athsak Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τι άλλο θα ακούσουμε...:mad: ΠΟΛΛΑ!:lol: Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Πως 8α γινει να παρω 50λεπτα να το δοκιμασω?? Τους εστειλα μειλ στο ινφο αλλα με εγραψαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Πως 8α γινει να παρω 50λεπτα να το δοκιμασω?? Τους εστειλα μειλ στο ινφο αλλα με εγραψαν... εγώ μίλησα με εκπρόσωπο τους online και σε 5 λεπτά ήρθε με μήνυμα στο κινητό μου ο κωδικός για τα 0,5€. φαντάζομαι ανέφερες και το όνομα χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ευχαριστω πηρα τηλ. και μου εδωσαν 0,5. Και κατι αλλο θελω να ρωτησω,αυτο που λετε οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις πχ τα δωρεαν λεπτα της γουιντ σε βοντα η κοσμοτε,πως γινεται??Η δεν καταλαβα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τι εννοεις? Μισο ευρω ειναι 5 λεπτα οχι 50, αφου εχει χρεωσει 10 λεπτα ανα λεπτο ομιλιας.. Εκτος και αν λετε κατι αλλο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ενταξει με τα 5λεπτα,αλλο ρωταω. Αν εχεις πχ 600λεπτα προς f2g μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μεσω της εταιριας αυτης σε αλλους παροχους??Να παρεις βονταφον ασ πουμε?H καμια σχεση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ενταξει με τα 5λεπτα,αλλο ρωταω. Αν εχεις πχ 600λεπτα προς f2g μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μεσω της εταιριας αυτης σε αλλους παροχους??Να παρεις βονταφον ασ πουμε?H καμια σχεση?? ναι. αν για παράδειγμα θέλεις να μιλήσεις 10 λεπτά σε σταθερό ας πούμε, χρεώνεσαι 1€ στην intertelecom (10*0.1) και 10 λεπτά απο τα 600. δηλαδή καλείς το σταθερό μέσω εκτροπής από νούμερο f2g άρα εφόσον καλείς f2g χρεώνεσαι από τα 600 και συγχρόνως για την εκτροπή χρεώνεσαι 0,1€ ανά λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ναι. αν για παράδειγμα θέλεις να μιλήσεις 10 λεπτά σε σταθερό ας πούμε, χρεώνεσαι 1€ στην intertelecom (10*0.1) και 10 λεπτά απο τα 600. δηλαδή καλείς το σταθερό μέσω εκτροπής από νούμερο f2g άρα εφόσον καλείς f2g χρεώνεσαι από τα 600 και συγχρόνως για την εκτροπή χρεώνεσαι 0,1€ ανά λεπτό. Τα σταθερα δεν ειπαμε οτι εχουν χρεωσει 2 λεπτα? :worry: Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τα σταθερα δεν ειπαμε οτι εχουν χρεωσει 2 λεπτα? ναι συγνώμη έχεις δίκιο. 0,1€ είναι τα κινητά ελλάδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Μαλιστα. Και αν δεν εχω λεπτα παλι 10λ. το λεπτο χρεωνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Μαλιστα. Και αν δεν εχω λεπτα παλι 10λ. το λεπτο χρεωνομαι? αν δεν έχεις τα δωρεάν 600 εννοείται ότι δε θα χρησιμοποιήσεις αυτή την πατέντα (τουλάχιστον για κλήσεις ελλάδας) διότι θα χρεώνεσαι και στην Intertelecom αλλά θα χρεώνεσαι συγχρόνως και προς f2g (άρα θα τραβάει λεφτά από την κάρτα σου) με λίγα λόγια βολεύει όταν έχουμε πολύ χρόνο δωρεάν προς κάποιον προορισμό (σταθερά, κοσμοτε........) και δε μας απασχολεί να τον χαλάσουμε Edited April 18, 2011 by nif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μπορει να μου πει κανεις , καποια εφαρμογη και ποια ειναι η καλυτερη , απο το market, για να κανω sip την συσκευη μου (x10 mini) , κ να μπορω να κανω κλησεις μεσω wifi...χωρις να παιρνω το νουμερο που μας δινει η εταιρεια...!! ακουσα για το fring...? ξερει κανεις? και αν ειναι ευκολο να μου πει και τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο software...!! ευχαριστω...!! καλο πασχα σε ολους...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Fring ειναι η καλυτερη νομιζω Εκτος και αν εχεις κ αλλη. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Από σήμερα δίνουν την δυνατότητα να ελέγχουμε σε ποιο δίκτυο ανήκει κάθε αριθμός κινητού, ωστόσο κοστίζει 4 ευρωλεπτά ο κάθε έλεγχος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) ναι το ξερω μου ηρθε και εμενα μαιλ . γινεται μεσω του σιτε υπαρχει ξεχωριστη επιλογη . πολυ καλο! . ακομα και οτι μας χρεωνει 0,04€ δεν ειναι τιποτα. στην vodafone το μυνημα εχει 0,09€ που ειναι η μοναδικη που παρεχει την δυνατοτητα να μαθαινεις τι δικτυο ειναι ο αριθμοσ που θελεις . αρα και παλι συμφερει. επισης δοκιμασα εναν αριθμο που ητανε κιου και ειναι στην wind ( f2g ) και μου εβγαλε ABSENT SUBSCRIBER . και δεν με χρεωσε τιποτα. το καλο ειναι οτι εχει και αναλυση για το τι σε χρεωνει και τι οχι. η πιο ωραια εταιρεια που εχω χρησιμοποιησει ποτε. πιο τελεια δεν το περιμενα. Edited April 26, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Από σήμερα δίνουν την δυνατότητα να ελέγχουμε σε ποιο δίκτυο ανήκει κάθε αριθμός κινητού, ωστόσο κοστίζει 4 ευρωλεπτά ο κάθε έλεγχος Παιδιά λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω. Καλή χρυσή η εταιρία, αλλά γιατί να μην προσφέρει την υπηρεσία ελέγχου φορητότητας δωρεάν στους χρήστες/μέλη της;;; Πρέπει να επιβάλει χαράτσι 0.04cents ανά αριθμό; ΓΙΑΤΙ; Η υπηρεσία αυτή (με χρέωση υπήρχε ήδη από τη vodafone, το γνωστό 1292). Το πραγματικά πρωτοποριακό ήταν αυτό που έκανε η On telecom που έδινε search engine στο οποίο μπορούσες να ελέγξεις real time 1000 αριθμούς δωρεάν. Αυτή την κουτσουρεμένη "version" της intertelecom που την πληρώνεις ΔΕΝ ΤΗΝ γουστάρω. Θέλω αυτήν την υπηρεσία, αλλά τη θέλω ΔΩΡΕΑΝ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μα υπάρχει δωρεάν αυτή η υπηρεσία . Σου έστειλα PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μα υπάρχει δωρεάν αυτή η υπηρεσία . Σου έστειλα PM βασιλη ενδιαφερομαι και εγω για την δωρεαν υπηρεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Κι όχι μόνο εσύ.... κι εγώ....!!!!:ninja: Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Σημερα μου ειπαν οτι ειναι η τελευταια μερα για το δωρεαν 0.5 ευρω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για windows mobile, που να μπορείς να του βάζεις το νούμερο που δίνει η εταιρία και να έχει πρόσβαση στον κατάλογο του κινητού ώστε να επιλέγεις ποιον θέλεις να πάρεις? Για να μπορείς να παίρνεις απευθείας τηλέφωνο χωρίς να χρειαζεται να γράφεις εσύ τον αριθμό που θέλεις να πάρεις κάθε φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για windows mobile, που να μπορείς να του βάζεις το νούμερο που δίνει η εταιρία και να έχει πρόσβαση στον κατάλογο του κινητού ώστε να επιλέγεις ποιον θέλεις να πάρεις? Για να μπορείς να παίρνεις απευθείας τηλέφωνο χωρίς να χρειαζεται να γράφεις εσύ τον αριθμό που θέλεις να πάρεις κάθε φορά http://www.intertelecom.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=66 ναι, με την java εφαρμογή Edited April 29, 2011 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 την java εφαρμογή την εβαλα. Αφενός μου κολλαει και δεν πατιεται το call αφετερου πρεπει να γραψεις εσυ το τηλεφωνο και δεν μπορεις να μπεις στον καταλογο του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Θα την δοκιμαςω και εγω με εψησε καλη φαση μιας λαι ειμαιι στο απεριοριστο 25 της κοσμοτε και δεν μ φτανει ο χρονος προς τους υπολοιπους εκτος κοσμοτε Όταν καλώ κάποιον αριθμό πρόσβασης ακούγεται το μήνυμα "Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό PIN και πατήστε το πλήκτρο με τη # διόρθωσα το κινητό μου με +30 μπροστά. πρέπει να βάλω μονάδεσ? Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 29, 2011 by zipperant Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Θα την δοκιμαςω και εγω με εψησε καλη φαση μιας λαι ειμαιι στο απεριοριστο 25 της κοσμοτε και δεν μ φτανει ο χρονος προς τους υπολοιπους εκτος κοσμοτε Όταν καλώ κάποιον αριθμό πρόσβασης ακούγεται το μήνυμα "Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό PIN και πατήστε το πλήκτρο με τη # διόρθωσα το κινητό μου με +30 μπροστά. πρέπει να βάλω μονάδεσ? Sent from my iPhone using Tapatalk Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το live chat της intertelecom. Θα σε βοηθήσουν να λύσεις κάθε σου πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί σου ζητάει pin. Κανονικά η αναγνώρισή σου ως πελάτη γίνεται αυτόματα με βάση των αριθμό σου (το caller id). Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts