akaloith Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Μάλιστα.. Και κάτι άλλο. Έχω περασμένες επαφές και στον Outlook..Αυτές μπαίνουν με κάποιο τρόπο? http://tools.google.com/dlpage/gappssync τρεχεις το Google Apps Migration For Microsoft Outlook Edited May 24, 2011 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) δεν θυμάμαι αν έχει ξαναγραφτεί. έκανα πειράματα με apn managers και τελικά δεν μ'αρέσει κανείς (λόγω εικονιδίων βασικά, όλα είναι ή πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά η δεν έχουν tag και δεν μ'αρέσουν). Κάποιο από αυτά τα διαόλια μου έσβησε ρυθμίσεις MMS, ιντερνετ κλπ. To internet το έφτιαξα. Τα mms μου αντιστέκονται, δεν θέλουν να κατέβουν. υπάρχει κανείς με cosmote να μου αντιγράψει τις ρυθμίσεις; δοκίμασα να βάλω αυτές που έχει στη σελίδα της εταιρίας για το galaxyS (θεωρητικά όλα τα android ίδια θα είναι) αλλά αρνείται να δουλέψει. edit Αναβάθμισα το Aldiko για τα ebooks και δεν ανοίγει πιά αυτα που είχε μέσα στο τηλέφωνο. Κρίμα. Edited May 24, 2011 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 δεν θυμάμαι αν έχει ξαναγραφτεί. έκανα πειράματα με apn managers και τελικά δεν μ'αρέσει κανείς (λόγω εικονιδίων βασικά, όλα είναι ή πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά η δεν έχουν tag και δεν μ'αρέσουν). Κάποιο από αυτά τα διαόλια μου έσβησε ρυθμίσεις MMS, ιντερνετ κλπ. To internet το έφτιαξα. Τα mms μου αντιστέκονται, δεν θέλουν να κατέβουν. υπάρχει κανείς με cosmote να μου αντιγράψει τις ρυθμίσεις; δοκίμασα να βάλω αυτές που έχει στη σελίδα της εταιρίας για το galaxyS (θεωρητικά όλα τα android ίδια θα είναι) αλλά αρνείται να δουλέψει. edit Αναβάθμισα το Aldico για τα ebooks και δεν ανοίγει πιά αυτα που είχε μέσα στο τηλέφωνο. Κρίμα. Ορίστε: Όνομα: Cosmote MMS APN: mms MMSC: http://mmsc.cosmote.gr:8002 Διακομιστής μεσολάβησης: 10.10.10.20 Θύρα MMS: 8080 MCC: 202 MNC: 01 Tύπος APN: mms Στα πεδία που παραλείπω αναφέρει "δεν έχει οριστεί". Δεν έχω δοκιμάσει να στείλω mms με το Χ5 από τότε που το πήρα, αλλά υποθέτω πως αυτές οι ρυθμίσεις είναι οι σωστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrl_oa Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λοιπόν..πέρα από το θέμα NDrive.. ολοκλήρωσα μία μέρα χρήσης!Παρατηρήσεις: 1.Η μπαταρία όντως δεν κρατάει ιδιαίτερα.... 2.Όταν μιλάω στο τηλέφωνο πατιούνται κουμπιά...το μεγάφωνο και η σίγαση...μετά δείχνει να κολάει όταν προσπαθώ να τα πατήσω για να απενεργοποιηθούν !αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει ευπρόσδεκτο!! 3.προβλήματα με το Wifi δεν υπάρχουν.. 4.γενικά με βόλεψε..αν και θα δυσκολευτώ να το συνηθίσω μετά από 2,5 χρόνια με το HTC! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Σήμερα προσπάθησα για πρώτη φορά να συνδεθώ σε αρκετά ελεύθερα δίκτυα και δεν τα κατάφερα. Κάθε φορά κολλούσε στο "Λήψη διεύθυνσης IP" Σε κλειδωμένα δίκτυα (που έχω τους κωδικούς) δεν έχω πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό και αν ναι βρέθηκε λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Υπαρχει επίσης κανας καλος contact manager για το τηλέφωνο για να παει κατευθειαν στο γρμμα και να μην κανεις ατελειωτο scrolling??? PS. το λέω γιατι εχω 800+ επαφες... Πάτα το κουμπάκι με τον μεγευθυντικό και κάνε αναζήτηση. Επίσης ακόμα και χωρίς αναζήτηση όταν κάνεις scroll σε τέτοια λίστα πατώντας το κουτάκι που εμφανίζεται στα δεξιά μεταφέρεσαι από γράμμα σε γράμμα. 2.Όταν μιλάω στο τηλέφωνο πατιούνται κουμπιά...το μεγάφωνο και η σίγαση...μετά δείχνει να κολάει όταν προσπαθώ να τα πατήσω για να απενεργοποιηθούν !αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει ευπρόσδεκτο!! Μήπως το ακουμπάς στο μάγουλο ή το κρατάς από την οθόνη και γι αυτό; Βασικά όταν το ακουμπάς στο αυτί σβήνει η οθόνη και ακυρώνονται τα πλήκτρα, μήπως δεν το ακουμπάς καλά; Σήμερα προσπάθησα για πρώτη φορά να συνδεθώ σε αρκετά ελεύθερα δίκτυα και δεν τα κατάφερα. Κάθε φορά κολλούσε στο "Λήψη διεύθυνσης IP" Μπορεί να τύχει να κολλήσει το wifi οπότε αν το κλείσεις και ξανανοίξεις ή στην ανάγκη κάνεις reset την συσκευή θα επανέλθει. Επίσης η κεραία του είναι πολύ καλή και θα αναγνωρίσει δίκτυα που είναι τόσο αδύναμο το σήμα με αποτέλεσμα να μη μπορείς να συνδεθείς. Δοκίμασε κάπου με καλό σήμα και θα δεις ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Edited May 24, 2011 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrl_oa Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 δεν το κρατάω από την οθόνη..στο μάγουλο ίσως να ακουμπάει..αλλά και πάλι..τόσο ευαίσθητο ειναι? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Έκανα edit το αρχικό μήνυμα αλλά δεν σε πρόλαβα, βασικά όταν το ακουμπάς στο αυτί σβήνει η οθόνη και ακυρώνονται τα πλήκτρα, μήπως δεν το ακουμπάς καλά; Δοκίμασε ενώ είσαι σε μια κλήση (πάρε κάποιο νούμερο της εταιρίας κινητής σου που δεν χρεώνει) να καλύψεις την θέση αριστερά από το ακουστικό, αν προσέξεις καλά θα δεις ότι έχει δύο τρυπίτσες, είναι οι δύο αισθητήρες που καταλαβαίνουν την ένταση του φωτός του περιβάλλοντος. Αν τους καλύψεις θα πρέπει να σβήσει η οθόνη, αν όχι, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Contact manager ποιον προτεινετε??? Edited May 26, 2011 by Analyzer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα ασυμβατότητας με το wifi; Έχω ενα draytek 2710n και το X5 αρνείται να συνεργαστεί σωστά μαζί του. Ότι και να κατεβάζω απο το market είναι χαλασμένο και δε μπαίνει. Έστειλα και μεγάλα αρχεία με το myphone explorer, κατέβασα και με το browser (default και opera) και όλα έβγαιναν χαλασμένα. Πήγα μια βόλτα στο Σύνταγμα και έβαλα κανονικά 5-6 εφαρμογές και κατέβασα 100MB αρχείο χωρίς προβλήματα. Έπιασα και ενα ανοιχτό wireless εδώ και πάλι δούλεψε το market παρόλο που το σήμα ήταν πολύ χαμηλό και έκανε 10 λεπτά να κατεβάσει την εφαρμογή. Δοκίμασα με το draytek σε g, χωρίς encryption, σε άλλο κανάλι, αλλά τίποτα. Επίσης να προσθέσω οτι με το draytek το browsing φαίνεται να δουλεύει κανονικά, αλλά όταν πήγα να κάνω update το ndrive (μέσα απο την εφαρμογή) κατέβαζε 100 φορές το ίδιο αρχείο προφανώς λόγω crc errors. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrl_oa Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ααα..οκ! κατάλαβα τι γίνεται..σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Σήμερα προσπάθησα για πρώτη φορά να συνδεθώ σε αρκετά ελεύθερα δίκτυα και δεν τα κατάφερα. Κάθε φορά κολλούσε στο "Λήψη διεύθυνσης IP" Σε κλειδωμένα δίκτυα (που έχω τους κωδικούς) δεν έχω πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό και αν ναι βρέθηκε λύση ? Και σε μενα το ίδιο...Χρειαστηκε να μείνω σε ξενοδοχείο,για μερικές μέρες και ενώ είχε free wireless, κολλούσε στο "Λήψη διεύθυνσης IP",(σκέφτηκα οτι δεν ήταν συμβατο με το συγκεκριμένο modem ,ενώ στα κλειδωμενα με το κωδικό μπαίνει κανονικά...:confused: Θα το ψάξω το θέμα... Edited May 24, 2011 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Αγόρασα κι εγώ την εν λόγω θήκη της Nillkin, σε λευκό χρώμα. Την έχω παραγγείλει κι εγώ, στο σκούρο γκρι. Μήπως θυμάσαι πόσες μέρες περίπου έκανε να σου έρθει; Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 είναι απλό.. πάει στο μαγαζί με ότι απόδειξη έχει (doa) και τους ζητάει άλλη συσκευή... απλό... "Γεια σας, πήρατε τη συσκευή μου για επισκευή ενώ έμαθα εκ των υστέρων ότι δικαιούμαι καινούργια με doa"... δεν είναι κακό να μην ξέρει ο πελάτης πως δικαιούται άμεση αλλαγή, ούτε θα τον πουν άσχετο. Οι περισσότεροι δεν το ξέρουν (εδώ δεν το ξέρουν ούτε οι πωλητές της wind). Mην δεχτεί επισκευασμένη συσκευή. Κανονικά, για βλάβη που μπορεί και ο υπάλληλος του καταστήματος να πιστοποιήσει, πέρνεις άλλη συσκευή επιτόπου, χωρίς να περιμένεις ούτε μία ώρα. Εκτός φυσικά αν το κατάστημα δεν έχει διαθέσιμη, οπότε και πέρνεις την πρώτη που έρθει στο κατάστημα, πάντα καινούργια. Και είμαι κατηγορηματικός να μην δεχτεί επισκευή, γιατί απλούστατα κάτι τέτοια βλέπουν και οι υπηρεσίες των καταστημάτων πέρνουν την κάτω βόλτα. Στην χειρότερη, ευγενικά και όμορφα να του ζητήσει να πάρουν τηλέφωνο οι ίδιοι στα κεντρικά της wind... εγώ τουλάχιστον σε αντίστοιχη περίπτωση τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο έτσι έκανα, και τις 2 φορές από την wind τους είπαν πως έχω δίκιο... πήρα λοιπόν καινούργια συσκευή και έφυγα δυστηχως ακομα περιμενει (και με τρωει και η γρινια του) θα του πω να παει αυριο παλι στο καταστημα,αφου πηγε μια φορα να παραπονεθει για την καθηστερηση και του ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν αυτοι τιποτα ουτε καν τηλεφωνο να παρουν και του δωσαν απο εκει ενα τηλεφωνο να παρει ο ιδιος.Πηρα εγω λοιπον στο τεχνικο της Wind (γιατι δεν μπορω να τον ακουω αλλο) και μου ειπαν πως μετα απο μια βδομαδα ''καταφεραν'' να το στειλουν στο σερβις(?) της Huawei στη Ελλαδα (υπαρχει τετοιο πραμα?) και θα τον ειδοποιησου με sms σε κανα 6μηνο υπολογιζω εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Και σε μενα το ίδιο...Χρειαστηκε να μείνω σε ξενοδοχείο,για μερικές μέρες και ενώ είχε free wireless, κολλούσε στο "Λήψη διεύθυνσης IP",(σκέφτηκα οτι δεν ήταν συμβατο με το συγκεκριμένο modem ,ενώ στα κλειδωμενα με το κωδικό μπαίνει κανονικά...:confused: Θα το ψάξω το θέμα... Αρκετές φορές, δίκτυα που φαίνονται ελεύθερα είναι για να στελνουν παραγγελίες οι σερβιτόροι σε καφετέριες και όχι για ίντερνετ. ΕΠίσης μπορεί να μην έχει κωδικό αλλά να έχουν απενεργοποιήσει την δυνατότητα προσθήκης νέων συσκευών στο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Αρκετές φορές, δίκτυα που φαίνονται ελεύθερα είναι για να στελνουν παραγγελίες οι σερβιτόροι σε καφετέριες και όχι για ίντερνετ. ΕΠίσης μπορεί να μην έχει κωδικό αλλά να έχουν απενεργοποιήσει την δυνατότητα προσθήκης νέων συσκευών στο δίκτυο. Το δοκίμασα σε πολλά ελεύθερα δίκτυα, το ideos δεν συνδεόταν ενώ το laptop μου αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 πήγα πριν στην Wind και μου είπαν πως οι δωρεάν χάρτες ισχύουν μόνο σε νέες συνδέσεις..εγώ που έκανα ανανέωση συμβολαίου δεν το δικαιούμαι και πρέπει να τους αγοράσω...εντωμεταξύ..όλοι οι χάρτες έχουν 19 ευρώ..τις Ελλάδας έχουν 29!!! Λογικό, οι χαρτες της Ελλαδας εχουν απειρη δουλεια για να γινουν γιατι πρεπει να μπορεις να ξεχωριζεις τις λακουβες απο τους δρομους για να καταλαβεις τελικα που ειναι ο δρομος!!! Αλλα μαλλον πιο πολλες ειναι οι λακουβες! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisimone Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 επισημο πια για το ndrive δεν προσφερετε σε ολες τις συσκευες .... Καμια βοηθεια κανεις μεσω προσωπικου μηνυματος να βρουμε την λυση .. και γενικα με τις εφαρμογες ειμαι ολος ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω. Στην δουλειά δεν συνδέεται με wifi (μία μόνο φορά τα κατάφερα). Συνδέοντας το κινητό στην usb του φορητού μου που βλέπει internet με ethernet ή wifi μπορώ μέσω αυτού να δώ και στο κινητό (όπως γίνονταν στα wm6 με το activesync) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 οσοι εχετε stock rom τσεκαρετε αν θελετε το update γιατι καποιος ανεφερε οτι του εβγαλε μια ενημερωση και την κατεβαζε... να δουμε αν βγηκε και για μας και εχει κατι καινουργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 οσοι εχετε stock rom τσεκαρετε αν θελετε το update γιατι καποιος ανεφερε οτι του εβγαλε μια ενημερωση και την κατεβαζε... να δουμε αν βγηκε και για μας και εχει κατι καινουργιο... Πάτησα ενημέρωση μέσω διαδικτύου και η απάντηση : "Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Πάτησα ενημέρωση μέσω διαδικτύου και η απάντηση : "Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη" οποτε πηγαινει αναλογα την rom ανα region και ακομη δεν περαστηκε λογικα για ολα... οκ! ελπιζω συντομα σε αναβαθμιση στην 2.3 με καλυτερη διαχειριση ενεργειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Αρκετές φορές, δίκτυα που φαίνονται ελεύθερα είναι για να στελνουν παραγγελίες οι σερβιτόροι σε καφετέριες και όχι για ίντερνετ. ΕΠίσης μπορεί να μην έχει κωδικό αλλά να έχουν απενεργοποιήσει την δυνατότητα προσθήκης νέων συσκευών στο δίκτυο. Mιλάω για Free Internet που ειχε το ξενοδοχείο για τους πελατες του,στο laptop δούλευε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Πάτησα ενημέρωση μέσω διαδικτύου και η απάντηση : "Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη" Το ιδιο και σε εμενα. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) συγνώμη για την άκυρη ερώτηση μου αλλά δεν έχω ιδέα απο κινητά android και μόλις σήμερα πήρα το δικό μου ideos... Το πρόβλημα μου είναι πρώτον πώς γίνεται να απενεργοποιήσουμε τις ενοχλητικές διαφημίσεις που πετάγονται στην οθόνη (του στυλ eurobank ktl...) δεύτερον πώς μπορουμε να ελαχιστοποιήσουμε μια εφαρμογή και να την ξαναανοίξουμε(δλδ να είμαστε στο ίδιο σημείο που ήμασταν πριν) ??? και αν υπάρχει κάποιο αξιόλογο task killer και ποιο είναι αυτο... Σας ευχαριστώ!! Μπορεί να προτείνει κανείς κάποια εφαρμογή για download torrent και κάποια άλλη για unzip-unrar ... Και πάλι ευχαριστώ!! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 25, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts