jmallen3 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 ρε παιδια εφαρμογη διαχειριστης εργου που εχουν τα android κινητα δεν υπαρχει στο τηλ? απο που μπορω να κλεισω μια εφαρμογη που τρεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 το myphone explorer το δοκιμασες? τουλαχιστον στο blade μου δουλευει τέλεια. Όχι κωνσταντίνε, δεν το δοκίμασα. ακόμη δεν ψώνισα το χ5... ελπίζω να προλάβω μέσα στην εβδομάδα, γιατί τις τελευταίες 2 εβδομάδες έριξα πολύ τρέξιμο... Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μου φαινεται λιγο ψευτικη αυτη που προτεινεις. Η συσκευη ειναι ομορφη, θα ήθελα κατι πιο ποιοτικο, ισως διαφανές.. οπως αυτή http://au.alibaba.com/product/442969948-Huawei-U8800-IDEOS-X5-Cover-Case.html απλά έχει ελάχιστη παραγγελια 10 κομμάτια... παρτην απο ebay ..1 κομματι http://cgi.ebay.com/Huawei-IDEOS-X5-U8800-Soft-BLACK-Case-SCREEN-PROTECTOR-/120709342925?pt=PDA_Accessories&hash=item1c1ad666cd http://cgi.ebay.com/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Cover-Case-Free-Screen-Protector-/140538965489?pt=PDA_Accessories&hash=item20b8c66df1 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Φιλε μου θα ανεβασω το απογευμα και video και Foto...... ;) παντως καλο θα ειναι τις επομμενες μερες να φτιαξουμε στην αρχη εναν οδηγο για το τι εφαρμογες μπορουμε να αφαιρεσουμε με ασφαλεια,ποια Servicies μπορουμε να απενεργοποιησουμε, και ποιες ρυθμισειες ειναι καταλληλες για το κιν μας ετσι ωστε να πεταει!! :p (firmware,custom roms,tips) klp p.s Υπαρχει κατι καλυτερο στο market η......αλλου :cool: για την camera εκτος απο το Lgcamera???? τι bitrate εβαλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) Γιατι πολυ απλα ακομη δεν εχουμε στην Ελλαδα τις paid εφαρμογες του android market;) Kαι το θέμα με τις εφαρμογές που δεν αποθηκεύονται; Και μήπως ξέρει κανείς να μου συστήνει κανένα stylus; Edited April 30, 2011 by mavrospete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 μετα απο τηλεφωνο στα κεντρικα της wind για τους χαρτες κλπ μου ειπαν οτι οι χαρτες που ειναι δωρο ειναι περασμενοι μεσα στο τηλεφωνο και ειναι η εφαρμογη "χαρτες".της λεω εγω οτι αυτη τ ην εφαρμογη την εχουν ολα τα android και δεν χρειαζεται χαρτες περασμενους μεσα για να λειτουργει αλλα απο τοι ξερω λειτουργει με το ιντερνετ και μου λεει οχι αυτο ειναι το δωρο,αλλα θα χρεωνεστε οταν τους χρησιμοποιειτε αν δεν εχετε ιντερνετ πληρωσει.δεν ξερω τι να πω,τα συμπερασματα δικα σας σχετικα με το δηθεν δωρο που δινουν... μήπως έπεσες σε έναν ακόμα άσχετο στην wind?γιατί κάπου πιο πίσω διάβασα ότι θα ανοίξουν τους χάρτες την δευτέρα μέσω από τα μαίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 μήπως έπεσες σε έναν ακόμα άσχετο στην wind?γιατί κάπου πιο πίσω διάβασα ότι θα ανοίξουν τους χάρτες την δευτέρα μέσω από τα μαίλ. τι να πω ρε φιλε,πραγματικα αμα ειναι τοσο ασχετοι και ουτε απο τα κεντρικα λενε αλλα ντι αλλων τοτε να κανουμε το σταυρο μας μην χρειαστει να το στειλουμε για επισκευη με την εγγυηση στη wind.οποιος μαθει νεα για τους χαρτες και τι ισχυει καλο ειναι να μας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Το παρήγγειλα και εγώ σήμερα, καθώς δεν υπάρχει ακόμη στην πόλη μου. Μέχρι Τετάρτη μου είπαν, και εγώ τότε στην παρέα του Android! Δύο ερωτήσεις προς τους κατόχους: 1. Αυτό το bug με το Wifi υπάρχει ακόμη; (δες ) 2. Εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας (ηχογράφηση) αυτόματη και των δύο πλευρών γίνεται με κάποια εφαρμογή σε mp3 μορφή; Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 SOSSSSSS Το πηρα, ολα τελεια, ΑΛΛΑ το android system info διχνει 353 MB total RAM! Τι συμβαινει? Η internal και η sd ειναι μια χαρα (590ΜΒ και 2044ΜΒ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 SOSSSSSS Το πηρα, ολα τελεια, ΑΛΛΑ το android system info διχνει 353 MB total RAM! Τι συμβαινει? Η internal και η sd ειναι μια χαρα (590ΜΒ και 2044ΜΒ) Τόση πρέπει νά΄χεις με 512 γιατί η υπόλοιπη είναι preserved απ΄το λειτουργικό(και στο Xperia arc την ίδια ram μου έδειχνε το Android system info).....είσαι jet....dont worry:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Τόση πρέπει νά΄χεις με 512 γιατί η υπόλοιπη είναι preserved απ΄το λειτουργικό(και στο Xperia arc την ίδια ram μου έδειχνε το Android system info).....είσαι jet....dont worry:) καλα αυτο δεν ισχυει παντου. σε μενα αναφερει 414 οπως και στο blade :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) μήπως έπεσες σε έναν ακόμα άσχετο στην wind?γιατί κάπου πιο πίσω διάβασα ότι θα ανοίξουν τους χάρτες την δευτέρα μέσω από τα μαίλ. πρεπει να εχει πολλους ασχετους η wind μαζεμενους. Χθες σε κεντρικο καταστημα στο βολο( δημητριαδος) στην ερωτηση αν εχουν παραλαβει το huawei x5 με ενημερωμενη και ολο πνευμα πωλητρια ακολουθησε η ακολουθη στιχομυθεια: το χαβαϊ εννοειται; οχι το huawei εννοω αλλα δε θα μαλωσουμε για το ονομα. το ονομα του ειναι χαβαϊ, και οχι η wind δεν το εχει ακομα αυτο το κινητο. Δείτε μηπως το εφερε καποια αλλη εταιρεια. Ρε παιδακι μου αν ο πωλητης ειναι ενημερωμενος, φαίνεται και βοηθα και τον πελατη!!!! Edited April 30, 2011 by kontz Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 πρεπει να εχει πολλους ασχετους η wind μαζεμενους. Χθες σε κεντρικο καταστημα στο βολο( δημητριαδος) η ενημερωμενη και ολο πνευμα πωλητρια στην ερωτηση αν εχουν παραλαβει το huawei x5ακολουθησε η ακολουθη στιχομυθεια: το χαβαϊ εννοειται; οχι το huawei εννοω αλλα δε θα μαλωσουμε για το ονομα. το ονομα του ειναι χαβαϊ, και οχι η wind δεν το εχει ακομα αυτο το κινητο. Δείτε μηπως το εφερε καποια αλλη εταιρεια. Ρε παιδακι μου αν ο πωλητης ειναι ενημερωμενος, φαίνεται και βοηθα και τον πελατη!!!!Huawei X5, Χαβάι 5-0, κοντά είναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Τόση πρέπει νά΄χεις με 512 γιατί η υπόλοιπη είναι preserved απ΄το λειτουργικό(και στο Xperia arc την ίδια ram μου έδειχνε το Android system info).....είσαι jet....dont worry:) Μηπως παιζει τιποτα σαν το blade που ενω ειχε 512 στο ελληνικο firmware λιγοτερα ηταν διαθεσιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μηπως παιζει τιποτα σαν το blade που ενω ειχε 512 στο ελληνικο firmware λιγοτερα ηταν διαθεσιμα? Πραγματικά μην σε ανησυχεί καθόλου πόση ram διάθεσιμη έχεις(είναι θέμα υλοποίησης SW της rom του κατασκευαστή) απλά όταν θα το θυμάσαι μια φορά την μέρα μπες με το Android system info και δες αν η ram διατηρείται ψιλοσταθερά κοντά στα 180 ΜΒ πχ.- 200 ΜΒ...μην μπεις στο κόπο να βάλεις task killer κλπ. γιατί η ομορφιά του Android είναι πως διαχειρίζεται μονο του τις ανοιχτές εφαρμογές κλπ.,απόλαυσε μια λιγότερο αγχωτική smartphone εμπειρία....αστα όλα ανοιχτα και ξέχνα τα(δουλεύει άλλος για σένα....το πράσινο ανθρωπάκι;)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 μετα απο τηλεφωνο στα κεντρικα της wind για τους χαρτες κλπ μου ειπαν οτι οι χαρτες που ειναι δωρο ειναι περασμενοι μεσα στο τηλεφωνο και ειναι η εφαρμογη "χαρτες".της λεω εγω οτι αυτη τ ην εφαρμογη την εχουν ολα τα android και δεν χρειαζεται χαρτες περασμενους μεσα για να λειτουργει αλλα απο τοι ξερω λειτουργει με το ιντερνετ και μου λεει οχι αυτο ειναι το δωρο,αλλα θα χρεωνεστε οταν τους χρησιμοποιειτε αν δεν εχετε ιντερνετ πληρωσει.δεν ξερω τι να πω,τα συμπερασματα δικα σας σχετικα με το δηθεν δωρο που δινουν... Η wind λοιπόν κάνει δώρο το google maps σύμφωνα με τον πωλητή αυτόν. Σατανικό, στο επόμενο τηλέφωνο θα κάνουν δώρο και το gtalk και στο μεθεπόμενο το android os; :lol: Προφανώς έπεσες σε άσχετο, η εφαρμογή "Χάρτες" φυσικά και δεν είναι το πρόγραμμα πλοήγησης που κάνουν δώρο. Sent from my Tab using a pigeon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 1) gps παιζει υποδειγματικα με igo 2) σήμα χωρις προβληματα 3) μπαταρια καλη 4) ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη 5) wifi αψογο 6) οθονη εξαιρετη για τη τιμη 7) μεγαφωνο αρκετα καλο και η camera εξεχει ωστε να μη πλακωνεται το μεγαφωνο (ειναι στη πλατη του κινητου) 8) benchmarks: an3dbenchxl 21397 quadrant 1387 neocore 44.5 9) RAM 353 MB RAM total internal 590MB sd 2044MB 10) παρτε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Τελικά κανείς δεν ξέρει τι φταίει και οι εφαρμογές μία αποθηκέυονται και μία όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 πρεπει να εχει πολλους ασχετους η wind μαζεμενους. Χθες σε κεντρικο καταστημα στο βολο( δημητριαδος) στην ερωτηση αν εχουν παραλαβει το huawei x5 με ενημερωμενη και ολο πνευμα πωλητρια ακολουθησε η ακολουθη στιχομυθεια: το χαβαϊ εννοειται; οχι το huawei εννοω αλλα δε θα μαλωσουμε για το ονομα. το ονομα του ειναι χαβαϊ, και οχι η wind δεν το εχει ακομα αυτο το κινητο. Δείτε μηπως το εφερε καποια αλλη εταιρεια. Ρε παιδακι μου αν ο πωλητης ειναι ενημερωμενος, φαίνεται και βοηθα και τον πελατη!!!! δεν φτανει που δεν ξερουν, εχουν και αποψη για ολα. παντως επρεπε να επιμείνεις και να τις πεις να στο παραγγειλει, αν τα καταφερνες δηλαδη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) 1) το καλυτερο πληκτρολογιο? 2) rom για overclock? Edited April 30, 2011 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλημερα ποση μνημη για εφαρμογες εχει?αξιζει τελεικα η αγορα του?αν το παρω τη να προσεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Μπορεί κάποιος να πάει στο "Menu > Settings > About phone".. να δει το "Build number" και να το ποστάρει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 1) το καλυτερο πληκτρολογιο? 2) rom για overclock? 1)Για μενα ή swype ή HTC_IME 2)Στους XDA βγαλανε μια κινεζικη ρομ που κανει o/c αλλα μαλλον ακομα ειναι νωρις.Εχει προβληματακια διαβασα.Υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 1) gps παιζει υποδειγματικα με igo 2) σήμα χωρις προβληματα 3) μπαταρια καλη 4) ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη 5) wifi αψογο 6) οθονη εξαιρετη για τη τιμη 7) μεγαφωνο αρκετα καλο και η camera εξεχει ωστε να μη πλακωνεται το μεγαφωνο (ειναι στη πλατη του κινητου) 8) benchmarks: an3dbenchxl 21397 quadrant 1387 neocore 44.5 9) RAM 353 MB RAM total internal 590MB sd 2044MB 10) παρτε το! Και καλό είναι να προεξεχει η κάμερα;Άμα πέσει το κινητο η κάμερα είναι η πρώτη που θα χτυπήσει και δεν φημίζονται για την ανθεκτικότητα τους οι φακοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 1)Για μενα ή swype ή HTC_IME ... Τι πρέπει να γράψουμε στο Market για να βρούμε τη σωστή εφαρμογή για Swype? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts