Pitsikoulina Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Καλησπέρα παιδιά :) Μια ερωτησούλα.. Μια μέρα είχα εισερχόμενο μήνυμα από τη Νόκια, και έλεγε ότι υπάρχει μια διαθέσιμη αναβάθμιση για το κινητό.. Τι κάνω; Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Πρέπει να το πας σε Νokia Care να στην περάσουν. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 και μήπως γνωρίζει κανείς τί βελτιώσεις κάνει; Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλησπερα παιδιά. Μόλις αγόρασα το Χ1-01 και αναρωτιόμουν πως να χειριστώ τη μπαταρία του στο φόρτισμα! Έχω καιρό να "στρώσω" μπαταρία, τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 3 Δεκάωρες φορτίσεις .... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Αρα να το ανοιξω τωρα μεχρι να τελειωσει η μπαταρια, μετα να το φορτισω 10 ωρες και μπλα μπλα ή να μη το ανοίξω καθολου και να το φορτισω 10 ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Οδηγοί - Symbian - Στρώσιμο μπαταρίας σε καινούρια συσκευή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Το ειχα διαβασει αυτο αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι το ιδιο να φορτιζεις iPhone με το να φορτιζεις ενα φθηνο-NOKIA... Ευχαριστω παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο default κωδικός προστασίας; Έχω κάνει ήδη 2 φορές λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 1234 δεν ειναι; Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 12345 δοκίμασες; πάντως πρέπει να τον αναφέρει στο εγχειρίδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Οντως, 12345 ειναι, ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 είναι ο default κωδικός της νόκια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Καλησπερα στην παρεα. Θελω να ρωτησω κατι. Θελω ενα κιν για στρατο. Το θελω dual και κατα προτημηση Nokia μιας και μετα θα το εχω σαν 2ο κιν. Το θεμα μου ειναι το εξης θα παροπλησω ενα Nokia 5610 xpress music που εχω γι αυτο και θα ηθελα να μου πειτε αν το συγκεκριμενο κιν που συζηταμε μπορει να συνδεθει με Ovi suite και να παρει τα αρχεια του παλιου (επαφες, μηνυματα κλπ) αν μπορει καποιος να μου προτεινει κατι εφαμηλο αν δεν κανει η συγκεκριμενη συσκευη του thread παρακαλω να μου στειλει pm για να μην βγαινουμε οfftopic εδω. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια.:) Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 παιδια το κινητο συνδεεται με pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Βεβαίως !! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Με τι συνδεση ? γιατι απ οτι ειδα στο dummy που εχει το πλαισιο δεν εχει θηρα usb. Το εχεις το κινητο εσυ? Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 παιδια το κινητο συνδεεται με pc? Δεν συνδεεται με υπολογιστη. Μονο μπορεις να μεταφερεις τραγουδια στην καρτα μνημης την οποια θα συνδεσεις σε καποιον ανταπτορα. Ουτε backup μπορεις να κανεις τις επαφες στην καρτα μνημης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 η τιμη δεν εχει πεσει απο 47ε.. οσοοι το εχετε αρκετο καιρο,η μπαταρια κραταει η εχει πεσει η αποδοση? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 η τιμη δεν εχει πεσει απο 47ε.. οσοοι το εχετε αρκετο καιρο,η μπαταρια κραταει η εχει πεσει η αποδοση? Η μπαταρια ειναι αριστη. Με 1 σιμ και κανονικη χρηση μου παει μεχρι 7-9 μερες.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναπεί άλλα έχει αυτό το πρόβλημα του 101 που όταν μιλάς ακούγεται απο το ηχείο ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftxand Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Γεια σας παιδια μπενω και εγω σε ενα μηνα στρατο σκεφτομαι και εγω να παρω αυτο το κινητο εχει 40 ευρω απο το εσοπ http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007401 θεωρειται ακομα τοπ για αυτη την κατηγορια η εχει βγει τιποτα καλυτερο με dual sim και φακο? Edited October 13, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπερα, εχω περάσει καμια 200αρια τραγουδια και δε μπορω να βρω πως μπορω να κανω αναζητηση τραγουδιου (πληκτρολογώντας το ονομα του τραγουδιου ας πουμε)... Δε μπορω να διανοηθω οτι θα πρεπει να πηγαινω πανω κατω με το βελακι μεχρι να βρω το τραγουδι που θελω να ακουσω... Οποιος ξερει με σωζει!!! Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καλησπέρα! :) Πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο κινητό ( X1 - 01 ) και πραγματικά είναι τέλειο!! :happy: Οι κλήσεις είναι κλασικής ποιότητας Nokia, η κατασκευή επίσης ( αν και made in India, όσο και να έψαξα δε βρήκα άλλης προελεύσεως ), το ηχείο μέχρι και σε club θα ακούγεται :lol: και επιτέλους μήνυμα με το ένα χέρι με T9!!!!! :woot: Το ξυπνητήρι λειτουργεί και με κλειστή τη συσκευή και έχει ακόμα και σύνθεση μελωδίας... :O Μόνο το sar μας τα χαλάει λίγο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και τα handsfree. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 γεια σας. τελικα ποιο απο τα 2 ειναι αυτο με την μεγααααλη μπαταρια και τα mp3? στ τενικα χαρακτηριστηκα,στη αρχη του topic δεν τα ανοιγει.μπορει να μην υπαρχει ακομα. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts