Jump to content

michosvet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About michosvet

  • Ημ. Γέννησης 23/05/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

michosvet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. επειδή έψαξα πολλοί έχουν αγοράσει 64ara sandisk sdxc class 10 και παίζει στο νοτε 2 αλλά διαβάζω πολλά failure μετά από κάποιους μήνες..
  2. Σε 64άρα evo λες να έχω πρόβλημα στο νοτε 2;
  3. Χαίρετε παίδες! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για κάτι παράξενο που μου συνέβη. Είμαι μέτριος χρήστης. ούτε Expert ούτε τελείως αρχάριος. Έχω το παλιό αλλά καλό N7100 με κιτκατ επίσημο γαλλικό rom και συσκευή ουγγρικής προέλευσης. Είχα μια verbatim κάρτα μνήμης sdhc class 10 16gb η οποία δούλευε άψογα. Τη δώρισα όμως στη γυναίκα μου με σκοπό να πάρω μια πιο μεγάλη σε χωριτηκότητα. Πήρα μια 32 samsung class 10 sdhc από ιταλία γύρω στα 12 ευρώ μέσω ebay. Να πω την αλήθεια μετά έμαθα ότι κυκλοφορούν κ πολλές μαιμούδες. Η κάρτα στον υπολογιστή (windows 7 kai imac) μπορεί και γράφει αρχεία. έχει φάει κ φορμάτ κάμποσες φορές. τις τελευταίες μέσα από τη συσκευή. όποτε προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία πολλαπλά από την εσωτερική μνήμη στην κάρτα με px το fexplorer παίρνω ένα μήνυμα σφάλματος και μου προτείνει να κάνω ρουτ ή να περάσω λόλιποπ. Επίσης όποτε προσπαθώ να περάσω κάποια ιατρικά apk αρχειάκια δε μπορεί να γίνει η εγκατάσταση. αν βγάλω τελείως την κάρτα ή αν ξαναβάλω την παλιά verbatim όλα γίνονται κανονικά. Ξέρετε τι φταίει; σκέφτομαι να αγοράσω κάποια άλλη ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαίρετε παίδες. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για κάτι παράξενο που μου συνέβη. Είμαι μέτριος χρήστης. Ούτε expert ούτε αρχάριος τελείως. Έχω το παλιό αλλά καλό ν7100 με κιτκατ επίσημο ρομ από γαλλία και συσκευή ουγγρικής προέλευσης. Είχα μια verbatim κάρτα μνήμης sdhc class 10 16gb η οποία και δούλευε άψογα. Τη δώρισα όμως στη γυναίκα μου με σκοπό να αγοράσω κάποια μεγαλύτερη σε χωρητικότητα. Πήρα μέσω ebay μια samsung 32 gb sdhc class 10 από ιταλία στα 12 ευρώ περίπου. Κατόπιν έμαθα ότι κυκλοφορούν πολλές μαίμούδες. Η κάρτα σε υπολογιστή imac k windows 7 μπορεί και γράφει μέσα της αρχεία. Έφαγε κα ιφορμάτ κάμποσες φορές. Τώρα είναι σε fat 32. Τις τελευταίες φορές έγινε format μέσω κινητού. Όποτε προσπαθώ να μεταφέρω μαζικά αρχεία από εσωτερική μνήμη σε κάρτα μνήμης λαμβάνω από το fexplorer ένα μήνυμα αποτυχίας και με συμβουλεύει είτε να ρουτάρω είτε να περάσω λόλιποπ. Επίσης αν προσπαθήσω να περάσω ορισμένα medical books .apk αποτυγχάνει. Αν αφαιρέσω την κάρτα ή αν βάλω την παλιά verbatim γίνεται η εγκατάσταση κανονικά. χθες έκανα κ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι δε βοήθησε. Καμια ιδέα κανείς; Προσανατολίζομαι να αγοράσω μια νέα καρτα αλλά δεν ξέρω ποια είναι αξιόπιστη και θα δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Να πάρω 64άρα; Και αν ναι ποια προτείνετε; Ευχαριστώ θερμά!
  4. Γειά σας παιδια. Ηθελα να σας ρωτησω το εξης. Θέλω πάρα πολυ να αγοράσω το note 2 αλλά επειδη έχω δυο νούμερα με ενδιαφέρει η δικαρτη εκδοση Ν7102. Στην Ελλάδα απ ό,τι είδα δεν έρχεται. Μπορώ να την πάρω από εξωτερικό και να παίζει κανονικά κ να έχω και εγγύηση? Εναλλακτικά κάποιο καλό δικαρτο κινητό με μεγάλη οθόνη κ μπαταρία? ευχαριστώ θερμά!
  5. Eυχαριστούμε για το πολύ γρήγορο και κατατοπιστικό review. Επιπρόσθετα από όσα ρώτησαν τα παιδιά παραπάνω πες μας σε παρακαλώ σε πόσο καιρό έφτασε στα χέρια σου από τη στιγμή της παραγγελίας και ποια ήταν η τελική του τιμή; Υπήρχαν φόροι; Και αν τους απέφυγες ποια η διαδικασία;
  6. Χαίρετε παιδιά! Με ενδιαφέρει πολύ το κινητάκι. Πληρεί όλα όσα ζητάω. Δεν ξέρω τι ισχύει από θέμα εγγύησης αν μου βγάλει κάποιο πρόβλημα πχ μέσα στο πρώτο μήνα. Επίσης δεν έχω αγοράσει εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και δεν ξέρω με φόρους κ τελωνεία τι παίζει. το άμαζον γερμανίας το δίνει 359 αλλά μου φαίνεται ακριβό. επίσης θα είναι αναβαθμίσιμο; είναι θέμα Lenovo αν θα βγαίνουν αναβαθμίσεις; Αν κάποιος το αγοράσει ας ενημερώσει!!!
  7. Γειά σας παιδιά! Αγόρασα και εγώ το εν λόγω κινητό και μετά από μια βδομάδα χρήσης έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχικά μου φάνηκε εξαιρετικά δύσχρηστο στο να πάρω ένα τηλέφωνο και γενικότερα αυτό το μεικτό leyboard/μικρη touch screen με παίδευαν. Τώρα αρχίζω να συνηθίζω. Πέρασα και χάρτες της sygic και μου φαίνεται πως δουλεύουν καλά. Ωστόσο μετά από ορισμένες εφαρμογές που πέρασα, η μνήμη του κινητού έχει σχεδόν εξαντληθεί. Μήπως φταίει που δεν το έχω κάνει root? Λέτε να το κάνω τώρα και αν ναι θα χάσω τις εγκατεστημένες εφαρμογές μου; Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ όπως με το symbian να ανοίγω κάποια εφαρμογή που απαιτεί σύνδεση και να με ρωτάει αν θέλω wifi ή gprs και να διαλέγω πάροχο. Δεν έχω καταφέρει να το βρω αυτό. Επίσης δε γνωρίζω αν θα πρέπει να έχω τικάρει την επιλογή λήψη εισερχόμενων κλήσεων μέσω άλλης κάρτας sim κατά τη χρήση δεδομένων. Τέλος, έχω μεγάλο θέμα με την αυτονομία. Μου βγάζει 2 μέρες σκάρτες. Ακουω κάτι 5ήμερα και θα ήθελα να πιάσω και γω αυτό το νούμερο. Υποψιάζομαι ότι έχω πολλές υπηρεσίες στο startup όπως skype, facebook gtalk klp κ δεν ξέρω πως να τις βγάλω. Η φωτεινότητα είναι μειωμένη, σύνδεση σε 2g δίκτυο και γενικά μιλάω ελάχιστα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμος
  8. κ γω πιο πολυ του τηλεφώνου προσανατολίζομαι με προαιρετικές όπου χρειαστεί τις λειτουργίες του διαδικτύου. από εκεί και πέρα 2 sim είναι must και η τιμή του αρκετά καλή για να συνδυάζει έστω και υποτυπωδώς τόσα πράγματα...
  9. ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ήσουν κατατοπιστικότατος. Δεν ξέρω καν τι είναι η διαδικασία root, γι αυτό είμαι διστακτικός στο να μπαίνω σε μπελάδες αν δεν έχω όφελος. Πάντως η οθόνη 2.6 με χαμηλή ανάλυση δεν είναι πρόβλημα για έναν μέσο χρήστη έτσι; θα πάω να παίξω μαζί του σε κάποιο κατάστημα πριν το πάρω..
  10. Παιδιά χαίρετε! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το galaxy y pro duos αύριο. Μου φαίνεται καλό value for money. Έχω κάποιες απορίες/φοβίες ωστόσο. Αρχικά, δεν ξέρω αν θα καλύπτει τις ανάγκες μου. Είχα ένα ε52 νοκια που δυστυχώς ψόφισε. Το κινητό το χρειάζομαι για να ελέγχω το email μου, να μπαίνω αραιά και που σε καμιά σελίδα, να βρίσκω όταν χρειάζεται καμία διεύθυνση στους χάρτες και να δουλεύω με υπενθυμίσεις τις υποχρεώσεις μου. Η μικρή οθόνη για touch κινητό με προβληματίζει 1) πιστεύετε πως θα με καλύψει στις ανάγκες μου; 2) χρειάζεται να κάνω root; δεν ξέρω τι θα μου χρησιμεύσει και φοβάμαι μην χάσω χρόνο μόνο και μόνο για να κάνω ζημιά στη συσκευή 3) τις επαφές από το παλιό μου κινητό τις έχω μόνο σε ένα αρχείο backup από το nokia suite. με το nbu explorer πιστεύετε θα βγάλω άκρη; 4) gps me ποιο πρόγραμμα θα δουλευω; google maps ή κάποιο άλλο; θα μπορώ να κατεβάσω χάρτες ανά χώρα κ pois ή θα χρεώνομαι; 5) γενικά υπάρχει συμβατότητα εφαρμογών με την ανάλυση που έχει κ την έκδοση λογισμικού 2.3.6? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
  11. κάπου το είχα διαβάσει αδερφέ αλλά δε θυμάμαι τώρα. έχει κ μικρότερη μπαταρία. ήταν οι δύο λόγοι που δεν το διάλεξα
  12. δεν έχει dual active. μην το σκεφτεσαι. χ1-01 , κάτι άλλο δεν παίζει στα χρήματα αυτά κ με 16sd micro k μπαταρία τέτοια κ ηχείο τόσο καλό κ δυνατό κ ποιότητα nokia
  13. Εμένα από ινδία λέει και το πήρα από πολύ γνωστό κατάστημα ελλάδος. Ακόμα και να χαθεί το σήμα, μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται κανονικά. Μια φορά χρειαστηκε να κάνω επανεκκίνηση, και τελικά το σήμα είχε χαθεί επειδή η περιοχή δεν είχε δίκτυο. Δεν βλέπω διαφορά στις βασικές λειτουργίες σε σχέση με το καταπληκτικό ε52 που επίσης έχω. δεν υπάρχει κινητό κάτω από 50 ευρώ με 2 sim τόσο ολοκληρωμένο και από τόσο καλή εταιρία.
  14. Παιδια μην το σκέφτεσστε, με κλειστά τα μάτια.. μην αναλώνεστε σε τρελές λεπτομέρειες. για την τιμή του, για τη δουλειά που το θέλουμε, είναι πολύ πολύ καλό. το σήμα χάνεται αλλά μετά έχεις την ειδοποίηση κλήσης. η ένταση ήχου πολύ καλή. κ γω 2 μήνες το ζάλιζα κ το πήρα κ ξέγνοιασα.
  15. αδερφε παρτο, είναι καλό για τη δουλειά που το θες. κ γω φανταρος θα μπω κ το τσιμπησα. 8 μερες με το βραδυ κλειστό. είναι ποιοτικό κ ευκολο. έχει το λεπτό βύσμα της νόκια για φορτιση , όχι το τύπου usb. Δεν ξέρω τον τύπο να το ονομάσω. η ποιότητα του για μουσική είναι πάνω από ικανοποιητική κ από ηχεία κ από ακουστικό. πάντα έχω στο μυαλό μου την τιμή. bluetooth klp δεν έχει. είναι αρκετά μικρό και στιβαρό κ γενικά θα σε ικανοποιήσει. η νοκια είναι από τις καλύτερες εταιρίες.
×
×
  • Create New...