taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Ε χωρίς να το εχεις συνδεσεις πως θα το δει το phoenix για να σου γράψει usb 1 ? μα στον οδηγό φαίνεται συνδεδεμένο τότε, αλλά λεει στα πρώτα βήματα να μην συνδέσεις το τηλ, για αυτό ρώτησα, έχει φοβηθεί το μάτι μου με τον φοίνικα, μην πάθουμε καμιά λαχτάρα Παρασκευιάτικα ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Τι λαχτάρα να πάθεις ? Ότι και να πάθεις το επαναφέρεις σαν dead phone. Δεν το συνδέει στην αρχή γιατί κατεβάζει firmware από άλλο product number. Εάν το συνδέσεις στην αρχή θα κατεβάσεις για το δικό σου product number. Μπορείς όμως να κατεβάσεις το firmware με το navifirm και να το βάλεις στο phoenix. Οπότε συνδέεις το τηλέφωνο και ανοίγεις το phoenix και πας αμέσως για flash. Edited September 30, 2011 by GeorgeChios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) πάω να περάσω Ελληνικά τώρα και ελπίζω να πάνε όλε οκ , Thanks πάντως για τις απαντήσεις Γιώργο και μία τελευταία ερώτηση, το τηλ το συνδέουμε στο ovi ή στην Ε μνήμη ? Edited September 30, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Στο ovi. Θέλεις να κάνεις επαναφορά στις επαφές. Σωστά ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 τις επαφές τις έχω buckup και εδώ και χρόνια πάντα σε λατινική γραφή, άρα δεν έχω θέμα, μου είναι αδιάφορο αν το ρωτάς για κάποιον από τους 2 παραπάνω λόγους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Σε ρώτησα γιατί αναλόγως τι θέλεις να κάνεις το συνδέεις σε ovi ή σε Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 οπότε επειδή τις έχω στα λατινικά το συνδέω μέσω Ε σωστά ? ( sorry για την ασχετοσύνη και το πρήξιμο, αλλά θα μάθω, τα πέρνω εύκολα :)) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 οπότε επειδή τις έχω στα λατινικά το συνδέω μέσω Ε σωστά ? ( sorry για την ασχετοσύνη και το πρήξιμο, αλλά θα μάθω, τα πέρνω εύκολα :)) Σου επαναλαμβάνω. Ρωτάς για να κάνεις flash ? Τότε ovi. Ρωτάς για να περάσεις τις επαφές από το ovi suite ? Πάλι ovi. Το E επιλέγεις μόνο για να περάσεις απευθείας κάποιο μεγάλο αρχείο. Γιατί τότε βλέπει το pc το κινητό σαν σκληρό δίσκο και το αντιγράφει γρηγορότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ok Thanks ξανά, τέλος οι ερώτησεις, πάω να περάσω τα Ελληνικά ! Με βοήθησες πολύ ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Πες αποτέλεσμα όταν με το καλό τελειώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 είμαι στο βήμα ΄΄Παμε στο flashing και firmware update και μας βγαζει το παρακατω παραθυρο΄΄, το κάνω λοιπόν αλλά ΄΄Εδώ βλεπουμε ότι διπλα από εκει που γραφει product code εχει της συσκευης μας΄΄ το παράθυρο είναι κενό, δεν γραφει τίποτα :O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Το Firmware το κατέβασες ? Εαν το κατέβασες το εβαλες στον φακελο του phoenix/product/rm-596 ???? Edited September 30, 2011 by GeorgeChios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ναι κατέβηκε κανονικά, πήγε στο 100% και το έκλεισα, όπως λέει ο οδηγός Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Περιμένε...Εχεις συνδέσει το κινητο ? Εαν ναι...πήγαινε στο file και κάνε scan product. Αφου το κάνεις πήγαινε στο firmware update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) έκανα σκαν, το ΄΄είδε΄΄ κανονικά και μετά πήγα στο firmaware update, μισό λεπτό, μήπως εκεί που λέει ΄΄download files to a network server ΄΄ θέλει τσεκ, γιατί δεν το είχα τσεκάρει, όπως και το αποκάτω που είναι το περιεχόμενο της 16Gb δεν είχα τσεκάρει ολα οκ ( ας πούμε ) η γλώσσα πάντως πέρασε, απλά δεν πάταγα Optιοns για να σβήσω το αρχείο που δεν έβρισκε, αλλά πλέον δεν μπορώ να μπω σε wlan :blink: Edited September 30, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδια εχω ενα προβλημα. το κινητο μου πλεον ειναι dead και εχω ακολουθησει τον αντιστοιχο οδηγο αλλα μου βγαζει ενα error. οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του ευχαριστω http://img835.imageshack.us/img835/8279/2fdf83e5316f4ea684650d0.png Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 τελικα καταφερα να αρχισει η διαδικασια και μετα μου βγαζει αυτο http://img706.imageshack.us/img706/4504/80c5275e24f34883acfde38.png κι οταν τελειωσουν τα δευτερολεπτα μου βγαζει αυτο http://img685.imageshack.us/img685/4567/25e3185fa54446b9a613420.png το οποιο το κανω και στην συνεχεια μου βγαζει αυτο http://img269.imageshack.us/img269/6084/c3094e27474b4553ad1a407.png ΒΟΗΘΕΙΑ :( Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μάλλον προσπάθησες από Αννα να κάνεις downgrade. Για Downgrade βάλε την Scadinavian 11.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μάλλον προσπάθησες από Αννα να κάνεις downgrade. Για Downgrade βάλε την Scadinavian 11.5 Απο navifirm εννοεις? Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Για δοκίμασε να ανοίξεις το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Για δοκίμασε να ανοίξεις το κινητό. δεν ανοιγει. να του περασω την 11.12 scandinavia οπως ειπε το παιδι απο πανω? Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Απο navifirm εννοεις? Ναι από το navifirm. Όχι την 11.12 δεν θα κάνεις δουλειά. Την 11.5 από το quality assurance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ναι από το navifirm. Όχι την 11.12 δεν θα κάνεις δουλειά. Την 11.5 από το quality assurance το βρηκα! ευχαριστω Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Quality assurance σου είπα όχι production external Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Quality assurance σου είπα όχι production external τωρα κατεβαζω και δοκιμαζω αμεσως :D Δουλεψε,χιλια ευχαριστω!! τωρα για να περασω την αννα την ελληνικη τι πρεπει να κανω? Edited October 4, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts