bag_10 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Όλα υπάρχουν εδώ. είναι σαν να ρωτάς εσύ έμενα για μια οδό στην γη και εγώ απλά να σου λέω να εγκαταστήσεις το google earth για να την βρεις από τον φακό του προγραματος...αυτήν την βοήθεια μου έδωσες τώρα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 είναι σαν να ρωτάς εσύ έμενα για μια οδό στην γη και εγώ απλά να σου λέω να εγκαταστήσεις το google earth για να την βρεις από τον φακό του προγραματος...αυτήν την βοήθεια μου έδωσες τώρα..! Συγχώρεσε με που σου είπα να διαβάσεις και λίγο. Την επόμενη φορά θα φροντίσω να σου τα δώσω όλα έτοιμα για κάθε μία ερώτησή σου ξεχωριστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bag_10 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Συγχώρεσε με που σου είπα να διαβάσεις και λίγο. Την επόμενη φορά θα φροντίσω να σου τα δώσω όλα έτοιμα για κάθε μία ερώτησή σου ξεχωριστά! αν υπάρχει κάτι σε ελληνικό θα με βοηθούσε πολύ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 καλα κανεις και εισαι 100 % σιγουρος, το Safari του MAC εφταιγε. Κατεβαζε το αρχειο και το εκανε unzip. Μετα εκανα ξανα zip τον καταλογο εγω και το περνουσα στην SD. Αν και κανονικα δεν θα επρεπε να φταιει αυτο γιατι το τελικο αρχειο δεν ειχε διαφορα απο το αρχικο ειναι το μονο που μπορω να το αποδωσω το φταιξιμο. Οπως και να χει, καταφερα και την ξανακατεβασα σωστα και την περασα μια χαρα!!!! Τωρα δουλευει κομπλε και προσπαθω να την συνηθισω. Μου λειπει λιγο το κολπακι που εμφανιζε τα ονοματα των επαφων οταν πατουσα τα νουμερα κλησης αλλα θα το συνηθισω και αυτο... Υπαρχουν συγκεκριμενες ρομ που ζητανε ext partitions και ποιος ο λογος αυτων ? να περνανε οι εφαρμογες εκει αντι για την μνημη ? Ευχαριστω πολυ ολους σας παντως για την βοηθεια σας!!!! Μα εχει γινει τελεια δουλεια δεν πιστευα οτι εφταιγε η ROM .Για τα Mac no comment , ισως τα ειχες εσυ να κανουν auto-unzip ...δεν θελω να το παω παραπερα οπως και να χει. Οσο για τις ROM που ζηταν EXT partition αυτο γινεται διοτι αυτες οι ROM ειναι παρα πολυ μεγαλες και δεν χωρανε στην μνημη του Desire ακομα και να χωραν δεν θα εχουμε χωρο για εφαρμογες (Εχουμε μνημη μονο 512 mb ) οποτε η SD card δουλευει σαν μνημη του κινητου ,για να στο βαλω καλυτερα στο μυαλο σου σκεψου οτι ενα κινητο που εχει ROM η οποια δουλευει με EXT partition δεν προκειται να ανοιξει χωρις SD- card . Επισης σου προτεινω να μην κανεις κατι που δεν καταλαβαινεις τι σκοπο εχει,πρωτα κατσε διαβασε για να ξερεις τι σου γινεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 αν υπάρχει κάτι σε ελληνικό θα με βοηθούσε πολύ .... Ρίξε τότε μια ματιά στο πρώτο post. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλησπέρα, μέχρι τώρα είχα rom με sense μόνο(leedroid, insertcoinhd) και θέλω να δοκιμάσω μια aosp. Μεταξύ Oxygen v2.0.3, Ginger Villain 1.9 και CyanogenMod V7.0.0-RC4 πια θα μου προτείνατε? Προς το παρόν είμαι s-on. Ευχαριστώ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλησπέρα, μέχρι τώρα είχα rom με sense μόνο(leedroid, insertcoinhd) και θέλω να δοκιμάσω μια aosp. Μεταξύ Oxygen v2.0.3, Ginger Villain 1.9 και CyanogenMod V7.0.0-RC4 πια θα μου προτείνατε? Προς το παρόν είμαι s-on. Ευχαριστώ. H Oxygen και η Villain είναι πανομοιότυπες,έχουν ελάχιστες διαφορές ακόμα και στα γραφικά.Προσωπικά την Oxygen έχω τον τελευταίο μήνα και είναι σταθερή και γρήγορη.Cyanogen δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω άποψη,διαβάζω όμως θετικά σχόλια.Η αλήθεια είναι όμως ότι πριν απο λίγες μέρες είπα να την περάσω και μέσω του φόρουμ στους xda αντιμετώπισα δυσκολία γιατι αρκετά λίνκ που έχουν δεν δουλεύουν.Προφανώς μπορείς να βρείς τα αρχεία απευθείας απο το site του,εγώ όμως δεν είχα χρόνο για ψάξιμο.. Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ελα θα την βρούμε την λύση ηρέμησε... θα απαντηθούν όλες σου οι απορίες... κ φυσικά κ θα κατεβάζει όλες της εφαρμογές κανονικά όπως πριν.. μόνο το επίσημο update δεν θα μπορείς να κανείς.. για τις ROM Θα βρούμε λύση κ εκεί.. υπομονή μόνο... Bag_10 για σένα ήταν... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThoDis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καταρχας να ευχαριστησω για την τρομερη βοηθεια που μου δωσατε στο σταδιο του flasharismatos. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, επιδη δεν εχω πακετο συνδεσης με ιντερνετ και μπενω μονο απο wifi, μεχρι τωρα με την official rom ειχα το net counter για να βλεπω αν γινεται χρηση του ιντερνετ μεσω του δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Σημερα που περασα την oxygen αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν μπαινει ιντερνετ απο την cosmote το netcounter μου χτυπα alarm χρησης δεδομενων απο το δικτυο κινητης. Ηπαρχει ρυθμιση για το oxygen στην οποια θα απαγορευει την συδενση στο ιντερνετ μεσω δικτυου κινητης? Τελος πριν απο καθε κληση με ρωτα, "Πραγματοποιηση κλησης, μεσω δικτυου κιντης ή ιντερνετ"....Γινεται να μπει προεπιλογη για δικτυο κινητης? Ευχαριστω θερμα... /Τ. Παράθεση T.T. Is Watching U ! ! ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καταρχας να ευχαριστησω για την τρομερη βοηθεια που μου δωσατε στο σταδιο του flasharismatos. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, επιδη δεν εχω πακετο συνδεσης με ιντερνετ και μπενω μονο απο wifi, μεχρι τωρα με την official rom ειχα το net counter για να βλεπω αν γινεται χρηση του ιντερνετ μεσω του δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Σημερα που περασα την oxygen αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν μπαινει ιντερνετ απο την cosmote το netcounter μου χτυπα alarm χρησης δεδομενων απο το δικτυο κινητης. Ηπαρχει ρυθμιση για το oxygen στην οποια θα απαγορευει την συδενση στο ιντερνετ μεσω δικτυου κινητης? Τελος πριν απο καθε κληση με ρωτα, "Πραγματοποιηση κλησης, μεσω δικτυου κιντης ή ιντερνετ"....Γινεται να μπει προεπιλογη για δικτυο κινητης? Ευχαριστω θερμα... /Τ. για το 1ο settings>wireless & networks>mobile networks>ξετικαρε το data enabled επισης μπορεις να βαλεις απευθειας ρυθμιση στο status bar power widget..το οποιο ειναι στο oxygen settings(παιξε να δεις) για το δευτερο που λες υπαρχει καπου επιλογη για αυτο αλλα δε μου το εχει βγαλει ποτε..μηπως εχεις βαλει κανενα λογαριασμο που χρησιμοποιειται και ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γειά σας, να ζητήσω πάλι τα φώτα σας σε ένα ας πούμε μικρό πρόβλημα. Έκανα σύμφωνα με το thread συγχρονισμός επαφών με gmail στο desire συγχρονισμό των επαφών μου και όλα οκ. Όταν παω όμως στις επαφές μου και πατώ το βελακι για αναζήτηση κάποιες μου τις δείχνει 2 φορές. Μήπως πρέπει να διαγραφούν οι επαφές του τηλεφώνου και να μείνουν μόνο του Google που άλλωστε έχω επιλέξει; Ή υπάρχει ρύθμιση να γίνεται η αναζήτηση μόνο στις επαφές Google; Δοκίμασε να μπεις και στο gmail από το pc σου, μετά στα contacts και να κάνεις find duplicates. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 η μνημη του desire μου εχει γεμισει και εχει ελευθερα μονο 33 mb τωρα . πως μπορω να δω τι ειναι αυτο το οποιο καταλαμβανει τοσο χωρο ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 η μνημη του desire μου εχει γεμισει και εχει ελευθερα μονο 33 mb τωρα . πως μπορω να δω τι ειναι αυτο το οποιο καταλαμβανει τοσο χωρο ; settings, applications, all > menu button > sort by size Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 settings, applications, all > menu button > sort by size δεν βρισκω καποιο αρχειο τραγικα μεγαλο ... ποσος χωρος μενει ελευθερος μετα την εγκατασταση της ρομ ;αυτη τη στιγμη το δικο μου φοραει 2.2 μαμα Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Θα πας contacts->menu->display options και απο εκεί θα επιλέξεις ποιές επαφές θα σου δείχνει.. Το έχω κάνει αυτό. Στις επαφές μενού-προβολή έχω τσεκάρει τις επαφές Google. Και μου τις δείχνει κανονικά όχι διπλές. Όταν όμως θα πατήσω το τελευταίο βελακι για αναζήτηση επαφής γράφοντας ένα όνομα κάποιες ( όχι όλες και γι' αυτό απορώ) μου τις δείχνει διπλές όταν επιστρέψω πίσω στις επαφές δεν τις δείχνει 2 φορές. Μόνο στην αναζήτηση επαφής μου το κάνει και όχι σε όλες Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Το έχω κάνει αυτό. Στις επαφές μενού-προβολή έχω τσεκάρει τις επαφές Google. Και μου τις δείχνει κανονικά όχι διπλές. Όταν όμως θα πατήσω το τελευταίο βελακι για αναζήτηση επαφής γράφοντας ένα όνομα κάποιες ( όχι όλες και γι' αυτό απορώ) μου τις δείχνει διπλές όταν επιστρέψω πίσω στις επαφές δεν τις δείχνει 2 φορές. Μόνο στην αναζήτηση επαφής μου το κάνει και όχι σε όλες Μηπως αυτες οι επαφες εχουν δυο νουμερα και στο βγαζει δυο φορες για να επιλεξεις; Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 δεν βρισκω καποιο αρχειο τραγικα μεγαλο ... ποσος χωρος μενει ελευθερος μετα την εγκατασταση της ρομ ;αυτη τη στιγμη το δικο μου φοραει 2.2 μαμα Αναλογα , παιζουν πολλα ρολο γυρω στα 30 - 45 ,νομιζω και απο τι θυμαμαι απο εκεινεις τις εποχες που δεν ημουν root :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Αναλογα , παιζουν πολλα ρολο γυρω στα 30 - 45 ,νομιζω και απο τι θυμαμαι απο εκεινεις τις εποχες που δεν ημουν root :p μονο 30-45 ?με root ποσο σου μενει δηλαδη μετα ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μηπως αυτες οι επαφες εχουν δυο νουμερα και στο βγαζει δυο φορες για να επιλεξεις; Sent from my HTC Desire Το τσέκαρα και αυτό αλλά τίποτα. Αντίθετα οι επαφές που φαίνονται 2 φορές στην αναζήτηση είναι καταχωρημένες με 1 νούμερο. Δεν με ενοχλεί αυτό απλά μου φαίνεται λίγο κουφό. Μάλιστα τσέκαρα τόσο τις επαφές της συσκευής όσο και του Google και είναι στον αριθμό οι ίδιες (μετά τον συγχρονισμό) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Για κανε ενα wipe dalvic μονο και δοκιμασε παλι το adfree. Sent from my Desire HD Το έκανα, μετά πάλι εγκατάσταση το adfree, reboot, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάω μάλλον για άλλη Rom.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Προσανατολίζομαι για την αγορά του Desire, το βρίσκω περίπου 340 ευρώ και νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή για αυτά που δίνει. Δεν δίνω άλλα 150 για το S, με υπέρ-καλύπτουν αυτά που έχει. Μια ερώτηση τελείως πρακτικού χαρακτήρα: Είδα χτές - και έπιασα - το κανονικό (καφέ) και μου άρεσε το πλαστικό grip του πίσω καπακιού. Σήμερα βλέπω όμως από φωτογραφίες βέβαια και το λευκό. Αισθητικά το λευκό μου φαίνεται λίγο πιό όμορφο, αλλά από τις φωτογραφίες το πλαστικό δείχνει glossy σε άλλες, matt σε άλλες, δεν ξέρω με μπερδεύει. Μπορεί κάποιος που έχει ή έχει πιάσει το λευκό να με διαφωτίσει; Σαν ποιότητα περιβλήματος τι λέει; Εαν είναι glossy μάλλον θα το αποφύγω... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Προσανατολίζομαι για την αγορά του Desire, το βρίσκω περίπου 340 ευρώ και νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή για αυτά που δίνει. Δεν δίνω άλλα 150 για το S, με υπέρ-καλύπτουν αυτά που έχει. Μια ερώτηση τελείως πρακτικού χαρακτήρα: Είδα χτές - και έπιασα - το κανονικό (καφέ) και μου άρεσε το πλαστικό grip του πίσω καπακιού. Σήμερα βλέπω όμως από φωτογραφίες βέβαια και το λευκό. Αισθητικά το λευκό μου φαίνεται λίγο πιό όμορφο, αλλά από τις φωτογραφίες το πλαστικό δείχνει glossy σε άλλες, matt σε άλλες, δεν ξέρω με μπερδεύει. Μπορεί κάποιος που έχει ή έχει πιάσει το λευκό να με διαφωτίσει; Σαν ποιότητα περιβλήματος τι λέει; Εαν είναι glossy μάλλον θα το αποφύγω... στο saturn που το ειχα δει το ασπρο ειχε την ιδια αισθηση με το μαυρο .. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Ουτε το ασπρο ειναι glossy, αυτο εχω. Προσεξε να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας απο το μαγαζι που θα το αγορασεις. Δες post #533. Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Ουτε το ασπρο ειναι glossy, αυτο εχω. Προσεξε να ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας απο το μαγαζι που θα το αγορασεις. Δες post #533. Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι από το techneasy σκέφτομαι να το πάρω και εγώ. Θα ρωτήσω αύριο εαν είναι άμεσα διαθέσιμο. Αφού μου λες ότι είναι matte όπως του bronze, είναι μια χαρά! Φοβερό grip... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 ποιο ειναι το καλυτερο partition για την καρτα μνημης?ext3?ext4? Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts