Jump to content

ThoDis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ThoDis

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1980

ThoDis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, Έχουμε επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλαδίτσα μας ? Σχετικά με την τιμή ελπίζω να μην είναι πολύ πάνω απο τα 200 $ το google play.
  2. καλησπερα σε ολους. παρατηρησα οτι πλεον ακομα και να μεταφερω εφαρμογες στην sd καποια αρχεια μενουν στην μνημη του κινητου, με αποτελεσμα να γεμισει. αγορασα μια 16 gb class 6 sandisk καρτα και προσπαθω να δω πως θα αυξηθει η μνημη του κινητου κανοντας partition στην sd. εχω χαθει λιγακι ομως μεταξυ ap2sd, ext3/4, hboot, κτλ κτλ και δεν βγαζω ακρη. μπορεις να μου εξηγησει κανεις τις διαφορες η τι πρεπει να κανω για να χρησιμοποιησω κομματι της sd ως μνημη του κινητου μου? εχω την oxygen rom. τελικα βρηκα την απαντηση που εψαχνα. http://forums.androidcentral.com/general-help-how/85809-tutorial-everything-you-wanted-know-about-app2sd-ext3-ext4-partitions.html
  3. Οταν κανουμε ενα backup ομοιο με αυτο που περιγραφετε στην πρωτη σελιδα κατα την διαδικασια rooting, που αποθηκευεται ? στο κινητο η στην SD ?
  4. Καταρχας να ευχαριστησω για την τρομερη βοηθεια που μου δωσατε στο σταδιο του flasharismatos. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, επιδη δεν εχω πακετο συνδεσης με ιντερνετ και μπενω μονο απο wifi, μεχρι τωρα με την official rom ειχα το net counter για να βλεπω αν γινεται χρηση του ιντερνετ μεσω του δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Σημερα που περασα την oxygen αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν μπαινει ιντερνετ απο την cosmote το netcounter μου χτυπα alarm χρησης δεδομενων απο το δικτυο κινητης. Ηπαρχει ρυθμιση για το oxygen στην οποια θα απαγορευει την συδενση στο ιντερνετ μεσω δικτυου κινητης? Τελος πριν απο καθε κληση με ρωτα, "Πραγματοποιηση κλησης, μεσω δικτυου κιντης ή ιντερνετ"....Γινεται να μπει προεπιλογη για δικτυο κινητης? Ευχαριστω θερμα... /Τ.
  5. καλα κανεις και εισαι 100 % σιγουρος, το Safari του MAC εφταιγε. Κατεβαζε το αρχειο και το εκανε unzip. Μετα εκανα ξανα zip τον καταλογο εγω και το περνουσα στην SD. Αν και κανονικα δεν θα επρεπε να φταιει αυτο γιατι το τελικο αρχειο δεν ειχε διαφορα απο το αρχικο ειναι το μονο που μπορω να το αποδωσω το φταιξιμο. Οπως και να χει, καταφερα και την ξανακατεβασα σωστα και την περασα μια χαρα!!!! Τωρα δουλευει κομπλε και προσπαθω να την συνηθισω. Μου λειπει λιγο το κολπακι που εμφανιζε τα ονοματα των επαφων οταν πατουσα τα νουμερα κλησης αλλα θα το συνηθισω και αυτο... Υπαρχουν συγκεκριμενες ρομ που ζητανε ext partitions και ποιος ο λογος αυτων ? να περνανε οι εφαρμογες εκει αντι για την μνημη ? Ευχαριστω πολυ ολους σας παντως για την βοηθεια σας!!!!
  6. ναι το ξαναδοκιμασα....αλλα τπτ...του εκανα recovery και τωρα ειμαι παλι με το original.. τωρα ισως πω βλακεια, αλλα μηπως φταιει το γεγονος πως την sd καρτα δεν την ειχα πειραξει καθολου? δλδ δεν ειχα κανει κανενα ext3 η ext4 partition?
  7. δοκιμασα να περασω την oxygen αλλα μολις τελεισα με τα wipes και πηγα να περασω την ρομ δεν εκανε πανω απο 1 δευτερολεπτο. πλεον κανοντας reboot το κινητο μενει στο αρχικο htc σημα και ξανακανει reboot απο μονο του συνεχως. το εκανε πανω απο 10 φορες μεχρι που αναγκαστικα να βγαλω την μπαταρια. θα δοκιμασω μια απο αυτες που μου ειπες αν βρω ανταπτωρακι για την sd καρτα. επανερχομαι με νεο feedback σε κανα 2ωρο.
  8. Απ οτι εχω δει οι πιο διαδεδομενες ειναι οι GingerBread αν δεν κανω λαθος. γενικοτερα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι ισως η καλυτερα διαχειρηση μπαταριας και αν καταφερω αργοτερα να περναω περισσοτερες εφαρμογες στην sd μιας και φουλαρει δραματικα.
  9. καλησπερα παιδες, αποφασισα να δοκιμασω να περασω μια αλλη ρομ στο κινητο μου. Διαβαζοντας το φορουμ ειδα οτι η διαδικασια ειναι απλη και ελαχιστοποιει τον κινδυνο να το καψω :p. Θα ηθελα να να μου προτεινετε καποια ρομ που ειναι καλα δοκιμασμενη και εχει οσο το δυνατον λιγοτερα προβληματα, μιας και ειναι η προωτη φορα που θα το κανω να μην μου ρθει κανας ταμπλας σε περιπτωση σφαλματος. Επισης, εχω MAC αλλα απ οτι ειδα ο Η/Υ δεν πεζει ρολο για να γινει το φλασαρισμα μιας και κατεβαζεις το αρχειο στην sd και η διαδικασια γινεται απο εκει μετα. ισχυει η κανω λαθος ? Ευχαριστω εκ των προτερων, Φιλικα, /Τ.
  10. καλησπερα, μολις εκανα root το κινητο κ μετα απο 3 4 λεπτα ολα πηγανε καλα...η καρδια μου βεβαια χτυπουσε σε ρυθμους τρελους... παρατηρησα το εξης, μολις ξεκινησε το κιν κ πηγα στις εφαρμογες στο σκρολαρισμα αργουσε αρκετα και στην μπαρα επανω εγραφε "προσθήκη γραφικού στοιχείου". αυτο μετα απο λιγα δευτερολεπτα αλλαξε στο κλασικο, ολες οι εφαρμογες. εχει κανεις αποψη τι ητανε αυτο ? και κατι ακομα. αν κανω backup με το titanium backup η το nandroid backup πριν περασω καποια custom rom, το backup αυτο περιλαμβανει μονο τις εφαρμογες η κ την ρομ. μπορει να λεω και μ*λ*κ*ς, σορρυ απλα τωρα το μαθαινω. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε περιπτωση που θελησω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση για λογους εγγυησης απλα ξαναπερναω το backup? η μηπως τα εχω μπερδεψει λιγακι ?
  11. απ οτι ειδα ειναι σε .exe, υπαρχει το αντιστοιχο για MACOS ?
  12. οκ τωρα καταλαβα, σ ευχαριστω... κατι ακομα. επειδη θελω να ειμαι σιγουρος οτι μπορω να το επαναφερω στην αρχικη καταστασης (για την εγγυηση) υπαρχει καποιος οδηγος για το un root? εχω διαβασει απειρα τελευταια αλλα ο καθενας προτεινει και διαφορετικο τροπο.
  13. Σε αυτον τον οδηγο αναφερεσαι ?
  14. Δοκιμασε να τους παρεις ενα τηλεφωνο εδω +30 210 6068600. Αλλα νομιζω οτι μονο Αθηνα και Σαλονικη εχουνε υποκαταστημα. Ριξε ενα τηλ παντως δεν χανεις τπτ.
×
×
  • Create New...