Πρέπει το τηλέφωνο να είναι απενεργοποιημένο πριν πατήσεις το συνδυασμό πλήκτρων.

Επίσης αν σε πηγαίνει κατευθείαν στη ροζ οθόνη, ενώ είναι το τηλέφωνο απενεργοποιημένο, πρώτα σύνδεσέ το με το καλώδιο και μετά πάτα το συνδυασμό των πλήκτρων.

ουτε τωρα δουλεψε. ειχα βαλει το αρχειο διεγραψα ολα τα αρχεια της σδ εκτοσ του φακελου dload εκλεισα το κινητο το σθνεδεσα με τον υπολογιστη και μετα πατησα τον συνδιασμο αλλα παλι μ εβγαλε την ροζ οθονη, σορρυ για το που σε πριζω αλλα δεν ξερω τι φτεει και τα νευρα μ εχουν σπασει.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις κανονικές και ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by athanaso77

Το ΙΜΕΙ χρησιμοποιείται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, και αν είναι μηδενικό δε μπορεις να κάνεις κλήσεις ή να στείλεις μηνύματα. Φυσικά υπάρχει ο αριθμός στα σημεία που γράφεις, αλλά δεν υπάρχει στο λογισμικό της συσκευής.

Θεωρητικά ισχύει αυτό. Στην πράξη η κάθε εταιρία κάνει οτι θέλει. Όπως είπε και ο συμφορουμίτης το κινητό συνεχίζει να δουλεύει κανονικά και χωρίς ΙΜΕΙ. Επίσης σε forum του εξωτερικού (ίσως XDA) έλεγε κάποιος οτι στη χώρα του δούλευε κανονικά με 0 ΙΜΕΙ αλλά όταν πήγαινε αλλού με roaming άλλοτε δούλευε και άλλοτε οχι.

Σε εμένα δεν χρειάστηκε να σβήσω κάτι από την κάρτα, απλά να βγάλω την κάρτα και να την ξαναβάλω, δεν κατάλαβα γιατί. Τα δεδομένα μέσα στην SD δεν τα πειράζει η αναβάθμιση.

Επίσης με αφορμή το ερώτημα του κ. Μπουκουβάλα δοκίμασα την φωνητική κλήση. Αν πεις νούμερο στα αγγλικά "πχ call 1234567" το αναγνωρίζει. Αν πεις "πάρε τηλέφωνο τον Κώστα Παπαδόπουλο" δεν κάνει τίποτα. Επίσης δεν δούλεψε με επαφές περασμένες στα αγγλικά, πχ "Call Heidi"... Μάλλον θέλει δουλειά το πρόγραμμα.

Σε εμένα δεν χρειάστηκε να σβήσω κάτι από την κάρτα, απλά να βγάλω την κάρτα και να την ξαναβάλω, δεν κατάλαβα γιατί. Τα δεδομένα μέσα στην SD δεν τα πειράζει η αναβάθμιση.

Επίσης με αφορμή το ερώτημα του κ. Μπουκουβάλα δοκίμασα την φωνητική κλήση. Αν πεις νούμερο στα αγγλικά "πχ call 1234567" το αναγνωρίζει. Αν πεις "πάρε τηλέφωνο τον Κώστα Παπαδόπουλο" δεν κάνει τίποτα. Επίσης δεν δούλεψε με επαφές περασμένες στα αγγλικά, πχ "Call Heidi"... Μάλλον θέλει δουλειά το πρόγραμμα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου (καλύτερα να μου γράφεις στον ενικό, δε γέρασα ακόμη :-D ).

σχετικά με όσα διάβασα στις τελ. Σελίδες, βγήκε επίσημη αναβαθμιση σε 2.3 ή όχι;;; εγώ πήγα μέσα από το μενού του τηλεφώνου μου & μου είπε ότι είμαι ήδη ενημερωμένος (= froyo). Πρέπει να κάνω κάτι που ακόμη δεν έχω κάμει;;;

Η αναβάθμιση βγήκε και υπάρχει στο site της Huawei. Έχουν ανακοινώσει βέβαια ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου, αλλά φαίνεται πως θα είναι η ίδια με αυτή που υπάρχει τώρα.

Από τη συσκευή δε θα είναι διαθέσιμη πάντως μέχρι να την ενσωματώσει η wind(αν το κάνει ποτέ). Πάντως υπάρχουν πληροφορίες στις προηγούμενες σελίδες για το πως γίνεται η αναβάθμιση.

Πάντως προσωπικά παρακουλουθώ τις εξελίξεις, το xda (λένε κάποιοι ότι είναι χειρότερη από την beta) και αναμένω και μετά από τις 31 Δεκέμβρη για μερικές μέρες για τυχόν bug, μηδενισμό ΙΜΕΙ κλπ. Μπορεί να βγεί μετά και κάποια νέα ενημέρωση. Δεν έχω διάθεση να περνάω 2 και 3 φορές αναβάθμιση και ξανά τα προγράμματα από την αρχή...

Καλησπερα κανω την διαδικασια και ολο μια ροζ οθονη βγαινει.ειχα κανει ηδη την αναβαθμιση σε beta 2.3.5 και ολα ηταν καλα τωρα την επισημη δεν την περναει.Καμια ιδεα??
mi8

Καλύτερα να μην την περάσεις.

Απ' ότι είδα δεν υπάρχει καμία βελτίωση σε σχέση με τη beta(εκτός του wifi για περιπτώσεις που είχε προβλήματα, εγώ δεν είχα κανένα), και το τεράστιο μείον είναι ότι έχουν αφαιρέσει τη λειτουργία φόρτωσης των διαμερισμάτων της συσκευής από τη ροζ οθόνη. Επίσης δε γίνεται ροοτ(τουλάχιστον προς το παρόν).

Αν αυτό υπάρχει και στην έκδοση που θα βγει στις 31 Δεκεμβρίου(που μάλλον θα είναι η ίδια), θα επιστρέψω στην beta.

Καλησπέρα παιδιά για backup αρχείων, επαφών κλπ υπάρχει κανένα πρόγραμμα πριν βάλουμε την official σε συσκευές που δεν είναι rooted?Επίσης είχαν στείλει αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323485 για back up του IMEI. Αυτό γίνεται μόνο σε συσκευές rooted γιατί σε εμένα δεν κάνει τίποτα. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά για backup αρχείων, επαφών κλπ υπάρχει κανένα πρόγραμμα πριν βάλουμε την official σε συσκευές που δεν είναι rooted?Επίσης είχαν στείλει αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323485 για back up του IMEI. Αυτό γίνεται μόνο σε συσκευές rooted γιατί σε εμένα δεν κάνει τίποτα. Ευχαριστώ.

Μα το γράφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα. Χρειάζεται ροοτ και καλό είναι να το κάνεις πριν την αναβάθμιση. Έτσι και αλλιώς το rooting θα χαθεί μόλις κάνεις την αναβάθμιση.

Όσον αφορά επαφές, μηνύματα εφαρμογές κ.α, μπορείς να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας με το HiSuite της Huawei.

Μα το γράφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα. Χρειάζεται ροοτ και καλό είναι να το κάνεις πριν την αναβάθμιση. Έτσι και αλλιώς το rooting θα χαθεί μόλις κάνεις την αναβάθμιση.

Όσον αφορά επαφές, μηνύματα εφαρμογές κ.α, μπορείς να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας με το HiSuite της Huawei.

Ευχαριστώ.Απλα με το Hi suite της Huawey γράφει ένας φίλος ότι μετά δεν του παίρναγε τις εφαρμογές.

Έχω κάνει πολλές φορές τη διαδικασία και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Μερικές δεν εγκαθίστανται, αλλά πρόκειται για εφαρμογές που είναι ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή από τη ρομ. Μπορείς άλλωστε να τις εγκαταστήσεις και χειροκίνητα, το πρόγραμμα τις αποθηκεύει απλά σ' ένα φάκελο όπως είναι χωρίς συμπίεση ή κάτι άλλο. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για τις εφαρμογές.

Έχω κάνει πολλές φορές τη διαδικασία και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Μερικές δεν εγκαθίστανται, αλλά πρόκειται για εφαρμογές που είναι ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή από τη ρομ. Μπορείς άλλωστε να τις εγκαταστήσεις και χειροκίνητα, το πρόγραμμα τις αποθηκεύει απλά σ' ένα φάκελο όπως είναι χωρίς συμπίεση ή κάτι άλλο. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για τις εφαρμογές.

Οκ σ'ευχαριστώ!

Παιδια παταω volume +/- και power on για να μπω στο recovery να βαλω το recovery και βγαζει μια ροζ οθονη.Μολις συνδεω το usb δεν κανει τπτ ομως..Κανει ηχο ο υπολογιστης οτι κατι συνδεθηκε αλλα δεν μου ανοιγει το παραθυρο με το image για να αλλαξω τα αρχεια και το recovery. Τι παιζει? προβλημα???please βοηθεια γρηγορααααα

Για πείτε ρε παίδες γιατί δεν το βρίσκω

http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3791&tb=0

Το Gingerbread παίρνουμε ή το overseas για την περίπτωσή μας;

By Mitsos Βέροια

chdimis, Εγώ είδα το U8800 V100R001C00B522G001(Normal)(Gingerbread) στο software.

σε γλώσσα Αγγλική. Δηλ. δεν θα υποστηρίζει Ελληνικά; Το δοκίμασε κανείς;

πιστεύετε ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μας έρθει αυτόματη αναβάθμιση;; πρέπει να την κάνουμε εμείς χειροκίνητα με ρουτ;;

επίσης, να υποθέσω ότι η αναβάθμιση πρέπει να γίνει μόνο με usb.

Edited by lambrosbouk

Την έκανα με Gingerbread . Ελληνικά περιέχει το πακέτο και πάει ποιο γρήγορα απ το2,2,1 που είχα απ τον Μάιο. Αρκετά καλό και εύκολη ως γελοία η αναβάθμιση.

Ελληνικό πληκτρολόγιο έχουμε τίποτα; Γιατί έχει για το Ταμ Τουμ, για τους μαύρους στα βάθη του Αμαζονίου (κι ας μην έχει ρεύμα εκεί) και για Ελλάδα γιοκ. Πέρασα ένα της Wind που βρήκα σ ένα ποστ αλλά δεν το βρήκα μέσα στο τηλέφωνο.

Αυτό

http://www.megaupload.com/?d=YUIWMAI8

Edited by chdimis
By Mitsos Βέροια

chdimis, Εγώ είδα το U8800 V100R001C00B522G001(Normal)(Gingerbread) στο software.

σε γλώσσα Αγγλική. Δηλ. δεν θα υποστηρίζει Ελληνικά; Το δοκίμασε κανείς;

πιστεύετε ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μας έρθει αυτόματη αναβάθμιση;; πρέπει να την κάνουμε εμείς χειροκίνητα με ρουτ;;

επίσης, να υποθέσω ότι η αναβάθμιση πρέπει να γίνει μόνο με usb.

1.φυσικά υποστηρίζει ελληνικά

2.απίθανο να έρθει αυτόματα μέσω wind

3.άλλο η αναβάθμιση άλλο το root

4.η αναβάθμιση δεν γίνεται μέσω usb,

5.γιατί δεν διαβάζεται και καμιά οδηγία,μέσα στο αρχείο που κατεβάσατε είναι,

και τα ίδια πράγματα ρωτούνται ξανά και ξανά.Υπάρχει και το search.

Την έκανα με Gingerbread . Ελληνικά περιέχει το πακέτο και πάει ποιο γρήγορα απ το2,2,1 που είχα απ τον Μάιο. Αρκετά καλό και εύκολη ως γελοία η αναβάθμιση.

Ελληνικό πληκτρολόγιο έχουμε τίποτα; Γιατί έχει για το Ταμ Τουμ, για τους μαύρους στα βάθη του Αμαζονίου (κι ας μην έχει ρεύμα εκεί) και για Ελλάδα γιοκ. Πέρασα ένα της Wind που βρήκα σ ένα ποστ αλλά δεν το βρήκα μέσα στο τηλέφωνο.

Αυτό

http://www.megaupload.com/?d=YUIWMAI8

πας ρυθμίσεις-γλώσσα και πληκτρολόγιο και τσεκάρεις το πληκτρολόγιο που κατέβασες