Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την επίσημη, εδώ: http://htcdev.com/devcenter/downloads

Μια pre-rooted είναι αυτή από ότι βλέπω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200261

Για περισσότερα, εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628

Την έχω βάλει την pre-rooted που αναφέρει ο eltsele, πολύ καλή για τις ανάγκες μου (αν και δεν αποφεύγεται τόσο το γέμισμα του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ακόμα και με 1gb ext3...).

The more things change, the more they stay the same...

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έχω βάλει την pre-rooted που αναφέρει ο eltsele, πολύ καλή για τις ανάγκες μου (αν και δεν αποφεύγεται τόσο το γέμισμα του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ακόμα και με 1gb ext3...).

Κι εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη ROM. Ωστόσο έχω μεταφέρει μερικές εφαρμογές στο ext3 partition "χειροκίνητα", ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα εδώ.

Κι εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη ROM. Ωστόσο έχω μεταφέρει μερικές εφαρμογές στο ext3 partition "χειροκίνητα", ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα εδώ.

Αυτη η μετακινηση θα μπορει να γινει για οποιαδηποτε ρομ χρησιμοποιει a2sd?

Αυτη η μετακινηση θα μπορει να γινει για οποιαδηποτε ρομ χρησιμοποιει a2sd?

Ναι, αλλά μπορεί να είναι διαφορετική η "θέση" του ext partition. Π.χ. στο συγκεκριμένο οδηγό αναφέρεται ως προορισμός η διαδρομή /system/sd, ενώ στη ROM που χρησιμοποιώ /system/sd-ext

καλησπερα που μπορω να δω πως γινεται root το κινητο και ποια rom προτεινενται να βαλω και να ειναι σταθερη γιατι βαρεθηκα την ελαχιστη εσωτερικη μνημη του.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Εχω βαλλει την oxygen 2.3.2 αλλα δεν εχει fm radio. Μπορει καποιος να μου λινκαρει το apk ή την 2.3.1 ?

καλησπερα παιδια.λοιπον εχω ενα προβλημα.οποια ρομ ics και να εγκαταστησω με κολλαει συνεχεια.εχω και ext4 1gb και κανω ολα τα βηματα με τη σειρα αλλα ολο με κανει fc.τι μπορει να φταιει?

καλησπερα που μπορω να δω πως γινεται root το κινητο και ποια rom προτεινενται να βαλω και να ειναι σταθερη γιατι βαρεθηκα την ελαχιστη εσωτερικη μνημη του.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Έχει ότι χρειάζεσαι στην πρώτη σελίδα του θέματος. Τώρα για το τι ρομ θα περάσεις αυτό είναι θέμα γούστου. Οι περισσότερες από αυτές που κυκλοφορούν καιρό δεν έχουν κανένα πρόβλημα και δουλεύουν άψογα.

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Εχω βαλλει την oxygen 2.3.2 αλλα δεν εχει fm radio. Μπορει καποιος να μου λινκαρει το apk ή την 2.3.1 ?

Μπορείς να περάσεις το Spirit FM από το μάρκετ.

καλησπερα παιδια.λοιπον εχω ενα προβλημα.οποια ρομ ics και να εγκαταστησω με κολλαει συνεχεια.εχω και ext4 1gb και κανω ολα τα βηματα με τη σειρα αλλα ολο με κανει fc.τι μπορει να φταιει?

Πότε σου κάνει FCs; Με το που μπουτάρει; Να φανταστώ έχεις κάνει wipe τα πάντα;

مفاجأة

Πότε σου κάνει FCs; Με το που μπουτάρει; Να φανταστώ έχεις κάνει wipe τα πάντα;

εχω κανει τα παντα wipe.το τηλεφωνο ανηγει κανονικα αλλα κολλαει σχεδον αμεσως...

εχω κανει τα παντα wipe.το τηλεφωνο ανηγει κανονικα αλλα κολλαει σχεδον αμεσως...

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι είτε να μην έγινε σωστά το partition στην sdcard σου ή αυτή να είναι αργή και να σου βγάζει τα fc's.

Χρησιμοποιώ την rom του Sandvold από την πρώτη στιγμή (Νοέμβριο) και για μικρά διαστήματα την CM9 του zero-cool και δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι είτε να μην έγινε σωστά το partition στην sdcard σου ή αυτή να είναι αργή και να σου βγάζει τα fc's.

Χρησιμοποιώ την rom του Sandvold από την πρώτη στιγμή (Νοέμβριο) και για μικρά διαστήματα την CM9 του zero-cool και δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα. ;)

το εκανα ξανα το Partition με το gparted live αλλα χωρις αποτελεσμα.μπορει να φταει η καρτα μνημης μου?

φιλε το δοκιμασα το spirit fm αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει.

μπορεις να μου πεις πως δουλευει αν γνωριζεις? αλλιως θα βαλλω απλα αλλη ρομ. ευχαριστω :)

Να το:

http://depositfiles.com/files/xms9bb57g

παιδια ξερει κανεις πόσο θα παει να αλλάξω πρόσοψη και καπάκι με αλλα αυθεντικά? Το κανουν σε καποιο γερμανο πχ η πρεπει να παω στο σερβις της htc?

φιλε το δοκιμασα το spirit fm αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει.

μπορεις να μου πεις πως δουλευει αν γνωριζεις? αλλιως θα βαλλω απλα αλλη ρομ. ευχαριστω :)

Η τελευταία oxygen δεν έχει ραδιόφωνο. Αν το θέλεις, πρέπει να βάλεις άλλη rom δυστυχώς.

- Alex

Μια χαρά δουλεύει το Spirit με το Desire μας, τουλάχιστον με την Oxygen 2.3.2. Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά (μέχρι χθες που πέρασα την ics).

Μερικές φορές χρειαζόταν να πατήσω το pause και μετά ξανά το play για να δουλέψει.

مفاجأة

ο adam την έχει παρατήσει την oxygen εδώ και καιρό

υπάρχει η milwild cm με υποστήριξη fm βασισμένη στη τελευταία oxygen πολύ καλύτερη και γρηγορότερη

Γειά σας

Έχω βάλει εκτροπή κλήσης από σταθερό νούμερο προς το κινητό.

ξέρει κάποιος φίλος να μου πει, πώς μπορώ να ξέρω ποιά κλήση είναι από εκτροπή?

καλησπερα! πηγα να κανω root με unrevoked και στο τελος μου ειπε failed, firmwarw too new? εκανα οτι ακριβως ελεγε... καμια ιδεα?

Χωρις να θελω να σε επηρεασω αλλα η καλυτερη ρομ ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961

Και απο χωρο................οσο θες...!

Επειδή θα φύγω αύριο στο Udine και λέω να έχω στο κινητό μία rom, η οποία ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει προβλήματα με τη λήξη φωτογραφιών και video, την έχεις δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά σ' αυτόν τον τομέα; Δεν έχει τίποτα freeze και reboots;

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει την κάμερα ποτέ, ούτε με Sense rom ούτε τώρα με την ICS, λέω να μην το ριψοκινδυνεύσω.

Μια χαρά δουλεύει το Spirit με το Desire μας, τουλάχιστον με την Oxygen 2.3.2. Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά (μέχρι χθες που πέρασα την ics).

Μερικές φορές χρειαζόταν να πατήσω το pause και μετά ξανά το play για να δουλέψει.

Απο ICS τι παιζει ? Δουλευουν τα παντα ?

Παιδια τελικα ποιο ειναι το sar του κινητου? γιατι αλλοι γραφουν 1,48 w/kg και αλλοι 0,75w/g τελικα ειναι για μαυρη λιστα?

Παιδες επειδη εχω λιγο χαθει μπορει καποιος να μου πει ποια ICS rom ειναι σταθερη και πανω απο ολα να δουλευουν τα παντα camera gps radio κτλ...Δεν βαριεμαι να διαβασω το εχω κανει ηδη απλα εχω χαθει τελειως...αμα ηταν και sense ακομα καλυτερα...

Rom: StarBurst Lite 1.3.0

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Sd card: Transcend 8gb class 6

internal memory 980+

Παιδες επειδη εχω λιγο χαθει μπορει καποιος να μου πει ποια ICS rom ειναι σταθερη και πανω απο ολα να δουλευουν τα παντα camera gps radio κτλ...Δεν βαριεμαι να διαβασω το εχω κανει ηδη απλα εχω χαθει τελειως...αμα ηταν και sense ακομα καλυτερα...

Κάνε υπομονή μία-δύο μερούλες.

Από προχτές έχουμε πλέον full HWA στο Desire μας, αλλά στην 1η rom που το έβαλαν η οθόνη δούλευε στα 16bit.

Ο Sandovld θα βγάλει σήμερα καινούρα έκδοση με διορθώσεις, ενώ θα έχει ενσωματωμένο τον Aroma Installer όπου θα μπορείς να επιλέξεις τί hboot έχεις, τί τύπου a2sd script θέλεις να εγκαταστήσεις, κλτ.

Άσε να δούμε τις κριτικές από τους πρώτους που θα τη δοκιμάσουν και αν είναι όλα ok, μπορείς να τη δοκιμάσεις κι εσύ.

Αν θέλεις σταθερότητα και να δουλεύουν τα πάντα θα σου πρότεινα να περιμένεις κανένα μήνα ακόμη για καμιά Cyanogen 9 γιατί όλες οι ICS για το Desire είναι σε beta στάδιο ακόμη. Όπως είπε κι ο tsiftsim από πάνω μόλις τώρα δούλεψε το hardware acceleration (σαν να λέμε φτιάξανε drivers) για ICS οπότε έχουμε δρόμο ακόμη.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire